| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lne Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 9 Οκτ 2009 - 20:46 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 13 Οκτ 2009 - 18:31 | |
| γω δεν μπορω να το τελειωσω με τα διαβασμστα και τα λοιπα.....ειναι παντως τρομερο.... | |
|
| |
lne Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 14 Οκτ 2009 - 14:19 | |
| Το τελείωσα! Είναι πάρα πολύ καλό, πότε θα βγει και η ταινία άραγε..... | |
|
| |
giorgia-xania Twilight Human
Ηλικία : 48 Τόπος : xania kritis Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 26/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 26 Οκτ 2009 - 20:00 | |
| εγω αυτη την βδομαδα λεω να το παρω,αφου ειναι της stephanie meyer και μονο πρεπει να ναι καλο. δεν ξερω βεβαια αν θα με συγκινιση οπως το twilght γιατι με αυτα τα 4 βιβλια εχω παθει μαγαλο κολημα .θα σας γραψω εντυπωσεις μετα.. | |
|
| |
eleftheria Twilight Human
Ηλικία : 37 Τόπος : ΡΟΔΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 12/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 26 Οκτ 2009 - 20:50 | |
| κοριτσια οσες δεν το εχετε διαβασει καντε το ειναι τελειο!! εγω το διαβασα πριν μηνες και μου αρεσε πολυ!! η Μευερ εγραψε παλι!! και επειδη δουλυω σε βιβλιοπωλειο, εχει δικιο η φιλη whiteqeen, οποιες εχετε προβλημα με σελιδες του βιβλιου πηγενετε και θα σας κανουν αλλαγη!!!! οσο για την ταινια απο το λιγο που ειδα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 26 Οκτ 2009 - 20:52 | |
| θα το παρω οπως και δηποτε!!! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 26 Οκτ 2009 - 22:05 | |
| ναι ειναι πολυ ωρεο βιβλιο! δεν ξετρελαθηκα αλλα αξιζει να το διαβασετε!! | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 26 Οκτ 2009 - 23:29 | |
| έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό το βιβλίο... αλλά περιμένω να δω πρώτα την ταινία... | |
|
| |
natalitsa92 Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 25/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 6 Νοε 2009 - 16:36 | |
| Θα συμφωνησω γενικοτερα με την Velvet_Vamp - Σπόιλερ:
εννοειται πως ειμαι Team Ian στο μονο που δεν συμφωνω ειναι οτι το σωμα ειναι εξισου καλο μ ε το λυκοφως. επισης δε μου φανηκε καθολου συγκινητικο αλλα αντιθετος παρα πολυ εκνευριστικοο μεχρι δακρυων. το φιλι της Γουαντα με τον κατα τη γνωμη μου αχγωνευτοο αγρικο Τζαρετ ο οποιος απ την αρχη μεχρι σχεδον το τελος της φεροταν σαν να ηταν ζωο και χειροτερα. λατρευω τον Ιαν και δε θεωρω πως ηταν πολυ υπερπροστατευτικος απλως ηταν ο μονος που τη καταλαβαιε απ την αρχη ως το τελος και σκεφτοταν για το δικο της καλο κατι το οποιο η ιδια παραμελουσε και εδειχνε μεγαλη αυτοθυσια!! μου φενεται λιγο αδικο το γεγονος οτι η Γουαντα πηρε αλλο σωμα.. ξερω πως το σωμα αυτο ανηκει στη Μελανη, αλλα η Γουαντα εχει κανει παρα πολλα και αξιζει αυτο το σωμα!!
