| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Αυγ 2010 - 13:58 | |
| Καλημέρα! Καλό μεσημέρι δηλαδή αλλά τεσπα......... Ενώ θέλω να το διαβάσω φοβάμαι ότι..........βασικά ουτε εγώδεν ξερω τι φοβαμαι και δεν το διαβάζω μπορεί να μου πει καποιος πια είναι η υπόθεση του????????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Αυγ 2010 - 14:25 | |
| λοιπον πιστεψε με εφοσον σου αρεσε το λυκοφως θα λατρεψεις και αυτο τελειως διαφορετικη υποθεση αλλα παλι ιστορια αγαπης και οταν το τελειωσεις βαζω στοιχημα θα πεις η στεφενι μεγιερ ειναι απλα φοβερη..απο τα καλυτερα που εχω διαβασει δηλαδη ολα τα βιβλια της στεφενι ειναι φοβερα και αυτο δεν αποτελει εξερεση..θα λατρεψεις τον τζαρεντ την γουαντα την μελανι τον ιαν και θα θελεις κιαλλο...και εγω ιχα ενδυασμους στην αρχη αλλα θα το λατρεψεις...ειναι συγκινητικο ρομαντικο ειναι απλα απο τα καλυτερα βιβλια..εγω το διαβασα μεσα σε δυο μερες και ηθελα κιαλλο αν και ειναι αρκετα χορταστικο (689 σελιδες σε μεγεθος Α4) θα το διαβασεςι πολυ γρηγορα...εγω το ξαναδιαβασα μεσα στο αεροπλανο για ιταλια και το λατρεψα ακομα περισσοτερο και θα το ξαναδιαβασω...υποθεση : ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΛΥΚΟΦΩΣ
“Ένα φανταστικό, εφευρετικό, βαθυστόχαστο, δυνατό μυθιστόρημα. Το Σώμα θα έπρεπε να συνοδεύεται από την προειδοποίηση: Θα σας γραπώσει και θα σας υποχρεώσει να διαβάζετε μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις και θα σας στοιχειώσει πολύ μετά την τελευταία λέξη. Η Stephenie Meyer συλλαμβάνει τους χαρακτήρες και χειρίζεται την πλοκή σαν αριστοτέχνης ένας υβριδικός συνδυασμός Stephen King και Isaac Asimov”. Ridley Pearson
Η Μέλανι Στράιντερ αρνείται να εξαφανιστεί…
Η Γη έχει υποκύψει σε έναν αόρατο εχθρό. Οι άνθρωποι έχουν γίνει ξενιστές των εισβολέων. Τα ανθρώπινα σώματά τους παραμένουν άθικτα, συνεχίζοντας τη ζωή τους, φαινομενικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, σε έναν κόσμο που ο καρκίνος έχει θεραπευτεί, υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και η Γη έχει μεταμορφωθεί σε παράδεισο. Όμως ο έλεγχος του μυαλού τους ανήκει πλέον στους εισβολείς. Όταν η Μέλανι, μια από τους ελάχιστους “άγριους” ανθρώπους, συλλαμβάνεται είναι σίγουρη πως ήρθε το τέλος. Η Γουάντερερ, η “ψυχή” στην οποία έχει δοθεί το σώμα της Μέλανι, είχε ενημερωθεί για τις δυσκολίες που έκρυβε η ζωή μέσα σε έναν άνθρωπο: τα συγκλονιστικά συναισθήματα, την πλημμύρα των αισθήσεων, τις ολοζώντανες αναμνήσεις. Αλλά υπήρχε άλλη μια δυσκολία που η Γουάντερερ δεν περίμενε: η πρώην ένοικος του σώματός της αρνείται να παραχωρήσει τον έλεγχο του μυαλού της. Η