| Book 1: Vampire Academy | |
|
+22Mrs.Cullen2 Dalia panagiota AspaKorth marina vikaki21 Bitten Pillows twilightFOREVER broken angel Rosemarie Cullen Lizzy Cullen marina forever $ofi@ + Edward Kimberly evi sandra21 Zafrina katia2110 hiddenfantasy ΕΡΗ mR.Geo April 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 17:09 | |
| Ευχαριστώ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 17:11 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 21:25 | |
| Καλα δεν ειναι τρομερες οι ατακες του ντιμιτρι??? μπορει στο πρωτο -ειδικα στην αρχη να μην μιλαει πολύ αλλα ειναι να σου τρεχουν τα σαλια. Και εχω σχηματισει στο μυαλο μου μια πολύ χωντανη και καθαρη εικονα της σκηνης που διακοπτει της Ροουζ και τον Τζεσε απο οτι εκαναν.......ειναι απο τις αγαπημενες μου της σειρας μαζι με την καμπινα.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 21:28 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 22:14 | |
| Αχ ρε Ευη.....δηλαδη......τι να πω. Εχω ερωτευτει τους Ρωσσους. Ακουω Ρωσια και κοκκινιζω, αναστεναζω και δεν μπορω να βγαλω το γελοιο χαμογελο απο το προσωπο μου. Ειναι λογικο τωρα αυτο????
Και ολα αυτα απο τον Ντιμιτρι. Ουτε με τον Εντουαρντ δεν εκανα ετσι. Δηλαδη οκ, με τον εντουαρντ ημουν καπως και ακομα ειμαι αλλα με τον ντιμιτρι παραλληρω...... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 22:18 | |
| Αμα εισαι μονο με τον dimitri καλα εισαι!!! Εγω παραληρω με τον Εντουαρντ,με τον Ντιμιτρι με τον Αντριαν,με τον Τζεις με τον Ντειμον,με τον Πατς,με τον Αλεξαντερ και η λιστα συνεχιζεται!!! Χωρις πλακα ομως οσο προχωρας τοσο περισσοτερο κολλημα θα τρως!! Ειναι απο τις καλυτερες σειρες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 22:23 | |
| Τα εχω διαβασει και τα 6. Αλλα για καποιον ανεξηγητο λογο ερωτευτηκα τον Ντιμιτρι απο την σκηνη που κοιταει τις κοπελες απο το παραθυρο. Και μολις διαβασα και την περιγραφη του εκει που προσπαθουσε να τον πολεμησει, εκει, κολλησα. - Σπόιλερ:
Δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο. Δηλαδη ειναι φυσιολογικο να εχω τετοια κολληματα με φανταστικους χαρακτηρες και οχι με αληθινους ανθρωπους???
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 22:31 | |
| Το τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι ο καθενας το οριζει διαφορετικα. Νομιζω οτι ολες απο εδω μεσα εχουμε τα κολληματα μας,αλλες πιο μικρα αλλες πιο μεγαλα. Ειναι λογικο γιατι εχουν δημιουργηθει με τετοιο τροπο οι ηρωες και μας κανουν να ταυτιζομαστε μαζι τους.Ειναι ομορφοι,ρομαντικοι,αγαπανε με παθος και προσφερουν τα παντα για το ατομο που αγαπανε.Οποτε ειναι λογικο να τους ερωτευομαστε!!! Οποτε μην ανησυχείς.....δεν εισαι η μαναδικη που τρωει τετοια κολληματα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Παρ 11 Φεβ 2011 - 23:26 | |
| Για να πω την αληθεια τωρα νιωθω καπως καλυτερα.......
