| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 12:07 | |
| Εχεις αολυτο δικιο...ειναι πολυ ομορφο βιβλιο και πολυ συγκινητικο!Και εγω αρχικα φοβομουν να το διαβασω μην μου καταστρεψει την ιδεα για την Στεφενι(το ειχα απο το Μαρτη και το διαβασα Μαιο)αλλα ηταν εκπληκτικο τελικα!(Αντι για Φυσικη διαβασα το σωμα εγω!!!Μπραβο μ) | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 14:16 | |
| θα συμφωνήσω το twilight saga είναι η τέλεια ιστορία αγάπης και διαβάζεται πολύ εύκολα όμως στο host είναι ξεκάθαρο πως ανεβαίνει το επίπεδο της μέγιερ σαν συγγραφέας η πλοκή είναι πιο έντονη και η ιστορία στηρίζεται πολύ καλά αν το saga είναι τέλειο για ταινία το host είναι τέλειο να γίνει μίνι σειρά σας το συνιστώ μπορεί να φαίνεται στην αρχή πως κουράζει αλλά η ροή μετά είναι σαν καταρράκτης δεν μπορείς να το σταματήσεις το διάβασα σε 2 μέρες σαν ρουφήχτρα και δεν το μετάνοιωσα καθόλου είναι θεωρώ καλό να διαβάζεις και άλλα έργα ενός συγγραφέα για να έχεις μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για εκείνον για παράδειγμα king ο άνθρωπος δεν έχει γράψει μόνο θρίλερ έχει γράψει και μία εφταλογία και βιβλίο όπου δεν παίζει τίποτα υπερφυσικό όπως το στάσου δίπλα μου (stand by me η ταινία και το γνωστό τραγούδι παίζει εκεί πέρα) ο άνθρωπος έχει κάνει παραγωγή μπορεί σε κάποια σημεία να επαναλαμβάνεται αλλά το εύρος του έργου είναι τεράστιο | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 10 Αυγ 2009 - 16:29 | |
| εγω τωρα τελειωσα το σωμα και μπορω να πω οτι ηταν παρα πολυ καλο!μου αρεσε πολυ και ηταν κατι διαφορετικο!!!και θα συμφωνησω Ιαν ειναι ο καλυτερος!!αν και τον Τζαρεντ τον καταλαβαινω!!παντως ηταν τελειο οσες δεν το διαβασατε να το κανετε θα σας αρεσει πολυ | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 11 Αυγ 2009 - 15:29 | |
| απλώς να αναφέρω κάτι για κάτι που είχα δει πριν κάμποσα ποστ αρχαία βέβαια αλλά τα είδα τώρα στο site της μέγιερ δεν αναφέρει πουθενά πως θα γράψει συνέχεια για το σώμα και για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω αν θα μου άρεσε μία συνέχεια ένα από τα πράγματα που με κέρδισαν σε αυτό το βιβλίο ήταν η αίσθηση πως κατά κάποιον τρόπο η ιστορία άρχιζε και τελείωνε εκεί πέρα τουλάχιστον δε θα μου άρεσε να έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές αν έβγαινε ένα είδος συνέχειας θα προτιμούσα τον ίδιο κόσμο αλλά διαφορετικά πρόσωπα | |
|
| |
Flyingdutchman New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 05/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Κυρ 16 Αυγ 2009 - 17:21 | |
| Εγώ τελείωσα το βιβλίο τη Πέμπτη .Πολύ καλό αν και στην αρχή ήταν λίγο πληκτικό.Κατα τ'άλλα ήταν εξαιρετικό. | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Registration date : 30/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 24 Αυγ 2009 - 12:42 | |
| αχ εγω ειμαι στη μεση δεν το εχω βαρεθει καθολου πιστευω οτι ειναι τελειο (τουλαχιστον οσο εχω διααβασει)αρχιζω να διαβαζω και δεν μπορω να σταματησω!!!!ολοι μου λενε οτι διαβαζα βλσακιεα πραγματα που δεν υπαρχουν στον κοσμο και τετοιεσ μπορδεσ αλλοι μου λενε οτι ειμαι μικρη για να διαβαζω τετοιαβιβλια αλλα εγω δεν ακουω κανεναν μου αρεσει τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 24 Αυγ 2009 - 16:00 | |
| gyus η αλη8εια ειναι πως δν εχω αγορασει το βιβλιο οποτε αν καποιος μου εκανε μια περιληψη για να 3ερω αν α3ιζει τν κοπο να το διαβασω και δε 8α χαλαστω 8α του ημουν ευγνωμων... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 24 Αυγ 2009 - 17:36 | |
| - Ειrιnι έγραψε:
- Ένα φανταστικό, εφευρετικό, βαθυστόχαστο, δυνατό μυθιστόρημα. Το Σώμα θα έπρεπε να συνοδεύεται από την προειδοποίηση: Θα σας γραπώσει και θα σας υποχρεώσει να διαβάζετε μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις και θα σας στοιχειώσει πολύ μετά την τελευταία λέξη. Η Stephenie Meyer συλλαμβάνει τους χαρακτήρες και χειρίζεται την πλοκή σαν αριστοτέχνης –ένας υβριδικός συνδυασμός Stephen King και Isaac Asimov”.
