| Ατακες ... | |
|
+105xrysanthi Marry-Alice Brandon mariettoula1996 _gwgw_ danaitsa98 desi Bella Marie Swan kati Kornilia PattinsonCullen marina evaggelia Black Rose marina forever demi cullen Marzaki Cullen Rosemarie Cullen Bellsten stavroulita valeria_robert MARIA SWAN CULLEN mitCena Isabella Black-Cullen sisaki Renesmee Charlie Swan dimitroula-robsessed MyrtoCullen Lizzy Cullen athina vikaki21 lykofotaki Bella Cullen12 Vampire love team edward redbutterfly niki Bella13 princesskitty Vampi matia* evi lisbethsalander Morena ntinaki Ashley Greene fafoula1234 patrick Εστελλα Καλεν Isabella_Cullen magica Nemesis Of Bellin christi_twilight VLaSia =) T-NM-E-BD didi bluesea litsaki_kourkoubinaki sofoula9 maria1989 LaDy_SoVeReigN dreamofedward edwart<3 Fotis333 Kristen Stewart Connie Cullen Georgia P. C sunrise birdwatcher maro michelle anthian9 Mrs Alice anastacia9280 !~Twilighter~! an8i Fay1765 Ms Cullen edward_20 ΕΡΗ BELLA MARIE @Dark_Lord@ emma cullen pattinson M@rIa Marilou Neri LizCullen bedward__ Princess chris-cullen Lancelot .::Ελευθερία::. SilverMusk Isabella21 magic princess twilightergirl scarlet rose Alexadruby the vampire maraki-twilightholic Rozali87 nessie WhiteQueen vantela nasiatheslayer Gωgω-Twilighter Vampire Amalia 109 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Κυρ 3 Ιαν 2010 - 12:55 | |
| ''i feel very protrctive of you''αυτα μονο ο edward τα λεει | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Κυρ 3 Ιαν 2010 - 13:06 | |
| - Vampi έγραψε:
- ''i feel very protrctive of you''αυτα μονο ο edward τα λεει
Αυτή η ατάκα με πεθαίνει....................................... Αχ Έντουαρντ.... | |
|
| |
Vampi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Κυρ 3 Ιαν 2010 - 14:39 | |
| - bluesea έγραψε:
- Vampi έγραψε:
- ''i feel very protective of you''αυτα μονο ο edward τα λεει
Αυτή η ατάκα με πεθαίνει....................................... Αχ Έντουαρντ.... αχχχχχχχχχχχχ ναι ρε συ τι ωραια ειδικα αμα στην λει ο edward ή το αγορι σου δλδ παλι ο edward | |
|
| |
princesskitty Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 04/01/2010
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 5 Ιαν 2010 - 14:32 | |
| | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 5 Ιαν 2010 - 14:51 | |
| - princesskitty έγραψε:
- Amalia έγραψε:
- Σπόιλερ:
Σιγουρα υπηρχαν αμετρητες ατακες μεσα στο βιβλιο που μας εκαναν να αναστεναξουμε και να ευχομαστε ακομα περισσοτερο απο το φυσιολογικο να ημασταν στη θεση της Μπελλα μεσα στα χερια του Εντουαρντ ή διπλα του ή τελος παντων στον ιδιο χωρο με αυτον. Εδω θα ηθελα να μοιραστουμε ποιες ατακες ειχατε ξεχωρισει εσεις. Ποιες ηταν αυτες που σας χαρισαν τις πιο εντονες στιγμες ονειροπολησης και ειμαι βεβαιη οτι ολες εχετε αρκετες να βρειτε.... :heart: :heart: Ας ξεκινησω.... σελ.306 "Ο Έντουαρντ δεν είχε μετακινηθεί ούτε πόντο, ένας σμιλεμένος ¶δωνης που κούρνιαζε στο ξεθωριασμένο μου πάπλωμα. Χαμογέλασα και τα χείλη του συσπάστηκαν, το άγαλμα ζωντάνεψε"... Ε ναι λοιπον, θα ηθελα κι εγω να τον εχω πανω στο ξεθωριασμενο μου παπλωμα....
εμμμ χμμμ μπορω να γραψω χωρις να πω την σελιδα? ναι καλε δεν ειναι απαραίτητη η σελιδα ελπιζω να μην πηραζει που απανταω εγω αλλοστε κανεις δεν λεει σελιδα | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 5 Ιαν 2010 - 15:30 | |
| | |
|
| |
Vampi Twilight Human
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 27 Ιαν 2010 - 18:49 | |
| ^ | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 27 Ιαν 2010 - 19:33 | |
| ειναι από το Midnight sun edward:"run Bella,run, I love you like crazy........"
