| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|
+30AnaroseCullen Kristen Stewart maritca Alexadruby the vampire !~Twilighter~! Fallen Angel an8i anthian9 matron alis angepsi BELLA MARIE April LizCullen emma cullen pattinson Mary Jane bedward__ MiSs-->NtOuF* Gωgω-Twilighter Rozali87 emerald eyes Ειrιnι WhiteQueen nasiatheslayer scarlet rose Vampire Velvet_Vamp hobo Princess nessie Darkbella 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Παρ 19 Ιουν 2009 - 13:49 | |
| Εγω παντως θα κανω τις εξτετασεις | |
|
| |
maritca Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι Αριθμός μηνυμάτων : 93 Registration date : 19/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Παρ 19 Ιουν 2009 - 14:05 | |
| οτι ειμαστε σατανικες ειμαστε....για το βασανιστιριο του δημοσιογραφου εχω μιαν ιδεα αλλα δεν ξερω πως υλοποιηται γτ 8α εχει ουρλιαχτα...του ρομπ μπορουμε απλα να του ριξουμε μια στο κεφαλι με κατι παλιες μ πουεντ(δεν κανουν καρουμπαλο εγγυημενα το χω κανει σε ενα παιδι...) | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Παρ 19 Ιουν 2009 - 14:07 | |
| Εγώ θα κάνω πως θέλω αυτόγραφο, θα μου δώσει (όχι που θα μου ξέφευγε), θα βγάλουμε φωτογραφία, θα τον τραβήξω να τον φιλήσω (μιας και με περνάει 2 κεφάλια!! ) και έτσι θα πάρω τις τρίχες...!!! Και αυτόγραφο, και φωτογραφία, και φιλί και... τρίχες μαζί!!! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Παρ 19 Ιουν 2009 - 14:08 | |
| Οχι! Να ην τον χτυπησουμε! Απλα θα παρουμε μια βουρτσα απο τα γυρισματα! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Παρ 19 Ιουν 2009 - 14:19 | |
| Εννοείται πως δεν θα τον χτυπήσουμε!! Εγώ πάντως θα κάνω αυτό που είπα..!! Χεχε! | |
|
| |
maritca Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι Αριθμός μηνυμάτων : 93 Registration date : 19/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Παρ 19 Ιουν 2009 - 15:05 | |
| ok then! παντως θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε το βασανιστικο σχεδιο μου αν 3επερασουμε το εμποδιο των ουρλιαχτων... | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τετ 24 Ιουν 2009 - 14:52 | |
| Εγω ειχα βρει καπου την διευ8ινση του Rob... Αμα 8ελετε ξαχνω να την ξαναβρω... | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τετ 5 Αυγ 2009 - 22:21 | |
| και εγω την εχω..την ειχα βρει σε ενα site.. oriste.!!!
[UK Address] Robert Pattinson c/o Curtis Brown Group Ltd. Haymarket House 5th Floor, 28-29 Haymarket London SW1Y 4SP England
[US Address] Robert Pattinson c/o Endeavor Agency Stephanie Ritz 9601 Wilshire Blvd. Floor 3 Beverly Hills, CA 90210 USA | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τετ 5 Αυγ 2009 - 22:23 | |
| Ατες ειναι οι διευθυνσης του μανατζερ μαλλον...γτ λεει στην πρωτη "ltd" και στην δευτερη "c/o...agency" | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τετ 5 Αυγ 2009 - 22:25 | |
| offtopic..πολυ ωραια η φωτο σου με την Kristen!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 13 Μάης 2010 - 0:01 | |
| | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 13 Μάης 2010 - 0:11 | |
| Ο Μπομπουλίνος δεν είναι και μουσίκος(πολυτάλαντο μου παιδί εσυ...) Γτ να μην γίνουμε οι groupies του? | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 13 Μάης 2010 - 0:27 | |
| Πολυ καλη ιδεα emma cullen pattinson αν και δεν θα ηθελα να χαλασουνε τα αυτακια του απο τη δικη μου φωνη ή την ικανοτητα μου στα οργανα.... Θα μπορουσαμε να του αφιερωσουμε ενα τραγουδι μεσω του αγαπημενου του βρετανικου/αμερικανικου ραδιοφωνικου σταθμου.... (αν και δεν ξερουμε καν ποιος ειναι, και αν και δεν ξερουμε καν πως θα τα καταφερουμε ) | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 13 Μάης 2010 - 0:29 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 13 Μάης 2010 - 0:32 | |
| Εγώ προτείνω το εξής μια και το παιδί έχει γενέθλια σήμερα πεταγόμαστε Λονδίνο ή όπου αλλού βρίσκεται. Μπουκάρουμε απρόσκλητες στο παρτυ γενεθλίων του και τον παίρνουμε σηκώτό.... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 13 Μάης 2010 - 0:36 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Εγώ προτείνω το εξής μια και το παιδί έχει γενέθλια σήμερα πεταγόμαστε Λονδίνο ή όπου αλλού βρίσκεται.
