Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Host - The Book

Πήγαινε κάτω 
+99
EliRose
kaci
Bitten Pillows
panagiota
niki
ΕΡΗ
~Rob-Patty~
T-NM-E-BD
sandra21
$ofi@ + Edward
linalice
dmant89
Dr_Rena_Hale
Mrs.Christina
izzy cullen
team_ed
i love edward 2
mR.Geo
rockfreak
Isabela Cullen
athina
mimigk
dimitroula-robsessed
AliceK
vikaki21
SULPICIA-phoive
Lizzy Cullen
MyrtoCullen
Wonder
mara30
Vanora
Ashley Greene
pink
dimitramd7
breeze of wolf
d@n@e twilight!
sof
Mrs Alice
michelle
robert 4ever
evi
Vanna
alour
natalitsa92
Edward_ Breaking_ Dawn
patrick
eleftheria
giorgia-xania
twilightFOREVER
lne
Edbel
April
Alexadruby the vampire
M@rIa
Mrs.Cullen
LaDy_SoVeReigN
christi_twilight
MARIA SWAN CULLEN
fafoula1234
Bella13
Renée
emma cullen pattinson
lisbethsalander
Nemesis Of Bellin
VLaSia =)
Connie Cullen
twiligter
jenaki
Flyingdutchman
BELLA22
sunrise
maro
twilightaholic#1
MIKAELLA
didi
Ms Cullen
Lina
matron alis
touli
BELLA MARIE
.::Ελευθερία::.
scarlet rose
Gωgω-Twilighter
SilverMusk
DanaeCullen
LizCullen
Rozali87
maraki-twilightholic
annabell
emerald eyes
Neri
Ειrιnι
Princess
Velvet_Vamp
nasiatheslayer
Darkbella
hobo
WhiteQueen
nessie
103 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

Host - The Book - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 12:07

Εχεις αολυτο δικιο...ειναι πολυ ομορφο βιβλιο και πολυ συγκινητικο!Και εγω αρχικα φοβομουν να το διαβασω μην μου καταστρεψει την ιδεα για την Στεφενι(το ειχα απο το Μαρτη και το διαβασα Μαιο)αλλα ηταν εκπληκτικο τελικα!(Αντι για Φυσικη διαβασα το σωμα εγω!!!Μπραβο μ)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 14:16

θα συμφωνήσω το twilight saga είναι η τέλεια ιστορία αγάπης και διαβάζεται πολύ εύκολα όμως στο host είναι ξεκάθαρο πως ανεβαίνει το επίπεδο της μέγιερ σαν συγγραφέας η πλοκή είναι πιο έντονη και η ιστορία στηρίζεται πολύ καλά αν το saga είναι τέλειο για ταινία το host είναι τέλειο να γίνει μίνι σειρά σας το συνιστώ μπορεί να φαίνεται στην αρχή πως κουράζει αλλά η ροή μετά είναι σαν καταρράκτης δεν μπορείς να το σταματήσεις το διάβασα σε 2 μέρες σαν ρουφήχτρα και δεν το μετάνοιωσα καθόλου είναι θεωρώ καλό να διαβάζεις και άλλα έργα ενός συγγραφέα για να έχεις μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για εκείνον για παράδειγμα king ο άνθρωπος δεν έχει γράψει μόνο θρίλερ έχει γράψει και μία εφταλογία και βιβλίο όπου δεν παίζει τίποτα υπερφυσικό όπως το στάσου δίπλα μου (stand by me η ταινία και το γνωστό τραγούδι παίζει εκεί πέρα) ο άνθρωπος έχει κάνει παραγωγή μπορεί σε κάποια σημεία να επαναλαμβάνεται αλλά το εύρος του έργου είναι τεράστιο
BELLA22
New Moon Victim
New Moon Victim
BELLA22

Θηλυκό Κριός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 275
Registration date : 06/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 10 Αυγ 2009 - 16:29

εγω τωρα τελειωσα το σωμα και μπορω να πω οτι ηταν παρα πολυ καλο!μου αρεσε πολυ και ηταν κατι διαφορετικο!!!και θα συμφωνησω Ιαν ειναι ο καλυτερος!!αν και τον Τζαρεντ τον καταλαβαινω!!παντως ηταν τελειο οσες δεν το διαβασατε να το κανετε θα σας αρεσει πολυ
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 11 Αυγ 2009 - 15:29