Γουάντερερ ψάχνει στις σκέψεις της Μέλανι, ελπίζοντας να ανακαλύψει που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της ανθρώπινης αντίστασης. Αντί για αυτό η Μέλανι πλημμυρίζει τις σκέψεις της Γουάντερερ με εικόνες του άντρα που η Μέλανι αγαπά του Τζάρεντ, ενός ανθρώπου που ζει ακόμα κρυμμένος. Ανίκανη να διαχωρίσει τον εαυτό της από τις επιθυμίες του σώματός της, η Γουάντερερ αρχίζει να έχει αισθήματα για έναν άντρα που έχει αποστολή να παραδώσει. Όταν εξωτερικές δυνάμεις θα κάνουν τη Γουάντερερ και τη Μέλανι απρόθυμες συμμάχους, θα ξεκινήσουν μια επικίνδυνη και αβέβαιη αναζήτηση για τον άντρα που αγαπούν και οι δυο. Μια από τις πιο ταλαντούχες συγγραφείς της εποχής μας, η Stephenie Meyer, μας χαρίζει ένα συγκλονιστικό και αξέχαστο μυθιστόρημα για τη δύναμη της αγάπης αλλά και για την ίδια την ουσία του τι σημαίνει άνθρωπος.συνεντεξη της στεφενι για το σωμα : 1. Ποια ήταν η έμπνευση σου για Το Σώμα;
Ο πυρήνας της αρχικής σκέψης, που τελικά έγινε Το Σώμα, δημιουργήθηκε από την απόλυτη βαριεστημάρα. Οδηγούσα από το Φοίνιξ στο Σολτ Λέικ Σίτι, διασχίζοντας μια από τις πιο άχαρες και μονότονες έρημους στον κόσμο. Είναι διαδρομή που την κάνω συχνά, και ένας από τους τρόπους που έχω για να μην τρελαίνομαι είναι το να διηγούμαι ιστορίες στον εαυτό μου. Δεν έχω ιδέα ποιος ήταν ο σπινθήρας για την παράξενη ιστορία μιας εξωγήινης που έχει κλέψει το σώμα μιας γυναίκας και στη συνέχεια ερωτεύεται τον αγαπημένο της γυναίκας και μάλιστα παρά τις έντονες αντιδράσεις της. Προτού το καταλάβω είχα ήδη φτάσει στα μισά της ιστορίας. Από τη στιγμή που ξεκίνησα, όμως, η ιστορία απαιτούσε την άμεση προσοχή μου. Καταλάβαινα πως υπήρχε κάτι το ακαταμάχητο στην ιδέα ενός τόσο πολύπλοκου τριγώνου. Ξεκίνησα να γράφω το γενικό πλαίσιο σε ένα σημειωματάριο, και στη συνέχεια μόλις βρέθηκα μπροστά σε ένα κομπιούτερ το ανέπτυξα. Δεν είχα σκοπό Το Σώμα να είναι τίποτα περισσότερο από μία παράπλευρη απασχόληση –κάτι για να ασχολούμαι στα διαλείμματα της επιμέλειας της Έκλειψης– όμως μεταμορφώθηκε σε κάτι που δεν μπορούσα να αφήσω πριν ολοκληρωθεί.
2. Προσέγγισες τη συγγραφή του βιβλίου Το Σώμα, που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, διαφορετικά από τη σειρά βιβλίων Λυκόφως;
Καθόλου. Όπως και το Λυκόφως, (και αυτό είναι το μόνο σημείο που Το Σώμα είναι όπως το Λυκόφως!) Το Σώμα είναι απλά μια ιστορία που με ψυχαγωγούσε να τη λέω στον εαυτό μου. Η προσωπική μου ψυχαγωγία είναι πάντα το κλειδί για να ολοκληρωθεί μια ιστορία. Ποτέ δε σκέφτομαι κανένα άλλο κοινό εκτός από τον εαυτό μου όταν γράφω. Αυτό μπορεί να περιμένει για το στάδιο της επιμέλειας.
