| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 19 Φεβ 2009 - 14:15 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα δει αυτό που είχε γράψει η Δανάη
- Σπόιλερ:
αλλά πραγματικά σου αφήνει πολλά σημεία ανολοκλήρωτα δίνοντας περιθώρειο για συνέχεια και σίγουρα αυτό που είπες παραπάνω υπονοεί ότι θα γίνει κάτι τέτοιο άλλωστε η Στέφανι είναι μαέστρος σε κάτι τέτοια Ούτως η άλλως και με την χαραυγή κάτι τέτοιο δεν υπονοεί
- Σπόιλερ:
όταν δίνει το περιθώρειο στους Βολτούρι να επιστρέψουν? :scratch: - Σπόιλερ:
Ναι κατά κάποιο τρόπο. Οι Βολτούρι θα είναι πάντα στο παρασκήνιο και θα παραμονεύουν. Εγώ δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να γράψει κάτι σχετικά με Έντουαρντ και Μπέλλα στο μέλλον. Άλλωστε ολόκληρη αιωνιότητα είναι αυτή. Που θα πάει, όλο και κάτι θα τους τύχει.
| |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 19 Φεβ 2009 - 14:16 | |
| μπορει να αφηνει τετια περιθωρια γιατι καποια στιγμη μπορει να θελει να τα συνεχισει...
μαρια αληθεια δεν εκλαψες πουθενα???=0 | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 19 Φεβ 2009 - 14:24 | |
| - Ειrιnι έγραψε:
- μπορει να αφηνει τετια περιθωρια γιατι καποια στιγμη μπορει να θελει να τα συνεχισει...
μαρια αληθεια δεν εκλαψες πουθενα???=0 Παιδιά, πραγματικά δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έκλαψα. Συγκινήθηκα μεν αλλά δεν έκλαψα. Τώρα αυτή τη στιγμή αν μου πεις ξαναδιάβασε τη σκηνή που ο Έντ φεύγει στη Νέα Σελήνη θα κλαίω μία ώρα! Πάει και τέλειωσε, έχω εθισμό στον Έντουαρντ φαίνεται! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 19 Φεβ 2009 - 14:42 | |
| χεχε=ρ - Σπόιλερ:
εγω εκλεγα πααρα πολυ οταν ελεγε στον γιατρο τι να κανει για να πεθανει και μετα που του ειπε να την θαψει μαζι με τους αλλους..
| |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 14 Απρ 2009 - 15:13 | |
| λοιπον δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα μου το ειπε κοπελα που εχει βιβλιοπωλειο οτι η στεφενι θα βγαλει συνεχεια για το the host the mind και the spirit,,,,..μακαρι... :cheers: | |
|
| |
touli Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : kozani Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 15 Απρ 2009 - 13:58 | |
| - Σπόιλερ:
εγω ειχα πλανταξει στο κλαμα οταν πεθανε ο γ-κατι (δεν θυμαμαι ποτε ονοματα) απο καρκινο...εκλεγα μια ωρα...
εγω ειμαι αντιθετη απο εσας... ψηφιζω τον τζαρεντ...ο ιαν ειναι καπως ξενερωτος...πρτοτιμω την φωτια με τον τζαρεντ!!!!!!!
