| Ατακες ... | |
|
+105xrysanthi Marry-Alice Brandon mariettoula1996 _gwgw_ danaitsa98 desi Bella Marie Swan kati Kornilia PattinsonCullen marina evaggelia Black Rose marina forever demi cullen Marzaki Cullen Rosemarie Cullen Bellsten stavroulita valeria_robert MARIA SWAN CULLEN mitCena Isabella Black-Cullen sisaki Renesmee Charlie Swan dimitroula-robsessed MyrtoCullen Lizzy Cullen athina vikaki21 lykofotaki Bella Cullen12 Vampire love team edward redbutterfly niki Bella13 princesskitty Vampi matia* evi lisbethsalander Morena ntinaki Ashley Greene fafoula1234 patrick Εστελλα Καλεν Isabella_Cullen magica Nemesis Of Bellin christi_twilight VLaSia =) T-NM-E-BD didi bluesea litsaki_kourkoubinaki sofoula9 maria1989 LaDy_SoVeReigN dreamofedward edwart<3 Fotis333 Kristen Stewart Connie Cullen Georgia P. C sunrise birdwatcher maro michelle anthian9 Mrs Alice anastacia9280 !~Twilighter~! an8i Fay1765 Ms Cullen edward_20 ΕΡΗ BELLA MARIE @Dark_Lord@ emma cullen pattinson M@rIa Marilou Neri LizCullen bedward__ Princess chris-cullen Lancelot .::Ελευθερία::. SilverMusk Isabella21 magic princess twilightergirl scarlet rose Alexadruby the vampire maraki-twilightholic Rozali87 nessie WhiteQueen vantela nasiatheslayer Gωgω-Twilighter Vampire Amalia 109 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 4 Σεπ 2009 - 2:40 | |
| Πωπω...και μονο που το βλεπω ανατριχιαζω! Εμενα αυτο αρεσε πολυ : "Κατι που ειπες στην Τζεσικα...να,με ενοχλησε" "Δεν με εκπλησσει που ακουσες κατι που δεν σου αρεσε,Ξερεις τι λενε για αυτους που κρυφακουν." "Σε προηδοποιησα οτι θα ακουγα" "Και εγω σε προειδοποιησα πως δε θα ηθελες να ξερεις ολα οσα σκεφτομαι" "Ναι,οντως"..."Δεν εχεις ομως απολυτο δικαιο.Θελω να ξερω τι σκεφτεσαι-τα παντα.Απλως θα προτημουσα να μην σκεφτεσαι ορισμενα πραγματα." "Αυτο ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα" "Δεν ειναι,ομως,αυτο το θεμα μας αυτη την στιγμη" "Τοτε ποιο ειναι?"¨ "Στ'αληθεια πιστευεις πως νοιαζεσε για 'μενα περισσοτερο απ 'οτι εγω για 'σενα?"
(Σελ.212,213 Λυκοφως) | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 4 Σεπ 2009 - 3:27 | |
| TWILIGHT ''Είμαι η πρώτη που πρέπει να παραδεχτώ πως δεν έχω εμπειρία στις σχέσεις. Αλλά μου φαίνεται λογικό...ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι κατά κάποιο τρόπο ίσοι...όπως για παράδειγμα, δεν μπορεί πάντα ο ένας να ορμά για να σώσει τον άλλο. Πρέπει να σώζουν ο ένας τον άλλο εξίσου'' ''Με έχεις σώσει....Εσύ είσαι η ζωή μου. Είσαι το μόνο πράγμα που θα με πλήγωνε αν έχανα..'' | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Δευ 19 Οκτ 2009 - 18:55 | |
| ''I will do whatever it takes to make you safe again, Bella.. '' Το μονο που εχω να πω ειναι ο πραπανω στιχος, με την καταπληκτικη φωνη του πιο ομορφου βαμπιρ, χρησιμοποιειται σαν ηχος μηνυματος στο κινητο μου. Ειναι απιστευτα υπεροχο να λαμβανεις μηνυμα.. απο το ατομο που θελεις τοσο πολυ... τον δικο σου... τον γλυκο σου.. και να σου ερχεται με τετοιο τροπο... Σας το προτεινω!
