Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Με υπερηφανεια και συγκινηση η συγγραφικη ομαδα του forum WhiteQueen,April,angepsi,emerald eyes,nasiatheslayer,Isabella21 και Mrs Alice σας παρουσιαζει το περιοδικο του forum!
Και οπως ειπωθηκε καλυτερα να πατησετε το full screen πανω στην μπαρα γτ για καποιο λογο το site προσθετει αυτες τις ασπρες γραμμουλες πανω στο περιοδικο και με το full screen εξαφανιζονται
Ps: Μαιρη εγω οταν εγραφα το αρθρο ειχα πλανταξει στο κλαμα επρεπε να σαι απο μια μερια να με βλεπεις θα ειχες πεθανει απο τα γελια!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Για όσους ενδιαφέρονται να γράψουν άρθρο για το περιοδικό η Mrs Alice έχει ανοίξει το τόπικ "Ζητάμε δημοσιογράφους για το περιοδικό του φόρουμ" Εκεί εξηγεί πως μπορείτε να στέλνετε τα δικά σας άρθρα.
Απλώς θα πρέπει να είναι σχετικά με το φόρουμ ή να χαρακτηρίζονται από τον εποχιακό χαρακτήρα πχ. Χριστούγεννα Το άρθρο που θα αποσταλεί πρέπει πάντοτε να τηρεί τις παραπάνω προυποθέσεις και δεν πρέπει να έχει ορθογραφικά λάθη (συγνώμη αλλά μου είχε βγει η πίστη να διορθώνω τα ορθογραφικά και να βάζω τόνους σε 2 από τα άρθρα και δε σκοπεύω να το ξανακάνω )
Επίσης το άρθρο θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από συνοχή, λογική και να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ αλλά μου έκατσε βαριά η διόρθωση
Η Mrs Alice είναι η υπεύθυνη για την έγκριση των άρθρων και αν είναι να στείλετε βγάλτε τον καλύτερο σας εαυτό
Θα σας περάσει από κόσκινο
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
[spam]Ουαου!!!Τι ευγενια! Καλά...Είναι ένα άλλο φόρουμ μπου ξέρω με περίπου τόσα μέλη και φέροντε χάλια και δεν έχω συνηθήσει ακόμη πόσο ευγενικοί είστε. Κι εγώ τυχερός που σας βρήκα.[/spam (ή αλλιώc ξε-spam)]
twilight girl Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Pοδος Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 13/07/2009
Τι να πει κανεις για μένα;; Είμαι ανεκδιήγητη: σήμερα το πήρα είδηση ότι εκδοθήκαμε!!!! Τελος πάντων, πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές, και ειδικά στα άτομα που είχαν το δύσκολο έργο της επίβλεψης και της ηλεκτρονικής μεταφοράς του περιοδικού!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Καλά δεν το συζητω!!!Τέλειο το περιοδικό...Χιλια μπράβο σε ασους δούλεψαν για να βγει αυτη η πολύ καλή δουλεια... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ...Περιμένω με αγωνια τα επόμενα τευχοι!!!!
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009