Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Kαι γενικα σε ολη την σειρα....Απλως σε συγκλονιζει....Οσο κλαμα εριξα σε αυτη την σκηνη ειχα να ριξω απο τοτε που εφυγε ο Εντουαρντ στην Νεα Σεληνη....
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Kαι γενικα σε ολη την σειρα....Απλως σε συγκλονιζει....Οσο κλαμα εριξα σε αυτη την σκηνη ειχα να ριξω απο τοτε που εφυγε ο Εντουαρντ στην Νεα Σεληνη....
ενα τετοιο βιβλιο ψαχνω τοσο καιρο κοπελια!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Μπορει να το καθηστερησα αλλα (Ναι Ερη μουυυυυ ) ειμαι στη μεση του βιβλιου και συνεχιζω... Με περιμενει κ συνεχεια...!!
Σπόιλερ:
Ειναι η πρωτη φορα που εγω θα της ελεγα να διαλεξει τον Αντριαν...!! Ελεος ποια με το Ντιμιτρι...Οταν ηταν καλα δεν μπορουσε...τον πειραζε που τα ειχε ολα...Τωρα εγινε και Στριγκοι...ζητω που καηκαμε...!!! Ελεος ποια...!! Ενω το παλικαρακι το αλλο...μια χαρα ειναι...!! λιγο τσογλανακι...αλλα τι να κανεις...δεν μπορεις να τα εχεις κ ολα...!!
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Το Vampire academy ειναι μοναδικο στο ειδος του!!!
Σπόιλερ:
Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει.Μολις ειχα τελειωσει οριστικα το λυκοφως.Τα μοναδικα βιβλια που ειχα διαβασει ποτε μου.Και ακουσα να το διαφημιζουν στο ραδιο.Ετρεξα στο βιβλιοπωλειο μετα απο αρκετη σκεψη γιατι δεν ηξερα αν θα το συνεχζα,μονο το λυκωφος ειχα καταφερει να διαβασω(με μανια θα ελεγα)αλλα τελικα οταν το πηρα στα χερια μου το ξεζουμισα μεσα σε δυο μερες.Και απο τοτε εφαγα κολλημα με τα βιβλια.Αχ ωραιες εποχες...!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Eγω το διαβασα ενα χρονο σχεδον μετα το λυκοφως....Οντως ωραιες εποχες....Εκεινο το κολλημα που δεν μπορεις ουτε θες να το αφησεις απο τα χερια σου...Ολες εκεινες οι ωρες των μαθηματικων που περναγα με το βιβλιο κρυμμενο κατω απο το θρανιο....Αχ.....
αχ μακαρι κοπελιες.....εχω πολυ καιρο να διαβασω ενα τετοιο βιβλιο. τα περισσοτερα που μ αρεσουν τα ξεχνω μετα απο μερικες μερεσ. πρεπει να βρω κατι που να ταρακουνισει
evi The Volturi
Μονο μεμενα δεν με συγκινησε τοσο πολυ αυτη η σειρα...!!! Εχω αρχισει να ανησυχω...!! Δεν ξερω...!! Να φανταστειτε ειχα το 4 τοσο καιρο στην βιβλιοθηκη κ δεν ελεγα να το ξεκινησω...!!
Περαν του οτι εγω ειμαι ποιο πολυ με το μερος του Αντριαν...!! Δεν ξερω...!Μπορει να αλλαξω γνωμη συνεχιζοντας το...!!
evi The Volturi
Μονο μεμενα δεν με συγκινησε τοσο πολυ αυτη η σειρα...!!! Εχω αρχισει να ανησυχω...!! Δεν ξερω...!! Να φανταστειτε ειχα το 4 τοσο καιρο στην βιβλιοθηκη κ δεν ελεγα να το ξεκινησω...!!
Περαν του οτι εγω ειμαι ποιο πολυ με το μερος του Αντριαν...!! Δεν ξερω...!Μπορει να αλλαξω γνωμη συνεχιζοντας το...!!
Εσυ εισαι ειδικη περιπτωση!! Βασικα ισως φταει το γεγονος οτι κανοντας πολυ παρεα μαζι μου μαθαινες την εξελιξη οποτε δεν ειχες το σασπενς και την αγωνια να προχωρησεις παρακατω γιατι ειδη γνωριζες τι θα γινει. Δεν φταιω εγω εσυ ζηταγες να σποιλεριαστεις!!
Τωρα για το θεμα του Αντριαν και του Nτιμιτρι δεν εχω απαντηση. Στον Αντριαν εχω παρα μα παρα πολυ αδυναμια και αλλα λατρευω και Ντιμιτρι!! Οπως ειχε πει και η Μαρια στην συγκεκριμενη περιπτωση μονο το σαντουιτσ θα ηταν η ιδανικη λυση!! Για οσες εχουν ολοκληρωσει και το 6...
Σπόιλερ:
Ειναι γεγονος οτι ειχε να διαλεξει αναμεσα σε δυο καταπληκτικες επιλογες αλλα ο αντρας της ζωης της ηταν και θα ειναι ο Ντιμιτρι. Οποτε κραταει η Ροουζ τον Ντιμιτρι και περνουμε εμεις τον Αντριαν κανενα προβλημα!!
evi The Volturi
Ουαου.... πρωτη φορα ακουω ατομο να μην το συγκινεσαι το Vampire Academy....
