| Book 2: Frostbite | |
|
+6hiddenfantasy ΕΡΗ evi vikaki21 mR.Geo April 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 2:38 | |
| Τι γαμάτο το ξένο εξώφυλλο; | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 2:42 | |
| Εγώ προτιμώ τα ελληνικά είναι καλύτερα για μένα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 2:55 | |
| Κι εγω το ξενο προτειμω.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 2:59 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 3:01 | |
| Γενικα ολα εκτος απο το πρωτο ειναι καλυτερα στα αγγλικα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 3:05 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 10:53 | |
| Η αληθεια ειναι οτι και εγω τα ξενα εξωφυλλα τα προτιμω. Πολυ ωραιο βιβλιο.Οσο βασικα προχωραει η σειρα τοσο καλυτερα γινονται τα βιβλια. Ωραια πλοκη,ωραιο στορυ και ωραια εξαλιξη της ιστοριας.Με στεναχωρησε ενα κομματι αλλα ενταξει θυματα υπαρχουν παντα και απο τις δυο πλευρες.Φυσικα εκανε και την εμφανιση του ο Αντριαν τον οποιο λατρευω σαν χαραχτηρα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:57 | |
| Κρίμα που δεν ήταν έστω και λίγο στο πρώτο! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 16:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 11 Σεπ 2010 - 16:04 | |
| | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Κυρ 19 Σεπ 2010 - 16:29 | |
| εμενα δεν με ενδιαφέρουν τα εξώφυλλα...το περιχόμενο είναι που μετράει. δεν θα πω ότι μου άρεσε έτσι όπως εξελίσσεται η σχέση ανάμεσα στη Rose-Dimitri αλλα αν ήταν όλα meli gala δεν μου άρεσε και πάλι ....επίσης και ο Christian φαίνεται να είναι καλός,μου αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρεται στην Lissa... Όσο αφορά στον Mason κρίμα ήταν να πεθάνει αλλα ήταν ερωτευμένος και δεν μορούσε να αφήσει αυτή pouagapouse πίσω ότι και να σήμαινε αυτό για τους άλλους, έλιωσα στο τέλος που μπήκε ο Dimitri μετά από τη μάχη και την πήρε αγκαλιά και τέτοια...Φυσικά δεν μορούσε και ο Ανδρείαν να περάσει απαρατήρητος όλο αυτό το στυλάκι του badass guy με τρελαίνει δεν μπορώ να αποφασίσω ποιον από τους δυο... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Τρι 5 Οκτ 2010 - 12:30 | |
| Πολυ ωραια η συνεχεια.Εκει που τους ειχαν πιασει ηταν πολυ καλο...κριμα που πεθανε ο Μασον...κριμα το παιδι..ο Κριστιαν τι γλυκουλης που ηταν με τη Λισα..και ειναι ακομα πιο ωραιο που εχει το στοιχειο της φωτιας και βοηθησε τη Ροουζ να μπορεσει να πραγματοποιησει το σχεδιο της.ΑΝ και η Μια επισης ηταν πολυ καλη.Αχ Τι γλυκια η σκηνη με τη Ροουζ με τον Ντιμιτρι που την πηρε αγκαλια..Ο Αndrian πολυ μου την εσπασε..αχ δεν το μπορω ολο αυτο το στυλακι.. Ελπιζω στη συνεχεια να καλυτερευει. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 9 Οκτ 2010 - 20:32 | |
| ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!δεν περιμενα να εξελιχθει ετσι η ιστορια,στεναχωρηθηκα παρα πολυ οταν πεθανε ο μεισον,εκλαωα κιολας |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Τρι 14 Δεκ 2010 - 11:55 | |
