| Book 1: Vampire Academy | |
|
+22Mrs.Cullen2 Dalia panagiota AspaKorth marina vikaki21 Bitten Pillows twilightFOREVER broken angel Rosemarie Cullen Lizzy Cullen marina forever $ofi@ + Edward Kimberly evi sandra21 Zafrina katia2110 hiddenfantasy ΕΡΗ mR.Geo April 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Book 1: Vampire Academy Σαβ 11 Σεπ 2010 - 0:28 | |
| Vampire Academy
Η πριγκίπισσα Λίζα Ντραγκομίρ ανήκει στους βασιλικούς γόνους των Μορόι, των θνητών βρικολάκων, και είναι παντοτινά δεμένη με τις μαγικές δυνάμεις της γης. Χρειάζεται συνεχή προστασία από τα Στριγκόι, τους πιο άγριους και επικίνδυνους βρικόλακες, εκείνους που δε θα πεθάνουν ποτέ.
Η Ρόουζ Χάθαγουεη είναι Νταμπίρ. Μέσα της κυλάει αίμα ανθρώπου και βρικόλακα. Είναι η καλύτερη φίλη της Λίζα και την προστατεύει από τα Στριγκόι.
Έπειτα από δύο χρόνια παράνομης ελευθερίας, η Ρόουζ και η Λίζα θα μεταφερθούν με το ζόρι στα απάτητα δάση της Μοντάνα όπου βρίσκεται η Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ. Η Ρόουζ θα συνεχίσει την εκπαίδευση της ως Νταμπίρ. Η Λίζα θα ξαναγίνει η Βασίλισσα της ελίτ των Μορόι.
Αν και ο φόβος έκανε τη Λίζα και τη Ρόουζ να το σκάσουν από την Ακαδημία, πίσω από τις πύλες της οι κίνδυνοι θα γίνουν ακόμη περισσότεροι. Εδώ, η ισορροπία στην τάξη των γαλαζοαίματων Μορόι στηρίζεται οε απερίγραπτες τελετουργίες, ενώ η μυστικοπάθεια και η αγάπη τους για τη νύχτα δημιουργούν έναν αινιγματικό κόσμο. Η Ρόουζ και η Λίζα πρέπει να επιζήσουν στον επικίνδυνο αυτό κόσμο, να έρθουν αντιμέτωπες με τον πειρασμό του απαγορευμένου έρωτα και, κυρίως, να βρίσκονται σε εγρήγορση, γιατί αλλιώς τα Στριγκόι θα κάνουν τη Λίζα δική τους για πάντα... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Σαβ 11 Σεπ 2010 - 2:26 | |
| Καταπληκτικό! Αλλά όχι το καλύτερο! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Σαβ 11 Σεπ 2010 - 11:03 | |
| Ηταν το βιβλιο που με εκανε να διαβασω και τα υπολοιπα.Σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο της σειρας αλλα δεν με αφησε αδιαφορη.Μου αρεσε ιδιαιτερα το γεγονος οτι επλασε ενα δικο της κοσμο χωρις αντιγραφες και η ιστορια ειναι τελειως διαφορετικη απο τα συνηθισμενα. Αγαπησα την Ροουζ και ερωτευτηκα τον Dimitri! | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 13 Σεπ 2010 - 20:07 | |
| τώρα άρχισα να διαβάζω το πρώτο βιβλίο..μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλο aan και δεν με άφησαν στη δουλειά να το συνεχίσω με κάτι βλακείες που έγιναν αλλα ok... | |
|
| |
katia2110 Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 11/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 13 Σεπ 2010 - 20:54 | |
| κορίτσια μήπως το έχει καμία σε PDF η τίποτα τέτοιο να μ το δώσει; αν υπάρχει παρακαλώ στείλτε μ ένα πμ.... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 19 Σεπ 2010 - 16:01 | |
| πολύ καλο.μου άρεσε που υπάρχει αυτός ο "δεσμός" ανάμεσα στις 2 κοπέλες και πως η Rose προσπαθεί πάντα να τη σώσει. μου αρέσει ο τρόπος που περιγραφει τον Dimitri και όλο το style του...θα ήθελα να έχει πιο πολύ δράση αλλα μάλλον επειδή είναι το πρώτο βιβλίο θα είναι στη συνεχεια..Επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχει love μεταξύ vampire-humans είναι ακόμα καλύτερο να ξεφύγουμε λίγο πια..και όλες αυτές οι διακρίσεις είναι πολύ καλές... δηλαδή αν βγάλεις έξω το supernatural στοιχειο πάνω κάτω έτσι είναι τα πράγματα στα σχολεια. | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Σαβ 9 Οκτ 2010 - 20:34 | |
| στην αρχη ηταν αρκετα περιεργο κ δεν μου αρεσε αλλα μετα αλλαξα γνωμη,κολλησα! |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 13 Δεκ 2010 - 17:12 | |