Και θα ακουσεις ακομα περισσοτερα...!!! Απο εμενα κυριως...!! εχω τη γυαλινη πολη ακομα ετσι στη βιβλιοθηκη...
Δεν νομιζω καμαρι μου οτι ειναι αυτο...εχω κολλησει με αλλα βιβλια...οποτε...Μαλλον ειναι το θεμα βρυκολακας...!Τα αλλα βιβλια που κολλησα σε εβγαζαν λιγο απο αυτο το τρυπακι το βρυκολακιαστικο...Αλλαζαν κ λιγο τον πρωταγωνιστη...δεν ξερω...!! Μα κ αυτη 6 βιβλια..??? Και παει κ για συνεχεια...?? Και η Μαγιερ δεν μπορει να γραψει ακομα ενα τελευταιο..να ηρεμησουμε κ εμεις λιγο...
Εεεεε οχι...!! Κοπελιες...οχι...!! Αντριαν κ παλι Αντριαν..!! Καλος κ ο ερωτας της ζωης σου αλλα οταν σε κανει ετσι τι να τον κανεις...? Ηταν κ αυτος ο Ντιμιτρι στα αλλα τα βιβλια ποτε ο γιαννης δεν μπορει ποτε ο κω..ς τον πονει....Α'ι' σιχτιρ δηλαδη... Ενω το αλλο το παιδι...!
Νομιζω Ερη μου ηρθε η ωρα να ξαναδιαφωνισουμε...!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ε οχι βρε... ο Ντιμιτρι ηταν διπλα της καθε στιγμη καθε λεπτο και της εδινε δυναμη και κουραγιο και αγαπη. Ειναι λογικο στην αρχη να εχει καποιους ενδοιασμους.Θεωρειται οτι ειναι καθηγητης και αυτη μαθητρια και συν οτι θα ηταν και οι δυο φυλακες της Λιζα.Αλλα ολες οι κινησεις του,ολο του το ειναι φωναζε απο μακρυα ποσο πολυ την αγαπαει.Μην μπερδευουμε την υπευθυνοτητα με την αδιαφορια.Αδιαφορος δεν υπηρξε ποτε!!!Και στο τριτο ειχε παρει την αποφαση να αψηφήσει τα παντα για την Ροουζ.Τιποτα δεν ηταν πιο σημαντικο γι αυτον απο την Ροουζ.Δεν φταει αυτος που εγινε Στριγκοι.Αλλα ακομα και εκει στο σημειο που κραταει το δαχτυλιδι και γινεται ο πραγματικος τρυφερος Ντιμιτρι σε κανει κομματια.Ακομα και σαν Στριγκοι την θελει διπλα του αλλα για λαθος λογους.Εχει διαστρεβλωθεί η προσωπικοτητα του.Καλος ο Αντριαν δεν διαφωνω και οσο προχωρανε τα βιβλια γινεται ακομα καλυτερος.Εγω τον λατρεψα περισσοτερο στο 5 και 6 και στεναχωρεθηκα παρα πολυ στο τελος οσες εχουν διαβασει το 6 με καταλαβαινουν αλλα η Ροουζ ηταν για τον Ντιμιτρι!!Εγω ακομα και στο 5 τον καταλαβαινω απολυτα!Ολοι κανουν τα λαθη τους και τα περισσοτερα η Ροουζ αλλα καθε τελος για καλο! Ο Αντριαν θα βρει την ευτυχια που του αξιζει με μια κοπελα που θα ειναι πραγματικα 100 τοις 100 δικια του.Και θα αγαπαει αυτον και μονο αυτον,δεν του αξιζει τιποτα λιγοτερο!! Πιστευω οτι θα η επομενη σειρα θα μας δικαιωσει!
evi The Volturi
Κι εγω αυτο πιστευω...Και αν και λατρευω τον Αντριαν στο πεντε καθε φορα που γινοταν κατι μαζι του η καρδια μου ματωνε...Στο εξι οταν η Ροουζ κι ο Ντιμκα τα "ξαναβρισκουν"στην κυριολεξια εκλαιγα απο ευτυχια...Οπως λεει και η ιδια η Ροουζ προοριζομουν για σενα...Ο Αντριαν θα βρει οτι του αξιζει....Αλλα οπως και να το κανουμε η Ροουζ δεν ηταν για αυτον...
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Αυτό το βιβλίο ήταν απίστευτο! Τι αγωνία ήταν αυτή! Όταν συνάντησε τον Ντιμίτρι έπαθα σοκ με αυτό που της είπε! Αλλά δεν μου άρεσε καθόλου έτσι όπως συμπεριφερόταν... Θέλω πίσω τον παλιό, καλό Ντιμίτρι! Τον Ντιμίτρι που αγαπήσαμε... Όταν η Έιβερι την έβαλε σ'αυτή τη ψευδαίσθηση με τον παλιό Ντιμίτρι, ήλπιζα μέσα μου ότι τελικά όλα ήταν ένα όνειρο...! Μακάρι να καταφέρει να τον επαναφέρει!! Γιατί αλλιώς θα σκίσω τα βιβλία, δεν τον θέλω τον Ντιμίτρι ως στριγκόι, πάει και τελείωσε!!
evi The Volturi