| Book 4: Blood Promise | |
|
+29Dalia lily_cullen Stella Sunlight Rosemarie Cullen Fallen Angel broken angel Nantia Hale_Biers Lizzy Cullen Emmy marina forever Kimberly Bitten Pillows scarlet rose ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 MIKAELLA dolores!! ed<3 Bella07 vikaki21 sandra21 athina sambrina di1996 evi SilverMusk WhiteQueen ΕΡΗ mR.Geo April 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 1:05 | |
| Εγω που το διαβασα και στα αγγλικα ενταξει μου φαινεται.... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 8:11 | |
| Μια χαρά είναι η μετάφραση. Από τις καλύτερες τολμώ να πω. Βρε παιδιά σε κάποια φάση κατά τις 4:30 το πρωί λίγο πριν το τέλος, φτάνω στο σημείο που ανακαλύπτει η Ρόουζ ότι είναι η κόρη του Έιμπ και πεθαίνω στα γέλια με τον τρόπο της. Έχω χώσει το κεφάλι μου στο μαξιλάρι και γελάω κάνοντας πως βήχω για να μην ξυπνήσω κανένα παιδί ή με πάρει ο άντρας μου χαμπάρι. Συγκεκριμένα είναι όλα τα λεφτά ο τρόπος που λέει "Ω, Θεέ μου. Είμαι η κόρη του Ζμέι. Είμαι η Ζμέι Τζούνιορ. Είμαι η Ζμεούλα", δεν περιγράφετε. Αφού ακόμη και τώρα που το γράφω γελάω. Δεν το θυμόμουν καθόλου από το αγγλικό αυτό. Τώρα που τελείωσα και αυτό θα ξαναπιάσω το 5 από την αρχή και μέχρι να το τελειώσω ελπίζω να έχει βγει και το 6 όλο!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 8:27 | |
| Περριτο να σας πω οτι εγω δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου.Εκανα την βλακεια και παρηγγειλα μαζι με αυτο και το φρουρο της πυλης το οποιο τους τελειωσε και το περιμενουν να ερθει!Δηλαδη ειμαι γκαντεμο στην κυριολεξια!!Και το πιο σπαστικο απο ολα ειναι οτι χθες περασα μια βολτα απο τα public της περιοχης και το ειχανε φερει. Ουτε εγω το θυμαμαι αυτο το σημειο..... αχαχαχαχαχχαχαχ γενικα εχει μερικες πολυ καλες ατακες!! Το 5 το ξαναδιαβασα παντως γιατι περιμενω το 6 με ανυπομονησια!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 8:39 | |
| Ρε συ Βάσω έλεος. Συγνώμη κιόλας αλλά καταλαβαίνω πόσο μεγάλο σπάσιμο είναι να το περιμένεις από μέρα σε μέρα και ξαφνικά να το βλέπεις από αλλού μπροστά σου και όμως να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Το κεφάλαιο από το 6 το διάβασες? Καλό? Εγώ δεν το έχω διαβάσει ακόμα. Είπα να το κάνω μια και καλή όλο μαζί. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 8:43 | |
| Το διαβασα δεν αντεξα!!! Εχω την εντυπωση οτι θα ειναι συγκλονιστικο αυτο το βιβλιο!! Ανυπομονω για την συνεχεια.... Καλυτερα που δεν το διαβασες και εγω μετα το μετανιωσα γιατι σε βαζει στο τρυπακι να θελεις οπωσδηποτε την συνεχεια.Τι να σου κανει ενα κεφαλαιο.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 10:57 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 13:49 | |
| Το πήρα κι εγώ επιτέλους σήμερα το βιβλίο στα Ελληνικά και νιώθω μία πως να το πω... τρελή χαρά! Προσέξατε ότι το εξώφυλλο είναι αρκετά πιο περιποιημένο από τα προηγούμενα; Ανάγλυφο και όχι γυαλιστερό αλλά ματ! Το πρώτο κεφάλαιο του last sacrifice κρατιέμαι και έχω και τόσα να κάνω που θέλω να ελπίζω ότι θα παραλάβω το βιβλίο και θα το διαβάσω μία και καλή! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 13:54 | |
| - Σπόιλερ:
Το διαβάζετε στα Αγγλικά ή το μεταφράζετε; :Ρ
Ναι, είναι όντως πολύ όμορφο!! Και γκρι... :Ρ ΘΑ το ήθελα πράσινο όμως ;Ρ Ξέρει κανείς μήπως γιατί λέει το επικό φινάλε; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 16:55 | |
| Μονο μην κανουν την μ.... και δεν εκοσουν τα υπολοιπα....Θα πεει το παλουκωμα συννεφο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 18:18 | |