3. Έχεις πει για Το Σώμα ότι είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας για ανθρώπους που δεν τους αρέσει η επιστημονική φαντασία. Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί;
Όταν διαβάζεις Το Σώμα δεν αισθάνεσαι σαν να διαβάζεις επιστημονική φαντασία. Ο κόσμος είναι οικείος, το σώμα μέσα στο οποίο κινείσαι σαν αφηγητής της ιστορίας είναι οικείο, τα συναισθήματα στα πρόσωπα των ανθρώπων γύρω σου είναι οικεία. Ο χώρος που διαδραματίζεται είναι σε μεγάλο βαθμό αυτός εδώ, με λίγες σημαντικές διαφορές-κλειδιά. Αν οι ιστορίες με εξωγήινους δεν ήταν εξ ορισμού επιστημονική φαντασία, δε θα το έβαζα σε αυτή την κατηγορία.
4. Υπάρχει αρκετός εσωτερικός μονόλογος ανάμεσα στη Γουάντερερ, την αφηγήτρια και εισβολέα “ψυχή”, και τη Μέλανι, το σώμα μέσα στο οποίο τώρα ζει η Γουάντερερ. Κάθε χαρακτήρας έχει τη δική της διαφορετική φωνή και εσωτερική διαμάχη. Ήταν δύσκολο να έχεις δύο χαρακτήρες, που στην ουσία έχουν ένα σώμα, να σταθούν ξεχωριστά;
Η Γουάντερερ και η Μέλανι ήταν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες για μένα από την πρώτη στιγμή. Το να τις κρατάω ξεχωριστά δεν ήταν ποτέ θέμα. Η Μέλανι είναι το θύμα –είναι αυτή με την οποία εμείς, σαν άνθρωποι, πρέπει να ταυτιστούμε. Παράλληλα δεν είναι πάντα ο πιο αξιοθαύμαστος χαρακτήρας. Έχει οργή, είναι βίαιη και δε συγχωρεί. Η Γουάντερερ είναι ο εχθρός, ο κλέφτης. Δεν είναι σαν εμάς, δεν είναι καν μέλος του είδους μας. Ωστόσο, είναι κάποια που εγώ, τουλάχιστον, εύχομαι να της έμοιαζα. Είναι καλύτερο άτομο από τη Μέλανι με πολλούς τρόπους, και όμως πιο αδύναμη. Οι διαφορές ανάμεσα στους δύο κεντρικούς χαρακτήρες είναι όλη η ουσία της ιστορίας. Αν δεν ήταν τόσο ξεχωριστές δε θα είχα λόγο να τη γράψω.
5. Σε εξέπληξε κανένας από τους χαρακτήρες όταν έγραφες;
Μου συμβαίνει πολύ συχνά να με εκπλήσσουν οι ήρωές μου όταν γράφω –είναι πραγματικά ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια. Όταν ένας χαρακτήρας αρνείται να κάνει κάτι που είχα προγραμματισμένο για αυτόν ή αυτή, τότε είναι που ξέρω πως ο χαρακτήρας είναι πραγματικά ζωντανός. Υπήρξαν πολλοί χαρακτήρες που με βρήκαν απροετοίμαστη στο Σώμα. Ένας ειδικά επρόκειτο να έχει ένα μικρό ρόλο σαν τσιράκι του κακού. Με κάποιο τρόπο, αυτός ήξερε ότι ήταν περισσότερο, και δεν μπόρεσα να τον σταματήσω από το να εξελιχθεί σε βασικό ρομαντικό ρόλο.
6. Η σειρά βιβλίων Λυκόφως πέρασε από το νεανικό κοινό στους ενήλικες αναγνώστες, πιστεύεις ότι Το Σώμα θα αρέσει στους νεαρότερους αναγνώστες σου;
Οι νεαροί αναγνώστες μου έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την κυκλοφορία του βιβλίου Το Σώμα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτοί θα συνεχίσουν να είναι ο πυρήνας του αναγνωστικού μου κοινού. Μου αρέσει να θολώνω τις γραμμές μεταξύ των διαφόρων ειδών και κατηγοριών –γιατί μέσα στο κεφάλι μου, ένα καλό βιβλίο δε χωράει μέσα σε γραμμές. Ελπίζω Το Σώμα να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει Το Έπος του Λυκόφωτος: να αποδεικνύει πως μια καλή ιστορία δεν ανήκει σε καμία μόνο δημογραφική κατηγορία.