| Εγω οταν το ειδα στο βιβλιοπωλειο ειπα τι βλακεια ειναι αυτη....βασιλισσες???ελεος....να'νε καλα ομως η κολλλητη μου, η οποια το αγορασε και μου το δανεισε και επαθα τρελα με αυτα τα βιβλια!!!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 13 Δεκ 2010 - 18:03 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 13 Δεκ 2010 - 19:29 | |
| Ειναι απλα τελειο...απο τα καλυτερα που εχω διαβασει ποτε.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τρι 14 Δεκ 2010 - 11:43 | |
| | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 27 Δεκ 2010 - 3:55 | |
| Λοιπον μετα απο πολυ καιρο και καθυστερημενα ειπα και εγω να ξεκινησω αυτη την σειρα το αρχισα το απογευμα και ειμαι στην 250 σελιδα......... Ημουν γενικα πολυ επιφυλακτικη αλλα τι να πω εχω παθει πλακα ρε παιδια....... η ιστορια ειναι μαγευτικη ακι αυτος ο ντιμιτρι.......... θα το τελειωσω αυριο για να κοιμηθω τις 3 ωρεσ που μου απομενουν μεχρι να ξυπνησω για την δουλεια και θα επανελθω | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 2 Ιαν 2011 - 0:26 | |
| Χαχαχαχα... Πόσο σας ζηλεύω εσάς που το ξεκινάτε τώρα; Γιατί μετά την Υπόσχεση Αίματος, μπορείτε να διαβάσετε το Vampire and Succubus και μετά καπούτ, αναμονή...! Αχ..... | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 2 Ιαν 2011 - 0:48 | |
| mia filh mou trelenetai gia to vampire academy... na rwthsw yparxei kai to epomeno biblio meta to ''yposxesh aimatos'' ? metafrasmeno sta ellhnika?
Edit by Ερη:Καλως ηρθες στο φορουμ μας! Θα σε παρακαλουσα ομως να μην χρησιμοποιεις greeklish,ειναι ενας απο τους βασικους κανονες του φορουμ μας.Επομενα ποστ θα διαγραφονται! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 2 Ιαν 2011 - 1:19 | |
| Οχι δεν εχει κυκλοφορησει ακομη.....απο οτι λενε θα βγει τον Μαρτιο....απο οτι βλεπεις δεν ειναι μονο η φιλη σου που εχει το κολλημα αλλα πολλοι απο δω μεσα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 2 Ιαν 2011 - 14:14 | |
| Ναι, ειδηκά η Εύη.. Μη δει ποστ σε κάτι που αν της αρέσει.. πρώτη-πρώτη να απαντήσει ;ρ
Εγώ επιμένω πως ήταν το πιο μέτριο βιβλίο από όλα, όχι επειδή ήταν αρχή αλλά, επειδή ήταν περίεργο... Δεν "κρατιόταν" από κανένα νόημα, να πεις "Ω! Συνταρακτικό!". Μόνο στο τέλος | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 2 Ιαν 2011 - 15:33 | |
| Συμφωνω. Στην αρχη για να πω την αληθεια το ειχα ψιλοβαρεθει. Απλώς ηθελα να δω τι θα γινει με την Ροουζ και τον Ντιμιτρι (ή οπως εγω θελω να τους λέω: Ρόζα και Ντιμκα). Μετα με ότι εγινε με το ξορκι.....δεν θυμαμαι πώς το μεταφρασανε εμενα μου εμεινα το "lust spell" λέω "τωρα αρχιζουν τα ωραια". Και πραγματι. Ειχα δικαιο.
btw. Το εχω σε pdf αλλα ειναι στα αγγλικα. Δεν ξερω αν βολευει. Καποια ρωτησε νομιζω.....
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 2 Ιαν 2011 - 15:54 | |
| Στην αρχη του βιβλιου και εγω βαρεθηκα.....απο την μια γτ δεν μπορουσα να ηρεμησω για το τι θα γινοταν στην συνεχεια και δευτερον γτ τα πραγματα κυλουσαν πλ αργα....Αλλα επειτα μου αρεσε πολυ και δεν μπορουσα να το αφησω.... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:25 | |
| | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Πεμ 10 Φεβ 2011 - 20:52 | |
| Είναι πολύ ωραίο!! Αλλά το μόνο που έχω διαβάσει από τη σειρά! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Πεμ 10 Φεβ 2011 - 23:11 | |
| ΟΣο συνεχιζεις το διαβασμα τοσο θα κολλας..... | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 15:28 | |
| Ήδη περιμένω με ανυπομονησία να πάρω τα υπόλοιπα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 17:07 | |
| Καλη συνεχεια.... | |
|
| |
| Book 1: Vampire Academy | |
|