| Διαχείριση φόρουμ! | |
|
+79mariettoula1996 despina aek tasos dani twilightsagaddicted Silia Vanina panagiota marina forever kati Dalia Teodan EliRose robsten kiss evi Bella Marie Swan T-NM-E-BD Zafrina alice cullen! hiddenfantasy Nemesis Of Bellin Rosalie Hale Cullen Emy+Robert marina mR.Geo christi_twilight MARIA SWAN CULLEN Jacob Black sunrise Strider Ashley Greene Jasper Hale twilightFOREVER evangelina @Dark_Lord@ emerald eyes Ms Cullen JuStleNe dolores!! ioannaki-twilightaddicted !~Twilighter~! CHE GUEVARA (anna) Rozmari ΕΡΗ kanty maraki13_10 Mrs Alice BELLA MARIE Rose Lion's_Lamb bedward__ annabell Isabella21 emma cullen pattinson MiSs-->NtOuF* twilightergirl Kikitsa_twilight April EternalQueen Lancelot Rozali87 maraki-twilightholic Ειrιnι SilverMusk angepsi scarlet rose LizCullen DanaeCullen Amalia Gωgω-Twilighter Neri Velvet_Vamp Vampire nessie Princess hobo Darkbella nasiatheslayer WhiteQueen 83 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 6 Δεκ 2011 - 20:30 | |
| Χαχαχαχα χαιρομαι!! Η ιδιοτητα μου! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 6 Δεκ 2011 - 23:17 | |
| το χα κι εγω απορια αλλα τωρα με διαφωτησες ! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 7 Δεκ 2011 - 16:25 | |
| Ευη συγχαρητηρια και απο εμενα...! Καλη διαχειρηση...!Θα τα πας σιγουρα πολυ καλα...! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 7 Δεκ 2011 - 16:27 | |
| Σε ευχαριστω πολυ...θα κανω οτι καλυτερο μπορω... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 7 Δεκ 2011 - 23:51 | |
| Τώρα τα έμαθα τα ευχαριστα!!!! Συγχαρητήρια Ευη!!!! το άξιζες και με το παραπάνω!!!!! καλη επιτυχία!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 7 Δεκ 2011 - 23:53 | |
| Σε ευχαριστω Μαρινα... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 7 Δεκ 2011 - 23:55 | |
| Τίποτα!!!! Χαίρομαι πολύ για σένα!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 7 Δεκ 2011 - 23:58 | |
| Ειναι μεγαλη τιμη ειναι η αληθεια.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Πεμ 8 Δεκ 2011 - 0:12 | |
| Μεγάλες τιμές στις μεγάλες ψυχές... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Πεμ 8 Δεκ 2011 - 0:14 | |
| Ω danke φιλη... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 16 Δεκ 2011 - 12:45 | |
| Evi έχω να πω! Όποιο βράδυ και να περάσει υποστηρίζεις και ξεθαύεις παλια τοπικ ! Πας καλά, πας τέλεια! Καλή συνέχεια! Έχεις την άδειά μου!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 16 Δεκ 2011 - 14:32 | |
| Ευχαριστω πολυ... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:08 | |
| Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει ήρθε η ώρα για μία ακόμα ανανέωση, αυτή που έχει να κάνει με τη διαχειριστική ομάδα!!!
Ο καιρός πέρασε, οι ανάγκες αλλά και οι επιθυμίες πολλών μελών άλλαξαν γι' αυτό λοιπόν η αγαπημένη Bella Marie πήρε προαγωγή και από κοκκινοσκουφίτσα ανήκει πλέον στην παρέα των μωβ! Αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητη εφόσον η Μαρία έχει χύσει ιδρώτα στην κυριολεξία για να προστατεύσει αλλά και για να διακοσμήσει το φόρουμ. Αφιερώνει πολύ χρόνο σε αντίθεση με εμένα που δυστυχώς δεν έχω πλέον αυτή την πολυτέλεια οπότε αυτή η "προαγωγή" ήταν απαραίτητη!
Μαρία συγχαρητήρια και σε ευχαριστώ ολόψυχα για την αγάπη που έχεις προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στη διαδικτυακή μας κοινότητα!
Στην παρέα επίσης καλωσορίζουμε την Xrysanthi, την Aspakorth και την EliRose!
Καμία τους δεν χρειάζεται συστάσεις, πρόκειται πλέον για πολύ ενεργά μέλη που έχουν δείξει τις ικανότητες και το ενδιαφέρον τους, η κάθε μία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο!
