| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 17 Απρ 2010 - 1:37 | |
| Oπως και να το κανουμε ολα της τα βιβλια ειναι εργα τεχνης..... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 21 Απρ 2010 - 9:52 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 21 Απρ 2010 - 11:19 | |
| Τελεια.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 24 Απρ 2010 - 15:28 | |
| Παιδιά εγώ σήμερα θα το πάρω. Να πω κάτι; Δεν θυμόμουν ότι είχα κάνει αυτό το τόπικ!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 24 Απρ 2010 - 15:29 | |
| Παιδιά μου το έκαναν σήμερα δώρο (διότι είχα χθες γιορτή). Ένα ρωτώ: είναι ωραίο; Αξίζει; (καλά δύο :Ρ) | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 24 Απρ 2010 - 16:14 | |
| χρόνια πολλα κι ολας ναι μην το συζητάς καθόλου αξιζει και με το παραπάνω....βέβαια κατα την δική μου γνώμη οχι δεν ξεπερνάει το twilight saga αλλα ειναι εκπληκτική ιστορια και δεν μπορω να πω πολυ εμφανταστη.....να το διαβασεις στα σιγουρα και δεν θα χασεις...... | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 25 Απρ 2010 - 15:06 | |
| αξιζει και πολυ μαλιστα.....Για αλλη μια φορα η Στεφενι μας δειχνει ποση φαντασια χωραει μεσα στο κεφαλι της.....!! ΑΑΑΑ και χρονια σ πολλα για προχθες....!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 1 Μάης 2010 - 11:48 | |
| Thanks! Αλλά ρε σείς πολύ βαρετό! Είμαι στην σελίδα 63 περίπου!!!!!! | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 1 Μάης 2010 - 20:35 | |
| Περίμενε βρε Γιωργο μου....έχεις ακομαααα......και εμενα στην αρχη μου φαινοταν πολυ βαρετο...!!!Στο τελος ωστόσο άλλαξα τελειως γνωμη..!!! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 1 Μάης 2010 - 20:43 | |
| Οντως....σε ολους οσους το διαβασαν ετσι φαινοταν....η δραση ειναι ολη στη συνεχεια....Ειναι παρα πολυ ωραιο ομως... Γιωργο, εσυ που δεν το εχεις τελειωσει, καλυτερα μην το διαβασεις αυτο: - Σπόιλερ:
Ελεος, παιδια με επιασαν τα κλαματα εκει που φευγει απο το δωματιο του Ιαν και αποχαιρεταει τον Τζαρεντ και παει στον γιατρο για να... ( ).Συνηθως δεν κλαιω με βιβλια, μονο το ΒD και το Host αποτελουν εξαιρεση...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 1 Μάης 2010 - 20:58 | |
| Μαζι σου...μονο που στον καταλογο προσθετεται και η ΝΕα Σεληνη... | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 2 Μάης 2010 - 14:34 | |
| Εγω παλι κλαιω πολυ ευκολα με τα βιβλια...αλλα μαλλον φταιει το ειδοσ βιβλιων που διαβαζω....Αθηνα μου κ εγω εριξα πολυ κλαμα σε αυτη τη σκηνη... | |
|
| |
team_ed Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Forks,WA Αριθμός μηνυμάτων : 25 Registration date : 13/04/2010
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 2 Μάης 2010 - 14:50 | |
| εγω το διαβασα προσφατα. στην αρχη δεν μ'αρεσε και δεν καταλαβα πολλα απο την αρχη γιατι μου ηταν βαρετο αλλα μετα οταν πηγαν εκει και συναντησαν τον τζαρετ το συμπαθισα το βιβλιο πολυ!!!!!και τελικα μου αρεσε εχει πολυ φαντασια αυτη η γυναικα.....αξιζει συνχαριτηρια!!!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 4 Μάης 2010 - 20:07 | |
| Στην αρχή όλοι το ψιλοβαριούνται!Εγώ προσωπικά το διάβαζα πέρυσι στις εξετάσεις( ),αν και το είχα καιρό πριν,και μέχρι τις πρώτες 100 σελίδες βαριόμουν.!!!Μετά απορούσα πως έγραψα Φυσική!!! | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| |
