| Book 4: Blood Promise | |
|
+29Dalia lily_cullen Stella Sunlight Rosemarie Cullen Fallen Angel broken angel Nantia Hale_Biers Lizzy Cullen Emmy marina forever Kimberly Bitten Pillows scarlet rose ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 MIKAELLA dolores!! ed<3 Bella07 vikaki21 sandra21 athina sambrina di1996 evi SilverMusk WhiteQueen ΕΡΗ mR.Geo April 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 20 Δεκ 2010 - 21:50 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 20 Δεκ 2010 - 21:55 | |
| Αν ο Ντιμιτρι μου επιστρεφει στο επομενο τοτε θα χρειαστω ολη την χαρτοβιομηχανια!!! Αληθεια προσπαθω να κρατηθω!!!Το καλο ειναι οτι μεσολαβει και η εξεταστικη Γεναρη-Φλεβαρη (η τελευταια ελπιζω) οποτε εφεξε νυχτωσε...ηρθε ο Μαρτιος!! Παιδια αν αρχισω τωρα το διαβασμα ολα τα Χριστουγεννα δεν προκειται να ανοιξω βιβλιο οικονομικων και το κακο ειναι οτι δεν με εξεταζουνε πανω στην ''Οικονομικη ανθηση και αναπτυξη της κοινωνιας των Μοροι'' | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 20 Δεκ 2010 - 22:16 | |
| Aμα ξεκινησεις το 5 μην περιμενεις να το αφησεις με τπτ....Και καλυτερα παρε ενα φπρτηγο χαρτομαντηλα για αυτο που σε περιμενει....τοσο κλαμα δεν εριξα ουτε στο 3 ουτε στο 4.....Αυτο που σε αποζημιωνει για ολα ειναι το 6.......Καλη υπομονη σου ευχομαι.....εγω δεν θα αντεχα με τπτ.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 20 Δεκ 2010 - 22:19 | |
| Τί' σαι συ βρε Εύη; Σ' έχει φοβηθεί η ωραία μου ματάρα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 2:10 | |
| Ε τι να κανω....ειμαστε κολλημενοι η δεν ειμαστε.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 11:09 | |
| Μπα δεν θα ελεγα οτι κολλαω πολυ ευκολα....διαβαζω τονους βιβλια οποτε αν ηταν ετσι θα ειχα χοντρο κολλημα..... Αλλα αμα την παθω τελειωσε.....βενζινοκολλα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 11:26 | |
| χαχα! ΛΟΛ! Οκ, ποιά είναι η αγαπημένη σου σκηνή από το βιβλίο; (Αν και είμαι 90% σίγουρος πως ξέρω) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 11:37 | |
| Αν μιλαμε για το 4 εχω πολλες.... - Σπόιλερ:
Εκει που συναντιεται με τον Ντιμιτρι ειναι απο τις αγαπημενες μου....αλλα αυτη που με καθηλωνει καθε φορα ειναι αυτη στην γεφυρα...Πλεον μπορω να πω οτι ειναι και μεσα στις αγαπημενες μου απο ολα τα 6 βιβλια....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 11:45 | |
| Μάλιστα... εμένα στο τέλος... - Σπόιλερ:
Ω, θεέ μου , είμαι η κόρη του Ζμέι, είμαι η Ζμεούλα, είμαι η Ζμέι Τζούνιορ
ή όταν λέει ο Άντριαν πως θα κάνει λίστα!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 12:04 | |
| Καλα σε αυτη την σκηνη ειχα ψοφησει στο γελιο.....Στα ελληνικα ακουγεται ακομη πιο γελοιο απο οτι στα αγγλικα....Εχει μια πολυ πετυχημενη του Ζμει στο εξι που επισης γελασα πολυ.....Αλλα ναι η κλασσικη Ροουζ ειναι ολα τα λεφτα....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 12:17 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 14:21 | |
| - evi έγραψε:
- Καλα σε αυτη την σκηνη ειχα ψοφησει στο γελιο.....Στα ελληνικα ακουγεται ακομη πιο γελοιο απο οτι στα αγγλικα....Εχει μια πολυ πετυχημενη του Ζμει στο εξι που επισης γελασα πολυ.....Αλλα ναι η κλασσικη Ροουζ ειναι ολα τα λεφτα.......
