AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πρώτο Τεύχος Δευ 29 Μαρ 2010 - 15:55 | |
| Εχω μινει αφωνη απο την συγκινηση...δεν ειχα ξαναδει το τοπικ...ενω ειναι ενα must! Τωρα, μολις τελειωσα το αρθρο της angepsi και πραγματικα εχω βουρκωσει...δεν μπορω να συνεχισω --για την ωρα--. Μα καλα ΠΟΥ ΖΟΥΣΑ???Τοοοσους μηνες, μοοονη με μοναδικη παρεα το Alixaki μου (δεν γνωριζαμε καμια αλλη twilighter), διαβαζοντας με μανια τα βιβλια αφου ενημερωθηκαμε για την ταινια, ψαχναμε απεγνωσμενα για την παραμικρη πληροφορια....πρωτη μας φορα ΤΟ κολλημα με εναν χαρακτηρα --που ξεραμε πολυ καλα πως δεν θα γνωριζαμε ποτε-- σε σημειο να παθουμε καταθλιψη...(προεφηβεια, τι τα θες? ) Εκει που θελω να καταλιξω ειναι οτι στο φορουμ σας βρηκα ''το λιμανακι'' μου....και οπως εχω ξαναναφερει ''ομοιους'' μου!Μπορει καποτε ο Κοσμος Του Λυκοφωτος να ειναι μια απλη, γλυκια αναμνηση για εμας, ομως οπως πρωτοακουσα στο Remember Me: ''Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important to do it''και ''Our fingertips don't fade from the lifes we touch'' γιατι αυτο το φορουμ ειναι μια ΖΩΗ! Οσον αναφορα για αυτο το τοοσο καλοφτιαγμενο περιοδικο, δεν εχω λογια!Αλλωστε δεν ειμαι εκδηλωτικη --ποτε δεν ημουν-- και το γεγονος οτι με εκανε να γραψω τοσα πολλα ειναι φαινομενικο!Επαγγελματικη δουλεια πραγματικα!Αψογη εμφανιση και που ειστε ακομα! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ στην συγγραφικη/συντακτικη μας ομαδα!Παιδια ειστε υπεροχοι, ενας πολυ καλος προλογος -αναμενουμε το επομενο τευχος!!! Συγχαρητιρια! | |
|
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilighter's Chronicles - Πρώτο Τεύχος Δευ 29 Μαρ 2010 - 16:02 | |
| | |
|