| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:20 | |
| Ένα φανταστικό, εφευρετικό, βαθυστόχαστο, δυνατό μυθιστόρημα. Το Σώμα θα έπρεπε να συνοδεύεται από την προειδοποίηση: Θα σας γραπώσει και θα σας υποχρεώσει να διαβάζετε μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις και θα σας στοιχειώσει πολύ μετά την τελευταία λέξη. Η Stephenie Meyer συλλαμβάνει τους χαρακτήρες και χειρίζεται την πλοκή σαν αριστοτέχνης –ένας υβριδικός συνδυασμός Stephen King και Isaac Asimov”. Ridley Pearson
Η Μέλανι Στράιντερ αρνείται να εξαφανιστεί…
Η Γη έχει υποκύψει σε έναν αόρατο εχθρό. Οι άνθρωποι έχουν γίνει ξενιστές των εισβολέων. Τα ανθρώπινα σώματά τους παραμένουν άθικτα, συνεχίζοντας τη ζωή τους, φαινομενικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, σε έναν κόσμο που ο καρκίνος έχει θεραπευτεί, υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και η Γη έχει μεταμορφωθεί σε παράδεισο. Όμως ο έλεγχος του μυαλού τους ανήκει πλέον στους εισβολείς. Όταν η Μέλανι, μια από τους ελάχιστους “άγριους” ανθρώπους, συλλαμβάνεται είναι σίγουρη πως ήρθε το τέλος. Η Γουάντερερ, η “ψυχή” στην οποία έχει δοθεί το σώμα της Μέλανι, είχε ενημερωθεί για τις δυσκολίες που έκρυβε η ζωή μέσα σε έναν άνθρωπο: τα συγκλονιστικά συναισθήματα, την πλημμύρα των αισθήσεων, τις ολοζώντανες αναμνήσεις. Αλλά υπήρχε άλλη μια δυσκολία που η Γουάντερερ δεν περίμενε: η πρώην ένοικος του σώματός της αρνείται να παραχωρήσει τον έλεγχο του μυαλού της. Η Γουάντερερ ψάχνει στις σκέψεις της Μέλανι, ελπίζοντας να ανακαλύψει που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της ανθρώπινης αντίστασης. Αντί για αυτό η Μέλανι πλημμυρίζει τις σκέψεις της Γουάντερερ με εικόνες του άντρα που η Μέλανι αγαπά –του Τζάρεντ, ενός ανθρώπου που ζει ακόμα κρυμμένος. Ανίκανη να διαχωρίσει τον εαυτό της από τις επιθυμίες του σώματός της, η Γουάντερερ αρχίζει να έχει αισθήματα για έναν άντρα που έχει αποστολή να παραδώσει. Όταν εξωτερικές δυνάμεις θα κάνουν τη Γουάντερερ και τη Μέλανι απρόθυμες συμμάχους, θα ξεκινήσουν μια επικίνδυνη και αβέβαιη αναζήτηση για τον άντρα που αγαπούν και οι δυο. Μια από τις πιο ταλαντούχες συγγραφείς της εποχής μας, η Stephenie Meyer, μας χαρίζει ένα συγκλονιστικό και αξέχαστο μυθιστόρημα για τη δύναμη της αγάπης αλλά και για την ίδια την ουσία του τι σημαίνει “άνθρωπος”. | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:36 | |
| | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:38 | |
| ειναι πολυυ . βασικα σα πρωτα 5 κεφαλαια[το κα8ενα ειναι μικρο μην ανυσηχεις] νομιζω δεν θα καταλαβαινεις τιποτα και θα θελεις να το αφησεις αλλα μολις μπεις στο νοημα εθιζεσε... | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 14 Φεβ 2009 - 22:41 | |
| Γενικα ειναι περιπλοκη η ιστορια. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:14 | |