Επι την ευκαιρία, υπάρχει περιπτωση να το γυρισουν σε ταινια?? Γιατι κατι ειχα ακουσει αλλα δεν ηταν σιγουρο.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Σαβ 12 Φεβ 2011 - 0:36 | |
| Nαι κατι τετοιο ακουγεται....Οσο για τους Ρωσους και τα κολληματα που προαναφερθηκαν.... Εκτος απο το κολλημα με Ντιμιτρι που εχει καταντησει μαστιγα πια ακολουθουν για μενα ο Αλεξαντερ Μπελοφ απο τον Καβαλαρη και ο Σολαριν απο το Οχτω.... Τι αντρες θεε μου...Τωρα η λιστα των κολληματων μου ειναι κι εμενα μεγαλη....Τζεις,Πατς,Ντειμον,Αντριαν και ουτω καθεξης.....Κι η λιστα συνεχιζεται..... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Σαβ 12 Φεβ 2011 - 2:36 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Σαβ 12 Φεβ 2011 - 9:28 | |
| Δεν τον ξερω. Εχω βαλει ομως στο προγραμμα να τα διαβασω ολα αυτα που λετε.
Ποια εταιρια ενδιαφερθηκε??? Εννοω η summit πηρε το twilight, αποκλειεται να παρει και αυτο. Ποια εταιρια θελει??? | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Σαβ 12 Φεβ 2011 - 10:11 | |
| Preger Entertainment εχει απoκτησει τα δικαιώματα για το Vampire academy..!!! Oσο για τα κολληματα,και εγω καθε βιβλιο που διαβαζω ερωτευομαι και τον πρωταγωνιστη...Πατς,Τζεις,Ντανιελ Γκρεγκορι,Στεφαν,Ντειμον,Ντιμιτρι Μπελικοφ,Σαμ(Ριγος).Και παει λεγοντας...!Αχ ολοι ειναι κουκλοι και τοσο ρομαντικοι..!!! | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Σαβ 12 Φεβ 2011 - 13:00 | |
| | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τετ 6 Απρ 2011 - 21:02 | |
| Εχω τελειωσει το βιβλιο μια εβδομαδα τωρα αλλα δεν ειχα χρονο να το σχολιασω. Τωρα τελειωνω και το δευτερο το οποιο αρχισα χτες. Τα παω ερποντας γιατι δεν προκειτε μεχρι την Δευτερα να εχω στα χερια μου το Δεσμωτες ψυχων και δεν θα αντεξω. Απλα εκπληκτικη σειρα. Την κατατασω παρα πολυ ψηλα και ισως κοντα στο λυκοφως. Εχω παθει απιστευτο κολλημα λατρευω τους χαρακτηρες την πλοκη την ρισελ. Το επιθετο της σημενει υδρομελο παρεπιπτωντως; Αυτο βασικα που ειχα παρα πολυ καιρο να δω σε βιβλιο ισως απο οταν τελειωσα το σωμα ειναι να με ταξιδευει με μια λεξη εκει που γινονται τα γεγονοτα και να ξεχναω τα παντα. Ειναι πολυ σπανιο να κατσω μεχρι τις τεσσερις τα ξυμερωματα να τελειωσω βιβλιο γιατι ξερω πως ολη την υπολοιπη μερα θα κοιμαμαι ορθιος αλλα με το va εκατσα. Και ηταν και δευτερα η επομενη και ηταν δυσκολη... - Σπόιλερ:
Ολο το βιβλιο γενικα δεν ειχε κανενα σημειο που να με κουραζει. Ουτε οταν πρωτοπηγαν στην ακαδημια ουτε και μετα που τα κυρια γεγονοτα ηταν οι προπονησεις και τα νεκρα ζωα που εβρισκε η Λιζα σχεδον παντου. Διαβασα σε καποια σχολια καπου οτι εκει γυρω στην μεση γινοταν βαρετο. Διαφωνω. Ελιωνα να δω τι θα γινει με την Ροουζ και τον Ντιμιτρι, ανυπομονουσα να καταλαβω ποιος σκοτωνει τα ζωα, τι συμβαινει με την Λιζα κλπ. Με κρατουσε δηλαδη συνεχεια σε αγωνια. Μου αρεσε επισης που η Ρισελ δεν κρατουσε τα προτυπα. Η γραφη ηταν ελευθερη οι χαρακτηρες εκφραζονταν οπως καθε εφηβος, ηταν γενικα αληθινο. Η σκηνη λιγο πριν το φιναλε εκεινη η ησυχια πριν την καταιγιδα που τι ησυχια με την Ροουζ και τον Ντιμιτρι γυμνους στο κρεβατι ηταν !! Το φιναλε εξαιρετικο και η σκηνη με το γερακι την βρηκα πολυ γλυκια. Γενικοτερα ειχα καιρο να διαβασω ενα τοσο καλο βιβλιο και να κολησω τοσο πολυ μαζι του. Καποια απο τα συμπτωματα που ειχα οταν διαβαζα την χαραυγη επεστρεψαν... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τετ 6 Απρ 2011 - 21:10 | |