7. Πώς νιώθεις για την τεράστια επιτυχία που είχες με τη σειρά βιβλίων Λυκόφως; Έχει αλλάξει τη ζωή σου;
Για μένα είναι διαρκώς μια έκπληξη η επιτυχία των βιβλίων μου. Ποτέ δεν τη θεωρώ δεδομένη και δε στηρίζομαι σε αυτή στις προσδοκίες μου για το μέλλον. Είναι πολύ ευχάριστο, και θα το χαρώ όσο κρατήσει. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου πρώτα και πάνω απ’ όλα μητέρα, έτσι η συγγραφή δεν έχει αλλάξει και πολύ τη ζωή μου –αν εξαιρέσεις το ότι ταξιδεύω περισσότερο και έχω λιγότερο ελεύθερο χρόνο.
8. Ποιους συγγραφείς διαβάζεις;
Όλοι μου τη ζωή διάβαζα βιβλία για μεγάλους. Όταν μεγάλωνα ήμουν μανιακή αναγνώστρια –όσο πιο χοντρό το βιβλίο, τόσο το καλύτερο. Περηφάνια και Προκατάληψη, Όσα Παίρνει ο Άνεμος, Το Σπαθί των Σανάρα, Τζέιν Έιρ, Ρεβέκκα κτλ. Είμαι φανατική θαυμάστρια του Orson Scott Card (Όρσον Σκοτ Καρντ) και της Jane Austen (Τζέιν Όστιν) –δεν μπορώ να περάσει χρόνος χωρίς να ξαναδιαβάσω τα δικά της έργα.
κριτικες : (μην κοιτας που λενε θριλερ καμια σχεση) Κριτικές
“Η Stephenie Meyer είναι ένα εκπληκτικό φαινόμενο –μέσα από τη λαμπρότητα του μυαλού και του πνεύματός της έρχεται το πεφωτισμένο σκοτάδι των ιστοριών της. Γιατί όσο πόνο κι αν υποφέρουν οι ήρωές της, η Meyer ενσταλάζει τις ιστορίες της με φως και ελπίδα.” Orson Scott Card –συγγραφέας του THE ENDER SAGA
“Ένα σαγηνευτικό, παθιασμένο και μοναδικό ψυχολογικό θρίλερ. Στο μυθιστόρημα Το Σώμα, η Stephenie Meyer, δίνει μια καινούρια και αναπάντεχη έννοια στη φράση ‘έχω αντικρουόμενες σκέψεις’”. Katherine Neville -συγγραφέας του ΟΚΤΩ
Η Meyer έχει μεταμορφωθεί, όπως οι ήρωες των βιβλίων της, σε κάτι σπάνιο και περισσότερο από απλά ανθρώπινο: ένα λογοτεχνικό φαινόμενο... Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται την περιέργεια του αναγνώστη διατηρώντας την ένταση και ελέγχοντας τη ροή των πληροφοριών, είναι απλά αριστοτεχνικός. TIME
H Stephenie Meyer, η δημιουργός της σειράς βιβλίων-φαινόμενο –Λυκόφως, μεταφέρει αυτή τη φορά, την υπερφυσική αγάπη σε εξωγήινους κόσμους. Όσοι έχουν επιφυλάξεις απέναντι στην επιστημονική φαντασία ή στις εφηβικές ανησυχίες θα εκπλαγούν ευχάριστα από αυτό το ώριμο και ευφάνταστο θρίλερ που συνδυάζει αρμονικά την περιπέτεια με το συναίσθημα... Ίσως το πρώτο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο μόνο σώματα, [το μυθιστόρημα] είναι απτόητα ρομαντικό, και οι χαρακτήρες (άνθρωποι και εξωγήινοι) αυθεντικοί. Οι αναγνώστες που θα αγαπήσουν αυτό το γνώριμο-αν-και-εξωγήινο κόσμο θα παρατηρήσουν με μεγάλη χαρά πως το τέλος της ιστορίας αφήνει την πόρτα ανοιχτή για συνέχεια. Amazon (Καλύτερα του μήνα Μάιος 2008)
