| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 3:02 | |
| Μας προορίζουν για το ανώτερο επίπεδο γι αυτό μας βασανίζουν | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 3:06 | |
| Πραγματικα ειναι λες και υπαρχει ξερωριστος τομεας του εγκεφαλου μου μονο για το λυκοφως....ποσο πιο πανω πια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 3:10 | |
| Μέχρι να δημιουργηθεί και παράρτημα στον εγκέφαλο και για το Σώμα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 13 Αυγ 2011 - 3:13 | |
| Πρεπει.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 14 Ιαν 2013 - 17:34 | |
| μολις το πηρα απο τα Public και ειμαι ενθουσιασμενη γιατι εχει και καινουργιο μπονους κεφαλαιο μεσα!! Με το που τελειωσει η εξεταστικη...βουρ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 14 Ιαν 2013 - 17:35 | |
| χαρας στην υπομονη σου αδερφη....με γεια κι ολας... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 14 Ιαν 2013 - 17:37 | |
| αμα το βιβλιο το διαβαζω μια σελιδα σημερα και μια σελιδα του χρονου δεν το ευχαριστιεμαι...αν δεν το ρουφηξεις μονοκοπανια δεν καταλαβαινεις τη γλυκα του!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 14 Ιαν 2013 - 17:38 | |
| Το ξερω..εχω ηδη τελειωσει 5 βιβλια απο τοτε που ηρθα κομοτηνη...πρεπει να στρωθω περισσοτερο. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 14 Ιαν 2013 - 17:40 | |
| εγω εχω πηξει με τη σχολη αλλα ας μην το πιασουμε και εδω αυτο το θεμα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 14 Ιαν 2013 - 17:41 | |
| ναι...ειμαστε και Off και ειναι ατελειωτο. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 9 Φεβ 2013 - 22:34 | |
| το τελειωσα σημερα νομιζω μετα απο 3 μερες... ενα εχω να πω α ρε μεγιερ α ρε μεγιερ γιατι δεν γραφεις κ αλλα βιβλια??????????? το λατρεψα κ βεβαια πολλους απο τους χαρακτηρες κ η γραφη της μου αρεσε ακομα πιο πολυ σε αυτο παρα στο λυκοφως τρομερα εθιστικο ετσι μονο μπορω να το περγραψω...με το ζορι το αφηνα απο τα χερια μου κ το μονο που ηθελα ηταν να το ξαναπιασω κ επισης αυτο που κατευχαριστηθηκα ηταν οτι ηξερα οτι δεν θα περιμενω ποσο καιρο να μαθω το τελος | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 9 Φεβ 2013 - 23:03 | |
| ¶σπα, δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά αυτή την εποχή η Στέφενι γράφει τη συνέχεια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 9 Φεβ 2013 - 23:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 10 Φεβ 2013 - 5:50 | |
| Η διαφορά με τις άλλες σειρές είναι ότι το Σώμα (θεωρούσαμε για πολύ καιρό ότι) είναι αυτοτελές βιβλίο και μάλιστα τελειώνει χωρίς να αφήνει εκκρεμότητες. Έτσι δεν υπάρχει η αγωνία για το τι θα συμβεί στο επόμενο...αν και αμφιβάλλω αν πούμε το ίδιο τελειώνοντας την ανάγνωση του δεύτερου βιβλίου | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 10 Φεβ 2013 - 15:54 | |
| σιγουρα δεν θα το πουμε αφου θα το κανει τριλογια...αλλα σιγουρα θα την παει πολυ πιο περα την ιστορια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 10 Φεβ 2013 - 22:07 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 10 Φεβ 2013 - 23:16 | |
| κι εγω... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 11 Φεβ 2013 - 18:50 | |
| Οχι δεν το ηξερα καθολου οτι γραφει το 2ο μερος γιατι πολυ απλα δεν ηξερα οτι θα υπαρξει συνεχεια κ τωρα διβαζω για τριλογια γιατι το συνεχιζει?αφου υποτιθεται μπαινει τελος...εμεινα ικανοποιημενη απο το πως κοντρολαρε την ιστορια εχω βαρεθει να ξεκιναω σειρες κ μεχρι να ολοκληρωθουν ειμαι καπως ετσι δεν την αντεχω την αναμονη με διαλυει τωρα που το ξανασκεφτομαι επρεπε να το φανταστω απο τον επιλογο ρε γ....μου | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 11 Φεβ 2013 - 19:31 | |
| απο τοτε το ειχε πει πως μαλλον θα υπαρξει συνεχεια...τωρα τι και πως μονο εκεινη ξερει. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 11 Φεβ 2013 - 21:51 | |
| κ ξερουμε ημερομηνια που θα εκδοθει? - Σπόιλερ:
αμαν κ αυτη...δεν μπορει να εκδοσει το midnight sun?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 11 Φεβ 2013 - 23:40 | |
| Για τη Μέγιερ δέχομαι να ταλαιπωρηθώ και να περιμένω! Αρκεί να προλάβω τη ολοκλήρωση της τριλογίας όσο είμαι εν ζωή, γιατί με τους ρυθμούς που γράφει... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 12 Φεβ 2013 - 1:51 | |
| οχι δεν ξερουμε τπτ...μονο πως αποφασισε επιτελους να το γραψει...υποθετω μεσα στον επομενο εναμιση χρονο. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 18 Φεβ 2013 - 1:22 | |
| Κατέβασα αρχικά το βιβλίο στα αγγλικά στο κινητό μου... Μου άρεσε και το δανείστηκα από την βιβλιοθήκη αν και αρχικά δεν του είχα δώσει μεγάλη σημασία... Αλλά όταν μιλάμε για πώρωση μιλάμε για πώρωση!!!!!! Είναι απίστευτο βιβλίο! Απλά καταληκτικό! Χτες το διάβαζα μέχρι της πέντε το πρωί... Μου αρέσει πάρα πολύ.... Μου φαίνεται πρωτότυπο αλλα σε όσους το ανέφερα είπαν ότι είναι ίδιο με μια ταινία στην οποία παίζει η κιντμαν.... Διαφωνώ..... Μου αρέσουν τόσο πολύ οι χαρακτήρες!!!! Είμαι συνεχώς σε δίλημμα! Δεν ξέρω ποιον συμπαθώ πιο πολύ! Την μελανι ή την γουαντα; Τον τζάρεντ ή τον ίαν;;;; Χαμός! Τους εξωγήινους ή τους ανθρώπους;;; Τέλειο! Προσπαθώ να μη διαβάσω το τέλος όπως κάνω συνήθως όμως δεν μπορώ να κρατηθώ! Ανησυχώ τόσο για τους ήρωες!!! ανυπομονώ να δω την ταινία!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 18 Φεβ 2013 - 1:29 | |
| Καλα θα κανεις να μην το διαβασεις γτ ειναι μεγαλο spoiler...εχεις να φας μεγαλη αγωνια πριν το τελος...και για μενα τουλαχιστον λιγο πριν τελειωσει εχει μια απο τις πιο συναισθηματικες σκηνες που εχω διαβασει ποτε και δεν εχω διαβασει λιγα...αξιζει να περιμενεις. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 18 Φεβ 2013 - 1:29 | |
| και εγω το αρχισα...ειμαι στο τριτο...τεταρτο κεφαλαιο...ειναι πολυ ενδιαφερον και μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον...χαιρομαι να διαβασω και παλι τη γραφη της Μέιερ θυμαμαι γιατι την ειχα ερωτευτει περα απο τους απιθανους χαρακτηρες της! | |
|
| |
| Host - The Book | |
|