Επισης: Λατρεψα τα ανεκδοτα του Τζεικ για τις ξανθιες, αλλα οχι οτι ξεκαρδιστηκα, οι εκφρασεις της Ροζαλι τα απογειωναν!!! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Δευ 19 Οκτ 2009 - 20:50 | |
| πως? όταν σου ρχετε μήνιμα έχεις βάλει αυτό? Πως το έκανες? Συγνώμη που είμαι αν θες απάντησε μου σε pm. | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Δευ 19 Οκτ 2009 - 20:52 | |
| Βλασιααα μου! στειλε μου και εμενα pm! σορυ..... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Δευ 19 Οκτ 2009 - 21:01 | |
| το αγαπημενο μου κομματι απο ολα τα βιβλια ειναι αυτο που εχω και στην υπογραφη μου::
το έβλεπα στα μάτια σου ότι ειλικρινά πίστευες ότι δεν σε ήθελα πια. η πιο παράλογη, η πιο γελοία ιδέα- λες και υπήρχε κανένας τρόπος να υπάρχω εγώ χωρίς να έχω ανάγκη εσένα! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 20 Οκτ 2009 - 11:26 | |
| - sweety έγραψε:
- πως? όταν σου ρχετε μήνιμα έχεις βάλει αυτό? Πως το έκανες?
Συγνώμη που είμαι αν θες απάντησε μου σε pm. θα με ενημερώσετε και μένα πως γίνεται αυτό;;;;;; | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 20 Οκτ 2009 - 19:10 | |
| μου το έστειλε η βλάσια . Είναι ήχος του κινιτού είναι θεικό. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 20 Οκτ 2009 - 21:21 | |
| και μενα μου το στειλε!! τελειο!! | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 20 Οκτ 2009 - 21:58 | |
| - VLaSia =) έγραψε:
- ''I will do whatever it takes to make you safe again, Bella.. ''
Το μονο που εχω να πω ειναι ο πραπανω στιχος, με την καταπληκτικη φωνη του πιο ομορφου βαμπιρ, χρησιμοποιειται σαν ηχος μηνυματος στο κινητο μου. Ειναι απιστευτα υπεροχο να λαμβανεις μηνυμα.. απο το ατομο που θελεις τοσο πολυ... τον δικο σου... τον γλυκο σου.. και να σου ερχεται με τετοιο τροπο... Σας το προτεινω!
Επισης: Λατρεψα τα ανεκδοτα του Τζεικ για τις ξανθιες, αλλα οχι οτι ξεκαρδιστηκα, οι εκφρασεις της Ροζαλι τα απογειωναν!!! μπορείς να το στείλεις και σε μένα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 20 Οκτ 2009 - 22:09 | |
| να στο στειλω εγω? η βλασια μου το χει ηδη στειλει!!!! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 20 Οκτ 2009 - 22:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 20 Οκτ 2009 - 22:57 | |
| παιδια δεν νομιζετε οτι πρεπει να σταματησει η συζητηση εδω?? συγνωμη παντως για την αναστατωση!! οποια θελει μπορει να μου μιλησει σε πμ και θα της το στειλω αμεσως!!! | |
|
| |
Εστελλα Καλεν New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Στο καστρο του κορακιου Αριθμός μηνυμάτων : 165 Registration date : 30/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 31 Οκτ 2009 - 20:33 | |
| Παλι επεσες Μπελλα; - Οχι Εμετ.Χτυπησα ενα λυκανθρωπο στο προσωπο Τελεια ατακα..... | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 31 Οκτ 2009 - 21:05 | |
| | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 31 Οκτ 2009 - 21:48 | |
| εμένα μου αρέσει εκεί που λέει ο Τζεικ : "Το έχεις ακούσει αυτό, Μουρλέγκω; Πως πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα μιας ξανθιάς;" Δεν λέει τίποτα. "Λοιπόν;" ρώτησα. "Το ξέρεις το ανέκδοτο; ή όχι;" Κοίταξε επικριτικά την τηλεόραση και με αγνόησε. "Το έχει ακούσει;" ρώτησα τον Έντουαρτ. (...)"'Όχι" "Καταπληκτικό. Λοιπόν, θα σου αρέσει αυτό, αιμορουφήχτρα- τα εγκεφαλικά κύτταρα μιας ξανθιάς πεθαίνουν μόνα". Η Ρόζαλι ακόμα δε με κοίταζε. "Έχω σκοτώσει εκατό φορές παραπάνω απ' ότι εσύ, αηδιαστικό τέρας. Μην το ξεχνάς αυτό." "Κάποια μέρα, Βασίλισσα της Ομορφιάς, θα βαρεθείς να με απειλείς. Στ' αλήθεια, ανυπομονώ γι' άυτό". (οχ, πολλά έγραψα... περιμένω πως και πως να την δω αυτή την σκηνή ) | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 31 Οκτ 2009 - 21:58 | |
| ναι όλες τις ατάκες του τζέικ στη χαραυγή είναι τέλειες!!!!!!!!(θα έχει πολύ φάση)!!!(χεχε) | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 10 Δεκ 2009 - 20:18 | |
| what if i am not the hero what if iam the bad guy | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 16 Δεκ 2009 - 20:59 | |
| Βασικά παιδιά, ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.. Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος μου απαντούσε ολοκληρωτικά. Λέει η Μπέλλα όταν βλέπει την τρομερή θέα απο το δέντρο.. ''Αυτό το είδος πράγματα δεν υπάρχουν πραγματικα!!!!'' Και απαντά ο Έντουαρντ... ''Υπάρχουν στο δικό μου κόσμο..''..