| Να τους πάρω τηλεφωνο να τους ρωτήσω; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 18:41 | |
| Kαι δεν τους παιρνεις...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 20:01 | |
| | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 20:14 | |
| παιδια επιδη ειμαι λιιγο πισω οτε θα βγει στα ελληνικα το τεταρτο βιβλιο???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 20:27 | |
| Βγήκε μόνο στο πάμπλικ κι αύριο σε όλα τα βιβλιοπωλεία | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Παρ 3 Δεκ 2010 - 20:33 | |
| αυριο ???????δεν το πιστευω!!!!!πολυ χαρηκα!!!!!! πριν λιγεσ μερεσ διαβασα το 3ο και ειμαι ολο αγωνια !!!! να ρωτισω κατι??τι ειναι το παμπλικ?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Σαβ 11 Δεκ 2010 - 12:54 | |
| Κατάστημα που πουλάει ταινίες, βιβλία κ.ο.κ Τι πράγμα ήταν αυτό στη γέφυρα :ο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 12 Δεκ 2010 - 7:03 | |
| Η καλυτερη σκηνη σε ολο το βιβλιο.....Δακρυσα για χιλιοστη φορα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 12 Δεκ 2010 - 18:08 | |
| Εγώ όχι... Στεναχωρήθηκα που δεν πέθανε Αφού ανέλυσα την πρώτη σελίδα στο Σpirit Bound, έρχομαι να αναλύσω όλο το ΒΡ. - Σπόιλερ:
Νομίζω πως ξαναείπα στην πρώτη σελίδα πως δεν είναι και πολύ σημαντικό βιβλίο κι επιμένω. Αλλά από αδρεναλίνη άλλο τίποτα. Από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της Γκαλίνα ως το τέλος. Εκεί που σκότωσε τον Ντιμίτρι δεν μπόρεσα να διαβάσω παρακάτω γιατί αν και ήξερα τι γινόταν ήταν που αναρωτιόσουν: "πέθανε; θα την κυνηγήσει; Τί;" Ιμπραήμ, Αβραάμ, Έιμπ ή όπως αλλιώς μια χαρά το έπαιζε "μαφιόζος".
"Ω θεέ μου, είμαι η κόρη του Ζμέι, είμαι η Ζμεούλα, είμαι η Ζμέι Τζούνιορ" Πόσο μετανιώνω που δεν το διάβασα νωρίτερα (τα Αγγλικά μου μέσα [και μοιάζει και με τα μαλλιά μου]) | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 12 Δεκ 2010 - 19:01 | |
| Φοβερη ατακα...απ'τις αγαπημενες μου...και επισης το βιβλιο σε καθε σελιδα ειχε απο μια εκπληξη!! - Σπόιλερ:
Ειδικα εκει που ξυπναει η Ροουζ και της λεει η αλλη : " Ειμαι η Ολενα Μπελικοφ"......
Χθες τελειωσα και το τελευταιο βιβλιο της σειρας,( ) οποτε τωρα γυρναω να διαβασω τα παλιοτερα.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 12 Δεκ 2010 - 20:13 | |
| Πω το βιβλιο αυτο μου αφησε μια γλυκοπικρη αισθηση.....Το ειχα πεθυμησει ηταν η αληθεια και ηταν οτι χρειαζομουν μεχρι να βγει το εξι.....Αλλα παλι στεναχωρηθηκα.....ειδικα εκεινη η σκηνη στην γεφυρα θα με κατατρεχει για παντα...... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 20 Δεκ 2010 - 18:47 | |
| Βιωνω στερητικο συνδρομο!!!! Ειχα αρχισει να ξεπερναω την εξαρτηση μου απο τον κοσμο του VA αλλα μετα το χθεσινο βραδυ ξανακυλησα!!! Πηρα στα χερια μου το 4ο βιβλιο!!!Αργησα να το ξεκινησω γιατι φοβηθηκα τις παρενεργειες!!Ηθελα να ειμαι ψυχολογικα ετοιμη γι αυτο που θα αντιμετωπισω!!! Σαββατο βραδυ απαρνηθηκα τις φιλες μου απο το πανεπιστημιο και εμεινα συντροφια με την Ροουζ!!!Διαβασα 10 κεφαλαια!!! Χθες το βραδυ απαρνηθηκα για 7 ωρες τον κοσμο ολακερο!!!!Κατα τις 9 ξεκινησα το διαβασμα και μεχρι τις 4 το βραδυ δεν αφησα το βιβλιο απο τα χερια μου!!20 ολοκληρα κεφαλαια μονοκοπανια!!! Σημερα πηρα τα βιβλιοπωλεια σβαρνα μπας και βρω το 5ο!!!Τζιφος!!!Προσπαθω να συγκρατηθω να μην το κατεβασω γιατι δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην περασω το βραδυ μου μπροστα απο τον υπολογιστη!!! Σε αυτο το βιβλιο η συγγραφεας ξεπερναει την εαυτο της!!Σε αυτο το βιβλιο η περιπετεια ξεκιναει ουσιαστικα απο την αρχη και οσο περνανε οι σελιδες τοσο χειροτερευει η κατασταση!!!Ειδικα απο κει που η Ροουζ αποφασιζει να - Σπόιλερ:
δραπετευσει απο τον Ντιμιτρι ..ξεκιναει το συστριγκλο!!!Παλη απο δω ,μπουνιες απο κει,στραμπουληγμα απο την μια,τρελο κυνηγητο απο την αλλη ...της ποπης γινεται!!!!! Η ατμοσφαιρα απιστετη!!!Εξυπνη ιδεα ο λαβυρινθος και σαν εικονα θα βγει πολυ ατμοσφαιρικο το ολο σκηνικο!!!Οσο για την μαχη μεχρι θανατου στο γεφυρακι...τι να πω!!Ηταν η κορυφωση!!!Παντως δεν εκλαψα!!!Ισως φταει το γεγονος οτι και η Ροουζ πλεον το ειχε παρει αποφαση οτι θα τον σκοτωνε και μαζι με αυτην το συνειδητοποιησα και γω!!!Αφηστε που αυτος δεν ηταν ο Ντιμιτρι!!Ηταν κατι αλλο που μονο εξωτερικα του εμοιαζε -ολα τα αλλα ειχαν αλλαξει!!Ο Ντιμιτρι που εγω προσωπικα λατρεψα πεθανε στο 3ο και γιάυτο στο τριτο βιβλιο πλανταξα στο κλαμα !!! Βεβαια...μπορει να φταιει και το γεγονος οτι ειχα σποιλεριαστει και λιγο...και ηξερα οτι η Ροουζ θα αστοχησει!!Αν και τα σποιλερ συνηθως στο κλαμα δεν με επηρρεαζουν!!Σποιλερ ξε σποιλερ αμα η σκηνη σηκωνει κλαμα ...την τιμαω την zewasoft βρεξει χιονισει!! Και κει που που λεει κανεις οτι μετα το παλουκωμα θα ησυχασουμε και λιγο...τσουπ κινδυνευει η Λιζα...και οσο κινδυνευε η Λιζα δεν εκλεινα ματι εγω!!!!Και δωστου να συνεχιζεται ο μαραθωνιος αναγνωσης!!!Περιττο να σας πω οτι μεχρι και τα δικα μου εγκεφαλικα κυτταρα καηκαν με τοσους εγκεφαλους συνδεδεμενους!!! Χαμος εγινε !!! Απιστευτη πλοκη!!!!Τρελη αγωνια!!!! Οσο για τον Ειμπ.....καταλαβα οτι ηταν ο πατερας της οταν την πηγε στο αεροδρομιο(Μου σκασε φλασια)!!!Παραμιλουσα μονη μου!!!!Πεταγομαι πανω σαν ελατηριο και φωναζω ''Ειναι ο μπαμπας της!!!!Πες μου οτι ειναι ο μπαμπας της!!!''Ειλικρινα σας μιλαω σκεφτηκα επιτοπου να παρω την ''Whitequeen'' τηλεφωνο και να την ρωτησω....αλλα ηταν 3 η ωρα....οποτε εκατσα στα αβγα μου και συνεχισα την αναγνωση!!!Και οταν στην συνεχεια το ανακαλυψε και η Ροουζ...ενθουσιαστηκα λες και ειχα ανακαλυψει πριν τον Νευτωνα τον νομο της βαρυτητας!!! Οτι να ναι....!!!!Εζησα μεγαλες στιγμες χθες το βραδυ!!! Και τωρα ανυπομονω για την συνεχεια!!!!Μου λειπει ο Ντιμιτρι ρε παιδια!!!Ανυπομονω να ζησω την επανενωση!!!Την αληθινη επανενωση...με τον αληθινο Ντιμιτρι!!!Και εκει ...πιστεψτε με ...δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην κλαψω!!! Ποτε θα επιστρεψει ο πριγκηπας μου πισω????οεεο??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 20 Δεκ 2010 - 21:12 | |
| Μητσάκι αν θεωρείς πως αυτό ήταν το καλύτερο από σκηνές δράσης που να δεις τι σε περιμένει στο επόμενο. Απορώ πραγματικά πως κρατιέσε και δεν το κατεβάζεις. Εγώ νόμιζα πως το είχες ήδη διαβάσει . Εκεί να δεις σκηνές και σχόλια που έχουν να γίνουν... Εγώ πάντως το ξαναλέω, εκεί που ανακαλύπτει ότι - Σπόιλερ:
ο Έιμπ είναι ο πατέρας της έριξα το γέλιο. Μπορεί να μην χρειάστηκε και εγώ ζέβασοφτ, αλλά allways χρειάστηκα σίγουρα. (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε) | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 20 Δεκ 2010 - 21:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 20 Δεκ 2010 - 21:45 | |
| Ρε συ στα ελληνικά αναμένετε να βγει γύρω στον Μάρτιο. Κρατιέσε μέχρι τότε??? | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 20 Δεκ 2010 - 21:48 | |
| Χαρα στο κουραγιο σου!!!! Εγω τα ειχα ρουφηξει ολα τοτε μονοκοπανια......καλα ημουν κ στο χωριο κ πως να γεμισεις εκει την ωρα!!!!!
Παντως κανε μια παραγγελια χαρτομαντηλα!!!! Σε περιμενουν πολλα ακομα!!! Παρε να εχεις αποθεμα κ για το επομενο βιβλιο!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Book 4: Blood Promise | |
|