| Host - The Book | |
|
+99EliRose kaci Bitten Pillows panagiota niki ΕΡΗ ~Rob-Patty~ T-NM-E-BD sandra21 $ofi@ + Edward linalice dmant89 Dr_Rena_Hale Mrs.Christina izzy cullen team_ed i love edward 2 mR.Geo rockfreak Isabela Cullen athina mimigk dimitroula-robsessed AliceK vikaki21 SULPICIA-phoive Lizzy Cullen MyrtoCullen Wonder mara30 Vanora Ashley Greene pink dimitramd7 breeze of wolf d@n@e twilight! sof Mrs Alice michelle robert 4ever evi Vanna alour natalitsa92 Edward_ Breaking_ Dawn patrick eleftheria giorgia-xania twilightFOREVER lne Edbel April Alexadruby the vampire M@rIa Mrs.Cullen LaDy_SoVeReigN christi_twilight MARIA SWAN CULLEN fafoula1234 Bella13 Renée emma cullen pattinson lisbethsalander Nemesis Of Bellin VLaSia =) Connie Cullen twiligter jenaki Flyingdutchman BELLA22 sunrise maro twilightaholic#1 MIKAELLA didi Ms Cullen Lina matron alis touli BELLA MARIE .::Ελευθερία::. scarlet rose Gωgω-Twilighter SilverMusk DanaeCullen LizCullen Rozali87 maraki-twilightholic annabell emerald eyes Neri Ειrιnι Princess Velvet_Vamp nasiatheslayer Darkbella hobo WhiteQueen nessie 103 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 14:50 | |
| ναι να μας πεις και την γνωμη σου!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 14:51 | |
| φθσικά φυσικά | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 14:53 | |
| ε διαβασε το εσυ και μετα πες μου και εμενα να το ξεκινησω οκ???
Καλα ηρθε κιολας? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 15:02 | |
| ναιιιιι!!!! όταν είπα ότι το παρήγγειλα εννοούσα ότι είπα στην κουνιάδα μου να μου το αγοράσει | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 15:04 | |
| α λεω και εγω τοσο μα τοοοοοοοοοοοοοοσο γρηγορα? | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τρι 17 Φεβ 2009 - 21:29 | |
| Άυριο θα πάω να το αγοράσω ................ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 13:09 | |
| Λοιπόν κορίτσια είναι πραγματικά υπέροχο. Η Στέφανι είναι μοναδική σε παγιδεύει στον ιστό της σαν την αράχνη και μετά σε τυλίγει με αυτόν, σε βάζει μέσα στον κόσμο της και δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα μέχερι να τελειώσεις. Το μόνο "κακό" είναι ότι μετά εθίζεσε και θέλεις και άλλο πολύ περισσότερο. Η συγκίνηση είναι μεγάλη και το δάκρυ πέφτει κορόμηλο. Πίστεύω πως έχει αρκετά σημεία όμοια με την αγαπημένη τετραλογία μας όχι στην υπόθεση αλλά στα συναισθήματα και στον τρόπο σκέψεις των ηρώων μας. Πιστεύω πως όποια κοπέλα δεν το έχει διαβάσει ακόμα λόγο του ότι είναι επηρεασμένη από το twilight και νομίζει πως δεν θα καταφέρει να διαβάσει κάτι άλλο, της λέω να μην ανυσηχεί. Ίσα ίσα μάλλον θα ενθουσιαστεί. Εγώ είχα ανάγκη να ξεκολλήσω λίγο από το twilight για να είναι πιο καθαρό το μυαλό μου τώρα που θα βγει η έκλειψη ώστε να μπορέσω να την διαβάσω σαν να ήταν η πρώτη φορά...κατά κάποιο τρόπο νομίζω πως αυτό το κατάφερε το σώμα (δεν είμαι σίγουρη αν καταλάβατε τι εννοώ :blush: ) ήθελα μια μικρή αποτοξίνωση για να μπω καλύτερα στο κλίμα μετά. Τέλος μάλλον σας κούρασα αλλά το συνιστώ και εγώ ανεπιφύλακτα...!!! :flower: :flower: :sunny: :sunny: | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 14:28 | |
| Για να καταλάβω... το τελείωσες κιόλας;;;; Πω πω θέλω να συζητήσουμε με λεπτομέρειες!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 14:33 | |
| αχχ και εγω θελω^^
θα βγαλει τελικα δευτερο βιβλιο στο σωμα? | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 14:46 | |
| Α δηλαδη να το διαβασουμε κι εμεις.....! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 15:08 | |
| Ναι, οπωσδήποτε!Είναι υπέροχο!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 15:16 | |
| οκ....μετα την εκλειψη οπωσδηποτε! Πριν απο την εκλειψη δε θελω τπτ καινουργιο..... | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 15:25 | |
| 14 μερες υπομονη τοτε=D
αν και εγω το ιδιο ελεγα μεσα στα πρωτα 6 κεφαλαια αλλαξα γνωμη.. οτι νομιζεις^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 15:32 | |
| μπα θα περιμενω....! ασε που μετα τί θα κανω μεχρι να βγει η χαραυγη?? ειναι και πολυς καιρος.....πρεπει να χω κτ να διαβαζω.... | |
|
| |
.::Ελευθερία::. New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 199 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 17:27 | |
| Μπορέι να πει κάποιος περι τίνος πρόκειται???