αληθεια θα βγει συεχεια????????αχ ας μαθει καποια και ας το πει και σε εμας...παντως η αληθεια ειναι οτι μπορει να βγει συνεχεια... υπαρχει υλικο για κατι τετοιο | |
|
| |
matron alis Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Registration date : 09/02/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 15 Μάης 2009 - 23:31 | |
| μολις το τελειωσα... ηταν αρκετα καλο..... οχι τοσο οσο το λυκοφως αλλα καλυτερο απο την εκλειψη | |
|
| |
Lina Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 16 Μάης 2009 - 14:15 | |
| Παιδιά είναι ωραίοοοοοο???? Λέω να το πάρω όταν τελειώσουν οι εξετάσεις! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 16 Μάης 2009 - 14:38 | |
| Εγω το προτείνω ανεπειφύλακτα σε όλους! Αξίζει σαν βιβλίο!Η Μέγιερ σε αυτο το βιβλίο φαίνεται οτι είναι πιο "εμπειρη" πια σαν συγγραφεας. Είναι υπέροχη η ιστορία και ο τρόπος που την διηγείται. Στην αρχή φαίνεται λίγο αργο σαν βιβλίο αλλά απο ενα σημείο και μετα απογειώνεται! Είναι κάτι τελείως διαφορετικό απο Λυκόφως οπότε μην περιμένετε κανέναν Εντουαρντ! | |
|
| |
Lina Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 16 Μάης 2009 - 14:42 | |
| Ωραία!! Είναι θρίλερ νομίζω, ε?? | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 16 Μάης 2009 - 14:45 | |
| Θριλερ ακριβως δεν το λες...περιπετεια....φαντασια.....αγαπης.... (ίσως και λιγο θριλερ, αλλα πιο πολυ τα απο πανω!) | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 20 Μάης 2009 - 20:12 | |
| Το τελειωσα!!!Τελειο!!!Αλλα στην αρχη ηταν λιγο βαρετο... - Σπόιλερ:
Ασε που δεν καταλαβαινα τι γινεται στην αρχη με τις αναμνησεις..Ειμαι | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 26 Μάης 2009 - 23:46 | |
| εμενα εδω μου ειπαν πως δεν ειναι καλο το host αλλα επειδη δεν εμπιστευομαστε τους αλλους αλλα μονο τν stephenie 8α το παρω να το διαβασω και αυτο...ειδικα αφου λετε πως ειναι πολυ καλο...εννοειται!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 5 Ιουν 2009 - 10:16 | |
| Ακουσα οτι η Στεφ 8α κανει δυο sequels tou host!!!!Aς ελπισουμε!!! fingers crossed! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 15 Ιουν 2009 - 13:49 | |
| Λοιπον,κανεις δεν εχει διαβασει αυτο το αριστουργημα???Εγω το ΛΑΤΡΕΨΑ!!!Μου αρεσε ομως απο την μεση και μετα,στην αρχη ηταν λιγο βαρετο!!! - Σπόιλερ:
Και ψηφιζω Ιαν!!!Εννοειται!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 15 Ιουν 2009 - 14:54 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- Λοιπον,κανεις δεν εχει διαβασει αυτο το αριστουργημα???Εγω το ΛΑΤΡΕΨΑ!!!Μου αρεσε ομως απο την μεση και μετα,στην αρχη ηταν λιγο βαρετο!!!
- Σπόιλερ:
Καλέ πως... το έχουμε διαβάσει αρκετές εδώ μέσα και μας άρεσε πάρα πολύ! - Σπόιλερ:
Εννοείται Ίαν δαγκωτό!
| |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 15 Ιουν 2009 - 15:10 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Ms Cullen έγραψε:
- Λοιπον,κανεις δεν εχει διαβασει αυτο το αριστουργημα???Εγω το ΛΑΤΡΕΨΑ!!!Μου αρεσε ομως απο την μεση και μετα,στην αρχη ηταν λιγο βαρετο!!!
- Σπόιλερ:
Καλέ πως... το έχουμε διαβάσει αρκετές εδώ μέσα και μας άρεσε πάρα πολύ!
- Σπόιλερ:
Εννοείται Ίαν δαγκωτό!
Εγω λέω να το διαβάσω τωρα μετα την εξεταστική που θα εχω χρόνο και που θα περιμενω με ανυπομονησία το Χαραυγή να βγει στα Ελληνικά για να το διαβάσω επιτέλους..... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
twilightaholic#1 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 46 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 27 Ιουν 2009 - 13:53 | |
| εγω δεν θα το διαβασω μετα το twilight θα κανω πολι καιρο γιανα διαβασω κατι αλλο και νομιζο οτι και η στεφανι μετα το twilight μπορει να ειναι και καπως προσβλητικο δεν θα εχει ξανα τετοια επιτυχια (sorry stephanie) | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 27 Ιουν 2009 - 15:37 | |
| Συνήθως γράφουν ένα καινούριο βιβλίο , γιατί ξέρουν ότι θα πουλήσει τρελά ! Ούτε εγώ θα το διαβάσω για να μην απογοητευτώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 27 Ιουν 2009 - 15:40 | |
| To Ηοst είναι ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο και διαφορετικό από το Twilight. Σίγουρα το Twilight Saga είναι ο σταθμός στην καριέρα της Στέφενι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι άξια δημιουργός ώστε να γράψει και άλλα αξιόλογα πράγματα.
Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Με άγγιξε και με συγκίνησε. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς. | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 27 Ιουν 2009 - 15:58 | |
| Η αδερφη μου αγορασε το HOST και το διαβαζει τωρα, αν και μου λεει οτι ειναι ωραιο βιβλιο εμενα δεν μου κανει η καρδια να το διαβασω, οχι μονο το host αλλα γενικα ολα τα βιβλια. Μου φαινονται ολα βαρετα, προτειμο να διαβασω το twilight saga ξανα και ξανα και δεν τα βαριεμαι καθολου | |
|
| |
twilightaholic#1 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 46 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 27 Ιουν 2009 - 16:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 27 Ιουν 2009 - 16:04 | |
| Sunrise σε καταλαβαίνω πίστεψε με! Κι εγώ όταν διαβάσω κάτι τόσο καλό μετά δυσκολεύομαι να διαβάσω κάτι άλλο γιατί άθελα μου κάνω σύγκριση και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι τόσο συναρπαστικό που να με μαγέψει και να με ενθουσιάσει σε όλα τα επίπεδα. Και το Host μου πήρε κάποιο χρονικό διάστημα να το διαβάσω. Αλλά επειδή μου αρέσουν τα βιβλία θεωρώ ότι σίγουρα μπορεί να υπάρχει κάτι που να αξίζει. Βέβαια κάτι τέτοιο απλά το διαβάζεις, το ευχαριστιέσαι και πας παρακάτω. Το Saga όμως με έχει επηρεάσει βαθύτατα και τολμώ να πω ότι μου έχει αλλάξει τη ζωή. Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και εδώ που τα λέμε δεν θα ήταν και λογικό να συμβαίνει συχνά. Για να ενθουσιαστεί κάποιος τόσο πολύ με κάτι πάει να πει ότι αυτό έχει μία μοναδικότητα. Προσωπικά το έχω ξαναπεί και μπορεί να ακουστεί και κάπως βαρύ αυτό που θα πω αλλά έτσι νιώθω και δεν ντρέπομαι γιαυτό. H Saga είναι η καλύτερη ιστορία αγάπης που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη ιστορία που να με αγγίξει τόσο βαθιά. Αλλά αυτό φυσικά έχει να κάνει και με το πως αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά τα πράγματα και πως νιώθει. Δηλαδή, θέλω να πω ότι η κρίση μου αυτή είναι καθαρά υποκειμενική και εκφράζει εμένα για συγκεκριμένους λόγους. Θέλω να διαβάσω και άλλα βιβλία αλλά παραδέχομαι πως ενδοιάμεσα συχνά, πυκνά διαβάζω τη Saga γιατί απλά έχει την ικανότητα να μιλάει στην καρδιά μου! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 28 Ιουν 2009 - 18:15 | |
| Εγώ πάλι μετά την saga δεν μπορούσα ούτε περιοδικό να διαβάσω. Είχε γίνει το ναρκωτικό μου αυτή η τετραλογία όπως η Μπέλλα για τον Έντ. Όπως είπε και η WHITE ό λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία αγάπης που να έχω διαβάσει (και έχω διαβάσει αρκετές). Μια μέρα λοιπόν αποφάσισα πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, του να μην μπορώ να λειτουργήσω φυσιολογικά και αποφάσισα να διαβάσω και κάτι άλλο, μπας και ξεκολλήσω λιγάκι. Ξεκίνησα με κάτι ανάλαφρο τύπου Άρλεκιν αλλά δεν διαβαζότανε με τίποτα. Ρώτησα λοιπόν τα κορίτσια αν είχαν διαβάσει το Σώμα και αν άξιζε. Η White μου είπε αυτά που λέει και παραπάνω και αποφάσισα να το πάρω και να το ξεκινήσω. Δεν απογοητεύτικα καθόλου και πρέπει να σας πω ότι το τελείωσα μέσα σε μια μέρα. Αυτό συνέβη γιατί η γραφή της Στέφανι ήταν ξεκάθαρη σε όλο το βιβλίο και με αυτό εννοώ ότι μου θύμιζε σε πάρα πολλά πράγματα την saga και περισσότερο τον Έντ και εδώ κολλάει και από μένα το - Σπόιλερ:
Ίαν δαγκωτό και με χίλια!!!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα και δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανέναν. Μπορεί να φαίνετε βαρετό στην αρχή αλλά πιστέψτε με το πράγματα αλλάζουν δραστικά μετά από λίγες σελίδες και δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου. Όσες το έχουν διαβάσει καταλαβαίνουν τι εννοώ. Λυκόφως δεν είναι αυτό είναι σίγουρο, αλλά είναι ένα βιβλίο πολύ καλό και πραγματικά αξίζει το χρόνο που θα χάσεις διαβάζοντάς το!!! | |
|
| |
| Host - The Book | |
|