Γενικα εχει πολυ καλες ατακες ολη η σειρα!! Η Ροουζ μοιαζει πολυ σε χαραχτηρα με τον Ζμει. Εγω στο 6 πεθανα στο γελιο....Οταν της λεει ο Ζμει... - Σπόιλερ:
ʺAh, my daughter,ʺ ʺEighteen, and already youʹve been accused of murder, aided felons, and acquired a death count higher than most guardians will ever see.ʺ ʺI couldnʹt be prouder.ʺ Αυτο ειναι να εισαι περηφανος πατερας!!
| |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 14:37 | |
| Ναι, αξίζει! Τα σπάει! Πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερο από το λυκόφως, αν και το πρώτο βιβλίο είναι λίγο περίεργο.
Εdit by Ερη:Kαλο θα ηταν να αποφευγονται οι μονολεκτικες απαντησεις. Σκοπος ειναι τα ποστ που κανουμε να προσφερουν και ουσια!! Αν θελουμε να βοηθησουμε ενα μελος του δινουμε ολοκληρωμενη απαντηση.
Edit by mR.Geo: done
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mR.Geo στις Τετ 22 Δεκ 2010 - 14:51, 1 φορά | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 22 Δεκ 2010 - 14:41 | |
| Καλως ηρθες!!! Σε αυτο το τοπικ συζηταμε για το vampire academy 4. Υπαρχει και γενικο τοπικ για το vampire academy, Οπου μπορεις να ρωτησεις και να γραψεις οτι θελησεις για την σειρα.
Παντως ειναι απο τις καλυτερες σειρες βιβλιων.Αξιζει να την διαβασεις!! | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 31 Δεκ 2010 - 2:20 | |
| | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 31 Δεκ 2010 - 2:23 | |
| Xaχαχαχαχαχα ναι πραγματι.....αχχχχ.........αυτος ο Ντιμιτρι..... - Σπόιλερ:
Κοριτσι....τον προτιμω ως στριγκοι!!!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 31 Δεκ 2010 - 2:33 | |
| | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 31 Δεκ 2010 - 2:38 | |
| Αχαχαχαχαχαχα....πορομενει με τον ντιμιτρι ε??? Εγω τρελενομαι για τον αντριαν....και τον Κριστιαν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 31 Δεκ 2010 - 7:06 | |
| Kι εγώωωωωω!! <3 Αδερφούλα... Πάντως παιδιά, μου έρχεται να διαβάσω τα προηγούμενη (δε διαβάζω δεύτερη φορά βιβλίο αν δεν κλείσουν 3 χρονια) για να θυμηθώ τον χαρακτήρα του Ντιμίτρι. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 31 Δεκ 2010 - 10:46 | |
| Τρια χρονια.....????? Εχω διαβασει το καθε βιβλιο ηδη εβδομηντα φορες οπως και ολα τα αγαπημενα μου.... | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 31 Δεκ 2010 - 12:26 | |
| Ειναι κτ που σου μενει βαθια....και δεν νομιζω να ξεκολλησω και ποτε..... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 1 Ιαν 2011 - 22:47 | |
| χαχα ητα τελειο το ξεκινησα εχτεσ κ το τελειωσα μεσα σε 8 ωρεσ στο σημειο που του εδεινε το φιλι πριν τον σκοτωσει με επιασαν τ κλαματα κ εκει στην γεφυρα αλλα τοπ οταν ηαν στν οικογενεια του ντιμιτρι εκει χαμοσ.... τ να πω κριμα που ηταν μονο 500 κ οχι παραπανω πφφφ.... και τωρα εα χρονο πωσ αντεχουμε πρεπει να πω δεν ξερω γιατι αλλα οταν αρχισε να λεει οτι ειναι κορι του σμει ι σμεουλα κ ολα αυτα ειχα σκασ στα γελια | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 0:50 | |
| h filh mou exei diabasei to blood promise...
Εdit by Ερη:Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις ελληνικους χαρακτηρες.Τα greeklish απαγορευονται ειναι ενας απο τους βασικους κανονες του φορουμ μας. Επομενα ποστ θα διαγραφονται!
| |
|
| |
| Book 4: Blood Promise | |
|