| |
|
| |
alour Eclipse Bitten
Ηλικία : 51 Τόπος : Aθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 405 Registration date : 22/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 7 Νοε 2009 - 21:27 | |
| Το διαβασα και εγω μου αρεσε παρα πολυ!!! ειδικα οταν η Μεγυερ βρηκε τροπο να μεινει η Γουαντα στη γη και με τον Ιαν φυσικα!!!!!!!! | |
|
| |
Vanna Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : PeiraiaC! Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 09/11/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 10 Νοε 2009 - 19:14 | |
| ΕΓΩ Γ Ν ΠΩ ΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Τ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΝ ΑΡΧΗ Τ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...ΣΤΝ ΑΡΧΗ ΔΝ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΓΤ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ Κ ΠΟΛΛΑ Μ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Τ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ Τ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Ν ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ!!! Η ΣΤEΦAΝI ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Κ ΕΛΠΙΖΩ Ν ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Π ΚΝ!! Κ ΑΝΤΕ Κ Μ Τ ΚΑΛΟ Ν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ K Τ MIDNIGHT SUN!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 12 Νοε 2009 - 16:29 | |
| Η δουλεια της με το Σωμα ηταν καταπληκτικη.....Αυτο το βιβλιο αποδεικνυει το ποσο αξιολογη συγγραφεας ειναι και πως μπορει να επεκταθει περα απο το Λυκοφως....Ειναι φοβερη.....Μακαρι να βγαλει και συνεχεια για το βιβλιο....Μετα ομως απο το Midnight Sun..... | |
|
| |
robert 4ever Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 28/04/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 12 Νοε 2009 - 18:06 | |
| δλδ δν ειναι βαρετο?? τ ξεκινησα κ εχς φτασει στ 4 κεφαλαιο αν δν κανω λαθοσ(εκει ποθ φευγει για ν παει στν γιατρο τησ με τ αυτοκινητο)...\ αλλα τ εγκατελειψα γτ τ βαρεθηκα.. κανια σχεση με τ αλλα βιβλια τησ.. μονο τ οτι ειναι επιστημονικησ φαντασια.. ισωσ κουραστηκα απο αθτου τ ειδουσ τ βιβλια κ επρπεπε ν κανω ανα διαλειμμα.. δλδ αλλαζει στν συνεχεια?? | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 12 Νοε 2009 - 19:53 | |
| Το σταμάτησες πάνω που αρχίζει να γίνετε ενδιαφέρον και να πλασάρει την όλη ιστορία. Πρέπει να το συνεχίσεις οπωσδήποτε. Δεν πρόκειται να απογοητευτείς από εδώ και πέρα. Ούτως η άλλως το είχαμε πει πως στην αρχή δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρων αλλά να μην το παρατήσετε γιατί στην συνέχεια αποκτά πολύ!!! | |
|
| |
robert 4ever Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : a8hna Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 12 Νοε 2009 - 20:14 | |
| εγινε.. ευχαριστω ρε.. κ μενα μ φανηκε πωσ αρχιζε ν ναι ενδιαφερον αλλα που ν τ κουβαλασ αυτοα πο χαλανδρι στ φιξ μεσω μετρο??? ειναι βαρη κ χωρισ θεση.. δν παλευεται!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 12 Νοε 2009 - 23:09 | |
