| Book 1: Vampire Academy | |
|
+22Mrs.Cullen2 Dalia panagiota AspaKorth marina vikaki21 Bitten Pillows twilightFOREVER broken angel Rosemarie Cullen Lizzy Cullen marina forever $ofi@ + Edward Kimberly evi sandra21 Zafrina katia2110 hiddenfantasy ΕΡΗ mR.Geo April 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 4 Μαρ 2012 - 1:20 | |
| Διαβασε το και θα με θυμηθεις....ο Αλεξαντερ ειναι μεγαλυτερος ερωτας ακομη κι απο τον Ντιμκα.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 4 Μαρ 2012 - 1:21 | |
| οχι αυτο δεν το δεχομαι..ντιμιτρι και ξερο ψωμι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 4 Μαρ 2012 - 1:39 | |
| διαβασε το πρωτα και τα λεμε.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 4 Μαρ 2012 - 1:41 | |
| και αυτο τριλογια δεν ειναι?τουλαχιστον απο οτι ξερω ειναι ολοκληρωμενο
αλλα απορω...πως μπορεις κ πουλας ετσι τετοιον αντρα? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 4 Μαρ 2012 - 2:06 | |
| Ναι ειναι...και δεν τον πουλαω καθολου...απλως ο Σουρα ειναι πιο ανθρωπινος....τον ερωτευεσαι κατω απο διαφοτερικες συνθηκες...παρολα αυτα τους λατρευω και τους δυο.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 4 Μαρ 2012 - 10:06 | |
| Ασπα ξερει η Ευη τι λεει!! Ο Ντιμκα ειναι θεος!!Κουκλος τελειος αλλα και ο Αλεξαντερ ειναι αλλο πραγμα!! Ειναι αντρας με τα ολα του.Καταρχην ειναι ο πιο ανθρωπικος ηρωας που υπαρχει.Με τα λαθη του,με τα παθη του,τις αδυναμιες του αλλα αγαπαει τοσο δυνατα που θα σε συγκλονισει. Ετσι και αλλιως δεν υπαρχει συγκριση στην μια ιστορια με την αλλη.Μιλαμε για δυο τελειως διαφορετικα θεματα.Εχουμε ανοιξει και σχετικο τοπικ για το μπρουτζινο καβαλαρη οποτε μπορεις να ριξεις μια ματια.Παντως ειναι απο τα βιβλια που θα σου προτεινα ανεπιφυλαχτα!! Αχ Σουρα Σουρα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Κυρ 4 Μαρ 2012 - 17:37 | |
| Καιρο ειχαμε να αναστεναξουμε για τον Αλεξαντερ..... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 1:07 | |
| Κλασικά, πάντα τελευταία και κατα'ι'δρωμένη σε όλα μου...(ελπίζω να μην έχει σχέση με την ηλικία αλλά με την έλλειψη ελεύθερου χρόνου....) Ξεκίνησα -επιτέλους- να διαβάζω το VA! Είμαι στη μέση περίπου του πρώτου βιβλίου, οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά. Αλλά θυμάμαι τα λόγια της Εύης που μου είχε πει ότι αν δεν ενθουσιαστώ με το πρώτο βιβλίο σίγουρα με το δεύτερο θα κολλήσω! ¶ντε! Μου χρειάζεται επειγόντως να κολλήσω κάπου εξωπραγματικά για να ξεκολλήσω από άλλα πιο επώδυνα και πραγματικά! Και πτου σου! Πάλι διάβασα προηγούμενες δημοσιεύσεις που δεν έπρεπε! Τι θα γίνει ο Δημητράκης;;;;;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 1:31 | |
| Θα δεις.... Καιρος ηταν αν το ξεκινησεις....αχ Ντιμιτρι μου Ντιμιτρι μου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 1:39 | |
| Πολλά τα βιβλία! Θα καταχρεωθώ! Αλλά...θα το ευχαριστηθώ τουλάχιστον ελπίζω! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 1:46 | |
| Στο εγγυομαι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:03 | |
| Το ξέρω. Σε εμπιστεύομαι απόλυτα ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:05 | |
