Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Τι υποθεση εχει το βιβλιο??? Νομιζω ειναι κατι για καποια παντρεμένη που η ψυχη της παει στο σωμα μια αλλης γυναικας και το αντιστροφο. Αυτη η πρωτη ψαχνει τον αντρα της και εκεινος ερωτευεται και την αλλη.....δεν ξερω εχω μπερδευτει.....γι'αυτο και δεν το εχω παρει ακομα
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Οχι καμια σχεση!!ειναι για μια κοπελα (η Μελανι)που καποιοι εξωγηινοι που εχουν κυριευσει την Γη,βαζουν στο σωμα της μια αλλη ψυχη (Γουαντα την ονομασαν την ψυχη) .Αυτη η κοπελα ηταν ερωτευμενη με τον Τζαρεντ πριν γινει και αυτη εξωγηινη αλλα συνεχιζει να ειναι ερωτευμενη μαζι του κ μετα που γινεται!!Στο εντωμεταξυ αυτοσ ζει σε μια ομαδα απο ελαχιστουσ ανθρωπουσ που εχουν απομεινει και αυτη τν βρισκει και μετα απο πολλα μενει μαζι τουσ!!!Επειδη ομως μεσα στο σωμα της υπαρχουν ουσιαστικα δυο ψυχεσ (Η Μελανι και η Γουαντα),η Μελανι συνεχιζει ν ειναι ερωτευμενη μ τν Τζαρεντ ενω η Γουαντα ερωτευεται εναν αλλον ο οποιος ειναι στην ιδια ομαδα ανθρωπων μ τν τζαρεντ....!!!!Οπωσ καταλαβαινεις γινεται ενα μπερδεμα!!Σορρυ αν σε μπερδεψα περισσοτερο....Το καλυτερο που εχεισ ν κανεισ ειναι ν διαβασεισ τ βιβλιο...!!!ειναι τελειοοοο!!!
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Οχι καμια σχεση!!ειναι για μια κοπελα (η Μελανι)που καποιοι εξωγηινοι που εχουν κυριευσει την Γη,βαζουν στο σωμα της μια αλλη ψυχη (Γουαντα την ονομασαν την ψυχη) .Αυτη η κοπελα ηταν ερωτευμενη με τον Τζαρεντ πριν γινει και αυτη εξωγηινη αλλα συνεχιζει να ειναι ερωτευμενη μαζι του κ μετα που γινεται!!Στο εντωμεταξυ αυτοσ ζει σε μια ομαδα απο ελαχιστουσ ανθρωπουσ που εχουν απομεινει και αυτη τν βρισκει και μετα απο πολλα μενει μαζι τουσ!!!Επειδη ομως μεσα στο σωμα της υπαρχουν ουσιαστικα δυο ψυχεσ (Η Μελανι και η Γουαντα),η Μελανι συνεχιζει ν ειναι ερωτευμενη μ τν Τζαρεντ ενω η Γουαντα ερωτευεται εναν αλλον ο οποιος ειναι στην ιδια ομαδα ανθρωπων μ τν τζαρεντ....!!!!Οπωσ καταλαβαινεις γινεται ενα μπερδεμα!!Σορρυ αν σε μπερδεψα περισσοτερο....Το καλυτερο που εχεισ ν κανεισ ειναι ν διαβασεισ τ βιβλιο...!!!ειναι τελειοοοο!!!
Ενταξει δεν ημουν και εντελως στο ασχετο....αυτο με τις δυο ψυχες το "ειχα" αλλα ακομα μπερδεμένη ειμαι....δεν φταις εσυ αλλα η ιστορια που ειναι περιπλοκη. Και ευχαριστω που μπήκες στον κόπο να μου πεις με τι εχει σχέση
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
και εγω το εχω ακουσει αυτο.!!Συγκεκριμενα διαβασα μια συνεντευξη της Stephenie Meyer και ελεγε πως μαλλον θα γινει ταινια αν και ειναι δυσκολο να αποδοθει ο ρολος της Μελανι-Γουαντα!!!
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
φιλεναδα πρεπει!!!! στην αρχη σερνομουν για να το διαβασω γιατι ειναι λιγο μπερδεμενο(επιστημονικης φαντασιας)...μετα ομως... ειναι πολυ καλο!!! εχει και love store
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 31 Μαρ 2010 - 16:50
ουτε εγω το εχω διαβασει ακομα λεω θα το παρω και ολο βγαινει κατι καινουργιο απο τη saga και δν μου μενουν λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου το εχουν ξαναπει οτι ειναι πολυ καλο!!!!!!θα το παρω να το ξεκινησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελειο!!!!!!!!!στεφανι ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
φιλεναδα πρεπει!!!! στην αρχη σερνομουν για να το διαβασω γιατι ειναι λιγο μπερδεμενο(επιστημονικης φαντασιας)...μετα ομως... ειναι πολυ καλο!!! εχει και love store
Μου αρέσουν αυτά αλλά έχω τόσα βιβλία που σε λίγο θα με βγάλουν έξω από το σπίτι αλλά τελικά θα το πάρω τι να κάνω βιβλιοφάγος είμαι
mimigk Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : σε έναν κόσμο χωρίς ξυπνητίρια Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 30/12/2009
εγώ πρέπει να ομολογήσω πως το αγόρασα τελείως τυχαία το άρχισα αλλά μετά βγήκε το breaking dawn και όπως καταλαβαίνεται το παράτησα αλλά το καλοκαίρι που θα έχω χρόνο θα το τελειώσω από την μικρή γεύση που πήρα μου φάνηκε ενδιαφέρον
Wonder New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 17/04/2010
Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 17 Απρ 2010 - 0:42
Μπορώ να πω ότι μου άρεσε πιο πολύ από το twilight saga και βάσει περιεχομένου αλλά και του τρόπου που το έγραψε.Τη πρώτη φορά που το διάβασα δε σταμάτησα να κλαίω από τη μέση και ύστερα!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009