Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
Θέμα: Host - The Book Σαβ 6 Δεκ 2008 - 17:08
οοοοο τι καλάαααα!!! Άρχισα να διαβάζω το σώμα και φαίνεται πάρα πόλυ καλό.!!
Θα περιμένω με αγωνία!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 6 Δεκ 2008 - 17:20
Κι εγώ το Σώμα διαβάζω αλλά με ρυθμούς χελώνας... Είμαι ακόμα πολύ αρχή. Δεν είναι ότι δεν είναι καλό αλλά σε καμία περίπτωση δεν μου έκανε αυτό το απίστευτο που μου έκανε το twilight. Ίσως δεν είμαι ενήλικη τελικά... Έχω μείνει για πάντα έφηβη... Μήπως με δάγκωσε κανείς και δεν το θυμάμαι; :scratch:
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Τελικα διαβασε κανεις Το σωμα?? Εγω το διαβασα οταν βγηκε στα Ελληνικα και ομολογω να πω πως μου αρεσε παρα πολυ!! Αν και στην αρχη δεν καταλαβαινα ακριβως που το πηγαινε αλλα μετα ολα ηταν μια χαρα! Καπου στα μισα του βιβλια ευχομουν να εχει το τελος που ηθελα και οντως οταν εφτασα στο τελος ολα εγιναν οπως ακριβως τα ηθελα!! Πολυ ενδιαφερον βιβλιο παντως και διαφορετικο απο το Λυκοφως!!Και καπως συγκινητικο νομιζω...!! Anyway,για πειτε και εσεις τις εντυπωσεις σας!!
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 16 Ιαν 2009 - 22:57
Velvet Vamp, το διαβάζω ακόμα γιατί παραδέχομαι ότι το είχα αφήσει για λίγο καιρό αλλά τις τελευταίες μέρες το συνεχίζω πολύ ενεργά! Κοντεύω να φτάσω στη μέση και είναι πάρα πολύ καλό. Βέβαια δεν είναι σε καμία περίπτωση Twilight, δηλαδή αυτή τη φλασιά που έφαγα με το Twilight - καμμία σχέση. Αλλά σαν στόρυ και σαν πλοκή σε τραβάει και σε κάνει να θέλεις να δεις τι θα γίνει παρακάτω. Ακόμα δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, όλο και κάποιες υποθέσεις γυρνούν μέσα στο μυαλό μου...
Όπως και να' χει θα το μάθω σύντομα και θα επανέλθω για να σας πω και τις υπόλοιπες εντυπώσεις μου!
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Αχ είναι τέλειο βιβλιο!!Σαν το Λυκόφως εννοείται πως δεν είναι αλλα εχει την μαγεία του!Η Στέφανι έχει τον τρόπο της να σε τραβάει με τον τρόπο που γράφει τα βιβλία της!!! Κάπου είχα δει μια τέλεια μπλουζα που φορούσε μια γυναίκα και έλεγε: "First Edward, now.....(δεν λεω όνομα γιατι είναι spoiler but you get what i mean )...My poor husband...!!Ηταν κορυφαίο!Εβλεπες και παιδάκια που τα είχαν ντύσει με μπλουζακια που ελεγαν wanda και αλλα πολλα τετοια!αν μου ερθει κανένα ακομα αστειο μπλουζακι θα σας πω!!!
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 17 Ιαν 2009 - 3:08
Εγώ το βιβλίο ακόμα δεν το έχω τελειώσει! Ούτε μέχρι τη μέση δεν έχω φτάσει βασικά! Είχα αρχίσει πάλι τη Νέα Σελήνη για να τη θυμηθώ αλλά την παράτησα και αυτή! Δεν προλαβαίνω....
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Ουτε εγω το εχω τελιωσει! Ουτε καν αρχισει θα ελεγα και ας το εχω παρει απο την πρωτη μερα που βγηκε! Μονο τα πρτα 2 κεφαλαια διαβασα και μετα το παρατησα στην ακρη... Αλλα που να βρω χρονο να το διαβασω...
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
εγω διαβασα χθες το βραδυ τα τελευταια 10 κεφαλαια, αλλα επειδη ειχε παει δυο η ωρα δεν αντεχα αλλο... και σημερα το πρωι που ξυπνησα διαβασα και τα δυο τελευταια και το τελειωσα!!!!