Εννοώ το στόρυ..τους προταγωνιστές κτλπ!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 18:30 | |
| Η Μέλανι Στράιντερ αρνείται να εξαφανιστεί…
Η Γη έχει υποκύψει σε έναν αόρατο εχθρό. Οι άνθρωποι έχουν γίνει ξενιστές των εισβολέων. Τα ανθρώπινα σώματά τους παραμένουν άθικτα, συνεχίζοντας τη ζωή τους, φαινομενικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, σε έναν κόσμο που ο καρκίνος έχει θεραπευτεί, υπάρχει παγκόσμια ειρήνη και η Γη έχει μεταμορφωθεί σε παράδεισο. Όμως ο έλεγχος του μυαλού τους ανήκει πλέον στους εισβολείς. Όταν η Μέλανι, μια από τους ελάχιστους “άγριους” ανθρώπους, συλλαμβάνεται είναι σίγουρη πως ήρθε το τέλος. Η Γουάντερερ, η “ψυχή” στην οποία έχει δοθεί το σώμα της Μέλανι, είχε ενημερωθεί για τις δυσκολίες που έκρυβε η ζωή μέσα σε έναν άνθρωπο: τα συγκλονιστικά συναισθήματα, την πλημμύρα των αισθήσεων, τις ολοζώντανες αναμνήσεις. Αλλά υπήρχε άλλη μια δυσκολία που η Γουάντερερ δεν περίμενε: η πρώην ένοικος του σώματός της αρνείται να παραχωρήσει τον έλεγχο του μυαλού της. Η Γουάντερερ ψάχνει στις σκέψεις της Μέλανι, ελπίζοντας να ανακαλύψει που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της ανθρώπινης αντίστασης. Αντί για αυτό η Μέλανι πλημμυρίζει τις σκέψεις της Γουάντερερ με εικόνες του άντρα που η Μέλανι αγαπά –του Τζάρεντ, ενός ανθρώπου που ζει ακόμα κρυμμένος. Ανίκανη να διαχωρίσει τον εαυτό της από τις επιθυμίες του σώματός της, η Γουάντερερ αρχίζει να έχει αισθήματα για έναν άντρα που έχει αποστολή να παραδώσει. Όταν εξωτερικές δυνάμεις θα κάνουν τη Γουάντερερ και τη Μέλανι απρόθυμες συμμάχους, θα ξεκινήσουν μια επικίνδυνη και αβέβαιη αναζήτηση για τον άντρα που αγαπούν και οι δυο. Μια από τις πιο ταλαντούχες συγγραφείς της εποχής μας, η Stephenie Meyer, μας χαρίζει ένα συγκλονιστικό και αξέχαστο μυθιστόρημα για τη δύναμη της αγάπης αλλά και για την ίδια την ουσία του τι σημαίνει “άνθρωπος”. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 22:31 | |
| ναι κορίτσια το τελείωσα κόλλησα από τα πρώτα κεφάλαια και δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου μλεχρι να φτάσω στο τέλος ήταν πραγματικά πολύ καλό, όσες δεν το έχετε διαβάσει διαβάστε το αν έχετε χρόνο. Μαράκι αν δεν έχεις διαβάσει την έκλειψη στα άγγλικά τότε περίμενε να βγει και μετά ξεκίνα με το σώμα | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 22:39 | |
| :affraid: :affraid: :affraid: Δεν σε πιστεύω ρε θηρίο! Το τέλειωσες σε μία μέρα; Πότε πρόλαβες με τα πιτσιρίκια; Σου άρεσε;; Τι ρωτάω, προφανώς σου άρεσε! - Σπόιλερ:
Τζάρεντ ή Ίαν;;; Εγώ Ίαν δαγκωτό!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 22:48 | |
| Άμα κολλήσω κάπου τέρμα αυτό είναι δεν με ξεκολλάς όλο το βράδυ το διάβαζα τόσο κλάμα έχω να ρίξω από την χαραυγή... - Σπόιλερ:
και εγώ Ίαν με χίλια λες να φταίει επειδή θυμίζει Έντουαρντ τόση κατανόηση και αλτρουισμός... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Τετ 18 Φεβ 2009 - 22:55 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Άμα κολλήσω κάπου τέρμα αυτό είναι δεν με ξεκολλάς όλο το βράδυ το διάβαζα τόσο κλάμα έχω να ρίξω από την χαραυγή...
