| Host - The Movie | |
|
+44nantiaki_twilight 4 ever marina Dalia Vanina nicky_cullen evi $ofi@ + Edward T-NM-E-BD SalvatoreDamon alexandra13 xrysanthi RosalieVamp dark violet LadyTaniaXd EliRose AspaKorth ΕΡΗ kaci sandra21 panagiota ~Rob-Patty~ Connie Cullen vikaki21 Mrs.Christina Bitten Pillows broken angel Nantia Hale_Biers twilightFOREVER Hollysort emerald eyes April WhiteQueen linalice Mrs Alice I'm_not _dead AliceK Lizzy Cullen volturi girl mimigk evaki Team Seth mR.Geo lisbethsalander jenaki 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Δευ 29 Απρ 2013 - 13:58 | |
| ναι συμφωνω με την ευη εννοειται οτι η ταινια σου περναει οχι βεβαια το ιδιο με το βιβλιο αλλα αρκετα πιστευω τα συναισθηματα ολα της γουαντα κ της μελανι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Δευ 29 Απρ 2013 - 17:44 | |
| τον επαιξε πολυ καλα τον διπλο ρολο | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Σαβ 4 Μάης 2013 - 7:49 | |
| Είδα και εγώ την ταινία στο σινεμά, πρεμιέρα Μεγάλη Πέμπτη. Στην αίθουσα μόνο εγώ και η κόρη μου...νόμιζα θα μας έδιωχναν αλλά μας λυπήθηκαν μάλλον και έτσι είχαμε την άνεση να την απολαύσουμε σε απόλυτη ησυχία. Μου αρεσε πολυ. Περισσότερο από όσο περίμενα. Ιδιαίτερσ η Μέλανι-Γουάντα που με ξένιζα γοα το ρόλο. Όσο για τον Τζάρεντ? Αν και στο βιβλίο συμπαθώ ίσως λίγο παραπάνω τον Ίαν, στην ταινία ο Τζάρεντ είναι... | |
|
| |
ElenaVampire Twilight Human
Ηλικία : 26 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 30/04/2013
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Σαβ 4 Μάης 2013 - 10:04 | |
| Είναι μια πολύ ωραία ταινία αν και εγώ δεν είχα την ευκαιρία να την δω σε κινηματογράφο, και στον υπολογιστή μου μια χαρά ήταν!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Σαβ 4 Μάης 2013 - 15:15 | |
| ο Τζαρεντ στο τελος ολες τις πειθει.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Σαβ 4 Μάης 2013 - 17:59 | |
| Έχει τον τρόπο του το παιδί... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Σαβ 4 Μάης 2013 - 20:04 | |
| μα γιατι.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Σαβ 4 Μάης 2013 - 21:04 | |
| τι γιατι... και μονο να τον κοιταξεις κανεις ο,τι κ αν θελει | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Σαβ 4 Μάης 2013 - 21:12 | |
| ειρωνικο ηταν....λες να μην ξερω τι εχει... | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 21 Μάης 2013 - 17:33 | |
| ανυπομονώ τόσο να δω την ταινία... Υπάρχει κανένα λινκ με καλή ποιότητα για να την κατεβάσω?? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 21 Μάης 2013 - 21:31 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 21 Μάης 2013 - 21:43 | |
| οκ ευχαριστώ πολύ Εύη!!!! | |
|
| |
ZetaPattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1738 Registration date : 11/09/2012
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 21 Μάης 2013 - 21:46 | |
| πρέπει να δεις την ταινία,είναι απίστευτη!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 21 Μάης 2013 - 21:51 | |
| είμαι σίγουρη!!!! Ελπίζω μόνο να είναι κοντά στο βιβλίο... το έβαλα στο πρόγραμμα για αύριο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 21 Μάης 2013 - 23:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 22 Μάης 2013 - 12:14 | |