Ridley Pearson
Η Μέλανι Στράιντερ αρνείται να εξαφανιστεί…
Η Γη έχει υποκύψει σε έναν αόρατο εχθρό. Οι άνθρωποι έχουν γίνει ξενιστές των εισβολέων. Τα ανθρώπινα σώματά τους παραμένουν άθικτα, συνεχίζοντας τη ζωή τους, φαινομενικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, σε έναν κόσμο που ο καρκίνος έχει θεραπευτεί, υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και η Γη έχει μεταμορφωθεί σε παράδεισο. Όμως ο έλεγχος του μυαλού τους ανήκει πλέον στους εισβολείς. Όταν η Μέλανι, μια από τους ελάχιστους “άγριους” ανθρώπους, συλλαμβάνεται είναι σίγουρη πως ήρθε το τέλος. Η Γουάντερερ, η “ψυχή” στην οποία έχει δοθεί το σώμα της Μέλανι, είχε ενημερωθεί για τις δυσκολίες που έκρυβε η ζωή μέσα σε έναν άνθρωπο: τα συγκλονιστικά συναισθήματα, την πλημμύρα των αισθήσεων, τις ολοζώντανες αναμνήσεις. Αλλά υπήρχε άλλη μια δυσκολία που η Γουάντερερ δεν περίμενε: η πρώην ένοικος του σώματός της αρνείται να παραχωρήσει τον έλεγχο του μυαλού της. Η Γουάντερερ ψάχνει στις σκέψεις της Μέλανι, ελπίζοντας να ανακαλύψει που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της ανθρώπινης αντίστασης. Αντί για αυτό η Μέλανι πλημμυρίζει τις σκέψεις της Γουάντερερ με εικόνες του άντρα που η Μέλανι αγαπά –του Τζάρεντ, ενός ανθρώπου που ζει ακόμα κρυμμένος. Ανίκανη να διαχωρίσει τον εαυτό της από τις επιθυμίες του σώματός της, η Γουάντερερ αρχίζει να έχει αισθήματα για έναν άντρα που έχει αποστολή να παραδώσει. Όταν εξωτερικές δυνάμεις θα κάνουν τη Γουάντερερ και τη Μέλανι απρόθυμες συμμάχους, θα ξεκινήσουν μια επικίνδυνη και αβέβαιη αναζήτηση για τον άντρα που αγαπούν και οι δυο. Μια από τις πιο ταλαντούχες συγγραφείς της εποχής μας, η Stephenie Meyer, μας χαρίζει ένα συγκλονιστικό και αξέχαστο μυθιστόρημα για τη δύναμη της αγάπης αλλά και για την ίδια την ουσία του τι σημαίνει “άνθρωπος”. Εδώ είναι η περίληψη του βιβλίου και οπωσδήποτε αξίζει να διαβαστεί!!!! | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 24 Αυγ 2009 - 21:36 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 26 Αυγ 2009 - 14:38 | |
| αξιζει; σιγουρα; ειναι πολλες οι μερες μεχρι την χαραυγη και πρεπει να κανουμε κατι για να περασουν (δεν θα ξαναδιαβασω τα βιβλια για 4η φορα αυτο το μηνα παντως..) | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 26 Αυγ 2009 - 15:41 | |
| αξιζει gyus, χωρις πλακα. σε μια φαση ειχα παρατημενο το λυκοφως και καθομουν και διαβαζα το σωμα. παιδια, ακουστε τη συμβουλη μου. αξιζει πολυ. με καθε ειλικρινεια και το χερι στην καρδια | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 26 Αυγ 2009 - 15:44 | |
| ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ;;;;;;;;; ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!! πλακιτσα... θα παω να το παρω δν παιζει | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 26 Αυγ 2009 - 15:48 | |