- Σπόιλερ:
και εγώ Ίαν με χίλια λες να φταίει επειδή θυμίζει Έντουαρντ τόση κατανόηση και αλτρουισμός... Εγώ στο Host δεν έκλαψα αλλά συγκινήθηκα σε αρκετά σημεία. To Saga μάλλον έχει τη μαγική δύναμη να με κάνει να κλαίω όσες φορές και αν το διαβάσω! - Σπόιλερ:
Όντως θυμίζει υπερβολικά τον Έντουαρντ! Εξ' αρχής μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον ενώ ο Τζάρεντ εξ' αρχής δεν με ενθουσίαζε. Αυτοί οι άντρες τις Μέγιερ μας έχουν καταστρέψει!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 19 Φεβ 2009 - 12:08 | |
| χαχαχαχα Μαρία έχεις απόλυτο δίκιο. Είχε και αυτό τα δυνατά του σημεία - Σπόιλερ:
Κυρίως εκεί που έτρωγε το ξύλο
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 19 Φεβ 2009 - 12:32 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- χαχαχαχα Μαρία έχεις απόλυτο δίκιο. Είχε και αυτό τα δυνατά του σημεία
- Σπόιλερ:
Κυρίως εκεί που έτρωγε το ξύλο
- Σπόιλερ:
χα χα! Ναι ναι! Αλλά εκείνη η τελευταία σκηνή που τη μπήρε αγκαλιά και την έτρεχε στο δωμάτιο του ενώ προσπαθούσε να την πείσει να μη φύγει ήταν όλα τα λεφτά! Μόνο αυτή η σκηνή έφτασε για να απογειώσει όλο το βιβλίο ρε παιδί μου. Μου είχε σηκωθεί η τρίχα, έτοιμη ήμουν να τα μπήξω αλλά κράτησα χαρακτήρα αυτή τη φορά. Γιατί με έχει τσακίσει στη συγκίνηση η Στέφενι με τα σκηνικά της. Έχω και μία απορία... Υπονοεί στο τέλος αν κατάλαβα καλά ότι η Γουάντα και ο Ίαν ήταν πλέον ζευγάρι με κάθε τρόπο έτσι δεν είναι; Αλλά τα καλύτερα μας τα κόβει πάντα ρε παιδί μου αυτή η γυναίκα! Δεν είπα να γράψει και βίπερ Νόρα αλλά θα μπορούσε να προσθέσει δύο λογάκια παραπάνω σε αυτό το σημείο.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 19 Φεβ 2009 - 12:44 | |
| - Σπόιλερ:
Ναι ρε συ πάντα στο καλύτερο αλλά θα έπρεπε να την έχουμε συνιθήσει ως τώρα... αλλά και εκεί στο τέλος που εμφανίζετε η άλλη ομάδα και λέει ο Κέι ότι έχουν και αυτή δικιά τους πάλι στο κόβει...σε αφήνει στα κρύα του λουτρού συνέχεια! μήπως αυτό σημαίνει πως θα το κάνει και αυτό σίκουελ?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 19 Φεβ 2009 - 12:57 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ναι ρε συ πάντα στο καλύτερο αλλά θα έπρεπε να την έχουμε συνιθήσει ως τώρα... αλλά και εκεί στο τέλος που εμφανίζετε η άλλη ομάδα και λέει ο Κέι ότι έχουν και αυτή δικιά τους πάλι στο κόβει...σε αφήνει στα κρύα του λουτρού συνέχεια! μήπως αυτό σημαίνει πως θα το κάνει και αυτό σίκουελ?
Ναι ρε σύ σίγουρα θα κάνει. Δεν είδες που μου έγραψε η Δανάη από πάνω ότι η Στέφενι έχει πει ότι μάλλον θα κάνει δύο ακόμα βιβλία; - Σπόιλερ:
Και ξέρεις τι υποψιάζομαι πολύ έντονα; Ότι η Γουάντα και ο Ίαν θα κάνουν παιδί! Θυμάσαι εκείνο το σκηνικό με το ανθρώπινο παιδί στην παιδική χαρά; Δεν μπορεί να το αφήσει έτσι. Άσε που θίγει συνέχεια περί συναισθημάτων μητρότητας σε αυτό τον κόσμο κ.τ.λ. Εκεί πάει το μυαλό μου πιο πολύ.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Book Πεμ 19 Φεβ 2009 - 13:44 | |
| Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα δει αυτό που είχε γράψει η Δανάη - Σπόιλερ:
αλλά πραγματικά σου αφήνει πολλά σημεία ανολοκλήρωτα δίνοντας περιθώρειο για συνέχεια και σίγουρα αυτό που είπες παραπάνω υπονοεί ότι θα γίνει κάτι τέτοιο
άλλωστε η Στέφανι είναι μαέστρος σε κάτι τέτοια Ούτως η άλλως και με την χαραυγή κάτι τέτοιο δεν υπονοεί - Σπόιλερ:
όταν δίνει το περιθώρειο στους Βολτούρι να επιστρέψουν?
:scratch: | |
|
| |
| Host - The Book | |
|