| Μπα... εγώ όχι! Απλώς τα συνεσθήματά μου ήταν... πολλά. Γιατί η Λίζα δεν τον ξανακάνει Νταμπίρ; Γιατί η Ρόουζ δεν του φώναξε να κάνουν μια συμφωνία; Γιατί η Μία δεν έριξε νερό στα μάτια του Αϊζάια; Τέλος πάντων, τώρα το βιβλίο είναι σε μια κοπέλα (που με νομίζει για βλάκα ) και λέει πως το έχασε, αλλά εγώ την ξέρω και όταν είπε πως το έχασε μου' ρθε να της χώσω μια... Και κάθε φορά που λέω να πάω σπίτι της να την βοηθήσω στο ψάξιμο (και καλά) βρίσκει κάποια δικαιολογία. Αυτή κάνει τα πάντα για να μην της ξαναμιλήσω (πολύ που την νοιάζει). Αλλά της είπα "Αν το βρείς φρόντισε να είναι σε καλή κατάσταση"! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Πεμ 5 Μάης 2011 - 18:53 | |
| μου ηρ8ε το δευτερο βιβλιο!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Πεμ 5 Μάης 2011 - 19:59 | |
| Καλη συνεχεια τοτε..... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Πεμ 5 Μάης 2011 - 20:35 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Πεμ 5 Μάης 2011 - 20:54 | |
| Τωρα αρχιζει το καλο.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Παρ 28 Σεπ 2012 - 18:35 | |
| Καλά μιλάμε δεν το συζητώ εδώ και λίγες μέρες έχω αρχίσει και διαβάζω το δεύτερο... καλά μιλάμε τα έχω δει όλα... - Σπόιλερ:
σελ. 100-107 περίπου εκεί που η Ρόζα είχε μπει μέσα στη Λίζα ξεράθηκα στο γέλιο, δεν άντεχα... άρε κακομοίρα μου κι εσύ τι τραβάς... έλιωσα με το φιλί της στον Ντιμίτρι που ανταποκρίθηκε, είναι άδικη όμως μαζί του, εκείνος μωρή δεν νοιάζεται για σένα που λιώνει στα πατώματα και δεν ξέρω πως να συγκρατηθεί ο κακομοίρης... κατά'άλλα κι οι έχουν τον έλεγχο φάνηκε κιόλας πάντως κρίμα να βγάζει τα εσόψυχά της με την μητέρα της στον προπονητή της κρίμα... Δεν μπορώ να πω κι εγώ συμπάθησα Τάσα αλλά μακριά απ'τον "μέντορά" μας άντε... Ο Μέισον καλέ τι καλούλης και γλυκούλης που είναι, έτσι μου ρχεται να μπω εγώ μέσα στο στόρυ να τα φτιάξω μαζί του... Ααααχχχχ Κρίστιαν , δεν μπορώ να πω γέμισε ολόκληρη σοφίτα με αρωματικά κεριά Τι τέλειο βιβλίο, στόρυ~πλοκή... μόνο ο Αντριάν είναι άφαντος ακόμη αλλά που θα πάει δεν θα εμφανιστεί κι αυτός...
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Παρ 28 Σεπ 2012 - 18:42 | |
| - Σπόιλερ:
ο αντριαν εμφανιζεται παρακατω
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 29 Σεπ 2012 - 0:12 | |
| Νταλια προσεχε.... - Σπόιλερ:
Μην δενεσαι με τον Μεισον...θα καταλαβεις συντομα.Τον Ντιμιτρι θα τον ερωτευτεις στο τριτο βιβλιο....η μαλλον...θα γινει ο ερωτας της ζωης σου.Κι οσο για ορισμενος που γνωριζεις σε αυτο το βιβλιο κρατα και μια πισινη...αυτα λεω μονο.
| |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 29 Σεπ 2012 - 0:48 | |
| Κατάλαβα πάλι θα αλλαξοπιστήσω... Αμάν! καλά ότι έχει γίνει ο έρωτας της ζωής μου αυτό είναι ολοφάνερο έτσι;;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Σαβ 29 Σεπ 2012 - 0:50 | |
| Κι εμενα ειναι ενας απο τους ερωτες μου...ειναι στο top 5 των δεσμων μου... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Book 2: Frostbite Κυρ 30 Σεπ 2012 - 19:07 | |
| αχ κι εμενα ειναι στους 5 αγαπημενους μου | |
|
| |
| Book 2: Frostbite | |
|