| Συνεχισε να διαβαζεις....οσο προχωραν τα βιβλια θα βρισκεσαι σε αναμμενα καρβουνα....Ουτε καν μπορεις να φανταστεις τι σε περιμενει.....ΤΟ κολλημα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τετ 6 Απρ 2011 - 21:20 | |
| Eτσι μου φενεται. Ο Απριλιος αποδεικνειετε δυσκολος. Μετα το κολημα με το vampire academy θα περασω στο επισημο οδηγο της μεγιερ το prom nights from hell και επειτα για να ξεκολησω απο ολα αυτα λεω να ξεκινησω την πολη των οστων... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Πεμ 7 Απρ 2011 - 1:27 | |
| Τα δυο πρωτα θα τα ξεσκισω κι εγω...δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησω για κανεναν λογο...Τωρα διαβαζω VA γτ εχω διαβασμα και χρειαζομαι κατι τελειο αλλα ηδη γνωστο ωστε να διατηρησω τα λογικα μου και να μην καψω τα βιβλια του σχολειου απο τωρα....Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισω αυτη την τακτικη μιας και εκανα το λαθος να ξεκινησω το 4 απο τα θανασιμα εργαλεια και ηδη μου εχει γινει εμμονη ιδεα.... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τετ 20 Απρ 2011 - 15:55 | |
| σημερα το πηρα στα χερια μου!!! με τα υπολοιπα 5 βιβλια. ειμαι στην σελιδα 103 αλλα δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα βεβαια ειναι αρχη υπο8ετω αλλα εκος του οτι ειναι ενδιαφερον ο κοσμος των βρυκολακων...... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τετ 20 Απρ 2011 - 16:11 | |
| Αρχή είναι ακόμα και εμένα από το δεύτερο και μετά τα λάτρεψα μέχρι να πας το τρίτο βιβλίο θα τα λατρέψεις αν οχι | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τετ 20 Απρ 2011 - 18:11 | |
| ο κριστιαν ειναι πολυ κουλ τυπακος η κανω λα8ος???? | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τετ 20 Απρ 2011 - 19:48 | |
| Είναι τέλειος ο Κρίστιαν είναι ο πρώτος που μου άρεσε αλλά μετά στα αλλά βιβλία δεν θα προσέχεις άλλους μονό τον Ντιμιτρι στα πρώτα βιβλία δεν πολύ σου αρέσει αλλά μετά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τετ 20 Απρ 2011 - 19:56 | |
| H σειρα ειναι πραγματι φανταστικη. Πριν λιγο καιρο διαβασα για πρωτη φορα το πρωτο και τωρα ειμαι στα μεσα του τεταρτου. Οι ανατροπες πολλες και η πλοκη οσο εξελισεται γινεται ακομη καλυτερη. Εκτος απο τον Κριστιαν και τον Ντιμιτρι εχεις ακομη πολλους να ερωτευτεις. Τον Αντριαν για παραδειγμα... Η Ριτσελ εχει πολυ ταλεντο και θα την λατρεψεις. Ασχετο αλλα σημερα επιτελους απεκτησα το Δεσμωτες Ψυχων | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 1: Vampire Academy Τετ 20 Απρ 2011 - 20:04 | |
| Καλό διάβασμα έχεις δίκιο όλα τα πρόσωπα τα παρουσιάζει έτσι που τα συμπαθείς και δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις | |
|
| |
| Book 1: Vampire Academy | |
|