Το Σώμα αποδεικνύεται αντάξιο της αναμονής που προηγήθηκε, αφού συνδυάζει αρμονικά την επιστημονική φαντασία με την ιστορία αγάπης με έναν τρόπο που ποτέ δεν ήταν τόσο επιτυχημένος. Library Journal
Μια επική ιστορία αγάπης, οικογένειας και αφοσίωσης. USA Today
Η Meyer ενδιαφέρεται περισσότερο για τις ανθρώπινες σχέσεις παρά για τις φανταχτερές συμβάσεις της επιστημονικής φαντασίας... Το θετικό μήνυμα ζωής της Meyer είναι αφοπλιστικό. Entertainment Weekly
... Όπως και τα άλλα βιβλία της Meyer, Το Σώμα έχει θέμα την αγάπη, τις επιλογές και τα ημιανθρώπινα πλάσματα.(«Σπάνια γράφω απλά για ανθρώπους» λέει η Meyer «ανθρώπους μπορείς να βρεις παντού»)... Όμως Το Σώμα, είναι πιο σκληρό –μεγάλο μέρος του λαμβάνει χώρα σε μια περιθωριακή κρυψώνα των ανταρτών. Κανείς δεν φοράει όμορφα ρούχα. Υπάρχει ειδύλλιο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου αφορά τις προσπάθειες της Γουάντερερ να εξοικειωθεί με τους νέους ανθρώπινους συντρόφους της, με το ότι νιώθει μόνη, διαφορετική και απωθητική –κυριολεκτικά αποξενωμένη. Αν υπάρχει συνταγή για τα έργα της Meyer, ισχύει αυτή: ξαναγράφει κλασικές ιστορίες τρόμου σαν ιστορίες αγάπης και κάνοντας αυτό, τις κάνει καινούριες. Γράφει μυθιστορήματα για βρικόλακες χωρίς κυνόδοντες και επιστημονικής φαντασίας χωρίς λέιζερ. Αντίθετα, επιβραδύνει τη δράση, αξιοποιώντας το κρυφό συναισθηματικό δράμα που υπήρχε πάντα στο λογοτεχνικό είδος, αλλά ήταν αόρατο μέχρι να εμφανιστεί η Meyer. «Αυτό είναι που μου αρέσει στην επιστημονική φαντασία», λέει η ίδια. «Είναι το ίδιο που μου αρέσει και στον Σαίξπηρ. Παίρνεις κάποιους ανθρώπους, τους βάζεις σε μία κατάσταση που αποκλείεται να συνέβαινε και ενεργούν όπως θα ενεργούσες εσύ. Έχει να κάνει με το να είσαι άνθρωπος». Μερικές φορές μάλιστα, κανείς δεν είναι τόσο ανθρώπινος, όσο κάποιος που δεν είναι άνθρωπος. TIME
“Ένα σαγηνευτικό, παθιασμένο και μοναδικό ψυχολογικό θρίλερ. Στο μυθιστόρημα Το Σώμα, η Stephenie Meyer, δίνει μια καινούρια και αναπάντεχη έννοια στη φράση ‘έχω αντικρουόμενες σκέψεις’”. Katherine Neville -συγγραφέας του ΟΚΤΩ
Η συγγραφέας Η Stephenie Meyer είναι η συγγραφέας της Νο 1 μπεστ-σέλερ σειράς βιβλίων Λυκόφως. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Brigham Young με πτυχίο Αγγλικής Λογοτεχνίας. Ζει με τον σύζυγο και τους τρεις γιους της στην Αριζόνα.