| Σε λιγο δεν θα μπορεις να το αφησεις απο τα χερια σου....Εγω μεχρι να φτασω στο καλο τελειωσα κι αλλα δυο βιβλια...Αλλα μετα απο ενα σημειο και μετα ειναι τελειο..... | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Νοε 2009 - 1:18 | |
| Το τελείωσα και εγώ το βιβλίο! Μου άρεσε πάρα πολύ! Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι που σε κάποια σημεία σου ξυπνάει τα ίδια συναισθήματα με αυτά της saga, αλλά χρησιμοποιώντας εντελώς διαφορετικές λέξεις και εικόνες!!! ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΣΤΕΦΑΝΙ;;; Και τώρα το φλέγον ερώτημα: Τζάρεντ ή Ίαν; Στην αρχή, πριν εμφανιστεί ο Ίαν, βλέποντας τον Τζάρεντ μέσα από τις αναμνήσεις της Μέλανι, σκέφτηκα: Χμμμ! Άλλος Έντουαρντ μας βρήκε... "...αν μου έδινε κάποιος την επιλογή ανάμεσα στο να έχω ξανά τον κόσμο και να έχω εσένα... δε θα μπορούσα να σε εγκαταλείψω. Ούτε για να σώσω πέντε δισεκατομμύρια ζωές" ή "Τα θαύματα δε λειτουργούν έτσι. Δε θα σε χάσω ποτέ. Δε θα αφήσω ποτέ να μου φύγεις" Αλλά μετά έρχεται ο Ίαν! Και είναι τόσο υπέροχος! Τόσο υπερπροστατευτικός! Τόσο Edward! "Είναι τόσο ανυπόφορο για σένα να σε αγαπάω; Αυτό είναι; Μπορώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό, Γουάντα. Δε θα το ξαναπώ. Μπορείς να είσαι με τον Τζάρεντ αν αυτό θέλεις. Μονάχα μείνε" ή "Δεν πρόκειται να περιπλανηθείς πουθενά. Θα μείνεις εδώ." Αααααααχ! Καλά και τα ονόματα των εξωγήινων ήταν τέλεια! Από χθες που τελείωσα το βιβλίο όλο τέτοια ονόματα έρχονται στο μυαλό μου πχ Μετράει τα Αστέρια, Σκορπίζει τη Χαρά, Καλοκαίρι στα Μάτια της και κάποια πιο αστεία όπως: Πετάει στα Σύννεφα, Κοιμάται και Ονειρεύεται, Δεν Κλείνει το Στόμα της κλπ, κλπ Πάντως ένιωσα ότι τελείωσε κάπως απότομα το βιβλίο, οπότε θα είναι υπέροχο να διαβάσουμε και τη συνέχεια! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 4 Δεκ 2009 - 14:59 | |
| Εγω χθες το τελειωσα! - Σπόιλερ:
Παρολο που ειναι αρκετα μεγαλο βιβλιο και με παιδεψε αρκετα μεχρι να φτασω στο τελος ειναι παρα πολυ καλο!Η υποθεση ειναι φοβερη,η γραφη της Στεφανι για αλλη μια φορα εξαιρετικη και μου αρεσε πολυ το happy end!Εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι η Γουαντα ακομα και στο νεο της σωμα συνεχιζε να αγαπαει τον Τζαρεντ! Λατρεψα τον Ιαν και τον τροπο που της φεροτανε και συμπαθησα αφανταστα τον Τζειμι,αξιολατρευτο παιδι!
Ανυπομονω για την τανια!Να ρωτησω κατι,εκτος απο τα fanmade trailers κανενα επισημο εχουμε; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 4 Δεκ 2009 - 15:02 | |
| Οχι...δεν εχουν αρχισει καν τα γυρισματα....Αμα υπηρχε το οτιδηποτε θα γινοταν αμεσως γνωστο..... | |
|
| |
sof Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 4 Δεκ 2009 - 19:34 | |
| ποιο ειναι το θεμα που εχει αυτο το βιβλιο, γιατι σκεφτομαι να το παρω. | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 4 Δεκ 2009 - 19:57 | |
| - sof έγραψε:
- ποιο ειναι το θεμα που εχει αυτο το βιβλιο, γιατι σκεφτομαι να το παρω.