ενταξει δεν ειναι σαν το twilight, αλλα σιγουρα εχει τη δικη του ιδιαιτεροτητα και ομορφια! ο τροπος γραφης της Stephenie σιγουρα σε συνεπαιρνει και σε συναρπαζει!!! βεβαια για τα γουστα μου ειχε πολυ happy ending αλλα μ αρεσε πολυ!!! τωρα για σικουελ που ειπε οτι θα ηθελε να γραψει δεν μπορω να σκεφτω πανω κατω τι θα εγραφε... αλλα Stephanie ειναι αυτη!!! ολο και κατι θα βρει!! μονο να μην μας πεταξει κανεναν αθλιο χαρακτηρα!! *cough jacob cough*
Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 18 Ιαν 2009 - 15:26
Εγώ έχω φτάσει στη μέση. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει, μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Αλλά σίγουρα δεν είναι όπως με το Twilight. Είναι απλά ένα βιβλίο που θα διάβαζα ευχάριστα. Όσο για το Happy End, δεν μπορώ ακόμα να φανταστώ τι θα γίνει αλλά θέλω να έχει Happy End. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά αν κάτι δεν έχει Happy Ending μου τη σπάει κάπως. Εκτός αν είναι κάπως δικαιολογημένο όπως στον Τιτανικό για παράδειγμα που κι εκεί τα χαρτομάντηλα είχαν εξαντληθεί...
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 18 Ιαν 2009 - 15:56
egw to diavasa vasika to teliwsa x8es kai exw en8ousiastei..
nomizw pws einai polu kalhtero apo t twilight.. dn kserw nmz oti pernaei va8utera kai pio ousiasistika munhmata ala opws kai na to kanoume h stephanie mayer grafei ekplhktika opote dn exei shamsia pio einai kalhtero kai pio xeirotero.. an kapios dn t exei diavasei prgmtk aksizei tn kopo!!
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
egw to diavasa vasika to teliwsa x8es kai exw en8ousiastei..
nomizw pws einai polu kalhtero apo t twilight.. dn kserw nmz oti pernaei va8utera kai pio ousiasistika munhmata ala opws kai na to kanoume h stephanie mayer grafei ekplhktika opote dn exei shamsia pio einai kalhtero kai pio xeirotero.. an kapios dn t exei diavasei prgmtk aksizei tn kopo!!
ναι θα συμφωνησω οτι τα μηνυματα που περναει ειναι αρκετα πιο βαθια και αντικατοπτριζουν ως ενα σημειο την πραγματικοτηα. ενταξει δεν γινεται να περιμενουνμε να εισβαλουν εξωγηινες μορφες ζωης για να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι(!) αλλα να προσπαθουμε καθε μερα... αυτο ειναι που πρεπει να μας μεινει απο το βιβλιο, που το κανει τοσο ιδιαιτερο και μια υπεροχη ιστορια!!
Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 18 Ιαν 2009 - 16:06
Απ' όσο έχω διαβάσει κι εγώ, καταλαβαίνω ότι η Στέφενι έχει ανέβει επίπεδο συγγραφικά γιατί το Host είναι πιο "καλογραμμένο" ιδιαίτερα σε σχέση με το πρώτο της βιβλίο από τη Saga. (Γιατί το Breaking Dawn τα σπάει συγγραφικά!)
Και το μήνυμα του βιβλίου αυτού είναι διαφορετικό σε σχέση με το Twilight. Αλλά παρ' όλα αυτά για εμένα το Twilight είναι καλύτερο απ' ότι άλλο έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Όχι από άποψη συγγραφικής τέχνης. Το στόρυ είναι μαγικό, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα εγώ να διαβάσω. Μία ιστορία αγάπης μέχρι θανάτου, βαθιά, μοναδική και αγνή.
ναι συγκριση μεταξυ του host και του twilight ειναια δυνατον να γινει!!!! και σιγουρα οπως λες το συγγραφικο της επιπεδο εχει ανεβει... πρωτον γιατι εχει ηδη εξασκηθει με το υπολοιπο saga και δευτερον γιατι το the host ειναι adult book ποως ειπε κι η ιδια ενω το twilight ειναι περισσοτερο teen book... (οχι οτι αυτο εμποδισε τους μεγαλυτεορυς σε ηλικια να το διαβασουν!!! ) αλλα για μενα καλυτερο παραμενει το twilight και με διαφορα!!
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009