| Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? | |
|
+43marina niki sisaki demi cullen Rosemarie Cullen $ofi@ + Edward sandra21 SULPICIA-phoive paru i love edward 2 izzy cullen Kristen Stewart ed<3 twi-Lydia Evans dolores!! MyrtoCullen twilightsagaddicted di1996 Niki Patt Eclipse-4- AnaroseCullen Bella Cullen12 mR.Geo ntinaki Alexadruby the vampire ma.do Jane Volturi volturi girl Lizzy Cullen M@rIa Ms Cullen LaDy_SoVeReigN evaki NukeFan RobertForLife RafaelaCullen d@n@e twilight! breeze of wolf VLaSia =) Strider evi Ashley Greene John Cullen 47 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Κυρ 13 Δεκ 2009 - 15:14 | |
| Εμένα,να δημιουργώ παραισθήσεις!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Κυρ 13 Δεκ 2009 - 15:19 | |
| εμένα όλες αλλά πιο πολύ το να βλέπω το μέλλον,να διαβάζω τις σκέψεις,και αυτό που έχει η μπέλλα...τέλεια αυτοσυγκράτηση!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Κυρ 13 Δεκ 2009 - 15:22 | |
| Αν και μου αρεσουν ολες οι αγαπημενες μου ειναι της Αλις του Τζασπερ και φυσικα του Εντουαρντ...Θα ταν ο τελειος συνδιασμος..... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Κυρ 13 Δεκ 2009 - 15:24 | |
| Κοίτα...εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω το μέλλον,γιατί θα ήξερα αν θα πεθάνω πχ. η όχι... Και ξέρεις βλεπεις το μέλλον με βάση των γεγονότων...οπότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρη αν θα γίνει αυτό που είδες!!! Είναι κι ένα ελλάτωμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Κυρ 13 Δεκ 2009 - 15:51 | |
| Ελάτε ρε παιδιά!!!Μόνο σε τρείς αρέσουν οι Ειδικές ικανότητες από το Twilight Saga??? Εμένα μου αρέσει πολύ το να δημιουργείς παραισθήσεις!!! Το ξαναείπα αυτό ε??? Τεσπα...Δεν πειράζει... Αλλά μου αρέσει και της Μπέλλας:Αυτοσυγκράτηση!!!! Είναι θαύμα το ότι μπορεί να σταματήσει στην μέση το κυνήγι!!! | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Κυρ 13 Δεκ 2009 - 22:00 | |
| το χαραρισμα του τζασοερ κυριως αλλα και του εντι καλο ειναι | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:27 | |
| Θεωρώ πως το να διαβάζεις τις σκέψεις των γύρω σου είναι κάτι... μεγάλο... Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς.. Το να βλέπεις το μέλλον επίσης.. Ας σκεφτούμε όμως...
Τι κόσμος θα ήταν αυτός, τι κοινωνία θα ήταν αυτή αν: Μπορούσαμε να προβλεπουμε Τζόκερ, Προπο, Χρηματιστήριο, αποτελέσματα αγώνων. Μπορούσαμε να σκεφτόμαστε τι λένε οι άλλοι για εμάς.. Τέλειο ε? ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!
Όμως, στη φύση υπάρχει κάποιου είδους ισορροπίες.. Φανταστείτε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ προβλέπανε ότι ανέφερα παραπάνω!!! Καταστροφικό???? Φανταστείτε επίσης να διαβάζανε όλοι τις σκέψεις των άλλων! Τέλεια... Θα χανόταν ότι προσωπικό έχει ο καθένας... Και για να σας τσιγκλίσω... Θα ξέρανε οι γονεις σας πότε είστε ερωτευμένοι... πότε ήταν το πρώτο φιλί, η πρώτη σχέση... Άθλιο? Θα γινόμασταν αντικοινωνικοί, καθώς θα επικοινωνούσαμε μέσω των μυαλών μας... Αν και εδώ δεν θεωρώ πως έχω ολοκληρωμένη άποψη καθώς θα είχαμε αναπτύξει διαφορετικά τον τρόπο επικοινωνίας μας..