Η υποθεση ειναι η εξης: Η Μέλανι Στράιντερ αρνείται να εξαφανιστεί... Η Γη έχει υποκύψει σε έναν αόρατο εχθρό. Οι άνθρωποι έχουν γίνει ξενιστές των εισβολέων. Τα ανθρώπινα σώματά τους παραμένουν άθικτα, συνεχίζοντας τη ζωή τους, φαινομενικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, σε έναν κόσμο που ο καρκίνος έχει θεραπευτεί, υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και η Γη έχει μεταμορφωθεί σε παράδεισο. Όμως ο έλεγχος του μυαλού τους ανήκει πλέον στους εισβολείς. Όταν η Μέλανι, μια από τους ελάχιστους "άγριους" ανθρώπους, συλλαμβάνεται είναι σίγουρη πως ήρθε το τέλος. Η Γουάντερερ, η "ψυχή" στην οποία έχει δοθεί το σώμα της Μέλανι, είχε ενημερωθεί για τις δυσκολίες που έκρυβε η ζωή μέσα σε έναν άνθρωπο: τα συγκλονιστικά συναισθήματα, την πλημμύρα των αισθήσεων, τις ολοζώντανες αναμνήσεις. Αλλά υπήρχε άλλη μια δυσκολία που η Γουάντερερ δεν περίμενε: η πρώην ένοικος του σώματός της αρνείται να παραχωρήσει τον έλεγχο του μυαλού της. Η Γουάντερερ ψάχνει στις σκέψεις της Μέλανι, ελπίζοντας να ανακαλύψει που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της ανθρώπινης αντίστασης. Αντί για αυτό η Μέλανι πλημμυρίζει τις σκέψεις της Γουάντερερ με εικόνες του άντρα που η Μέλανι αγαπά -του Τζάρεντ, ενός ανθρώπου που ζει ακόμα κρυμμένος. Ανίκανη να διαχωρίσει τον εαυτό της από τις επιθυμίες του σώματός της, η Γουάντερερ αρχίζει να έχει αισθήματα για έναν άντρα που έχει αποστολή να παραδώσει. Όταν εξωτερικές δυνάμεις θα κάνουν τη Γουάντερερ και τη Μέλανι απρόθυμες συμμάχους, θα ξεκινήσουν μια επικίνδυνη και αβέβαιη αναζήτηση για τον άντρα που αγαπούν και οι δυο. Μια από τις πιο ταλαντούχες συγγραφείς της εποχής μας, η Stephenie Meyer, μας χαρίζει ένα συγκλονιστικό και αξέχαστο μυθιστόρημα για τη δύναμη της αγάπης αλλά και για την ίδια την ουσία του τι σημαίνει "άνθρωπος". | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 4 Δεκ 2009 - 20:50 | |
| ναι ομως δεν ειναι λιγουλακι αγριευτικο??? | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 4 Δεκ 2009 - 22:38 | |
| Κατα την γνωμη μου δεν ειναι αγριευτηκο | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 18 Δεκ 2009 - 22:37 | |
| Άχ! παιδιά είμαι στα μισά του βιβλίου και το μόνο που έχω πραγματικά να πώ είναι πως η Στέφανη είναι ένα θαύμα από τον θεό!,για να γράφει αποκλειστικά τις ιστορίες που εγώ η ίδια θέλω να ακούω και είναι σαν να τις γράφει αποκλειστικά για μένα...Και για να πω την αλήθεια το Σώμα φτάνει κοντύτερα στην ιστορία που ήθελα να ακούσω..Moυ άρεσε περισσότερο ..Λατρεύω και τα 2 το ίδιο και η αγνή και πιστή αγάπη που διατρέφω για το saga δεν αλλάζει ... Άπλα ο τρόπος σκέψης της σε αυτό το βιβλίο με έκανε να σαστίσω..Το λάτρεψα!(Για να φανταστείτε χτες εκλεγα όλη νύχτα :blush:)...Δέν είναι κάτι που μπορώ να εκφράσω με λόγια(Εχω και ένα μικρό πρόβλημα εκφρασης... )απλα θα συνεχίζω να το θαυμαζω..Οπως και το αγαπημένο μας saga αλλωστε σε όλο του το μεγαλειο ...Α ρε Meyer! | |
|
| |
lisbethsalander Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 30/08/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 19 Δεκ 2009 - 0:39 | |
| αυτα ακριβως ενιωσα και εγω μολις διαβασα το σωμα η αγαπη μου για το saga δεν αλλαζει φυσικα αλλα κατα την γνωμη μου το σωμα σου δημιουργει πιο δυνατα συναισθηματα και συνειδητοποιεισς το συγγραφικο ταλεντο της στεφανι ενω και σαν ιστορια θεωρω πως ειναι πιο δυνατη | |
|
| |
| Host - The Book | |
|