απλώς να αναφέρω κάτι για κάτι που είχα δει πριν κάμποσα ποστ αρχαία βέβαια αλλά τα είδα τώρα στο site της μέγιερ δεν αναφέρει πουθενά πως θα γράψει συνέχεια για το σώμα και για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω αν θα μου άρεσε μία συνέχεια ένα από τα πράγματα που με κέρδισαν σε αυτό το βιβλίο ήταν η αίσθηση πως κατά κάποιον τρόπο η ιστορία άρχιζε και τελείωνε εκεί πέρα
τουλάχιστον δε θα μου άρεσε να έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές αν έβγαινε ένα είδος συνέχειας θα προτιμούσα τον ίδιο κόσμο αλλά διαφορετικά πρόσωπα
Flyingdutchman
New Moon Victim
New Moon Victim
Flyingdutchman

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 119
Registration date : 05/07/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 16 Αυγ 2009 - 17:21

Εγώ τελείωσα το βιβλίο τη Πέμπτη .Πολύ καλό αν και στην αρχή ήταν λίγο πληκτικό.Κατα τ'άλλα ήταν εξαιρετικό.
jenaki
New Moon Victim
New Moon Victim
jenaki

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 284
Registration date : 30/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 12:42

αχ εγω ειμαι στη μεση δεν το εχω βαρεθει καθολου πιστευω οτι ειναι τελειο (τουλαχιστον οσο εχω διααβασει)αρχιζω να διαβαζω και δεν μπορω να σταματησω!!!!ολοι μου λενε οτι διαβαζα βλσακιεα πραγματα που δεν υπαρχουν στον κοσμο και τετοιεσ μπορδεσ αλλοι μου λενε οτι ειμαι μικρη για να διαβαζω τετοιαβιβλια αλλα εγω δεν ακουω κανεναν μου αρεσει τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
twiligter
New Moon Victim
New Moon Victim
twiligter

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : iwannina
Αριθμός μηνυμάτων : 268
Registration date : 11/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 16:00

gyus η αλη8εια ειναι πως δν εχω αγορασει το βιβλιο οποτε αν καποιος μου εκανε μια περιληψη για να 3ερω αν α3ιζει τν κοπο να το διαβασω και δε 8α χαλαστω 8α του ημουν ευγνωμων...
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 17:36

Ειrιnι έγραψε:
Ένα φανταστικό, εφευρετικό, βαθυστόχαστο, δυνατό μυθιστόρημα. Το Σώμα θα έπρεπε να συνοδεύεται από την προειδοποίηση: Θα σας γραπώσει και θα σας υποχρεώσει να διαβάζετε μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις και θα σας στοιχειώσει πολύ μετά την τελευταία λέξη. Η Stephenie Meyer συλλαμβάνει τους χαρακτήρες και χειρίζεται την πλοκή σαν αριστοτέχνης –ένας υβριδικός συνδυασμός Stephen King και Isaac Asimov”.
Ridley Pearson

