| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|
+30AnaroseCullen Kristen Stewart maritca Alexadruby the vampire !~Twilighter~! Fallen Angel an8i anthian9 matron alis angepsi BELLA MARIE April LizCullen emma cullen pattinson Mary Jane bedward__ MiSs-->NtOuF* Gωgω-Twilighter Rozali87 emerald eyes Ειrιnι WhiteQueen nasiatheslayer scarlet rose Vampire Velvet_Vamp hobo Princess nessie Darkbella 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 19:54 | |
| Λοιπον πριν αρχισετε περιμενετε να τα μεταφερω. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:04 | |
| Λοιπόν πιστεύω ότι πρέπει να οργανωθούμε! Να βγάλουμε σχέδιο...να μοιράσουμε καθήκοντα! | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:05 | |
| Ναι! Λοιπον, εχουμε μεχρι στιγμης 2 σχεδια σωστα? Την απαγωγη και το Roboclones.. | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:05 | |
| παντως με συγκινησατε πολυ που θυμηθηκατε το σχεδιο μου για την απαγωγη...!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:06 | |
| Α ωστέ εσύ το είπες?? Και ψάχναμε να βρόυμε ποια το ανέφερε πρώτη! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:07 | |
| :blush: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:08 | |
| ναι ειχα αναφερει κι το χλωροφθορμιο αν θυμασαι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:08 | |
| Εγω θυμαμαι που ειχα αναλαβει να κλεψω το αυτοκινητο! | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Επιτελους βρηκαμε τον εφευρετη αυτου του σατανικου σχεδιου!!!! Λογικα πρωτα θα γινει η απαγωγη και μετα το Plan B Roboclones!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:09 | |
| Βασικα Στελλα θυμασαι ποια ειτε το Roboclone? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:09 | |
| Εγω ειχα αναλαβει τις "ανυπομονες" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:10 | |
| Μα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να κάνεις κλώνους χώρις το πρωτότυπο!
Κάτι μου θυμίζει το χλωροφθόρμιο... :scratch: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:10 | |
| ναι η νασια ηταν!!!! νομιζω στην αρχη το ειχε πει καπως αλλιως και μετα του δωσε το οριστικο του ονομα!!!! αλλα δεν θυμαμαι το αρχικο.... οταν μου ρθει θα σας πω!!! | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:13 | |
| - nessie έγραψε:
- Μα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να κάνεις κλώνους χώρις το πρωτότυπο!
Κάτι μου θυμίζει το χλωροφθόρμιο... :scratch: Χλωροφορμιο= αυτο που θα αφησει τον Ρομπ αναισθητο για να τον απαγαγουμε...!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:15 | |
| λοπον σχετικα με την απαγωγη.... εγω θα τον επιανα κα ιθα του εριχνα χλωροφθορμιο, η WhiteQueen θα οδηγουσε το μινι βαν, η Darkbella θα ειχε κανει τις "ανυπομονες" φαν να φτγουν ξεγελωντας τες με ψευτικες naked pictures του Rob και οι υπολοιπες θα ετοιμαζαμε το εδαφος στην Ελλαδα για να τον φιλοξενησουμε η καθε μια στο σπιτι της!!! σας ξεσκονισα λιγο την μνημη;;; ααα κι ο ξαδερφος μου (ο μπρατσαρας ) θα αναλαμβανε τους μπραβους!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:16 | |
| - Darkbella έγραψε:
- Βασικα Στελλα θυμασαι ποια ειτε το Roboclone?
Νομιζω οτι κατι λεγαμε ολες για τον Rob και οτι θα θελαμε ολες να εχουμε απο εναν και ειπαμε οταν τον απαγαγουμε να κανουμε κλονους του. Εναν για την καθεμια (τοτε ημασταν και λιγες) και μετα η Νασια βρηκε το ονομα ή κατι τετοιο.. :scratch: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:18 | |
| Και ο δικος μου ο αδερφος θα αναλαμβανε τους μπαβους! Και η Princees θα ελκεβε το αυτοκινητο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:19 | |
| - Princess έγραψε:
Νομιζω οτι κατι λεγαμε ολες για τον Rob και οτι θα θελαμε ολες να εχουμε απο εναν και ειπαμε οταν τον απαγαγουμε να κανουμε κλονους του. Εναν για την καθεμια (τοτε ημασταν και λιγες) και μετα η Νασια βρηκε το ονομα ή κατι τετοιο.. :scratch: Κατι τετοιο! Παντως η Νασια βρηκε το καταπληκτικο ονομα! Και εμεις μετα ειπαμε ποιος θα τους φτιαξει κλπ | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:20 | |
| Παιδια ηρθαααααααα! Εγω αναλαμβανω τους ανθρωπους τους που θα τον ψαχνουν! Καιρος α ξεσκωνισω τα αγγλικα μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:20 | |
| - Darkbella έγραψε:
- Και ο δικος μου ο αδερφος θα αναλαμβανε τους μπαβους! Και η Princees θα ελκεβε το αυτοκινητο!
ναι δικιο εχεις!!!!! νομιζω εσυ darkbella και η νασια ειχατε αναλαβει να φτιαξετε τους κλωνους!!!! | |
|
| |
| Ναι.. Κατι που λεγαμε να κατασκηνωσουμε εξω απο το σπιτι του Rob τα θυμαστε? Για να τον απαγαγουμε ευκολα! | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:22 | |
| Λοιπον! Εχω ηδη δουλεια να κανω. Να παραπλανησω τα "παιδια" απο την ταινια και την οικογενεια φιλους κλπ. εκτος απο φανσ που το αναλαβατε αλλοι. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:24 | |
| Θα το βρούμε και αυτό! Γιατί έιμαστε εδώ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 20 Ιαν 2009 - 20:24 | |
| - Princess έγραψε:
- Ναι..
Κατι που λεγαμε να κατασκηνωσουμε εξω απο το σπιτι του Rob τα θυμαστε? Για να τον απαγαγουμε ευκολα! Ναι το λεγαμε και αυτο! Λεγαμε οτι οταν θα τον φερουμε Ελλαδα θα παει στο σπιτι της WhiteQueen που ειναι και μεγαλο και μετα εμεις μια μια με την σειρα θα παμε για alone time μαζι του! | |
|
| |
| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|