| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 18 Ιαν 2009 - 23:54 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 25 Ιαν 2009 - 20:00 | |
| εγώ τι να πω το διάβασα όλο στα αγγλικά έχω βρει ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο που φέρνει επιστημονική φαντασίας. Σε 2 μέρες το τελείωσα βέβαια το διάβαζα και στη δουλειά να λέω βλάβες οτε αλλά το βλέμα μεσα στο βιβλίο .Σίγουρα πιο ώριμη πένα πολύ καλή πλοκή και το τέλος ικανοποιεί και τον πιο δύσκολο αναγνώστη αλλά σαν twilight ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 26 Ιαν 2009 - 15:11 | |
| γενικα η mayer γραφει ακριβως οτι θες να διαβασεις και με τον τροπο που θες να τα διαβασεις ειναι σαν να βρισκεσαι εκει. οποτε διαβαζω τα βιβλια τις νιωθω οτι ειμαι εκει και μιλαω μαζι με τα προσωπα του βιβλιου. | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 19:27 | |
| Σήμερα τελείωσα το Host!!! Πραγματικά ήταν πολύ ωραίο βιβλίο και τώρα καταλαβαίνω γιατί άρεσε σε όλες μου τις φίλες τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια πλέον να μιλήσω για τη Στέφενι. Νιώθω λες και το σύμπαν έχει συνομωτήσει και γράφει αυτές τις ιστορίες αποκλειστικά για εμένα! Πολύ ωραίο βιβλίο παιδιά! Τα είχε όλα! Αγωνία, περιπέτεια, συναίσθημα, αγάπη, έρωτα, συγκίνηση, τα πάντα με μία λέξη! - Σπόιλερ:
Και εξ' αρχής ο Ίαν μου άρεσε καλύτερα από τον Τζάρεντ! Στην προκειμένη περίπτωση είμαι team Ian!!! Όσες δεν το έχετε διαβάσει να το διαβάσετε και όσες το έχετε αφήσει στην άκρη, προσπαθείστε να βρείτε λίγο χρόνο και να το ολοκληρώσετε. Αξίζει σίγουρα τον κόπο! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 19:29 | |
| - Σπόιλερ:
οχι εγω ηθελα τον τζαρεντ απο την αρχη ο ιαν μου την εσπαγε... ενω ειναι πολυ καλος ειναι υπερβολικα υπερπροστατευτικος...
| |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 19:47 | |
| - Σπόιλερ:
Αχ και εγώ team ian!!!Αλλα όπως το πάρει κανεις...εννοω:Wanda+Ian και Mel+Jared!Ετσι, everyone is happy!
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 20:03 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Σπόιλερ:
Αχ και εγώ team ian!!!Αλλα όπως το πάρει κανεις...εννοω:Wanda+Ian και Mel+Jared!Ετσι, everyone is happy!
Ναι ναι συμφωνώ φυσικά! Απλά - Σπόιλερ:
σαν χαρακτήρας μου κάνει καλύτερα, γενικότερα. Ο Τζάρεντ είναι κάπως "άγριος" για τα γούστα μου. Βέβαια ο Ίαν μου αρέσει για τη Γουάντα αλλά ουσιαστικά αυτή είναι η πρωταγωνίστρια.
| |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 20:17 | |
| - Σπόιλερ:
εμενα ο ιαν ειναι πολυ γλυκος για τα γουστα μου[σαν το αγορι μου ] αλλα δεν ηταν πολυ συγκινιτικο το τελευτεο φιλι με τον τζαρεντ?
| |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 20:18 | |
| - Σπόιλερ:
Ήταν όντως συγκινητικό αλλά πιο πολύ με έκανε να κλάψω η σκηνή που ο Ιαν παρακαλάει την Wanda να μην φυγει.....
| |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 20:23 | |
| - Σπόιλερ:
ναιιι και εκει πααρα πολυ
αα ή οταν χαθηκε η μελανι και εκει τ ειχα παιξει...
| |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 20:46 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ήταν όντως συγκινητικό αλλά πιο πολύ με έκανε να κλάψω η σκηνή που ο Ιαν παρακαλάει την Wanda να μην φυγει.....