Η Μέλανι Στράιντερ αρνείται να εξαφανιστεί…

Η Γη έχει υποκύψει σε έναν αόρατο εχθρό. Οι άνθρωποι έχουν γίνει ξενιστές των εισβολέων. Τα ανθρώπινα σώματά τους παραμένουν άθικτα, συνεχίζοντας τη ζωή τους, φαινομενικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, σε έναν κόσμο που ο καρκίνος έχει θεραπευτεί, υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και η Γη έχει μεταμορφωθεί σε παράδεισο. Όμως ο έλεγχος του μυαλού τους ανήκει πλέον στους εισβολείς.
Όταν η Μέλανι, μια από τους ελάχιστους “άγριους” ανθρώπους, συλλαμβάνεται είναι σίγουρη πως ήρθε το τέλος. Η Γουάντερερ, η “ψυχή” στην οποία έχει δοθεί το σώμα της Μέλανι, είχε ενημερωθεί για τις δυσκολίες που έκρυβε η ζωή μέσα σε έναν άνθρωπο: τα συγκλονιστικά συναισθήματα, την πλημμύρα των αισθήσεων, τις ολοζώντανες αναμνήσεις. Αλλά υπήρχε άλλη μια δυσκολία που η Γουάντερερ δεν περίμενε: η πρώην ένοικος του σώματός της αρνείται να παραχωρήσει τον έλεγχο του μυαλού της.
Η Γουάντερερ ψάχνει στις σκέψεις της Μέλανι, ελπίζοντας να ανακαλύψει που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της ανθρώπινης αντίστασης. Αντί για αυτό η Μέλανι πλημμυρίζει τις σκέψεις της Γουάντερερ με εικόνες του άντρα που η Μέλανι αγαπά –του Τζάρεντ, ενός ανθρώπου που ζει ακόμα κρυμμένος. Ανίκανη να διαχωρίσει τον εαυτό της από τις επιθυμίες του σώματός της, η Γουάντερερ αρχίζει να έχει αισθήματα για έναν άντρα που έχει αποστολή να παραδώσει. Όταν εξωτερικές δυνάμεις θα κάνουν τη Γουάντερερ και τη Μέλανι απρόθυμες συμμάχους, θα ξεκινήσουν μια επικίνδυνη και αβέβαιη αναζήτηση για τον άντρα που αγαπούν και οι δυο.
Μια από τις πιο ταλαντούχες συγγραφείς της εποχής μας, η Stephenie Meyer, μας χαρίζει ένα συγκλονιστικό και αξέχαστο μυθιστόρημα για τη δύναμη της αγάπης αλλά και για την ίδια την ουσία του τι σημαίνει “άνθρωπος”.

Εδώ είναι η περίληψη του βιβλίου και οπωσδήποτε αξίζει να διαβαστεί!!!!
Connie Cullen
Twilight Human
Twilight Human
Connie Cullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Bristol, London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 95
Registration date : 23/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 24 Αυγ 2009 - 21:36

αξιζει guys
καθε σελιδα
http://www.obythos09.blogspot.com
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 26 Αυγ 2009 - 14:38

αξιζει; σιγουρα; ειναι πολλες οι μερες μεχρι την χαραυγη και πρεπει να κανουμε κατι για να περασουν (δεν θα ξαναδιαβασω τα βιβλια για 4η φορα αυτο το μηνα παντως..)
http://www.xat.com/Lost_Empeire
Connie Cullen
Twilight Human
Twilight Human
Connie Cullen

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Bristol, London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 95
Registration date : 23/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 26 Αυγ 2009 - 15:41

αξιζει gyus, χωρις πλακα. σε μια φαση ειχα παρατημενο το λυκοφως και καθομουν και διαβαζα το σωμα. παιδια, ακουστε τη συμβουλη μου. αξιζει πολυ. με καθε ειλικρινεια και το χερι στην καρδια
http://www.obythos09.blogspot.com
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 26 Αυγ 2009 - 15:44

ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ;;;;;;;;; ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!! πλακιτσα... θα παω να το παρω δν παιζει
http://www.xat.com/Lost_Empeire
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 26 Αυγ 2009 - 15:48

θα παω να το αγορασω αυριο μιας και ακουω τοσο καλες κριτικες!!!εγω μετα την εκλειψη αρχισα να διαβαζω το εραγκον (και τα δυο επομενα βιβλια του πρωτοτοκος και μπρισινγκρ) ηταν και αυτα φοβερα βιβλια αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν δυδκολευτηκα να τα διαβασω και να τα λατρεψω μετα την εκλειψη!! παρολα αυτα προτιμω το twilight saga!! study
jenaki
New Moon Victim
New Moon Victim
jenaki

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 27 Αυγ 2009 - 17:57

αχ παιδια το τελειωσα και δεν εχω λογια να το περιγραψω ηταν καταπλικτικο
δεν φερω αλλα νομιζω οτι η stephanie εχει βρει τον τελεοτερο τροπο να μαγευει τουσ αναγνωστεσ τησ!!!!!!!!!!!
πιστευ οτι δεν εχει καμια σχεση με το twilight αλλα ειναι εξισου καλο (τι καλο δλδ???? τελειο)
εγω οφειλω να πω οτι απλα το λατρεψα
οι χαρακτηρεσ ηταν τελειοι η πλοκη του εργου ακομα καλυτερη
καταφερε να συνδιασει επιστημονικη φαντασια με αρκετο τρομο σε μια υπεροχη ιστορια αγαπησ!!!!!!!!!!!!
Host - The Book - Σελίδα 6 201917 Host - The Book - Σελίδα 6 201917 Host - The Book - Σελίδα 6 201917
lisbethsalander
Twilight Human
Twilight Human
lisbethsalander

