| Book 4: Blood Promise | |
|
+29Dalia lily_cullen Stella Sunlight Rosemarie Cullen Fallen Angel broken angel Nantia Hale_Biers Lizzy Cullen Emmy marina forever Kimberly Bitten Pillows scarlet rose ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 MIKAELLA dolores!! ed<3 Bella07 vikaki21 sandra21 athina sambrina di1996 evi SilverMusk WhiteQueen ΕΡΗ mR.Geo April 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 19 Φεβ 2011 - 15:21 | |
| Ναι οντως. Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου σε αυτο.
Ομως και παλι μου φαινεται οτι η Ροουζ εκμεταλευεται. Πολλοί πληγωθηκαν για χαρη της. Και το να λεει οτι φταιει και ολοι οι αλλοι να την παρηγορουν δεν κανει καλο....... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 19 Φεβ 2011 - 15:28 | |
| Κοιτα ολοι ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε....Βρικολακες εστω.... Κατα την γνωμη μου ο Αντριαν θα πληγωνοταν ετσι κι αλλιως ειτε ηταν μαζι ειτε οχι....Απο την στιγμη που αυτη που αγαπαει θελει καποιον αλλο δεν θα μπορεσει να την εχει ποτε πραγματικα...Τωρα για το οτι την παρηγορουν φιλοι της ειναι αυτο θα κανουν....Σε ποιον απο εμας δεν συμβαινει το ιδιο....?Για την Ροουζ δεν θα ελεγα οτι εκμεταλευεται καταστασεις ....το αντιθετο....Αν και αντιδραει πολυ αυθορμητα σε καποια πραγματα που καποιες φορες πληγωνουν και τους γυω λλα κυριως τον εαυτο τη.ς... - Σπόιλερ:
Οταν στο πεντε μετα την συζητηση που ειχε με τον Ντιμιτρι κοντεψε να κανει ερωτα με τον Αντριαν κοντεψα να πεταξω το βιβλιο απο τα χερια μου....Στο τελος ομως καθως την παιρνει ο υπνος λεει πως θα της φαινοταν λαθος....Οπως και στο εξι οταν κανει για δευτερη φορα ερωτα με τον Ντιμιτρι[και γενικα στην ζωη της] καταλαβαινει πως οποιαδηποτε αλλη στιγμη με οποιονδηποτε αλλο θα ηταν λαθος....Η Ροουζ αγαπαει τον Αντριαν....ισως να τον αγαπουσε αρκετα και ερωτικα ωστε να μεινει μαζι του για παντα....Ομως και παλι δεν θα ηταν η σωστη επιλογη....Γτ δεν την κανει να θελει να γινει καλυτερη....το ιδιο και εκεινη για εκεινον....Περνανε καλα....αγαπανε ο ενας τον αλλον...Αλλα δεν ειναι το κομματι που λειπει ωστε να ολοκληρωσει την ψυχη της....
| |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 20 Φεβ 2011 - 14:52 | |
| Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αν η Ροουζ ειναι εκμεταλευτρια ή οχι,εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι στο πεμπτο και στο εκτο γινεται τις τρελλης απ αυτα που διαβασα στα σποιλερ... - Σπόιλερ:
Μα καλα παραλιγο να κανει ερωτα με τον Αντριαν?Δε λεω καλο παιδι,αλλα παει καλα?Αν ειχα εγω εναν κουκλο σαν το Ντιμιτρι καλυτερα να αυτοκτονουσα παρα να κοιταζα αλλον.Και αυτο στο εκτο που θα το σκασουν μαζι πολυ ρομαντικο(Ασχετα αν ριψοκινδυνευουν την ζωη τους)!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 20 Φεβ 2011 - 17:32 | |
| - Σπόιλερ:
Οντως πηγε να κανει ερωτα με τον Αντριαν αλλα αυτο που ειχε γινει πριν με τον Ντιμιτρι την οδηγησε εκει....και τι δεν της ειπε....Εγω σε αυτο δεν την κατηγορω....την καταλαβαινω απολυτα....Αλλα παλι χαιρομαι που δεν το εκανε.....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 20 Φεβ 2011 - 18:49 | |
| Ax αν μπορεις πες μου ετσι λιγο τη τις ειπε..!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 20 Φεβ 2011 - 19:01 | |
| - Σπόιλερ:
Απο οσο θυμαμαι τον ειχαν στο κελι του και αφου η Ροουζ τραβηξε τα πανδινα ωστε να μπορεσει να του μιλησει εκεινος της ειπε να φυγει και πως δεν την αγαπαει πια...πως δεν μπορει να νιωσει τπτ....Εκεινη τα πηρε και του ειπε οτι τον αγαπαει αλλα εκεινος τα ιδια....Απο τις πιι επωδεινες σκηνες που εχω διαβασει ποτε....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 20 Φεβ 2011 - 19:55 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 20 Φεβ 2011 - 20:05 | |
| - Σπόιλερ:
Στο εξι ολα διορθωνονται ευτυχως....Ολες οι σκηνες τους ειναι απλα θεικες....
