| Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' | |
|
+17VLaSia =) maritca liaki !~Twilighter~! evaki LaDy_SoVeReigN Ms Cullen Isabella_Cullen Bella13 RafaelaVolturi twilightFOREVER evi Nemesis Of Bellin Ashley Greene d@n@e twilight! volturi girl mR.Geo 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:52 | |
| ελα βρε geo μην γινεσαι κακος(και σταματα να ψωνιζεσαι ) φροντισε κακομοιρη να μην ανεβασεις συνεχεια και θα τα πουμε | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:53 | |
| Μόνη σου το είπες. Ιστορία. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:54 | |
| Nαι,αλλα να μην διαστρεβλωνουμε τελειως τους χαρακτηρες οταν γραφουμε φανφικ! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:57 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- Nαι,αλλα να μην διαστρεβλωνουμε τελειως τους χαρακτηρες οταν γραφουμε φανφικ!
Α'αυτή την περίπρτοση κανείς δεν θα εήξερε τί θα έκανε η Μπέλλα..Απλώς το φαντάζεται ο κάθε άνθρωπος. Δεν ξέρω την Μπέλλα τόσο καλά όσο η Στέφ. Εκείνη την δημιούργησε...Εγώ απλώς αλλάζω την ιστορία για πλάκα. Όπως και η λέξη ΦΑΝ φικ. Αυτό μου ήρθε να γράψω. Αυτό έγραψα. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:04 | |
| Καλα,καλα!!!Οκ!Δεν το λεω για να σε προσβαλλω!Προσωπικη συ αποψη.Απλα μπορεις να εχεις μια σφαιρικη εικονα του χαρακτηρα της Μπελλα απο τα 4 βιβλια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:13 | |
| Το κατλαάβα και σ'ευχαριστώ που διαβάζεις την ιστορία μου. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:14 | |
| παιδια εγω να σας πω την αληθεια χαιρομαιπ ου επιτελους η μπελλα σηκωνει το αναστημα της τοσο καιρο φαινετε σαν δουλα και κυρα σορι κιολας αποψη μου | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:16 | |
| αν και εμένα μου φάνηκε κάπως παράξενο να πει η μπέλλα ότι δεν αξίζει ο εντ ούτε να τον φτύσεις, νομίζω όμως ότι στην ιστορία του ο κάθε ένας, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, αλλάζει όχι μόνο την πορεία των πραγμάτων αλλά και τους χαρακτήρες, άρα και ο geo ma γράφει όπως αυτός φαντάζεται την ηρωίδα του, στην προκειμένη περίπτωση να απεχθάνεται τον εντ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:18 | |
| Εγω αλλο λεω τοση ωρα..............μα θα το ελεγε αυτο η ΜΠΕΛΛΑ?Ας γινουμε σοβαροι ρ παιδια!Και ναι,ειναι λιγο σαν απροστατευτη δεσποινιδα | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:21 | |
| ρε παιδιά απροστάτευτη δεσποινίδα είναι στη φαντασία της στέφανι αλλά όχι και στου geo ma (σορρυ κιόλας που χρησιμοποιώ το nic σου αλλά δεν ξέρω το όνομά σου) οι 2 ιστορίς αυτές είναι διαφορετικές μόνο που έχουν τα ίδια πρόσωπα
τέσπα μπορεί εγώ να μην κατάλαβα τι εννοείται... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:45 | |
| Καλα συνεχειστε να λετε τπτ τετοιο και αν δεν ανεβασει κεφαλαιο θα εχετε να κανετε μαζι μου!!! Αφηστε τον να κανει οτι θελει! και το Geo τον λενε Γιωργο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:47 | |
| μα δεν νομίζω ότι λέμε κάτι κακό αλλά αν είναι να μη βάλει συνέχεια.... οκ σταματάμε | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:49 | |
| Ποτε δεν ξερεις τι θα κανει!!! Πιστεψε με!!! Ξερεις τι απειλες εχουν πεσει αναμεσα μας? Του λεω κατι. Ενταξει δεν ανεβαζω συνεχεια μου λεει!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:52 | |
| Αααα οχι μονο εδω!!!Και στο Msn και στο chatbox | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:55 | |
| ωχ!!! σου βγάζει την ψυχή δηλαδή... | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:58 | |
| Εντάξει.. Αρκετά περιμέναμε.. Εμμ.. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟ..!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 13:59 | |
| Λοιπον εγω εχω να πω οτι συνφωνα με το μυαλο του αγαπημενου μου συγγραφεα η συνεχεια θα μας εκπληξει!!!! | |
|
| |
| Θέμα: E Τρι 29 Δεκ 2009 - 23:06 | |
| Mωρό μου γι'άλλη μιά φωρά με συγκινείς. - evaki έγραψε:
- ρε παιδιά απροστάτευτη δεσποινίδα είναι στη φαντασία της στέφανι αλλά όχι και στου geo ma
(σορρυ κιόλας που χρησιμοποιώ το nic σου αλλά δεν ξέρω το όνομά σου) οι 2 ιστορίς αυτές είναι διαφορετικές μόνο που έχουν τα ίδια πρόσωπα
τέσπα μπορεί εγώ να μην κατάλαβα τι εννοείται... Με λένε Γιώργο, αλλά, φώναζέ με Τζέο(Geo). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 23:11 | |
| Κουκλακι ζωγραφιστο ποτε θα ανεβασεις συνεχεια???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 23:30 | |
| | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 23:31 | |
| εγω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι please please please | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τρι 29 Δεκ 2009 - 23:32 | |
| Φυσικα !!! Ελα σε παρακαλω, σε παρακαλω, σε παρακαλω!!! μα είσαι ο αγαπημενος μου συγγραφεας!!! Εισαι το Νο 1 το 3εχασες??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' Τετ 30 Δεκ 2009 - 12:14 | |
| Ανέβασα χθες!!!Και σας ευχαριστώ πολύ για την υποστίριξη σας. | |
|
| |
| Σχόλια για το ''Full Moon (another New Moon)'' | |
|