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : thessaloniki
Αριθμός μηνυμάτων : 44
Registration date : 30/08/2009

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 31 Αυγ 2009 - 23:39

φυσικα και αξιζει στην αρχη νομιζεις πως δεν θα σου αρεσει επειδη δεν ειναι twilight αλλα πραγματικατα το host συγγραφικα ειναι χιλιες φορες καλυτερο απο το twilight και η υποθεση μετα απο ενα σημειο αρχιζει και γινεται πιο ωραια πραγματικα αφοτου διαβασα αυτο το βιβλιο καταλαβα ποσο μεγαλο ταλεντο εχει η στεφανι
jenaki
New Moon Victim
New Moon Victim
jenaki

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 1 Σεπ 2009 - 10:20

αχ ναι και εμενα μου αρεσε τρελα δεν μπορουσα να σταματησω να διαβαζω σε 4 μερεσ το τελειωσα
emma cullen pattinson
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
emma cullen pattinson

Θηλυκό Τόπος : Neverland!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2339
Registration date : 13/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 1 Σεπ 2009 - 10:43

Εχοντας τελειωσει πολυ καιρο το σωμα νομιζω οτι εφτασε το πληρωμα του χρονου να γραψω τη γνωμη μου....
Στην αρχη δισταζα να το διαβασω λογω του οτι δεν μπορουσα να διαβασω αλλο βιβλιο εκτος της σαγκα.Διαβασα λοιπον σε αυτο εδω το τοπικ οτι πολλα(τ περισσοτερα δλδ)κοριτσια ειχαν το ιδιο προβλημα και το σωμα ηταν το μονο βιβλιο που καταφεραν να διαβασουν και μαλιστα το λατρεψαν.
Στην αρχη οφειλω να ομολογησω οτι πιστεψα οτι δεν θα τα καταφερω...
Δυσκολευεσε να προσαρμοστεις σε ολο τα ονοματα και τις νεες εννοειες και ορολογιες.οταν ομως τα συνηθησεις..
Το σωμα ειναι ενα υπεροχο βιβλιο.Αν και εγω το συσχετιζα με την σαγκα(βεβαια εγω ολα τα συσχετιζω με τη σαγκα) η πλοκη ειναι διαφορετικη.Βεβαια εχουμε καποια κοινα σημεια και ιδεες(και λογικο το βρισκω λογω της θεματολογιας των βιβλιων)αλλα μια καινουργεια ιστορια διαφορετικη απο τη σαγκα που μπορει να σταθει μονη της και δεν χρειαζεται διαφημιση απο κανενα.
Exει ενταση,παθος,εναλλαγες,εκπληξης.Εκτος απο την παρουσιαση της "διπλης προσωπικοτητας"εκφραζει μεσα απο τον αγωνα των ανθρωπων και την συγκρουση της Μελ και της Γουαντα,ιδανικα,αξιες και μας μαθαινει να εκτιμαμε πραγματα που θεωρουμε δεδομενα και ομως δεν ειναι...
Παλι λογο εβγαλα lol!
Τελος να πω οτι αυτο το βιλβιο σε παροτρυνει να σκεφτεις και να φιλοσοφησεις λιγο τη ζωη σου..."Ποτε δεν ξερεις ποσο χρονο εχεις"...
Με απλα λογια το σωμα τα σπαει,η Στεφανι ειναι θεα,τρεξτε να το παρετε γιατι εσεις χανετε!!!!!!!!
didi
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
didi

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : ale3androupoli
Αριθμός μηνυμάτων : 823
Registration date : 06/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 2 Σεπ 2009 - 21:22