| |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| |
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:06 | |
| Εμένα γιατί μου άρεσε πιο πολύ κακός | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:17 | |
| - Σπόιλερ:
Yπηρχαν στιγμες που μου αρεσε ο δυναμισμος που εβγαζε σαν κακος... αλλα απο εκει και περα εχασε τελειως την προσωπικοτητα του.Δεν μπορουσε καν να αγαπησει την Ροουζ ουτε να αιστανθει ποσο σημαντικη ηταν για την ζωη του.Τα συναισθηματα του ειναι τελειως αλλοιωμένα απο την προσωπικοτητα των στριγκοι. Την ηθελε στην ζωη του μονο και μονο για να πετυχει τους στοχους του,να γινει πιο δυνατος. Υπερίσχυε ο εγωισμος του και οχι η αγαπη του.Εκτος απο την στιγμη που επιασε το δαχτυλιδι. Ηθελά λοιπον πισω τον Ντιμιτρι που αγαπησαμε!!
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:29 | |
| - Σπόιλερ:
Συμφωνώ με την Έρη, τον ήθελα πίσω ως άνθρωπο με αισθήματα και καρδιά αλλά παραδέχομαι ότι ως κακός σε κάποιες φάσεις με ξετρέλανε! Κατ' αρχάς είχε απίστευτο χιούμορ, ο τρόπος που 'έπαιζε' με τη Ρόουζ ήταν όλα τα λεφτά! Σαν να είχε βγει το κακό αγόρι που έκρυβε μέσα του στην επιφάνεια! Μέχρι και εκεί που της έπινε το αίμα το βρήκα άκρως αισθησιακό! Αλλά η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη φάση υπερνικούσε ο εγωισμός του και άνετα θα τη σκότωνε. Ο κανονικός Ντιμίτρι όμως δεν θα σκότωνε ποτέ την αγάπη του. Και εκείνη η σκηνή στη γέφυρα... Για μένα είναι η πιο κορυφαία σκηνή σε ολόκληρη την εξαλογία!!!
| |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:39 | |
| - Σπόιλερ:
Συμφωνώ αν και στο 5 δεν μου άρεσε καθόλου με αυτά που έλεγε τον προτιμούσα όπως ήταν αλλά στο 6 τότε έγινε ο Ντιμιτρις που μου άρεσε | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:44 | |
| - Σπόιλερ:
Στο 5ο κι εμένα μου είχε σπάσει τα νεύρα ειλικρινά! Αλλά εντάξει, είχε τα θέματα του όπου τελικά κάπως ξεπεράστηκαν στο 6ο και ευτυχώς έγινε ο παλιός, καλός εαυτός του!
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:44 | |
| Περιεχει πληροφοριες και απο το 6 βιβλιο.....
