| Book 4: Blood Promise | |
|
+29Dalia lily_cullen Stella Sunlight Rosemarie Cullen Fallen Angel broken angel Nantia Hale_Biers Lizzy Cullen Emmy marina forever Kimberly Bitten Pillows scarlet rose ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 MIKAELLA dolores!! ed<3 Bella07 vikaki21 sandra21 athina sambrina di1996 evi SilverMusk WhiteQueen ΕΡΗ mR.Geo April 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 1:18 | |
| | |
|
| |
Emmy Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 12/08/2010
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 5:21 | |
| παιδιά σορρυ, αλλά δεν αντέχω πάω τρίτη λυκείου τώρα και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. ειδικά αυτές τις μέρες που θα αρχίσουν πάλι τα φροντιστήρια ξεκίνησα το VA πρίν τρεις μερες και εχω τελειώσει και το τρίτο βιβλίο είναι περίεργο το πώς με γεμίζουν τα βιβλία λοιπόν, για να μπω στο ψητό: την Δευτέρα θα πάω να πάρω το 4ο (αυριο Κυριακη βλέπετε) και δεν είμαι και σε καλή κατάσταση για να μην τρελαθώ τελείως μέσα σε μια μέρα, μπορεί καποιος να κάνει μερικά spoiler για μένα? θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα 1)απ οτι εχω καταλαβει η καλη μου ρόουζ θα σκοτώσει τον Ντιμίτρι?? αληθινά?? θα χαθεί δηλαδή? πάει? δεν θα τον ξαναδούμε? κρίμα είναι να σταματήσω να διαβάζω στο 4ο βιβλίο εξαιτία του 2)κάτι πήρε το μάτι μου για ένα γράμμα. τι παιζει με αυτο?? 3)η ρόζα θα συνεχίσει την ζωή της έτσι απλά? χωρίς τον Ντιμίτρι? ευχαριστώ εκ των προτέρον όποιον-α μου απαντήσει | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 10:59 | |
| - Σπόιλερ:
Μην ανησυχεις....θα παει να τον σκοτωσει αλλα δεν θα τα καταφερει...Δεν θα σου πω τπτ αλλο για να μην στο χαλασω....και να εισαι σιγουρη πως ο Ντιμιτρι θα ειναι μαζι μας μεχρι και την τελευταια σελιδα του 6 βιβλιου...... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 14:16 | |
| - Σπόιλερ:
Ναι, ο καμένος! Όχι, δεν θα πεθάνει (γκρρρ), αντίθετα θα σε κάνει να ανατριχιάσεις!
| |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 15:40 | |
| Θα συνοψισω ότι ειπαν η Ευη και ο Γιωργος και θα προσθεσω και εγω μερικα. Καταλαβαινω πως ειναι να ψαχνεις απεγνωσμενα για σποιλερ. - Σπόιλερ:
Πάει να τον σκοτωσει αλλα δεν τα καταφερνει. Αυτος δεν θελει να την σκοτωσει και τελικά καταφερνει να τον καρφωσει με το κονταρι αυτο που εχει τελος παντων αλλα στο τελος του 4ου βιβλιου το κονταρι αυτο της ερχεται πίσω στην ακαδημια σε δεμα με το νυχτερινο ταχυδρομειο και με ενα απειλητικο μηνυμα απο τον ντιμιτρι. Και όντως, όπως ειπε ο Γιωργος, σε κανει να ανατριχιασεις εκει. Το happily ever after υπάρχει και τον έχουμε μεχρι και το τελος του 6ου βιβλιου αλλα πληγωνεται ο Αντριαν. Οχι οτι μας πολυενδιαφερει......
Α και η Ρόουζ βρισκει τον πατερα της και την οικογενεια του Ντιμιτρι. Η γιαγια εχει πλακα. Και μονο που τα θυμαμαι.......
Ελπίζω να μην ειπα πολλά και να στο χαλασα.... | |
|
| |
Emmy Twilight Human
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 20:03 | |
| Έυη, Γιώργο και Lizzy Cullen σας ευχαριστώ πολύ!!! ωραία, ησύχασα τώρα... να κάνω άλλη μια ερώτηση? θα τον ξανακάνει νταμπίρ?? μην μου πείτε ΠΩΣ θα το κάνει όμως ευχαριστώ πολύ | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 20:15 | |
| Έμυ, δεν κάνει τίποτα , στο σπόιλερ σου απαντάω! - Σπόιλερ:
Ναι, θα τον ξανακάνει στο πέμπτο!
ΜΑΡΙΝΑ, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΑΝ; | |
|
| |
Emmy Twilight Human
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 20:22 | |
| χαχαχαχαχα Γιώργο είσαι team ¶τριαν?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 20:32 | |
| Team Adrian and Christian!
Yup!
