Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Δευ 15 Μαρ 2010 - 21:57
Oπως αναφερθηκε και παραπανω θα ηθελα να ειχα τη δυνατοτητα του Εντουαρντ (mind reading) για τον εξης λογω : Παντα με επηρεαζε ο τροπος ζωης και σκεψης των ανθρωπων και ημουν πραγματικα πορωμενη!Ηθελα να ανακαλυψω μεχρι και την πιο βαθεια πτυχη του πιο βαθυ τους μυστικου (παντα με την καλη ενοια) !ΑΝ ΚΑΙ ειμαι σιγουρη πως δεν θα ηθελα με τιποτα να κανω 'καταχρηση' της ικανοτητας μου, παρολα αυτα ειμαι ικανοποιημενη, επειδη εχω αναπτυξει το χαρισμα μου να 'διαβαζω' και να ψυχολογω τους ανθρωπους γυρω μου! Ενα αλλο τρικ που θα ειχε πλακα και ενδιαφερων, πιστευω, θα ηταν η δημιουργια ψευδαισθησεω, μια ικανοτητα που την εχει η Ζαφρινα.....αποθεις τους εχθρους χωρις παρολα αυτα να τους βλαψεις σωματικα! Perfect! *smirks* Eν ολιγης, αυτα
Eclipse-4- Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Λαγκαδα Αριθμός μηνυμάτων : 28 Registration date : 07/06/2010
Θέμα: Τι ειδική δυναμη θα θελατε αν ήσασταν vampire ?? Τετ 16 Ιουν 2010 - 17:24
Τι ειδική δυναμη θα θελατε αν ήσασταν vampire ??? ( μπορειτε να πειτε και περισσοτερες απο μια !! )
Η δικη μου θα ηταν να μπορω να καταστεφω καποια πραγματα με το μυαλο ή να μπορω να ειμαι αόρατη οταν και οπου θελω
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Τετ 16 Ιουν 2010 - 17:30
Να διαβαζω το μυαλο φυσικα.......................................τι ωραια που θα ηταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Τετ 16 Ιουν 2010 - 20:10
Καταρχην συγχαρητηρια για το τοπικ!ειναι πολυ καλο μπραβο!!! Λοιπον θα τις ηθελα ολες αλλα ο.κ. μην ειμαστε και πλεονεκτες! θα διαλεγα το χαρισμα του λατρεμενου και μοναδικο Εντουαρντ Καλλεν!!! οι λογοι που το διαλεγω ειναι τρεις.1ον με επιρεασε το οτι ειναι 1 απο τους αγαπημενους μου και ισως ο αγαπημενος μου λογοτεχνικος χαρακτηρας 2ον θα ηθελα πολυ να ξερω τι σκεφτενται οι αλλοι και ιδικα 1 συγκεκριμενο ατομο που πολλες φορες με κοιταζει μ ενα αινιγματικο μυστηριωδες βλεμμα που με μαγνητιζει! και 3ον για να προφταινω καποιες ασχημες καταστασεις που σκεφτεται να δημιουργησει καποιος αλλος!αυτα!!!!
twi-Lydia Evans New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Greece-US Αριθμός μηνυμάτων : 125 Registration date : 03/06/2010
Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Τετ 16 Ιουν 2010 - 22:23
αχ και εγω θελω το ταλεντο του εντι μας γιατι ειναι καταπληκτικο να διαβαζεις ολες τις σκεψεις των αλλων ακομα και την πιο μικρη η ασημαντη ειναι καταπληκτικο γιατι στην ουσια διαβαζεις τις ψυχες των αλλων αλλα θα ηθελα να ειχα και της αλις για να αποτρεπω τυχον λαθη στο μελλον
Ηλικία : 28 Τόπος : Λαγκαδα Αριθμός μηνυμάτων : 28 Registration date : 07/06/2010
Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Πεμ 17 Ιουν 2010 - 14:46
Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Πεμ 17 Ιουν 2010 - 14:47
μακαρι..ολες οι ικανοτητες σε εναν ανθρωπο..τελεια!
Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Πεμ 17 Ιουν 2010 - 14:49
καλα θα ηταν αλλα που τετια τυχη
Θέμα: Απ: Τι Special Ability θα θέλατε σαν βαμπίρ??? Πεμ 17 Ιουν 2010 - 20:20
Η δικη μου θα ηταν να μπορω να καταστεφω καποια πραγματα με το μυαλο ή να μπορω να ειμαι αόρατη οταν και οπου θελω [/quote] Ξεχασα να πω οτι θα ηθελα και την δυναμη να κανω τους αλλους να με προσκινανε
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010