| Ευχαριστω..... Ενταξει ο Τζεις δεν σε κερδισε...αν δεν σε γοητευσει και η Ντιμιτρι θα αρχισω να ανησυχω.... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:10 | |
| Αχ ρε κορίτσια!!! Μπήκα προετοιμασμένη για Ντίμκα και με βαρέσατε αποτελειώσατε με Σούρα!!!! Θα πάθω ζημιά με τους Ρώσους νυχτιάτικα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:14 | |
| Κι ειναι και οι δυο...χαλια μαυρα.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:17 | |
| ναι μωρεεεε..... ουτε να τους φτύσεις!!! πλάκα πλάκα, πρέπει οπωσδήποτε να κάνω μια επανάληψη στο V.A αλλά και στην τριλογία με τον απίστευτα σεξυ, γενναίο και μανιακό καπνιστή Σούρα...!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:17 | |
| Σούρα!!!!!!! Ναι, αυτόν τον γουστάρω! Για τον Ντιμίτρι δεν γνωρίζω ακόμη... Ο Τζέις δε με ενθουσίασε αλλά όχι δεν μου άρεσε κιόλας. Μια χαρά παιδί! Απλά πιστεύω ότι ήταν πολύ προσφατος ο Έντουαρντ στο μαυλό μου και δεν χωρούσε άλλος άντρας! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:18 | |
| Διαβασε και παρακατω και θα τον αγαπησεις....και τον Ντιμκα και τον Τζεις...αχ Σουρα...τι μου θυμισατε τωρα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:22 | |
| Ας καπνίσω ένα τσιγάρο προς τιμή του Σούρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:24 | |
| Ναι ρε κορίτσια νυχτιάτικα!!!! έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο στη μούρη μου... άσε που νομίζω πως οι αδένες στο στόμα μου παράγουν περισσότερο σάλιο... αναρωτιέμαι γιατί.... Παναγιώταααααααα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:25 | |
| Μην αναρωτιέσαι Μαρίνα!!! Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 2:26 | |
| Αχ Σουυυυυυυυραα....ειμαστε στο λαθος τοπικ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 23 Ιουλ 2012 - 9:49 | |
| Δεν πειράζει για το λάθος τόπικ! Τα συντρόφια στηρίζουν ο ένας τον άλλον! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:19 | |
| Αλληλουία... Αλληλούια....Αλληλούιαααααααααααα!!!!!! και ναι κυρίες και κύριοι ξεκίνησα να το διαβάζω, και να κυρίες και κύριοι έχω φτάσει στη σελ 100 και συνεχίσω να τρώω τις σελ. σαν να ήμουν αρουραίος... αφού με έχει φοβηθεί η μάνα μου με κοιτάζει κάπως ... σαν να με φοβάται , της λέω φύγε γιατί θα σε δαγκώσω... και ναι κυρίες και κύριοι έχω εξασφαλίσει το διάβασμά μου μέχρι και το 3, τα υπόλοιπα 3 πρέπει να ξαμολυθώ να τα αγοράσω... και ναι κυρίες και κύριοι ήθελα να πάω στην Ιταλία τώρα όμως θέλω να πάω και στη Ρωσία... Αλλά Χριστούλη μου πόσους άντρες να αντέξω πρώτα ο Έντουάρτν, μετά ο Φιλίπ, τώρα ο Ντιμίτρι δεν αντέχω ... τι θα κάνω;;;; Δεν λέω καλός κι ο Κρίστιαν φαίνεται πολύ μοναχικός... - Σπόιλερ:
δείχνει να ενδιαφέρεται για την Λίζα ή είναι ιδέα μου;
και βρε κορίτσια μου βοηθήστε με γιατί έχω ψιλομπερδευτεί κάπως ο Δημητράκης στην αρχή τι είναι ; Νταμπίρ ή Μορόι;;;;
Αααααχχχχ με βλέπω να αλλάζω πάλι εμφάνιση... Λίζακι εσύ από πάνω που αναρωτιέσαι ...δεν είσαι μόνη σου... είναι συνήθειο ναερωτευόμαστε χαρακτήρες που δεν υπάρχουν και όχι φυσιολογικούς... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:23 | |
| Μια συμβουλη...μην ξεκινησεις το τρια αν δεν υπαρχει καπου κοντα το τεσσερα....πολυ επικινδυνο συνδρομο στερησης.... | |
|
| |
| Book 1: Vampire Academy | |
|