We hate Dimka! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 20:34 | |
| στο πεμπτο θα τον κανει οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και θα κανει ενα χροο να ερθει ελληνικα | |
|
| |
Emmy Twilight Human
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Κυρ 2 Ιαν 2011 - 21:22 | |
| το 5ο βιβλίο θα βγει τον Μάρτιο και το 6ο τον Μάιο?? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 3 Ιαν 2011 - 1:57 | |
| Μη συγχιζεσαι αδερφουλη. Ασε με να εξηγησω.
Θέλω να πω ότι ο Αντριαν θα επρεπε να ξερει ότι καποια στιγμη αυτο θα συνεβαινε.
Στην αρχη του blood promise της δινει λεφτα για να παει Ρωσια και του υπόσχεται να του δωσει μια ευκαιρια. Δεν υποσχεθηκε οτι θα τον ερωτευτει. Τον αγαπάει, ναι, αλλα νομιζω ότι ειναι η ιδια αγάπη που έχει για τον Εντι, τον Κριστιαν και η ιδια αγαπη που ειχε για τον Μέισον. Από το frostbite o ιδιος ο Αντριαν ειχε κααταλάβει ποσο ερωτευμενοι ειναι αυτοι οι δυο. Δεν νομιζω να περιμενε κατι τετοιο να αλλαξει ευκολα. Εφοσον αγαπάει την Ρόουζ όσο λέει θα επρεπε απο μονος του να την αφησει. Να της πει "Go to him. Be happy with him. I know I can never make you this happy" Κατι τετοιο τελος παντων. Δεν πιστευεις οτι ενας σωστος αντρας θα επρεπε? Βλέπε spirit bound και dimitri........
Εξάλλου αλλος ενας λογος που ειπα οτι δεν με πολυενδιαφερει ειναι το ότι ειναι πολύ πιθανον (95%) η σειρα που θα γραψει που θα ειναι για την Sydney να συμπεριλαμβανει και τον Αντριαν. Οπότε θα βρει και αυτος καποια που του αξιζει, θα εχει το δικο του happy ending.
Αλλη φορα να μην με παρεξηγεις ευκολα *υφος-μαλώματος" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Δευ 3 Ιαν 2011 - 13:17 | |
| Αχ, ναι! Να μείνει με τη Σίντνεϋ! Ναι, Έμυ, έτσι έχει ανακοινωθεί! | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 15 Φεβ 2011 - 17:12 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τρι 15 Φεβ 2011 - 18:12 | |
| Που να διαβασεις και το πεντε και το εξι....Εκει να δεις.....Αχ Ντιμιτρι μου Ντιμιτρι μου..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Τετ 16 Φεβ 2011 - 13:16 | |
| Που εισαι?? εχει συναντησει τον Ντιμιτρι ή ακομα??? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Πεμ 17 Φεβ 2011 - 16:42 | |
| - Σπόιλερ:
ειμαι εκει που ειναι με την Βικτορια στο κλαμπ με τις πορνες αιματος και λεει στο Ζμει οτι θα φυγει απο την Μπαια
| |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Πεμ 17 Φεβ 2011 - 16:48 | |
| - Σπόιλερ:
Που να διαβασεις και παρακατω.Ξερεις ποιος ειναι ο Ζμει?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Πεμ 17 Φεβ 2011 - 16:52 | |
| - Σπόιλερ:
απο οτι ειχε αναφερει η Σιντνει πανω κατω ναι..αλλα εχω περιεργεια να δω ποιος τον εβαλε να στειλει την Ροουζ πισω
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Πεμ 17 Φεβ 2011 - 17:13 | |
| - Σπόιλερ:
Α οποτε δεν ξερεις.Δεν θα πω τιποτα γιατι ισως σου το χαλασω.Αλλα ενα σου λεω:παιζει σημαντικο ρολο ο Ζμει και θα παθεις οταν δεις ποιος ειναι πραγματικα
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Πεμ 17 Φεβ 2011 - 17:18 | |
| ωχ τι εχουν αν δουν τα ματια μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Πεμ 17 Φεβ 2011 - 17:33 | |
| Ναι σου λεω θα σε εκπληξη πολυ.Ειδικα οι σκηνες με τον Ντιμιτρι,ειναι το κατι αλλο.Αντε να ερθει ο Μαρτιος να παρουμε στα χερια μας το πεμπτο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Πεμ 17 Φεβ 2011 - 17:49 | |
| αντε αντε απο τωρα τα εχω τα λεφτα στην ακρη για να μην τα χαλασω μεχρι τον Μαρτιο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Πεμ 17 Φεβ 2011 - 18:06 | |
| Κι εγω το περιμενω πως και πως.....Μακαρι να μην το αργησουν..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 4: Blood Promise Πεμ 17 Φεβ 2011 - 18:21 | |
| Θελω να ειμαι αισιοδοξη,αλλα κατι μου λεει πως θα περιμενω κανενα αιωνα για το πεμπτο.Το ιδιο επαθα και με το τεταρτο.Εφτα μηνες περιμενα... | |
|
| |
| Book 4: Blood Promise | |
|