| μόλις είδα την ταινία!!!! Μπορεί όχι στο σινεμά αλλά έβαλα το φλασακι στην τηλεόραση και άνοιξα το home cinema!!!! Είναι αρκετά μεγάλη η τηλεόραση ευτυχώς!!!! Ήταν αρκετά κοντά στο βιβλίο αν και κάποια πράγματα με χάλασαν γιατι τα έχουν αλλάξει... Δεν έδειξαν τους "φίλους" της Γουαντα δηλαδή αυτούς που την υποστήριζαν κλπ... Η ανιχνευτρια είναι όπως την περίμενα, το ίδιο και ο Τζεμπ!!!! Με νευριασε που έκαναν την Μέλανι να φαίνεται πιο λογική από την Γουαντα ενω στο βιβλίο γινόταν το αντίθετο... Μπορώ να πω ότι περίμενα τον Τζαρεντ και τον Ιαν λίγο διαφορετικούς αλλά με κάλυψαν!!!! Τώρα που είπα για τον Τζαρεντ... Τι κουκλί!!!! Θα μπει στην λίστα με τα κουκλια!!!! Τον θυμόμουν από την Κοκκινοσκουφίτσα αλλά εδώ τον λάτρεψα!!!! Τις σπηλιές τις φανταζόμουν λίγο διαφορετικές, πιο σκοτεινές για την ακρίβεια... Η σπηλιά που είχαν βάλει την Γουαντα ήταν "πολυτελές δωμάτιο" ενώ στο βιβλίο ήταν μια τρύπα!!!! Ο Τζέιμι υποτίθεται ότι ήταν πιο μεγάλος αλλά οκ... Δεν μου άρεσε πολύ που έβαλαν την κοπέλα από το Λεμονι Σνικετ στο τέλος για Γουαντα... Την περίμενα αλλιώς... Ο Καιλ ήταν πολύ πετυχημένος αλλά γιατι δεν έδειξαν την Τζόντι/Σανι?? Η ηθοποιός που έκανε την Γουαντα/Μέλανι ήταν τέλεια και έπαιξε τέλεια τον "διπλό ρόλο" Τίποτα άλλο δεν μου έρχεται στο νου... Αυτα!!!! Πολύ ωραία ταινία... Μπήκε στις αγαπημένες!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nicky_cullen στις Τετ 22 Μάης 2013 - 12:40, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 22 Μάης 2013 - 12:24 | |
| όντως ήταν μια πολύ ωραία ταινία,αν και νομίζω ότι δεν πήρε και πολύ καλές κριτικές!Απορώ γιατί Σίγουρα αυτός που έπαιζε τον Τζάρεντ ήταν κούκλος αλλά αυτός που έκανε τον Ίαν μου τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 22 Μάης 2013 - 12:28 | |
| δεν ξέρω για κριτικές... Ποτέ δεν ψάχνω γιατι νευριαζω... Αλλά όντως γιατι?? Ο Ιαν δεν μου άρεσε... Είναι λίγο ξινομουρης!!!! Ενώ ο Τζαρεντ... Τόσο γλυκός!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 22 Μάης 2013 - 12:31 | |
| μπααα εμένα μου είχε σπάσει λίγο τα νεύρα ο Τζάρεντ εκεί που την χτύπησε,αν και ο Ίαν πήγε να την σκοτώσει αλλά μετά άλλαξε γνώμη και την αγάπησε!Ενώ ο Τζάρεντ για αρκετό καιρό ήταν απομακρυσμένος απ'αυτήν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 22 Μάης 2013 - 12:37 | |
| ναι αυτό μου την έδινε και στο βιβλίο αλλά από την πρώτη στιγμή τον Τζαρεντ αγάπησα... Ο Ιαν αγαπάει την Γουαντα ενώ ο Τζαρεντ την Μέλανι... Γι αυτό την χτυπούσε... Δεν ήξερε ότι ήταν η μέλανι!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 22 Μάης 2013 - 13:12 | |
| μπορει ο τζαρεντ να ταν σκληρος σε καποια κομματια αλλα φανταστειτε στο σωμα αυης που αγαπατε να ειναι ενα πραγμα..κατι που σας στερει οτι αγαπατε περισσοτερο και σας το θυμιζει ταυτοχρονα...λγκ πως ειχε φρικαρει ο ανθρωπος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 22 Μάης 2013 - 13:40 | |
| συμφωνώ απόλυτα!!!! Ήταν πολύ μπέρδεμα από την στιγμή που ήταν και ο Ιαν ανάμεσα... | |
|
| |
| Host - The Movie | |
|