Τελικά... Πιστεύετε ακόμα πως θα θέλατε κάποια δύναμη?? Προσωπικά χαίρομαι που είμαι ένα κοινό πλασματάκι...
Και επειδή το τόπικ αφορά τις αγαπημένες ικανότητες και έκανα μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρένθεση απο πάνω, να προσθέσω πως λατρεύω την ικανότητα της Ρόζαλι και του Έμμεττ... Είναι αυτές που θεωρώ πιό αθώες και ανθρώπινες... Τι καλύτερο απο το να είσαι όμορφος... δυνατός και πάνω απόλα? ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ! | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:49 | |
| Λοιπόν εμένα προσωπικά αγαπημένη από τις Special Abilities είναι αυτή η οποία κάνεις τους άλλους να κάνουν η να βλέπουν τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο η όπως εσύ θες...Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ακριβώς είχε αυτό το χάρισμα ... Νομίζω δεν το είχε καλλιεργήσει ακόμα...Πάντος το λατρεύω!! - Σπόιλερ:
wow!πήγα 3 αστεράκια!
| |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:57 | |
| - dora cullen έγραψε:
- εμένα όλες αλλά πιο πολύ το να βλέπω το μέλλον,να διαβάζω τις σκέψεις,και αυτό που έχει η μπέλλα...τέλεια αυτοσυγκράτηση!!!!!
Δωρα μου εχεις απολυτο δικιο. | |
|
| |
RafaelaCullen New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 13/11/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Τετ 16 Δεκ 2009 - 22:52 | |
| Εγω θα ηθελα να διαβαζω το μυαλο και να ελεγχω τα στοιχεια της φυσης!!!!!!!! | |
|
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Τετ 16 Δεκ 2009 - 23:02 | |
| Εμενα μ αρεσουν οι δυναμεις τς Αλις κ τ Εντουαρτ,δηλαδη ν βλεπω τ μελλον κ ν διαβαζω τις σκεψεις των αλλων.Νομιζω ομως οτι θ μ αρεζε περισσοτερο ν εχω τν δυναμη τ Εντουαρτ! | |
|
| |
NukeFan Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Chania Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Nomads Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Δευ 28 Δεκ 2009 - 18:01 | |
| Θα ήθελα του Benjamin... Το λατρεύω... Και όπως ρώτησε κάποιο άλλο μέλος αν θα θέλαμε ακόμα τις δυνάμεις... του benjamin γιατί να μην την θες; Βέβαια αν την είχαν όλοι οκ δεν θα ήταν κάτι πρωτότυπο αλλα τέλος πάντως. Επίσης θα ήθελα του Τζάσπερ ή του Εντ. είναι πολύ χρήσιμες! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Δευ 28 Δεκ 2009 - 18:04 | |
| εμένα του έντ και της άλις... ενδιαφέρουσα επίσης είναι και αυτή της μπέλλα αλλά τι να την κάνω αν μείνω άνθρωπος?? | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Δευ 28 Δεκ 2009 - 18:04 | |
| Εμ΄΄ενα μου αρέσουν οι δυνάμης της Άλις και της Ζαφρίνας και λίγο της νέσσης | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| - d@n@e twilight! έγραψε:
- dora cullen έγραψε:
- εμένα όλες αλλά πιο πολύ το να βλέπω το μέλλον,να διαβάζω τις σκέψεις,και αυτό που έχει η μπέλλα...τέλεια αυτοσυγκράτηση!!!!!