θα το λατρεψεις το προτινω εγυυημενα και οριστε και το πρωτο κεφαλαιο : http://issuu.com/platypuspublications/docs/tosoma-eis/3?mode=embed&documentId=081222215143-a050a8f519364ac3a03290dedd25dff1&layout=grey | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Αυγ 2010 - 14:27 | |
| Βασικά είναι με εξωγήινους κτλ. Που έχουν καταλάβει τη γη... Και κυριεύουν τα σώματα των ανθρώπων. Και είναι μία που ακούει τον άνθρωπο της. Και της απαγάγουν οι άνθρωποι, μερικοί την ξέρουν. Και σιγά-σιγά όλοι ξεκινάνε και τη συμπαθούν. Εμένα μου το πήρε ένας φίλος μου στη γιορτή μου και το τέλειωσα σε 3 βδομάδες (για μένα είναι γρήγορο). Και συντομα βρίσκετε ανάμεσα σε 2 άντρες.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Αυγ 2010 - 14:29 | |
| ειναι απιστευτα ωραιο εγω περιμενα παρα πολλα απο αυτο επειδη ειναι στεφενι και ειχα ηδη διαβασει το λυκοφως κλπ και μου εδωσε ακομα περισσοτερα απο αυτα που περιμενα...να το παρεις και πιστεψε με δεν θα απογοητευτεις... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Αυγ 2010 - 14:37 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Αυγ 2010 - 14:45 | |
| τιποτα..ελπιζω να σ΄αρεσει και να το παρεις και να το απολαυσεις..γιατι πραγματικα ειναι μοναδικο βιβλιο.. | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 7 Σεπ 2010 - 19:38 | |
| Πολυ ωραιο το βιβλιο... Στην αρχη το βρηκα βαρετο αλλα απο ενα σημειο κ μετα δεν μπορουσα να το αφησω απο τα χερια μου.. Η Γουαντα βεβαια μου θυμιζε πολυ μπελα..αυτη η θυσια που εκανε για ολους οσους αγαπουσε, η ανιδιοτελεια... Ανυπομονω να το δω και στην οθονη.. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 15 Δεκ 2010 - 9:44 | |
| | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 28 Δεκ 2010 - 23:36 | |
| Αχ τελεια..... Δεν ειχα ιδεα.... Παω να το διαβασω τωρα!!!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 8 Ιαν 2011 - 22:21 | |
| Την πρωτοχρονιά μου έφεραν δώρο το σώμα την ειδική έκδοση με ένα κεφαλαίο παραπάνω δεν το περίμενα αλλά είναι τέλειο βιβλιο!!δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χεριά μου σε δυο μέρες το τελείωσα Η Στέφανι έχει τον τρόπο της να σε τραβάει με τον τρόπο που γράφει τα βιβλία της!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 8 Ιαν 2011 - 23:35 | |
| Μακαρι να γραψει και την συνεχεια οπως ειπε.....ειναι πραγματικα απο τα αγαπημενα μου.... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 9 Ιαν 2011 - 0:01 | |
| Θα ήταν τελεία μια συνέχεια αν και έτσι να το αφήσει με έχει καλύψει πλήρως και περιμένω με αγωνιά την ταινία που θα είναι και αυτή τελεία | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 9 Ιαν 2011 - 1:02 | |
| Το αφησε σε πολυ καλο σημειο ειναι αληθεια....θα μπορουσε να ειναι το τελος αλλα αφηνει περιθωριο για καποια συνεχεια.....μακαρι να υπαρξει..... | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 29 Μάης 2011 - 23:19 | |
| Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία. Το αγαπώ περισσότερο και από το Λυκόφως, κυρίως γιατί ποτέ μου δεν έχω διαβάσει ένα βιβλίο φαντασίας που να μιλάει ρεαλιστικά πάνω στην ανθρώπινη ύπαρξη και νοοτροπία. Ένα σοβαρό βιβλίο για εφήβους. Χωρίς πλάκα όμως. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 29 Μάης 2011 - 23:31 | |
