| Book 4: Blood Promise | |
|
+29Dalia lily_cullen Stella Sunlight Rosemarie Cullen Fallen Angel broken angel Nantia Hale_Biers Lizzy Cullen Emmy marina forever Kimberly Bitten Pillows scarlet rose ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 MIKAELLA dolores!! ed<3 Bella07 vikaki21 sandra21 athina sambrina di1996 evi SilverMusk WhiteQueen ΕΡΗ mR.Geo April 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 11 Σεπ 2010 - 2:32 | |
| Ωραίο βιβλίο είναι με πληροφορίες αλλά τίποτα συμαντικό :/ | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 11 Σεπ 2010 - 10:45 | |
| Tιποτα σημαντικο αυτο το βιβλιο? Ειναι απο τα αγαπημενα μου.Απο το τριτο και μετα ολα τα βιβλια της σειρας σε κρατανε με κομμενη την ανασα μεχρι το τελος.Ανυπομονουσα για την συναντηση τους. Με καθηλωσε απο το σημειο αυτο και μετα και δεν ελεγα να το αφησω απο τα χερια μου. Ανυπομονω να το διαβασω και στα ελληνικα.Αναμφισβητητα για εμενα καλυτερη σκηνη η στιγμη στη γεφυρα και φυσικα το γραμμα του Dimitri στο τελος! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 11 Σεπ 2010 - 11:06 | |
| Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου απ' όλη τη σειρά μέχρι στιγμής! Κάνα δύο κεφάλαια πριν τη γέφυρα, μέχρι και τη γέφυρα δηλαδή γίνεται της τρελής το πανηγύρι! Διάβαζα με κομμένη την αναπνοή, είχα φάει τα νύχια μου! Και... ουφ τι να λέμε τώρα; ΝΤιμίτρι! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 11 Σεπ 2010 - 11:34 | |
| Το μόνο που έχω να πω γι αυτό προς το παρόν τουλάχιτον είναι ότι ανυπομονώ να το διαβάσω στα ελληνικά, γιατί κάπου στην μέση το είχα παρατήσει για κάνα τρίμηνο και παρόλο που έπιασα το όλο νόημα υπήρχαν φράσεις που θα ήθελα να κατανοήσω καλύτερα. Και ναι από το σημείο της συνάντησης και μετά η αγωνία παίρνει τα πάνω της και σε αυτό.
Ααααα και κάτι ακόμα. Ήταν προγραμματισμένο λέει να κυκλοφορήσει αυτήν την βδομάδα και τώρα το έχουν αλλάξει και το κάνουν για μέσα Οκτώμβρη έτσι δεν είναι??? Λοιπόν σκέφτηκα πως μπορεί να το κάνουν αυτό για να μην πέσει με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς που ως γνωστό στα βιβλιοπωλεία γίνετα ένας χαμός. Όπως είχε γίνει και πέρυσι με την Χαραυγή, θυμάστε που μετατόπισαν την ημερομηνία από αρχές Σεπτέμβρη στα τέλη του??? Μια εικασία δικιά μου είναι. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 11 Σεπ 2010 - 11:36 | |
| Τι Ντιμιτρι....Βιβλιο στα αγγλικα μεσα σε μιαμιση μερα....Ουτε για την Χαραυγη δεν εκανα ετσι.... Αχ να ερθει ο Δεκεμβρης δεν αντεχω αλλο.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 11 Σεπ 2010 - 15:01 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Tιποτα σημαντικο αυτο το βιβλιο?
Ε, ναι βρε Έρη οκ. Μαθαίνει ποιος είναι ο ξέρεις ποιος της και; Απλώς πιστεύω πως είναι η ανακεφαλαίωση πριν από την τελική έκρηξη. Αν καταλαβένεις πως περίπου το εννοώ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 13 Σεπ 2010 - 5:05 | |
| Οντως μπορεις να το πεις και ετσι...Αλλα δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο τα υπολοιπα....ειναι το ιδιο καταπληκτικο.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 13 Σεπ 2010 - 10:35 | |
| Οχι βρε παιδια!Εσας η συναντηση σας αφησε αδιαφορους? Εγω την θεωρω κορυφη!Καταρχην ηθελα να δω τον Ντιμιτρι αλλαγμενο.Την συμπεριφορα του και ολα τα σχετικα.Η στιγμη της αποδρασης και μετα σε κραταει με κομμανη την ανασα μεχρι να φτασεις στο τελος.Η στιγμη δε της γεφυρας δεν περιγραφεται.Εγω εκλαψα κιολας! Οσο για το γραμμα δεν εχω λογια. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 13 Σεπ 2010 - 10:41 | |
| Έρη συμφωνώ απόλυτα! Προσωπικά το 4ο βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ, αφού περιμένω πως και πως να βγει στα Ελληνικά για να το διαβάσω πάλι! Ακριβώς όπως τα λες, η συνάντηση, το κυνηγητό, η γέφυρα... και στο τέλος το γράμμα ήταν το κερασάκι στην τούρτα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 18 Σεπ 2010 - 13:15 | |
| Μια φίλη μου λέει πως το πήρε... Στα ελληνικά! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 18 Σεπ 2010 - 15:08 | |
| Αποκλειεται δεν υπαρχει τπτ σχετικο οπου κι αν εψαψα... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 18 Σεπ 2010 - 15:11 | |
| Ουτε και εγω βρηκα κατι οποτε δεν ισχυει.Εψαξα τα παντα!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 18 Σεπ 2010 - 15:12 | |
| AΠοκλειεται να ισχυει...πριν κτ μερες εστειλα μνμ στι εκδοσεις και μου ειπαν αρχες του επομενου μηνα...Οποτε ακομη αναμενουμε.... | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 18 Σεπ 2010 - 18:50 | |
| συγνωμη, πόσα είναι ΟΛΑ τα βιβλια της σειράς? τέσσερα δεν είναι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 18 Σεπ 2010 - 19:28 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 18 Σεπ 2010 - 20:17 | |
| Προς το παρον....εχει να βγει πολυ πραγμα ακομη... | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 3 Οκτ 2010 - 0:18 | |
| Αχ λίγες μερούλες ακόμηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 3 Οκτ 2010 - 0:21 | |
| Ρε παιδια ποτε βγαινει? Θα κατεβει ο αδερφος μου Ελλαδα και θα τον στειλω να μου το παρει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 3 Οκτ 2010 - 0:25 | |
| Πότε θα κατέβει να σου πω αν θα έχει βγει! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 3 Οκτ 2010 - 0:27 | |
| Tην αλλη βδομαδα...Τεταρτη-Πεμπτη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 3 Οκτ 2010 - 0:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 3 Οκτ 2010 - 0:38 | |
| Δεν ειμαι σιγουρη..1-2 βδομαδες ισως....Ποτε βγαινει ομως??? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 3 Οκτ 2010 - 1:08 | |
| Τελη οκρωβρη αρχρες νοεμβρη... | |
|
| |
| Book 4: Blood Promise | |
|