Δωρα μου εχεις απολυτο δικιο. Βασικα το ταλεντο της Μπελλα ειναι η ασπιδα!Η αυτοσυγκρατηση δεν ειναι κατι που το ειχε,αλλα που το απεκτησε συμφωνα με τον Καρλαιλ παντα! | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Δευ 28 Δεκ 2009 - 18:05 | |
| Oλα ειναι ενα και ενα...Αλλα πανω απο ολα θα ηθελα να εχω του Εντ, να διαβαζω τις σκεψεις των αλλων, και της Μπελλας για να μπορω να προστατεψω οσους αγαπαω... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Κυρ 24 Ιαν 2010 - 23:48 | |
| Εγω στην αρχη ηθελα το χαρισμα του εντουαρντ αλλα από τότε που διαβασα τ MS και καταλαβα οτι πάντα θα ακουω φωνες στο κεφάλι μου αλλαξα γνωμη... ενα χάρισμα που μου αρέσει ειναι αυτό της βικτώρια: αυτοσυντήρηση το λένε;; αυτη η αισθηση τελοσπάντων | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Κυρ 24 Ιαν 2010 - 23:57 | |
| Ευκολο! Να δημιουργω την ψευδσθηση του πονου! Και οχι οποιοδιποτε πονου! Να νιωθει ο αλλος με μια μου ματια ότι τον καινε! Και απο μεσα και απο εξω! Τελειο εεεε? Λετε να εχω εχθρους? | |
|
| |
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Παρ 19 Φεβ 2010 - 20:52 | |
| Εγώ θα ήθελα να έχω τις ικανότητες ή της Jane ή του Alec !!!!!!!!!!! Αλλά πιο πολύ της Jane !!!!! | |
|
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Παρ 19 Φεβ 2010 - 21:14 | |
| Εμενα μου αρεσει το χαρισμα της Αλις.Με το να βλεπω το μελλον θα προστατευα αυτους που αγαπω | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Παρ 19 Φεβ 2010 - 22:18 | |
| Λοιπον εγω απο την πρωτη φορα που διαβασα το λυκοφως λατρεψα το χαρισμα του Εντουαρτ.. Μπορω να πω πως ειναι το αγαπημενο μου..!!! Και για να πω την αληθεια αυτο το χαρισμα μου αρεσε και πριν διαβασω το λυκοφως.. Παντα μου αρεσε να ξερω τι σκευτονται οι αλλοι.. Γι'αυτο το λογο μπορω να διαβασω ευκολα ενα ατομο.. Επισης πιστευα απο μικρη πως αμα μπορουσα να διαβαζω τα μυαλα των αλλων θα μου ηταν χρησιμο και στο σχολειο.. Θα ηξερα παντα την σωστη απαντηση αμα με ρωτουσε ο καθηγητης και το καλυτερο στα διαγωνισματα θα μπορουσα να δω στα μυαλα των συμαθητων μου και κανενας δεν θα μπορουσε να πει πως εχω αντιγραψει..!!! Αλλα εκτος απο το χαρισμα του Εντουαρτ μου αρεσε και το χαρισμα του Τζασπερ..!! Ειναι πιστευω πολυ χρησιμο να μπορεις να ελενχεις τα αισθηματα των αλλων.. Και αφου διαβασα την Χαραυγη μου αρεσαν επισης τα χαρισματα της Μπελλας, της Ρενεσμι, του Μπενζαμιν και της Ζαφιρας..!! Ομως ας παραδεχτουμε πως ολα τα χαρισματα απο ολα τα βιβλια ειναι χρησιμα και ομορφα.. Το καθενα ειναι ξεχωριστο και μοναδικο..!! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| |
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Παρ 19 Φεβ 2010 - 22:30 | |
| Πολυ χαιρομαι Ντινακι μου..!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Παρ 19 Φεβ 2010 - 22:42 | |
| Σαν επίθεση τον Άλεκ. Σαν Άμυνα την Μπέλλα
γενικά μ'αρέσουν ΟΛΑ!!! Θα ήθελα να τα έχω όλα!!! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Παρ 19 Φεβ 2010 - 22:42 | |
| ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? | |
|