| Κι εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου αν και οχι τοσο οσο το Λυκοφως....επιπλεον λατρευω ολους τους βασικους χαρακτηρες...Ειναι απλα ακομη ενα δειγμα απο την ταλενταρα της Στεφενι.... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 30 Μάης 2011 - 0:35 | |
| Δεν ξέρω αν έχω τονίσει σε αυτό το τόπικ ότι το σώμα είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία και ότι το λατρεύω πάρα πάρα πάρα πολύ!!!!!! Δεν χρειάζεται να επισημάνω το ότι "ότι αγγίζει κάτι η Μέιερ γίνεται χρυσός" ένα πραγματικά αξέχαστο μυθιστόρημα που ξεπερνάει τα όρια της πρωτοτυπίας...! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 30 Μάης 2011 - 0:38 | |
| Για την ακριβεια οχι οτι αγγιζει...αλλα οτι δημιουργει.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 30 Μάης 2011 - 0:41 | |
| όταν διάβασα το Σώμα κετρελάθηκα και αποφάσισα να διαβάζω όλα της Μέγιερ. όύ να φανταστώ ότι αργεί τόσο πολύ να βγάλει νέο μυθιστόρημα...εννοώ των 500 και βάλε σελίδων για να το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 30 Μάης 2011 - 0:44 | |
| Οντως τωρα εχει αργησει σχετικα αλλα κανονικα δεν πρεπει να μιλαμε καθολου...Μεσα σε πεντε χρονια μας χαρισε το επος που ειναι εξι βιβλια το σωμα μισο Midnight Sun και την ιστορια της στο Prom Nights....και ηδη γραφει νεο βιβλιο που απο τα λιγα που διαβασα φαινεται. τελειο...Συν του οτι πιστευω πως ολο και κατι θα ετοιμαζει για Τζεικ και Ρενεσμι..... | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 4 Ιουν 2011 - 23:45 | |
| - evi έγραψε:
- Κι εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου αν και οχι τοσο οσο το Λυκοφως....επιπλεον λατρευω ολους τους βασικους χαρακτηρες...Ειναι απλα ακομη ενα δειγμα απο την ταλενταρα της Στεφενι....
Το Λυκόφως είναι υπερεκτιμημένο. Ούτε πιστεύω πως η Μέιερ είναι ταλεντάρα, το αντίθετο μάλιστα, αλλά νομίζω πως εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος να το συζητήσουμε :Ρ | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 5 Ιουν 2011 - 0:31 | |
| Εγώ πάλι να διαφωνήσω σχετικά με τη Στέφενι; Έχω διαβάσει περίπου τα 600-800 μυθιστορήματα. Υπάρχουν μήνες που 'καταναλώνω' και δέκα (ας είναι καλά η δημοτική βιβλιοθήκη και οι φίλοι μου). Με τη Στέφενι μου αρέσει η αισιοδοξία και το χαμόγελο που σου μένει όταν κλείνεις το βιβλίο τελειώνοντας το. Ίσως η μόρφωσή μου να μην είναι επαρκής, ίσως είμαι του πιο λα'ι'κού, αλλά διαβάζοντας 'μεγάλους' συγγραφείς, δε μένω πάντα με αυτή την αίσθηση. Και για μένα η ανάγνωση μυθιστορημάτων πρέπει να συνοδεύεται από ικανοποίηση και χαρά. Κι αυτό, σίγουρα η Μέιερ μου το προσφέρει απλόχερα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 5 Ιουν 2011 - 4:10 | |
| Συμφωνω απολυτα με την παναγιωτα...συν του οτι η Στεφενι ειναι απο τους λιγους που με καλυπτουν απολυτα συναισθηματικα.... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 5 Ιουν 2011 - 10:17 | |
| εχετε δικιο....κ γω δν εχω βρει βιβλιο που να με κανει να νιωσω οπως η νεα σεληνη...περιμενω κ διαβαζω....που θα παει;θα το βρω.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 5 Ιουν 2011 - 16:53 | |
| Εγω εχω καταφερει να βρω μονο ενα βιβλιο που να με κανει να νιωσω τοσο εντονα....και δεν εχω διαβασει και λιγα.... | |
|
| |
| Host - The Book | |
|