It seems that Host T-shirt and skateboards (with Stephenie Meyer signature) are avaible to pre-order now!
They're cool Smile
LATER EDIT: Just found this pic on Stephenie's official site

http://hoboskateco.com/products/the-host-project.html

Host - The Book - Σελίδα 6 Hobohost
Host - The Book - Σελίδα 6 Hostxraydeck4a9db658300
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 10 Σεπ 2009 - 21:41

Πραγματικά βρηκα ένα ΤΡΟΜΕΡΟ fanmade βιντ!!!
Ανατριχιασα!ολα ταιριαζουν υπεροχα!!!
Προσοχη μονο οσοι εχουν διαβασει το βιβλιο!

https://www.youtube.com/watch?v=x66nkqvIOJw
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 12 Σεπ 2009 - 2:29

νάσια μου πάρα πολύ καλό βίντεο αν και θα προτιμούσα το σώμα (ανατριχιάζω και μόνο με την μετάφραση του τίτλου μπλιαχ χίλιες φορές καλύτερα ξενιστής) να το γύριζαν μίνι σειρά έχει πάρα πολύ υλικό και θα ήταν κρίμα να το πετσοκόψουν όπως τόσα άλλα βιβλία για να το χωρέσουν σε 2 ώρες
jenaki
New Moon Victim
New Moon Victim
jenaki

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 12 Σεπ 2009 - 10:40

πωπω ανατριχιασα ειναι φοβεροοοοοοοοοο!!!!!!!!
Renée
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Renée

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Registration date : 13/08/2009

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 23 Σεπ 2009 - 11:15

Νέα για το Σώμα:
Variety has learned that three producers, Nick Wechsler, Steve and Paula Mae Schwartz, have “used their own money to acquire screen rights” to Stephenie Meyer’s 2008 novel The Host. From the article:

In addition to writing four volumes of the “Twilight” series, Meyer has been heavily involved in the screen transfers, and she spurned several overtures for “The Host.” The producers continued lobbying the author and her UTA reps with a significant offer, a strong vision for the project and a collaborative spirit. Meyer eventually said yes.

In fact, Niccol first came under consideration after Wechsler and the Schwartzes asked Meyer what her favorite science fiction films are. “Gattaca” and “The Truman Show” were in her top five; Niccol wrote and directed “Gattaca” and scripted the Peter Weir-directed “The Truman Show.”

“We wanted Stephenie to be involved in the adaptation and have her endorse and be part of the creative decisions,” Wechsler said. “Twilight” has “proven she knows more about what works than most.”

We’ll have more on this news as we hear more. Don’t expect the film for a couple more years.. at the earliest!

Με λίγα λόγια, τρεις παραγωγοί ενδιαφέρονται να κάνουν το Τhe Ηost ταινία και η καλή μας Stephenie είπε το ναι!

Εδώ βρήκα τα παραπάνω: http://twilightsource.com/
και το άρθρο ολόκληρο βρίσκεται εδώ: http://www.variety.com/article/VR1118008985.html?categoryid=13&cs=1
http://www.myspace.com/anightwanderer
Bella13
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella13

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 450
Registration date : 12/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 23 Σεπ 2009 - 15:27

η platypous επιτελους μετεφρασε το αρθρο οριστε για οσους τα αγγλικα τους ειναι τα ιδια χαλια με τα δικα μου http://stepheniemeyer-gr.blogspot.com/
λογικα θα ειναι τελεια η ταινια
jenaki
New Moon Victim
New Moon Victim
jenaki

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 23 Σεπ 2009 - 17:27

τελεια!!!!μακαρι οι ηθοποιοι να ειναι πετυχημενοι οπωσ στο twilight~!!!
fafoula1234
New Moon Victim
New Moon Victim
fafoula1234

Θηλυκό Ταύρος
Αριθμός μηνυμάτων : 242
Registration date : 26/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Host - The Book   Host - The Book - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 30 Σεπ 2009 - 14:54

αφού ακούω τόσο καλά λόγια λέω να το διαβάσω κι εγώ... Smile ξέρεις κανείς πότε θα βγεί και σε ταινία??
https://www.facebook.com/rafaela.makedou?ref=profile#/rafaela.mak

Host - The Book
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Host - The Movie
» Book 6: Last Sacrifice
» Book 1: Vampire Academy

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Stephenie Meyer-
Μετάβαση σε: