| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 5 Ιουν 2011 - 20:16 | |
| Για ποιο βιβλίο μιλας; Το Λυκόφως ή κάποιο άλλο; | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 6 Ιουν 2011 - 12:35 | |
| - Connie Cullen έγραψε:
- evi έγραψε:
- Κι εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου αν και οχι τοσο οσο το Λυκοφως....επιπλεον λατρευω ολους τους βασικους χαρακτηρες...Ειναι απλα ακομη ενα δειγμα απο την ταλενταρα της Στεφενι....
Το Λυκόφως είναι υπερεκτιμημένο. Ούτε πιστεύω πως η Μέιερ είναι ταλεντάρα, το αντίθετο μάλιστα, αλλά νομίζω πως εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος να το συζητήσουμε :Ρ Το τι ειναι υπερκτιμημενο και το οχι νομιζω οτι ο καθενας μπορει να το κρινει διαφορετικα. Για εμενα ενα βιβλιο που μιλαει στην καρδια μου,με κανει να περναω πολλες νυχτες ξαγρυπνη και τις ημερες να μην μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου λεει πολλα.Οσο για την Μεγιερ εγω θεωρω οτι η γυναικα εχει μεγαλο ταλεντο.Εγραψε μια τετραλογια δημιουργοντας δικους της ηρωες που μας εκαναν να τους αγαπησουμε να τους ερωτευτουμε,να πονεσουμε μαζι τους και να τους βαλουμε μεσα στην καρδια μας.Εχει το ταλεντο να μπει μεσα στην ζωη των νεων και μεσα απο ενα δικο της παραμυθι να τους κανει να ταξιδεψουν και να χαθουν μεσα στο δικο της κοσμο.Εγω στην ζωη μου εχω αναγκη απο αυτο το ταξιδι και δεν μπορουν να με ταξιδεψουν ολοι οι συγγραφεις.Για εμενα λοιπον αυτο ειναι Ταλεντο!! Οσο για το Σωμα ειναι ενα βιβλιο τελειως διαφορετικο απο το προηγουμενο και αυτο ειναι μια αλλη αποδειξη του ταλεντου της.Επλασε για αλλη μια φορα καταπληκτικους ηρωες και εναν δικο της κοσμο!Μπορει να μην μας απογειωσε οπως το Λυκοφως αλλα σιγουρα μας ταξιδεψε!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 6 Ιουν 2011 - 12:41 | |
| Πολλοι ειμαστε αυτοι που εχουμε την αναγκη απο αυτο το παραμυθι....Και για μενα η Μεγιερ εχει κατι παραπανω απο ταλεντο...και το λεω αυτο γιατι οχι μονο με ταξιδεψε με την γραφη της και με εκανε να ερωτευτω τους χαρακτηρες της αλλα ακομη και μετα απο τρια χρονια και μονο στην σκεψη τους ανατριχιαζω...εχουν περασει στο DNA μου...και δεν νομιζω πως θα σβηστουν ποτε...Τωρα για το πως ο καθενας κρινει το ταλεντο του αλλου ειναι δικη του γνωμη και αποψη...αν παντως η Μεγιερ δεν ειχε ταλεντο και ηταν μια "κοινη θνητη"σαν εμας τοτε κι εμεις θα γραφαμε μια παρομοια ηλιθιοτητα και θα γινομασταν διασημοι...δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα.... | |
|
| |
kaci Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 29/12/2010
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 4 Αυγ 2011 - 2:01 | |
| εγώ θεωρω πως η Στεφανι ειναι ταλεντο πραγματικό σε κανει να νιώθεις ότι είσαι εκει καπου και παρακολουθείς την ζωη των ηρώων απο κοντα... τι να πω ειναι τελεια συγγραφέας και όχι τυχαία... παντως το σωμα το θεωρω ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει... ειναι καταπληκτικο ειλικρινα το εχω διαβασει 7 φορες.. εχω κανει σελιδα και ομαδα στο FB και καθε μερα μαθαινω νεα απλα εχω κόλλημα με αυτο το βιβλιο και πως και πως περιμενω τα αλλα 2 βιβλια που εχει ξεκινήσει να γραφει το 2ο <3 | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 4 Αυγ 2011 - 3:40 | |
| Και μονο το γεγονος πως καταφερε να μας αγγιξει και περα απο το λυκοφως ειναι αποδειξη του ταλεντου της....κι εγω ανυπομωνω για την συνεχεια και ελπιζω να εχουμε νεα της συντομα.... | |
|
| |
kaci Twilight Human
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 4 Αυγ 2011 - 3:42 | |
| ναι και εγω ανυπομονώ το μονο που εχει πει ειναι οτι εχει γραψει τα πτωτα 2 κεφαλαια απο το 2ο που το λενε The Soul... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 4 Αυγ 2011 - 11:25 | |
| Απο τοτε εχει περασει καιρος....συν του οτι εγραφε και κατι τελειως διαφορετικο απο τις σειρες που εχει γραψει μεχρι τωρα.... | |
|
| |
kaci Twilight Human
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 5 Αυγ 2011 - 23:56 | |
| ναι εχει περασει καιρος...ομως μεχρι αν τα ολοκληρώσει θα περιμενουμε αρκετα εςσ πολυ ακομα! δυστυχώς! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 6 Αυγ 2011 - 3:20 | |
| Τουλαχιστον ξερουμε πως η αναμονη μας σιγουρα θα αξιζει τον κοπο.... | |
|
| |
kaci Twilight Human
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 6 Αυγ 2011 - 23:13 | |
| συμφωνώ πιστευω θα ειναι τελειο το 2ο <3 | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 6 Αυγ 2011 - 23:32 | |
| Ομως οσο κι αν αγαπω την Γουαντα θελω μερικα κεφαλαια κι απο την μερια της Μελανι.... | |
|
| |
kaci Twilight Human
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 6 Αυγ 2011 - 23:34 | |
| εχουμε και απο αυτό εχει βγει ενα κεφαλαιο με 10 σελιδεσ περιπου που αφηγείται η Μελανι αφου ειχε βγει απο μεσα της η Γουαντα... το εχω διαβασει ειναι τελειο!!! ειδικα με τον Τζαρεντ <3 αλλα δεν ξερω αμα στα επομενα εχει ... :/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 12 Αυγ 2011 - 0:54 | |
| Πότε αναμένεται έκδοση του The Soul; Υποθέτω ότι Η Ψυχή θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να το δούμε τυπωμένο; (το παραπάνω είναι λογοπαίγνιο...ξέρω ότι δεν είναι πετυχημένο αλλά δεν αντιστάθηκα στο να το γράψω...) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 12 Αυγ 2011 - 0:56 | |
| Ακομη δεν εχουμε κατι νεοτερο.... | |
|
| |
kaci Twilight Human
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 12 Αυγ 2011 - 23:14 | |
| χαχαχα ναι οντως.... δεν ξερουμε τιποτα :/ υπομονή τι αλλο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 1:04 | |
| Μαθημένες είμαστε...από υπομονή άλλο τίποτα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:17 | |
| Λογικα τους επομενους μηνες ολο και κατι νεο θα υπαρξει...εχουν περασει και αρκετα χρονια απο την εκδοση του πρωτου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:19 | |
| Σε ένα ξένο βιβλιοπωλείο (σάιτ) έλεγε έκδοση το 2012. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:23 | |
| Αν ειναι για το 2012 μια χαρα ειμαστε....θα ειναι και λιγο πριν βγει το πρωτο μερος στους κινηματογραφους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:32 | |
| Το 1ο μέρος δε θα βγει Μάρτιο 2013; Κοντά είναι αυτό; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:35 | |
| Κοντα δεν ειναι αλλα οσο να ναι θα εχουμε μπει περισσοτερο στο κλιμα...ειδικα αμα αρχισουν επιτελους και τα γυρισματα της ταινιας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:39 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:40 | |
| Δεν λεω πως δεν ανυπομονω...αλλα προς το παρον εχω εστιασει πληρως στην χαραυγη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:47 | |
| Yes!!! Aν δεν έχουμε τρελαθεί από τη αναμονή. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 2:53 | |
| Καλα εχουμε τρελαθει εδω και καιρο...το θεμα ειναι σε τι επιπεδο τρελας θα φτασουμε.... | |
|
| |
| Host - The Book | |
|