Ναι! Αυτό ήταν το αγαπημένο μου σημείο. | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 20:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 20:52 | |
| Η αλήθεια είναι ότι το παράκανα με αυτό το βιβλίο. Το τραβάω κάνα δίμηνο τώρα. Ήμουν ή του ύψους ή του βάθους μαζί του. Μπορεί να διάβαζα μέσα σε ένα βράδυ εκατό σελίδες και το ξαναέπιανα μετά από δύο εβδομάδες. Αλλά μία το φόρουμ, η λίγη μετάφραση που έκανα, οι δουλειές, η ταινία κ.τ.λ. Καταλάβατε. Αν δεν ήμουν τόσο διχασμένη ανάμεσα σε τόσα πράγματα που κάνω παράλληλα αυτή την εποχή σίγουρα θα το είχα τελειώσει πιο σύντομα. Σημασία όμως έχει ότι το κατάφερα τελικά και πραγματικά άξιζε τον κόπο. Ήταν πολύ ωραίο. Μακάρι να βρω σύντομα κάτι αντίστοιχο να διαβάσω. Αν και αυτή η εποχή είναι αφιερωμένη στο Twilight και πάλι! Θα ξεσκονίσω πάλι λίγο το πρώτο βιβλίο και τη Νέα Σελήνη για να είμαι έτοιμη για την κυκλοφορία της Έκλειψης στα Ελληνικά! Και μετά θα ροκανίσω την Έκλειψη. Ε, κάπου εκεί γύρω στο Πάσχα ίσως να έχει έρθει ο καιρός να διαβάσω κάτι άλλο! | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 11 Φεβ 2009 - 22:30 | |
| 5-6 ωρες??Μια χαρα ειναι εγω οταν εχω να κανω πολλα για την σχολη κοιμαμαι μονο 2-3 ωρες και ειμαι σαν ζομπι ολη την μερα...!!! Παντως ενα πακετο χαρτομαντηλα το χρειαστηκα οσο διαβαζα το βιβλιο!! - Σπόιλερ:
Και εννοειτα πως ειμαι Team Ian,γι'αυτο σας ελεγα οτι το βιβλιο ειχε ακριβως το τελος που ηθελα!!!
| |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 13 Φεβ 2009 - 13:57 | |
| Γεια σας!!!
Εγω δεν εχω διαβασει αυτο το βιβλιο και δεν εχω καν ιδεα τί ακριβως διαδραματιζεται σε αυτο (θα ημουν ευγνωμον αν μου λεγε κανεις) αλλα επειδη ειμαι τρελλη και παλαυη με τη σειρα λυκοφως εχω την εντυπωση οτι οτιδηποτε αλλο διαβασω θα με απογοητευσει. Τί λετε?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:13 | |
| - maraki3110 έγραψε:
- Γεια σας!!!
Εγω δεν εχω διαβασει αυτο το βιβλιο και δεν εχω καν ιδεα τί ακριβως διαδραματιζεται σε αυτο (θα ημουν ευγνωμον αν μου λεγε κανεις) αλλα επειδη ειμαι τρελλη και παλαυη με τη σειρα λυκοφως εχω την εντυπωση οτι οτιδηποτε αλλο διαβασω θα με απογοητευσει. Τί λετε?? Κοίτα... Εγώ το έπαθα αυτό σε γενικότερο πλαίσιο και είναι κάτι που το παθαίνω έτσι κι αλλιώς. Δηλαδή αν υπάρξει κάτι που θα με συγκλονίσει μετά καλό είναι για ένα χρονικό διάστημα να μείνω στην ομοιπαθητική! Με λίγα λόγια στην προκειμένη περίπτωση είμαι Twilight μέχρι τα μπούνια, full εθισμένη αυτή τη στιγμή οπότε όλα τα άλλα μου φαίνονται απλά μέτρια έως αδιάφορα... Δεν συνέβη το ίδιο με το Host ίσως επειδή η συγγραφέας είναι η Στέφενι. Σαν σύνολο μου άρεσε πάρα πολύ το βιβλίο και αν το διάβαζα κάποια άλλη εποχή που θα ήμουν λιγότερο εξαρτημένη από το Twilight (θα υπάρξει άραγε ποτέ αυτή η εποχή; Αναρωτιέμαι! ) ίσως να ενθουσιαζόμουν περισσότερο και να μη το τράβαγα δύο μήνες για να το τελειώσω. Οπότε είναι ουσιαστικά δική σου επιλογή. Αν νομίζεις ότι για την ώρα δεν μπορεί να σου τραβήξει τίποτα άλλο το ενδιαφέρον, καλύτερα να το αφήσεις και να το διαβάσεις όταν θα έχεις τη δυνατότητα