| θα παω να το αγορασω αυριο μιας και ακουω τοσο καλες κριτικες!!!εγω μετα την εκλειψη αρχισα να διαβαζω το εραγκον (και τα δυο επομενα βιβλια του πρωτοτοκος και μπρισινγκρ) ηταν και αυτα φοβερα βιβλια αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν δυδκολευτηκα να τα διαβασω και να τα λατρεψω μετα την εκλειψη!! παρολα αυτα προτιμω το twilight saga!! | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 27 Αυγ 2009 - 17:57 | |
| αχ παιδια το τελειωσα και δεν εχω λογια να το περιγραψω ηταν καταπλικτικο δεν φερω αλλα νομιζω οτι η stephanie εχει βρει τον τελεοτερο τροπο να μαγευει τουσ αναγνωστεσ τησ!!!!!!!!!!! πιστευ οτι δεν εχει καμια σχεση με το twilight αλλα ειναι εξισου καλο (τι καλο δλδ???? τελειο) εγω οφειλω να πω οτι απλα το λατρεψα οι χαρακτηρεσ ηταν τελειοι η πλοκη του εργου ακομα καλυτερη καταφερε να συνδιασει επιστημονικη φαντασια με αρκετο τρομο σε μια υπεροχη ιστορια αγαπησ!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
lisbethsalander Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 30/08/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Book Δευ 31 Αυγ 2009 - 23:39 | |
| φυσικα και αξιζει στην αρχη νομιζεις πως δεν θα σου αρεσει επειδη δεν ειναι twilight αλλα πραγματικατα το host συγγραφικα ειναι χιλιες φορες καλυτερο απο το twilight και η υποθεση μετα απο ενα σημειο αρχιζει και γινεται πιο ωραια πραγματικα αφοτου διαβασα αυτο το βιβλιο καταλαβα ποσο μεγαλο ταλεντο εχει η στεφανι | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 1 Σεπ 2009 - 10:20 | |
| αχ ναι και εμενα μου αρεσε τρελα δεν μπορουσα να σταματησω να διαβαζω σε 4 μερεσ το τελειωσα | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 1 Σεπ 2009 - 10:43 | |
| Εχοντας τελειωσει πολυ καιρο το σωμα νομιζω οτι εφτασε το πληρωμα του χρονου να γραψω τη γνωμη μου.... Στην αρχη δισταζα να το διαβασω λογω του οτι δεν μπορουσα να διαβασω αλλο βιβλιο εκτος της σαγκα.Διαβασα λοιπον σε αυτο εδω το τοπικ οτι πολλα(τ περισσοτερα δλδ)κοριτσια ειχαν το ιδιο προβλημα και το σωμα ηταν το μονο βιβλιο που καταφεραν να διαβασουν και μαλιστα το λατρεψαν. Στην αρχη οφειλω να ομολογησω οτι πιστεψα οτι δεν θα τα καταφερω... Δυσκολευεσε να προσαρμοστεις σε ολο τα ονοματα και τις νεες εννοειες και ορολογιες.οταν ομως τα συνηθησεις.. Το σωμα ειναι ενα υπεροχο βιβλιο.Αν και εγω το συσχετιζα με την σαγκα(βεβαια εγω ολα τα συσχετιζω με τη σαγκα) η πλοκη ειναι διαφορετικη.Βεβαια εχουμε καποια κοινα σημεια και ιδεες(και λογικο το βρισκω λογω της θεματολογιας των βιβλιων)αλλα μια καινουργεια ιστορια διαφορετικη απο τη σαγκα που μπορει να σταθει μονη της και δεν χρειαζεται διαφημιση απο κανενα. Exει ενταση,παθος,εναλλαγες,εκπληξης.Εκτος απο την παρουσιαση της "διπλης προσωπικοτητας"εκφραζει μεσα απο τον αγωνα των ανθρωπων και την συγκρουση της Μελ και της Γουαντα,ιδανικα,αξιες και μας μαθαινει να εκτιμαμε πραγματα που θεωρουμε δεδομενα και ομως δεν ειναι... Παλι λογο εβγαλα Τελος να πω οτι αυτο το βιλβιο σε παροτρυνει να σκεφτεις και να φιλοσοφησεις λιγο τη ζωη σου..." Ποτε δεν ξερεις ποσο χρονο εχεις"... Με απλα λογια το σωμα τα σπαει,η Στεφανι ειναι θεα,τρεξτε να το παρετε γιατι εσεις χανετε!!!!!!!! | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 2 Σεπ 2009 - 21:22 | |
| | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 10 Σεπ 2009 - 21:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 12 Σεπ 2009 - 2:29 | |
| νάσια μου πάρα πολύ καλό βίντεο αν και θα προτιμούσα το σώμα (ανατριχιάζω και μόνο με την μετάφραση του τίτλου μπλιαχ χίλιες φορές καλύτερα ξενιστής) να το γύριζαν μίνι σειρά έχει πάρα πολύ υλικό και θα ήταν κρίμα να το πετσοκόψουν όπως τόσα άλλα βιβλία για να το χωρέσουν σε 2 ώρες | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Host - The Book Σαβ 12 Σεπ 2009 - 10:40 | |
| πωπω ανατριχιασα ειναι φοβεροοοοοοοοοο!!!!!!!! | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 23 Σεπ 2009 - 11:15 | |
| Νέα για το Σώμα: Variety has learned that three producers, Nick Wechsler, Steve and Paula Mae Schwartz, have “used their own money to acquire screen rights” to Stephenie Meyer’s 2008 novel The Host. From the article:
In addition to writing four volumes of the “Twilight” series, Meyer has been heavily involved in the screen transfers, and she spurned several overtures for “The Host.” The producers continued lobbying the author and her UTA reps with a significant offer, a strong vision for the project and a collaborative spirit. Meyer eventually said yes.
In fact, Niccol first came under consideration after Wechsler and the Schwartzes asked Meyer what her favorite science fiction films are. “Gattaca” and “The Truman Show” were in her top five; Niccol wrote and directed “Gattaca” and scripted the Peter Weir-directed “The Truman Show.”
“We wanted Stephenie to be involved in the adaptation and have her endorse and be part of the creative decisions,” Wechsler said. “Twilight” has “proven she knows more about what works than most.”
We’ll have more on this news as we hear more. Don’t expect the film for a couple more years.. at the earliest!Με λίγα λόγια, τρεις παραγωγοί ενδιαφέρονται να κάνουν το Τhe Ηost ταινία και η καλή μας Stephenie είπε το ναι! Εδώ βρήκα τα παραπάνω: http://twilightsource.com/και το άρθρο ολόκληρο βρίσκεται εδώ: http://www.variety.com/article/VR1118008985.html?categoryid=13&cs=1 | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 23 Σεπ 2009 - 15:27 | |
| | |
|
| |
jenaki New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 23 Σεπ 2009 - 17:27 | |
| τελεια!!!!μακαρι οι ηθοποιοι να ειναι πετυχημενοι οπωσ στο twilight~!!! | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 30 Σεπ 2009 - 14:54 | |
| αφού ακούω τόσο καλά λόγια λέω να το διαβάσω κι εγώ... ξέρεις κανείς πότε θα βγεί και σε ταινία?? | |
|
| |
| Host - The Book | |
|