| Σκεφτόμουν τα εξής! - Σπόιλερ:
Πιστεύω τελικά ότι άνετα η Στέφενι θα μπορούσε να συνεχίσει την ιστορία της αυτή και σε δεύτερο βιβλίο. Θυμάστε που το συζητάγαμε και αναρωτιόμασταν τι θα είχε να πει; Πολλά! Πάρα πολλά! α) Ουσιαστικά ο "πόλεμος" μεταξύ των εξωγήινων και των ανθρώπων δεν έχει τελειώσει. Ακόμα οι άνθρωποι είναι υπό την κατάληψη των εξωγήινων. Και εφόσον έχει ήδη δείξει ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι "επαναστάτες" θα μπορούσαν να ενωθούν και να κάνουν πραγματική επανάσταση. Και σε αυτή την περίπτωση φανταστείτε τη θέση της Γουάντα. Θα είναι ενδιαφέρον. β) Θα μπορούσαμε να δούμε σε μεγαλύτερο βάθος της σχέση Γουάντα - Ίαν. Και την προοπτική ενός ανθρώπινου παιδιού ίσως; Και αν οι όμοιοι της Γουάντα θέλουν να της πάρουν το ανθρώπινο παιδί της ή κάτι τέτοιο; γ) Η συνέχεια της ιστορίας της Μέλανι - του Τζάρεντ και του Τζέιμι κατά κάποιο τρόπο. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να αναπτυχθούν. Δεν συμφωνείτε κι εσείς; Είμαι σίγουρη ότι η Στέφενι δεν έχει τελειώσει ακόμα με αυτό τον κόσμο και αυτή την ιστορία!
Πάντως θα ήθελα πολύ να δω και αυτή την ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό το στόρυ για μεταφορά στο σινεμά. | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:18 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Σκεφτόμουν τα εξής!
- Σπόιλερ:
Πιστεύω τελικά ότι άνετα η Στέφενι θα μπορούσε να συνεχίσει την ιστορία της αυτή και σε δεύτερο βιβλίο. Θυμάστε που το συζητάγαμε και αναρωτιόμασταν τι θα είχε να πει; Πολλά! Πάρα πολλά! α) Ουσιαστικά ο "πόλεμος" μεταξύ των εξωγήινων και των ανθρώπων δεν έχει τελειώσει. Ακόμα οι άνθρωποι είναι υπό την κατάληψη των εξωγήινων. Και εφόσον έχει ήδη δείξει ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι "επαναστάτες" θα μπορούσαν να ενωθούν και να κάνουν πραγματική επανάσταση. Και σε αυτή την περίπτωση φανταστείτε τη θέση της Γουάντα. Θα είναι ενδιαφέρον. β) Θα μπορούσαμε να δούμε σε μεγαλύτερο βάθος της σχέση Γουάντα - Ίαν. Και την προοπτική ενός ανθρώπινου παιδιού ίσως; Και αν οι όμοιοι της Γουάντα θέλουν να της πάρουν το ανθρώπινο παιδί της ή κάτι τέτοιο; γ) Η συνέχεια της ιστορίας της Μέλανι - του Τζάρεντ και του Τζέιμι κατά κάποιο τρόπο. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να αναπτυχθούν. Δεν συμφωνείτε κι εσείς; Είμαι σίγουρη ότι η Στέφενι δεν έχει τελειώσει ακόμα με αυτό τον κόσμο και αυτή την ιστορία!
Πάντως θα ήθελα πολύ να δω και αυτή την ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό το στόρυ για μεταφορά στο σινεμά. WhiteQueen η Στεφενι εχει δηλωσει πως μαλλον θα υπαρξουν αλλα 2 sequels... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:19 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
- Σκεφτόμουν τα εξής!