να αφοσιωθείς περισσότερο ώστε να δώσεις στο βιβλίο την ευκαιρία που του αξίζει. Αν όμως θες να διαβάσεις κάτι άλλο, ωραίο και συγκινητικό διάβασε το. Μπορείς να το ξεκινήσεις, να δεις πως σου φαίνεται και ανάλογα! Το θέμα του βιβλίου, επειδή δεν το έχουμε γράψει κάπου (θα πρέπει να κάνουμε μία αναφορά σχετικά τώρα που το σκέφτομαι) έχει να κάνει με εξωγήινους οι οποίοι έχουν καταλάβει κατά κάποιο τρόπο τη γη. Δεν πρόκειται για αποκρουστικά πλάσματα απλά για "παράσιτα" που έχουν την ανάγκη να κάνουν κατάληψη σε κάποιο ανθρώπινο σώμα για να επιζήσουν. Με την κατάληψη του σώματος τον έλεγχο παίρνει ο εξωγήινος και εξαλείφει την ήδη υπάρχουσα - ανθρώπινη ψυχή που υπάρχει εκεί. Στην περίπτωση μας, η Μέλανι (άνθρωπος) αρνείται να παραδόσει την κυριαρχία στην Γουάντα (εξωγήινος) και ουσιαστικά ένα σώμα κατοικείται από δύο ψυχές. Στην πορεία η Γουάντα αρχίζει να ερωτεύεται τον αγαπημένο της Μέλανι μέσα από τις αναμνήσεις της... Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα. | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:20 | |
| δε με μπερδεψες ....καταλαβα μια χαρα και σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και μεγαλη εκτιμηση τους εξωγηινους σε βιβλια και ταινιες (χεχεχε) αλλα το οτι εχει γραφτει απο τη συγκεκριμενη συγγραφεα κατι λεει. Τωρα διαβαζω τη νεα σεληνη και επειτα ερχεται και η εκλειψη, οποτε στο μεγαλο κενο μεχρι τη χαραυγη μαλλον θα το παρω να το διαβασω....ευχαριστω πολυ παντως!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:28 | |
| Κοίτα κι εγώ δεν είχα ξαναδιαβάσει ποτέ ούτε για βρικόλακες ούτε για εξωγήινους. Ταινίες σχετικά έβλεπα καμία φορά. Αλλά η Στέφενι Μέγιερ κάνει τη διαφορά! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 13 Φεβ 2009 - 15:38 | |
| να κάνουμε και εδώ αν διαβάσουν και περισσότερες κάτι του τύπου ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας;εμένα πάντως Ιαν η Wanda πολύ μαζοχίστρια ρε αδελφέ ενώ ο Ιαν την αγάπησε για την ψυχή της κυριολεκτικά!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 13 Φεβ 2009 - 18:00 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- να κάνουμε και εδώ αν διαβάσουν και περισσότερες κάτι του τύπου ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας;εμένα πάντως Ιαν η Wanda πολύ μαζοχίστρια ρε αδελφέ ενώ ο Ιαν την αγάπησε για την ψυχή της κυριολεκτικά!!
Σας θυμίζει κάτι; Οι ανδρικοί ήρωες της Μέγιερ είναι πάντοτε "ανώτεροι" στα θέματα αγάπης! Ονόματα δεν λέμε... βλ. Έντουαρντ! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Παρ 13 Φεβ 2009 - 21:27 | |
| Έτσι θα έπρεπε να είναι όλοι οι άντρες στα θέματα αγάπης........σπανίζει το είδος !!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 14 Φεβ 2009 - 16:13 | |
| οχι εγω πιστευω οτι οι αντρες ειναι αυτοι που ερωτευονται πραγματικα οχι οι γυναικες απλα ειναι αρκετα εγωιστες και τις πεισσοτερες φορες δεν το διχνουν. | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 14 Φεβ 2009 - 21:48 | |
| Παιδια μπορειτε σας παρακαλω να βαλετε την περιληψη της ιστοριας; | |
|
| |
| Host - The Book | |
|