οταν το διαβασα ανατριχιασα... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 27 Ιαν 2010 - 21:08 | |
| Τι ειπε τωρα το ατομο... - Σπόιλερ:
Ειναι οντως απιστευτη η συγκεκριμενη ατακα! Πω πω εχει περασει αρκετος καιρος απο την τελευταια αναγνωση του MS... Μαλλον πρεπει να το επαναλαβω... Να σαι καλα ρε Νασια.. Και ας περασουμε και στη δικη μου αγαπημενη φραση της Νεας Σεληνης... Και νομιζω απο τις γνωστοτερες... "Dating an older woman? Hot " | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 27 Ιαν 2010 - 22:06 | |
| vlasia μου χαιρομαι που σου αρεσε!!! το πετυχες το ονομα!!! καλα η δικια σου ατακα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λιωνω!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 27 Ιαν 2010 - 22:11 | |
| καλα, δεν το συζητω κ εγω λιωνω απο οποιαδηποτε ατακα του εμμετ.... τοσο στο βιβλιο οσο κ στην ταινια... οπως ακριβως λιωνω κ σχεδον με καθε ατακα του εντουαρντ (ενα εντελως διαφορετικο λιωσιμο αυτο.... ) | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 27 Ιαν 2010 - 22:58 | |
| - redbutterfly έγραψε:
- ειναι από το Midnight sun
edward:"run Bella,run, I love you like crazy........"
οταν το διαβασα ανατριχιασα... Τέλεια ατάκα και επίσης ανατρίχιασα!!! Εγώ έχω 2: I had to keep moving.If i stopped looking for him,it was over.Love,life,meaning...over.Bella(δάκρυσα πάλι και μόνο που το έγραψα) The clouds i can handle.But i can't fight with an eclipse.Jacob | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 27 Ιαν 2010 - 23:21 | |
| τελειο τελειο τελειο "vampire love" ειναι απο τα αγαπημενα μου... επισης καποια που μου αρεσουν ειναι:"Wasn't one myth enough for anyone, enough for a lifetime?" "there was something deeply wrong with me.Why else would my life be filled with from horror movies?Why else would i care so much about them that it would tear big chunks right out of my chest when they went off along their mythical ways?" " not as bad! not as bad! my mind tried to confront me.It was true.This wasn't as bad. This wasn't the end of the world, not again. This was just the end of what little piece was left behind. That was all. Not as bad, I aggreed , then added, but bad enough." ααχχχ.. ειδικα το τελευταιο.....snif..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την matia* στις Πεμ 28 Ιαν 2010 - 2:13, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ........) | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 27 Ιαν 2010 - 23:46 | |
| " not as bad! not as bad! my mind tried to cinfront me.It was true.This wasn't as bad. This wasn't the end of the world, not again. This was just the end of what little piece was left behind. That was all. Not as bad, I aggreed , then added, but bad enough Επίσης τέλειο!!!Αχχχ αυτά τα βιβλία δεν ξέρω ρε παιδί μου με έχουν αγγίξει τόσο πολύ..τι να πώ..συγκινήθηκα!!Ειδικά που βλέπω οτι δεν είμαι μόνη σε αυτό... Θα πω και κάτι του Edward γιατί τον λατρεύω τον χαρακτήρα αυτόν...τον άτιμο,ακόμα και με το αγόρι μου μαλώνω γι'αυτόν Λοιπόν: Before you,Bella,my life was like a moonless night.Very dark,but there were stars-points of light and reason... And then you shot across my sky like a meteor.Suddenly everything was on fire;there was brilliancy,there was beauty. I EDWARD !!!!!!!FOREVER!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 28 Ιαν 2010 - 9:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 28 Ιαν 2010 - 13:05 | |
| Ναιιιιιι είμαι και εγώ Έχω και άλλη ατάκα: And,by the way,I adore you...in frightening,dangerous ways. Edward ~ Midnight SunΕίμαι ερωτευμένη μαζί του..... Είναι κάκο αυτό????? | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 28 Ιαν 2010 - 15:23 | |
| Οχι κοπελα μου δεν ειναι!!! Πολυ ωραια ατακα και εγω σκευτομουν να το γραψω... Αν και δεν ειναι ακριβως ατακα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Πεμ 28 Ιαν 2010 - 15:27 | |
| Ναι είναι μια σκέψη του Edward αλλά και πάλι είναι τόσο τέλειααα.... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
| |
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 30 Ιαν 2010 - 11:57 | |
| If you know what you can't live without, you find the power you never knew you had!!! New Moon. Την λατρεύω αυτήν την ατάκα όπως και πολλές άλλες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 30 Ιαν 2010 - 14:04 | |
| Πολυ ωραια!!! μηπως θυμασαι σελιδα η κεφαλαιο?!! γτ δε μπορω να την εντοπισω?! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Σαβ 30 Ιαν 2010 - 15:23 | |
| ουτε εγω την θυμαμαι καλα αυτη!!! μηπως ειναι της μπέλλα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 2 Φεβ 2010 - 3:32 | |
| μερικες ακομα ανεπαναλληπτες ατακες του edward απο το Midnight sun:(βασικα ειναι οι σκεψεις του)
And by the way, I adore you... In frightening, dangerous ways...