- Σπόιλερ:
Πάντως θα ήθελα πολύ να δω και αυτή την ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό το στόρυ για μεταφορά στο σινεμά. WhiteQueen η Στεφενι εχει δηλωσει πως μαλλον θα υπαρξουν αλλα 2 sequels... Ωραία! Πολύ ωραία!!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:20 | |
| Εγω για να πω την αληθεια δεν το χω διαβασει... εχω χορτασει απο τα ερωτικα τριγωνα της Μεγιερ! Ευχαριστω πηραμε!απαπα δεν το ξαναπερναω εγω αυτο!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:38 | |
| κορίτσια με βάζετε στο τρυπάκι να πάω να το αγοράσω. είναι όντως τόσο καλό? φτάνει καθόλου την αγαπημένη τετραλογία μας? | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:43 | |
| φανταστειτε να βγαλουν το σωμα στο σινεμα και να βαλουν ενα ηθοποιο σαν το ρομπ και μετα να ξαναπαθουμε κολλημα!!!!!!!!!!!ευχαριστω αλλα ο ρομπ μου φτανει!!!!βασικα θα το παρω σιγουρα αλλα δεν θα ηθελα να το δω στ σινεμα..οχι κι αλλο κολλημα!!!!!!!!!!!1 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:43 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- κορίτσια με βάζετε στο τρυπάκι να πάω να το αγοράσω. είναι όντως τόσο καλό? φτάνει καθόλου την αγαπημένη τετραλογία μας?
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλό! Βέβαια επειδή θα είσαι κι εσύ σίγουρα ακόμα μέσα στο τριπάκι του Twilight και μιας και πλησιάζει η Ελληνική έκδοση της Έκλειψης ίσως να το αφήσεις στη μέση ή να το σέρνεις κάνα δίμηνο όπως εγώ. Αλλά αν σε κάποια φάση αποφασίσεις ότι θες να διαβάσεις κάτι καλό που να σου αφήνει αυτή την αίσθηση της συγκίνησης και της αγάπης να το ξεκινήσεις οπωσδήποτε! Εγώ πάντως το μετάνοιωσα που το τράβηξα τόσο καιρό για να το τελειώσω. Και ειδικότερα προς το τέλος είναι απίθανο! Από τη μέρα που το τελείωσα το σκέφτομαι πάρα πολύ το βιβλίο και κάνα δύο φορές έχω διαβάσει ξανά κάποια σημεία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:47 | |
| - Gωgω-Twilighter έγραψε:
- φανταστειτε να βγαλουν το σωμα στο σινεμα και να βαλουν ενα ηθοποιο σαν το ρομπ και μετα να ξαναπαθουμε κολλημα!!!!!!!!!!!ευχαριστω αλλα ο ρομπ μου φτανει!!!!βασικα θα το παρω σιγουρα αλλα δεν θα ηθελα να το δω στ σινεμα..οχι κι αλλο κολλημα!!!!!!!!!!!1
Ο Ρομπ ή κάποιος σαν τον Ρομπ δεν θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανέναν από τους χαρακτήρες του Host. Και εδώ που τα λέμε θα ήταν και κάπως κουλό! Εντάξει, μην τον πάρει η Στέφενι και εργολαβία! Θα μπορούσαν όμως άλλοι, καλοί ηθοποιοί να κάνουν τους ανδρικούς αλλά και τους γυναικείους ρόλους. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:48 | |
| το σίγουρο είναι ότι αν μου αρεσει θα το τελειώσω την ίδια μέρα (λόγο σχετικά ελεύθερου χρόνου) ο σκοπός όμως είναι να με μαγέψει κι αυτό όπως τα άλλα και από τη στιγμή που λέτε ότι αξίζει θα πάω αύριο κιόλας να το πάρω μπας και σκεφτώ και τίποτα άλλο και περάσει γρηγορότερα ο χρόνος της αναμονής για την έκλειψη | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:49 | |
| ισως και να εχεις δικιο...ειμαι απο υπνο και πεταω μπαρουφες!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 22:51 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- SilverMusk έγραψε:
- κορίτσια με βάζετε στο τρυπάκι να πάω να το αγοράσω. είναι όντως τόσο καλό? φτάνει καθόλου την αγαπημένη τετραλογία μας?