Και εδώ θέτω το ερώτημα.. Υπάρχει ο δικός του ο κόσμος?
Παρόλα αυτά, την θεωρώ εξαιρετική ατάκα. | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 17 Δεκ 2009 - 21:07 | |
| Όπως και να 'χει είναι ένας άλλος κόσμος Αν υπάρχει ή εάν έχει υπάρξει ποτέ δεν το ξέρω... | |
|
| |
lisbethsalander Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 30/08/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 17 Δεκ 2009 - 22:27 | |
| - dora cullen έγραψε:
- ναι όλες τις ατάκες του τζέικ στη χαραυγή είναι τέλειες!!!!!!!!(θα έχει πολύ φάση)!!!(χεχε)
χαχα ναι οντως λεει απιστευτα πραγματα ...αντε δεν μπορω να περιμενω να βγει θα ναι τελεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 17 Δεκ 2009 - 22:31 | |
| - Morena έγραψε:
- Όπως και να 'χει είναι ένας άλλος κόσμος
Αν υπάρχει ή εάν έχει υπάρξει ποτέ δεν το ξέρω... Ειιιιιιι δεν είναι έτσι!!! Ο δικός μας κόσμος είναι, απλά αλλιώς τον βλέπεις απο το αμάξι και αλλιώς απο το αεροπλάνο!!! Παιδιά δεν υπάρχει ο δικός του κόσμος... Δικός μας είναι... Ενιγουέι.. Οι ατάκες του Τζειιιιιιικ στη Χαραυγή προς την Ρόζαλι!!! Μόνο που τις θυμάμαι ξελιγώνομαι!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 17 Δεκ 2009 - 22:43 | |
| Ειναι απο τις καλυτερες στιγμες του βιβλιου....Εμενα μου αρεσει και η στιγμη με τον μπολ του σκυλου.... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 17 Δεκ 2009 - 23:19 | |
| | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Παρ 18 Δεκ 2009 - 1:29 | |
| - VLaSia =) έγραψε:
- Βασικά παιδιά, ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση..
Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος μου απαντούσε ολοκληρωτικά. Λέει η Μπέλλα όταν βλέπει την τρομερή θέα απο το δέντρο.. ''Αυτό το είδος πράγματα δεν υπάρχουν πραγματικα!!!!'' Και απαντά ο Έντουαρντ... ''Υπάρχουν στο δικό μου κόσμο..''..
Και εδώ θέτω το ερώτημα.. Υπάρχει ο δικός του ο κόσμος?
Παρόλα αυτά, την θεωρώ εξαιρετική ατάκα. ελπιζω να καταλαβα σωστα την ερωτηση σου και η απαντηση μου να σε καλειψει. ο edward δεν εννοει πως ζει σε αλλο κοσμο με το ειδος του ,απλα οτι εκεινοι μπορουν να δουν και να βιωσουν πραγματα που οι ανθρωποι θεωρουν αδυνατα! δηλαδη αυτη τη θεα που βλεπουν εκεινη τη στιγμη θα ηταν για εναν ανθρωπο αδυνατο να τη δει ποτε στη ζωη του γιτι πολυ απλα δεν θα ειχε μεσο να παει εκει! αυτο...ελπιζω να βοηθησα... οι ατακες που μου αρεσουν ειναι αμετρητες.... θα τις βαλω λιγες λιγες..!!!! emmet στη bella "i have to step out for a sec. don't do anything funny while i'm gone..!!!" new moon p.26 αφου η bella τον αγκαλιασε για να τον καθησυχασει πως ο sam δεν θα τον πειραξει: jacob "if this is how you're going to react i'll freak out more often" new moon p.179 "i held myself tightly together.as if he never existed, i thought in despair.what a stupid and impossible promise to make[...]that was insanity.it was a promise that he could never keep,a promise that waas broken as soon as he'd made it" new moon p.124-125 forbidden to remember terrified to forget; it was a hard line to walk... new moon p.117 time passes.even when it seems impossible.even when each tick of the second hand aches like the pulse of blood behind a bruise.it passes unevenly, in strange lurches and dragging lulls but pass it does .even for me. new moon 4.waking up
Έχει επεξεργασθεί από τον/την matia* στις Παρ 18 Δεκ 2009 - 2:00, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ...) | |
|
| |
| Ατακες ... | |
|