- Σπόιλερ:
Θα συμφωνησω....η στιγμη στην γεφυρα με εκανε κομματια! Ειναι απο τις καλυτερες σκηνες.Οντως το κακο παιδι που εβγαλε και εμενα μου αρεσε πολυ αλλα νομιζω οτι ο χαρακτηρας του Ντιμιτρι εχει ετσι και αλλιως κατι απο κακο παιδι απλα εκανε πολλες προσπαθειες να μην το δειχνει.Απο τα λογια της οικογενειας του και απο την συμπεριφορα του στο τρια φανηκε οτι ηταν ετοιμος για ολα αρκει να ειναι καλα η Ροουζ.Και στο 6 γνωρισαμε πιο ολοκληρωμενα τον χαρακτηρα του Ντιμιτρι.Μπορω να πω οτι το 6 ειδικα ηταν το βιβλιο που μας εδωσε μια πληρη εικονα του.Ειχε χιουμορ,δυναμισμο,αισθησιασμο,τα παντα!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 18:14 | |
| - Σπόιλερ:
Πραγματικα τα παντα....Αλλα δεν δεχομαι οτι ως Στριγκοι δεν αγαπουσε καθολου την Ροουζ...κρατηθηκε μακρια της εξ αρχης γτ ηξερε πως αμα την εβλεπε θα την εκανε σαν καποιον με τον εναν η τον αλλο τροπο....Νομιζω πως ως Στριγκοι υπερισχυε το κομματι που την ποθουσε αλλα παντα ενιωθε δεμενος μαζι της ακομη κι οταν δεν μπορουσε να βιωσει πραγματικα αισθηματα...Εμενα στο πεντε με ξεσκιζε καθε φορα που την εδιωχνε μακρια...Αλλα στο εξι ευτυχως βρηκε τον εαυτο του και πανω απο ολα απεδειξε πως ειναι ενας αντρας με τιμη γτ αν και ηξερε πως η Ροουζ ηταν ακομη ερωτευμενη μαζι του δεν εκανε τιποτα ωστε να παρει αυτο που ηταν δικαιωματικα δικο του.....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 18:28 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 18:33 | |
| - Σπόιλερ:
Θα ευτυχισει....εγω δεν τον αγαπω απλα....τον λατρευω....Και τα καλα και τα κακα του....
| |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 19:43 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 21:02 | |
| - Σπόιλερ:
Θα γινει στο πεντε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 22 Φεβ 2011 - 22:01 | |
| - Σπόιλερ:
Aντε να γινει νταμπιρ γιατι σπαραξε η καρδια μου οταν τον νομιζα για νεκρο στο τριτο βιβλιο.Εκλαιγα συνεχεια,μεχρι που εμαθα πως θα γινει στριγκοι(ακομα και ετσι μου εφτανε που ηταν ζωντανος)ειδικα αυτο τελος "πηγαινα να σκοτωσω τον αντρα που αγαπουσα" πω πω ηταν το κατι αλλο.Πριν μαθω για το στορυ του τεταρτο ηθελα να μην διαβασω την συνεχεια αν ηταν χωρις τον Ντιμιτρι.Τοσο πολλη στεναχωρηθηκα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 23 Φεβ 2011 - 1:13 | |
| - Σπόιλερ:
Στο πεντε ειναι ακομη πιο σπαρακτικο γτ αν και νταμπιρ συμπεριφερεται χαλια στην Ροουζ....εγω εκει ειναι που πλανταξα στο κλαμα....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 23 Φεβ 2011 - 15:16 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 23 Φεβ 2011 - 18:04 | |
| Ενταξει θα το ανακαλυψεις συντομα και μονη σου....Δεν θα αργησεινα βγει.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 3 Απρ 2011 - 13:08 | |
| Περιμενοντας να μου ερθει αυριο το 5 επιασα τα προηγουμενα απο την αρχη. Αλλα το 4 μου αφηνει καθε φορα τοσα πολλα συναισθηματα. Αυτη η σκηνη στην γεφυρα καθε φορα που την διαβαζω με συγκλονιζει. Ειναι απο τις καλυτερες σκηνες που υπαρχουν μεχρι στιγμης στα 4 βιβλια. | |
|
| |
| Book 4: Blood Promise | |
|