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλό! Βέβαια επειδή θα είσαι κι εσύ σίγουρα ακόμα μέσα στο τριπάκι του Twilight και μιας και πλησιάζει η Ελληνική έκδοση της Έκλειψης ίσως να το αφήσεις στη μέση ή να το σέρνεις κάνα δίμηνο όπως εγώ. Αλλά αν σε κάποια φάση αποφασίσεις ότι θες να διαβάσεις κάτι καλό που να σου αφήνει αυτή την αίσθηση της συγκίνησης και της αγάπης να το ξεκινήσεις οπωσδήποτε! Εγώ πάντως το μετάνοιωσα που το τράβηξα τόσο καιρό για να το τελειώσω. Και ειδικότερα προς το τέλος είναι απίθανο! Από τη μέρα που το τελείωσα το σκέφτομαι πάρα πολύ το βιβλίο και κάνα δύο φορές έχω διαβάσει ξανά κάποια σημεία. Με πεισατε !!!Θα παω να το παρω και εγω τελικα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 23:00 | |
| Στην αρχή ίσως να σας φανεί κάπως περίεργο και να σας μπερδέψει αλλά μην εγκαταλείψετε σε καμία περίπτωση! Δώστε του μία ευκαιρία και συνεχίστε παρακάτω. Η συνέχεια θα σας δικαιώσει οπωσδήποτε. Και όσο προχωράει γίνεται όλο και καλύτερο και καλύτερο... Τι να λέμε τώρα, μέχρι και στο κομμωτήριο το πήρα και διάβαζα την ώρα που περίμενα να πιάσει η βαφή! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 23:16 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- σωστήηηηη!!!
Μα είχα φτάσει σε κορυφαία σημεία μιλάμε! Και μου είχαν μείνει περίπου 100 σελίδες για να το τελειώσω και διάβαζα, διάβαζα... Είχε έρθει η ώρα να πάω στο κομμωτήριο για το ραντεβού και λέω έτσι κι αλλιώς την ώρα που θα περιμένω θα μου δώσουν πάλι κανένα χαζό περιοδικό. Έτσι πήρα κι εγώ το βιβλίο μαζί και πήγα. Ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα. Και το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι εκείνη την ημέρα δεν κατάφερα να το τελειώσω το βιβλίο. Το τελείωσα την επόμενη αφού κόντεψα να φάω τα νύχια μου! Αλλά ότι και να πω είναι λίγο... Στο τέλος είχα πάλι το γνωστό - ηλίθιο χαμόγελο... Συμπέρασμα, η Μέγιερ γράφει λες και βρίσκεται μέσα στο μυαλό μου, δεν ξέρω πως το κάνει αυτό. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 23:19 | |
| με έκανες να ανυπομονώ να έρθει το πρώι ώστε να τρέξω στο πρώτο βιβλιοπωλείο που θα βρω γιανα το πάρω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 16 Φεβ 2009 - 23:22 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- με έκανες να ανυπομονώ να έρθει το πρώι ώστε να τρέξω στο πρώτο βιβλιοπωλείο που θα βρω γιανα το πάρω
Ωχ... Το παράκανα πάλι με τον ενθουσιασμό μου. Στην αρχή, αλήθεια δεν με είχε ενθουσιάσει τόσο πολύ. Αλλά σιγά, σιγά, σε βάζει στο τριπάκι για τα καλά. Και όσο προχωράει η ιστορία γίνεται όλο και καλύτερη. Θα σου αρέσει σίγουρα. Και η μετάφραση είναι αρκετά καλή από την Πλατύπους. | |
|
| |
| |
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 10:28 | |
| εγω παλι το εχω διπλα στον υπολογιστη κανα δυο μηνες και ουτε που το εχω ανοιξει
τι λετε να φταιει??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 10:47 | |
| - Neri έγραψε:
- εγω παλι το εχω διπλα στον υπολογιστη κανα δυο μηνες και ουτε που το εχω ανοιξει
τι λετε να φταιει??? Σίγουρα φταίει το ότι είσαι φουλ επηρεασμένη από το Saga ακόμα. Κι εμένα μου ήταν δύσκολο να μπορέσω να συγκεντρωθώ και να διαβάσω άλλο βιβλίο! | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 10:54 | |
| μπα δε νομιζω εχω διαβασει και Coelho την τελευταια εβδομαδα
Ισως απλα να θελω μια αλλαγη απο τον τροπο γραφης της Μεγιερ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 14:24 | |
| Μόλις το πήρα στα χέρια μου και σκέφτομαι πότε να το ξεκινήσω... | |
|
| |
| Host - The Book | |
|