Μπουκάρουμε απρόσκλητες στο παρτυ γενεθλίων του και τον παίρνουμε σηκώτό.... χιχιχιχιχ σωστα! Με 2-3 μπυρουλες και τα μεθυστικα μας αρωματα θα κανει ολα τα θεληματα μας πραγματικοτητα στη στιγμη..... (γιατι της στιγμης ειναι ενα φιλι ή μια αγκαλια ) Τι θα λεγατε εαν μεσω του twitter του Peter F. κλειναμε ενα ραντεβου-εκπληξη για το Ρομπ? Με ενα σμπαρο 2 τριγωνια | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 13 Μάης 2010 - 8:03 | |
| Παιδια τι διαβαζω????Αμα πατε Αμερικη/Αγγλια, θελω και εγω!!!!! Θα τον κανουμε να ξεχασει και την Κριστεν και τις πρωην του...ΟΛΕΣ!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 13 Μάης 2010 - 9:14 | |
| Tι σκεφτηκα εγω??
ΑΡΧΗ Θα μαζευτουμε ολες σε κάποιο μέρος της Ελλάδας για casting για να επιλέξουμε 2-3 απο εμας που ειναι η καλύτερη ηθοποιος. Επιτροπη θα μπορουσαν να ειναι οι διαχειριστριες ή να πέσει με κληρο.
Αυτες οι 2-3 θα πάνε και σε άλλα casting, σε ταινιες του Ρομπ. Και φυσικά επειδη εχουμε μεσογειακη αυρα και ομορφια θα τον ξελογιασουν κατευθειαν!
Voila! Ολοκληρώθηκε το πρωτο μέρος του σχεδιου....
Πάμε τωρα για το δευτερο....
Τον φέρνουν στην Ελλάδα. Τον παραλαμβάνουμε όλες απο το αεροδρόμιο και το πηγαινουμε μυστικα σε μια αποθήκη που θα ειχαμε ήδη νοικιασει. Εκει του συστηνόμαστε. Την επόμενη μέρα και ενω ακομα κοιμάται τον παιρνουμε σηκωτο στο αυτοκίνητο (με φιμε τζαμια) και τον πηγαινουμε στο υπόγειο μιας κλινικής οπου ειχαμε κανονισει να τον κλονοποιήσουν.
Εν τω μεταξυ όσες εμειναν πίσω (γιατι πήγε μονο 1 αυτοκίνητο με Ρομπ και 1 η συνοδια ασφαλείας) θα παρακολουθουσαν απο Internet kai TV αν ανακαλύψαν οτι ο Ρομπ αγνοειται και αν ναι που.
Μόλις τελειωσει η κλονοποιηση επιτυχως, ξυπναει και του λέμε τι έγινε. Αρχιζει και γελάει. Μετα μολις βλέπει τους κλόνους, σοβαρευει και μας κάνει μια προταση. Θα στειλετε εναν απο αυτους να δουλευει και θα μεινω εγω με εσας. Και φυσικά θα δεχτουμε!!! Οπότε εκτος του ότι θα έχει η καθεμια μας απο εναν θα έχουμε και ΤΟΝ ΕΝΑΝ!!! ΤΕΛΟΣ
Πως σας φαινεται το σχεδιο μου??? | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| |
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 13 Μάης 2010 - 10:17 | |
| Αρχισα να γραφω αυτο για το καστινγκ και το υπόλοιπο βγηκε μονο του. Εγω απλά συνέχισα να γραφω..... | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Παρ 14 Μάης 2010 - 14:16 | |
| μαρινα εχω μεινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καταπληκτικο σχεδιο ειναι αυτο??????εισαι πανεξυπνη!!!!!! εγω ειμαι μεσα εννοειται!!! σε 2 εβδομαδες τελειωνουν οι πανελλαδικες..περιμενε με λιγο και μετα ξεκιναμε να το βαλουμε σε εφαρμογη τι λες???? | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Σαβ 15 Μάης 2010 - 17:33 | |
| Αυτο το σχεδιο το εχουμε κανει απο την αρχη του φορουμ !! Νομιζω πρεπει επιτελους να το βαλουμε σε εφαρμογη | |
|
| |
| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|