| Διαχείριση φόρουμ! | |
|
+79mariettoula1996 despina aek tasos dani twilightsagaddicted Silia Vanina panagiota marina forever kati Dalia Teodan EliRose robsten kiss evi Bella Marie Swan T-NM-E-BD Zafrina alice cullen! hiddenfantasy Nemesis Of Bellin Rosalie Hale Cullen Emy+Robert marina mR.Geo christi_twilight MARIA SWAN CULLEN Jacob Black sunrise Strider Ashley Greene Jasper Hale twilightFOREVER evangelina @Dark_Lord@ emerald eyes Ms Cullen JuStleNe dolores!! ioannaki-twilightaddicted !~Twilighter~! CHE GUEVARA (anna) Rozmari ΕΡΗ kanty maraki13_10 Mrs Alice BELLA MARIE Rose Lion's_Lamb bedward__ annabell Isabella21 emma cullen pattinson MiSs-->NtOuF* twilightergirl Kikitsa_twilight April EternalQueen Lancelot Rozali87 maraki-twilightholic Ειrιnι SilverMusk angepsi scarlet rose LizCullen DanaeCullen Amalia Gωgω-Twilighter Neri Velvet_Vamp Vampire nessie Princess hobo Darkbella nasiatheslayer WhiteQueen 83 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:08 | |
| Είμαι πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη που έχουμε μαζευτεί τόσες πολλές! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβρισκα τόση παρέα για να μιλάω για το Twilight και για τον Ρομπ! Αλλά αυτό απαιτεί κάποιες καινούριους χειρισμούς από την πλευρά μου. Κάποιες φορές ξεφεύγουμε και τα θέματα γίνονται "μπάχαλο". Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, ίσα, ίσα, τα καλύτερα γίνονται όταν ξεφεύγουμε! Αλλά επειδή πρέπει να μπορούμε αν βρούμε κάποια άκρη μέσα στο φόρουμ θα έχουμε τις εξής αλλαγές: Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολυ τη Morticia για τη διακόσμηση του χώρου. Η βοήθεια της ήταν πολύτιμη και πραγματικά αν ξαναχρειαστώ κάτι αντίστοιχο θα απευθυνθώ σίγουρα πάλι σε εκείνη. Αλλά τελευταία δεν είναι πολύ ενεργή και ένας moderator πρέπει να συμμετέχει περισσότερο για να βοηθάει και τους υπόλοιπους. Οπότε από εδώ και πέρα, προς το παρόν θα είναι εκτός διαχείρισης. Τη θέση της παίρνει η Nessie που κέρδισε πολύ επάξια τον τίτλο! Και προσθέτω και την Amalia, την οποία γνωρίζω προσωπικά και έχει κάνει ξανά στο παρελθόν moderator σε άλλο φόρουμ που ήμασταν παρέα, εκεί που γνωριστήκαμε. Ζητώ από όλους κατανόηση για όποιο χάος προκύπτει, δεν είμαι κι εγώ έμπειρη άντμιν, ουσιαστικά πρώτη φορά το δοκιμάζω. Θα προσπαθήσω αυτές τις μέρες να βάλω κάποια τάξη και ελπίζω να βοηθήσουν και οι νέες moderator. Για ότι θέλετε να ρωτήσετε σχετικά παρακαλώ ελεύθερα! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:12 | |
| Συγχαρητηρια Nessie!!! Kαι σε εσενα Αμαλια!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Darkbella στις Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:13, 1 φορά | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:13 | |
| | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:13 | |
| Συγχαρητηρια!!!!!!! | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:27 | |
| Αχ ευχαριστώ!! Είμαι πολύ συγκινημένη! Και φυσικά δεν θα έφτανα εδώ χωρίς τη βοήθεια σου αγαπητή μου φίλη Darkbella! Οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα, στην αξιολάτρευτη Twilight-mam μας(Whitequeen), στους γονείς μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα τον υπολογιστή μου και τη σύνδεση για να μπορέσω να συμμετάσχω σ΄αυτό το φόρουμ, σε σας Twihards και φυσικά στην πολυαγαπημένη σε όλες εδώ, Στέφενι Μέγερ! Αν δεν είχε γράψει τα βιβλία της με το τόσο μεγάλο ταλέντο που έχει, τώρα δεν θα είμασταν εδώ, δεν θα σας μιλούσα και πιστεύω ότι ποτέ στη ζωή μου δεν θα κατάφερνα να γίνω Moderator! Και πάλι ευχαριστώ! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:29 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:32 | |
| | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:32 | |
| Οσκαρ?Ποτε που? ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:33 | |
| Congratulations και απο μενα...!!!! | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:33 | |
| Aχ συγκηνηθηκα τωρα! Σε ευχαριστω αγαπητη μου φιλη Nessie! Kαι εσενα WhiteQueen! You are our mother! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:34 | |
| | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 21:36 | |
| Εχμ...σε πιο καναλι καλε γιατι απο τηλεοραση δεν παρακολουθω σχεδον καθολου..[εκτος απο NCIS οfc. ] | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 22:28 | |
| Μετά από αρκετό ψάξιμο νομίζω ότι είναι όλα οκ! | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 22:29 | |
| Τόση ώρα έκανες ρυθμίσεις και άλλαζαν τα χρώματα?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 22:31 | |
| - nessie έγραψε:
- Τόση ώρα έκανες ρυθμίσεις και άλλαζαν τα χρώματα??
Ε ναι... Πρέπει να υπάρχει μία ομοιομορφία για τις moderator και να είναι ξεκάθαρες οι αρμοδιότητες σας. Λογικά θα πρέπει να μεταφέρω κάποια ποστ σε νέα θέματα. Επίσης, ήθελα να σας πω για τους χρήστες ότι μπορούμε να φτιάξουμε κατηγορίες με χρώματα για να μην εμφανίζεστε λευκοί σύμφωνα με τα ποστ. Οι βαθμοί σας ούτως ή άλλως αλλάζουν και παίρνετε περισσότερα αστεράκια σιγά, σιγά, με την αύξηση των ποστ σας. | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 20 Ιαν 2009 - 23:34 | |
| Λοιπόν! Οι ομάδες διαχείρησης, χωριζόμαστε στις Spider-Monkeys, εγώ και η Darkbella, με κάποιες παραπάνω αρμοδιότητες και οι Radio-Active-Spiders, που είναι οι mods μας, η Αμαλία και η Nessie.
Για οτιδήποτε άλλο θα σας ενημερώνω.
Kisses, και καλή μας συνέχεια!!! edit: Επειδή είμαι πάρα πολύ κουρασμένη αυτή την ώρα για να μεταφέρω ενότητες και να κάνω κάποια edit, προς στιγμήν θα χαλαρώσω βλέποντας Ρομπ (όπου μπορώ!) και θα διαβάσω το δεύτερο κεφάλαιο του MS που μετέφρασε η Νάσια. Τα υπόλοιπα αύριο που θα έχω πιο καθαρό μυαλό! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 21 Ιαν 2009 - 16:29 | |
| sugxarhthria nessie+amalia!!!!! | |
|
| |
Amalia Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 79 Registration date : 17/01/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 21 Ιαν 2009 - 19:24 | |
| Merci!!!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Πεμ 22 Ιαν 2009 - 14:55 | |
| Συγχαρητηρια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 16 Φεβ 2009 - 21:04 | |
| | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 16 Φεβ 2009 - 21:07 | |
| ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΣΙΑ! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 16 Φεβ 2009 - 21:08 | |
| | |
|
| |
| Διαχείριση φόρουμ! | |
|