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 5 Μάης 2010 - 20:16 | |
| παιδια εχω αρχισει να ανοισυχω θα βγει συνεχεια τι κανει πια αυτη η στεφενι 2 χρονια πραγματικα θελω οποςδηποτε συνεχεια (ανοιπομονω και για την ταινια....... ) | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 5 Μάης 2010 - 20:20 | |
| Τωρα το θεμα μας ειναι ν τελειωσει το Midnight sun και μετα γραφει κ τν συνεχεια του Host...!!!τα εχει παρατησει τελειως η Stephenie μου φαινεται... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 5 Μάης 2010 - 20:27 | |
| αγορι ειμαι (γερασιμος) πραγματικα μας εχει τρελανει.............. | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 16 Μάης 2010 - 21:25 | |
| | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 17 Μάης 2010 - 21:34 | |
| | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 25 Μάης 2010 - 18:45 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 25 Μάης 2010 - 18:51 | |
| ας τελειωσει πρωτα τοms και μετα γραφει οτι θελει λετε ν το αφησει ετσι? | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 25 Μάης 2010 - 19:23 | |
| Παιδιά μπορείτε να μου κάνετε μια χαρη??Κάποιος που να έχει διαβάσει το σώμα αν γίνεται να μου γράψει την περίληψη για να δω αν θα το διαβάσω..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 25 Μάης 2010 - 19:37 | |
| - Mrs.Christina έγραψε:
- Παιδιά μπορείτε να μου κάνετε μια χαρη??Κάποιος που να έχει διαβάσει το σώμα αν γίνεται να μου γράψει την περίληψη για να δω αν θα το διαβάσω.....
Η Μέλανι Στράιντερ αρνείται να εξαφανιστεί… Η Γη έχει υποκύψει σε έναν αόρατο εχθρό. Οι άνθρωποι έχουν γίνει ξενιστές των εισβολέων. Τα ανθρώπινα σώματά τους παραμένουν άθικτα, συνεχίζοντας τη ζωή τους, φαινομενικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, σε έναν κόσμο που ο καρκίνος έχει θεραπευτεί, υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και η Γη έχει μεταμορφωθεί σε παράδεισο. Όμως ο έλεγχος του μυαλού τους ανήκει πλέον στους εισβολείς. Όταν η Μέλανι, μια από τους ελάχιστους “άγριους” ανθρώπους, συλλαμβάνεται είναι σίγουρη πως ήρθε το τέλος. Η Γουάντερερ, η “ψυχή” στην οποία έχει δοθεί το σώμα της Μέλανι, είχε ενημερωθεί για τις δυσκολίες που έκρυβε η ζωή μέσα σε έναν άνθρωπο: τα συγκλονιστικά συναισθήματα, την πλημμύρα των αισθήσεων, τις ολοζώντανες αναμνήσεις. Αλλά υπήρχε άλλη μια δυσκολία που η Γουάντερερ δεν περίμενε: η πρώην ένοικος του σώματός της αρνείται να παραχωρήσει τον έλεγχο του μυαλού της. Η Γουάντερερ ψάχνει στις σκέψεις της Μέλανι, ελπίζοντας να ανακαλύψει που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της ανθρώπινης αντίστασης. Αντί για αυτό η Μέλανι πλημμυρίζει τις σκέψεις της Γουάντερερ με εικόνες του άντρα που η Μέλανι αγαπά –του Τζάρεντ, ενός ανθρώπου που ζει ακόμα κρυμμένος. Ανίκανη να διαχωρίσει τον εαυτό της από τις επιθυμίες του σώματός της, η Γουάντερερ αρχίζει να έχει αισθήματα για έναν άντρα που έχει αποστολή να παραδώσει. Όταν εξωτερικές δυνάμεις θα κάνουν τη Γουάντερερ και τη Μέλανι απρόθυμες συμμάχους, θα ξεκινήσουν μια επικίνδυνη και αβέβαιη αναζήτηση για τον άντρα που αγαπούν και οι δυο. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 25 Μάης 2010 - 19:48 | |
| Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Βικάκι μου!!! Μία ερώτηση....Ρομαντισμό έχει?? | |
|
| |
| Host - The Book | |
|