Κορίτσια, καλώς ήρθατε στην ομάδα της διαχείρισης!
Για το τέλος θα ήθελα να στείλω όλη μου την αγάπη στις
nasiatheslayer, Rozali87, SilverMusk, emerald eyes και Rozmari που ξέρω ότι η κάθε μία ξεχωριστά νιώθουν ακόμα πολύ μεγάλη αγάπη για τούτη την κοινότητα μα η αληθινή ζωή πολλές φορές γίνεται απαιτητική και μας ξεπερνά.
Κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ, έχετε πλέον μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας αλλά και στο φόρουμ μας εφόσον ανήκετε στα μέλη που λίγο έως πολύ "έχτισαν" αυτό το φόρουμ σταδιακά από το ξεκίνημα του και στηρίξατε την πορεία του.
Σας εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σας και εμείς είμαστε εδώ όπως πάντα!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:11 | |
| Καλο ξεκινημα παιδια... και Μπελλα...δεν νομιζω πως υπαρχει πιο καταλληλη για να μωβισει...συγχαρητηρια... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:14 | |
| Ενα μεγαλο καλωσορισμα στα καινουργια μελη της διαχειρισης!!! Κοριτσια μου καλως ηρθατε!!! Στην Μπελλουλα μας συγχαρητήρια για την προαγωγη της!!Αυτη η θεση της αξιζε και με το παραπανω!! Και ολη μας την αγαπη στα παλια μελη που μπορει να μην συμμετεχουν πελον στο φορουμ μας αλλα παραμενουν παντα στην καρδια μας!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:16 | |
| Μαιρη μου, οτι και να πω για σενα ειναι λιγο....
Πραγματικα, προσωπικα, σε ευχαριστω πολυ για την εμπιστοσυνη που μου εδειξες απο την πρωτη στιγμη που ενταχθηκα στη διαχειριση του αγαπημενου μας ιστοτοπου, προπαντων για την αγαπη σου, για το φορουμ μας, αλλα και για εμας τους ιδιους.
Διοτι κακα τα ψεμματα χωρις αγαπη και αλληλοσεβασμο τιποτα δεν γινεται!!
Σε ευχαριστω για την προαγωγη μου, σε ευχαριστω για την εμπιστοσυνη, σε ευχαριστω για το φορουμ μας!!!! Σε ευχαριστω που γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα που ειναι για μενα κατι σαν οικογενεια πλεον!!!
Ειλικρινα δεν εχω λογια. Ειναι τιμη μου, που ανηκω στη διαχειριση, και ετι περισσοτερο τωρα, που εγινα μοβ, απο... το καλο μου!!!
Καλως ορισατε και σεις κοριτσια, καλη αρχη ευχομαι, οπλιστειτε με υπομονη, και σιδηροκεφαλες καμαρια μου!! Οτι χρειαστειτε , η newborn -admin - (πωπω παραξενο ακουγεται...) Μπελλα, ειναι εδω!!! χιχιχι....
Tελος, ολη μου την αγαπη, και την σκεψη στα μελη-ακρογωνιαιους λιθους του φορουμ μας. Πραγματικα, οτι καλυτερο σας ευχομαι , και σας ευχαριστουμε για το δικο σας μοναδικο τροπο προσφορας εδω... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:18 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:22 | |
| Σιδεροκεφαλη Μπελα!!!Την αξιζες την προαγωγη!!!
Εθεσες πολυ ψηλα τον πηχη για μας τις υπολοιπες πλεον...ελπιζω να σταθουμε επαξια στη θεση σου!!! | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:24 | |
| Συγχαρητήρια κοριτσάρες! Και εις ανώτερα, συνέντευξη απ' τον Rob να πάρετε σας εύχομαι! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:25 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| |
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:29 | |
| ευχαριστουμε!! | |
|
| |
| |
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Δευ 10 Σεπ 2012 - 23:55 | |
| Κοριτσι με τα μωβ και κοριτσια με τα κοκκινα και απο μενα θερμες ευχες για εμπνευση και δημιουργικοτητα για να εχουμε εμεις να απολαυανουμε!!!!!!! Γερααα...γεραααα... με τσαμπουκα!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τρι 11 Σεπ 2012 - 0:14 | |
| Να σαι καλα bloody μου!!!! Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!! | |
|
| |
| Διαχείριση φόρουμ! | |
|