Run, Bella, run... I love you too much... For your good or mine...
Do I dazzle you????...
Bella:Why don't you leave me alone? και απαντα ο edward μεσα απο τις σκεψεις του Believe me, I wanted to say, I've tried... Oh and also, I'm wretchedly in love with you... | |
|
| |
lykofotaki New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : ολη τν μερα στην αγκαλια τ εντουαρντ στο αγαπημενο μσ λιβαδι...ααχ Αριθμός μηνυμάτων : 109 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τετ 3 Φεβ 2010 - 11:43 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ατακες ... Τρι 9 Φεβ 2010 - 4:56 | |
| Αγαπημένες από Λυκοφως: 1)Οι Καλεν δεν συμπαθουν κανεναν...ε, δεν δινουν σε κανεναν αρκετη σημασία ώστε να τον συμπαθήσουν... 2)Προσποιείσαι καλά αλλα εγω θα ημουν προθυμοςνα στοιχηματισω πως υποφερεις περισσοτερο απ οτι αφηνεις τους αλλους να δουν. Έχω άδικο δε νομιζω... 3)Δεν τα παρατάς έτσι? τότε ελπιζω να απολαυσεις την απογοητευση... 4)Μπέλλα: Πως το κανεις αυτό? Εντουαρτ: Ποιο πραγμα? Εμφανίζεσαι απ το πουθενα!!!!!! Δεν φταιω εγω αν εσυ δεν εχεις καθολου παρατηρητικοτητα 5) Ειπα ότι θα ηταν καλυτερα να μην ειμαστε φιλοι οχι οτι δεν θελω 6)Βαρεθηκα να προσπαθω να μεινω μακρια σου Μπελλα ετσι τα παραταω.Δεν θα προσπαθησω αλλο να ειμαι καλος θα κανω απλως αυτο που θελω και οτι θελει ας γινει 7) Συνηθως εχω δικιο αλλα για τι πραγμα συγκεκριμενα αυτη τη φορα?? Ας μην το παρακάνουμε εμείς οι 2αυτη την εβδομαδα γιατί θα εξωθησουμε τον Μαικ στα ορια του.Δεν θελουμε να καταρρευσει. 9) Ανόητε, αναξιοιπηστε βρικολακα 10)Δεν είναι σωστο να το κανεις αυτο στους ανθρωπους Νακάνω τι πραγμα? Να τους μεγευεις... .....Και εσενα σε μαγευω?? Συχνα....... 11) Γιατι είσαι στο Ποτρ Αντζελες? Επόμενη Μα είναι η πιο ευκολη Επόμενη... 12) Εγώ ακουω φωνές και εσύ ανησυχεις ότι είσαι φρικιό??????? 13) Αν είναι δυνατον! Κόψε ταχυτητα! Τι συμβαινεί? Πας με 160χλμ! Χαλαρωσε Μπελλα Προσπαθεις να μας σκοτώσεις? Δεν προκειτε να χτυπησουμε. Γιατί βιάζεσαι τόσο πολυ? Πάντα ετσι οδηγω. 14) Δεν εχει σημασια? Δεν σε νοιαζει αν ειμαι 1 ρερας ? αν δεν ειμαι ανθρωπος? 15) Πόσο χρονών είσαι? 17 Και ποσο καιρο εισαι 17 Εχω αρκετο καιρο... 16) Εχεις δικιο σιγουρα τα βαζω με τη μοιρα που προσπαθω να σε κρατησω ζωντανη | |
|
| |
| Ατακες ... | |
|