| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:07 | |
| Βασικα αυτο το λαθος το κανουν πολλοι. Ο Τζεικομπ ειχε ελπιδες κ αυτο ειναι ενας απο τους κυριους λογους που θελω να τον δω να καιγεται στην κολαση... Η Μεγιερ εβαλε την Μπελλα να ερωτευτει καποιον αλλο για να υπαρχει συγκριση με τον Εντουαρντ και να πρεπει να διαλεξει η Μπελλα... αρα ο Τζεηκομπ ειχε πολλες ΠΟΛΛΕΣ ελπιδες. | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:11 | |
| Εδώ θα διαφωνήσω λίγο..Εξαρχής ξέρουμε οτι η Μπέλλα αγαπάει τον έντουαρντ! εγώ προσωπικά γνώριζα μέσα μου οτί στο τέλος η Μπέλλα σίγουρα τον έντουαρντ θα διάλεγε!δεν υπάρχουν συγκρίσεις εδώ που τα λέμε!Ο μόνος λόγος γαι τον οποίο μπορούμε να πούμε ότι είχε πιθανότητες είναι επειδή στάθηκε στην Μπέλλα τότε που ο Έντουαρντ την εγκατέλειψε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:17 | |
| Ax να σου πω την αληθεια εχω βαρεθει πια να το συζηταω αυτο το θεμα! ειλικρινα τα εχω ζαλισει τα κοριτσια! καθε λιγο και λιγακι γι αυτο τις αναγκαζα να λενε! τελος παντων θα πω το πιο βασικο... μονο και μονο που υπηρξε συγκριση για την Μπελλα, που τελικα αποδειχτηκε πως μπορει να αγαπησει κι αλλον για μενα κανει την ιστορια να καταστρεφεται... ξαφνικα σταματησε να ειναι μια ιστορια αληθινης αγαπης και για μενα εχασα το μαγικο στοιχειο της... καταθλιψη με ειχε πιασει οταν την πρωτοδιαβασα την εκλειψη! χιχι | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:17 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
- Βασικα αυτο το λαθος το κανουν πολλοι. Ο Τζεικομπ ειχε ελπιδες κ αυτο ειναι ενας απο τους κυριους λογους που θελω να τον δω να καιγεται στην κολαση... Η Μεγιερ εβαλε την Μπελλα να ερωτευτει καποιον αλλο για να υπαρχει συγκριση με τον Εντουαρντ και να πρεπει να διαλεξει η Μπελλα... αρα ο Τζεηκομπ ειχε πολλες ΠΟΛΛΕΣ ελπιδες.
Βασικά πιστέυω οτι ο Τζέικ δεν είχε ποτέ καμία ελπίδα. Αν δεν έχετε διαβάσει την έκλειψη , μην διαβάσετε το παρακάτω !! - Σπόιλερ:
Μπορεί η Bella να να παραδέχτηκε οτι είναι ερωτευμένη μαζί του και να ανταποκρίθηκε στο φιλί του αλλά χώρις τον Edward δεν θα μπορούσε να ζήσει με τίποτα !! Το είπαι και η ίδια στον Edward οτι όταν την άφησε είδε οτι δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνον ! Επομένος δεν νομίζω να είχε ποτε την παραμικρή ελπίδα ο Τζέικ , αλλά η Στέφανι τον έβαλε και για περισσότερο ενδιαφέρον και για κόντρα με τον Edward και μια γενική κόντρα βρικολάκων - Λυκανθρώπων !!
| |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:19 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:21 | |
| Ναι ρε σε καταλαβαίνω! Σε αυτά τα απέραντα κεφάλαια με τον τζέικ μου ρχότανε να σκίσω τις σελίδες και μετά να τις κάψω!! Να σου πώ την αλήθεια ένα πράγμα θαυμάζω στον τζέικομπ: πως πίστευε πως θα μπορούσε να έχει σχέση με την μπέλλα;;; και όταν ακόμη έμαθε την αλήθεια για τον εντ να συνεχίζει να παλεύει αδίκως;; Ναι όντως θέλει κ η Μπέλλα δύο σφαλιαρίτσες να συνέλθει δεν σε αδικώ καθόλου! φυσικα είμαι TEAM EDWARD δν ξέρω αν με παρεξήγησες στην αρχή.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:24 | |
| Εγω ειμαι διατεθειμενη να τις τις δωσω!!! βασικα νομιζα πως εισαι switzerland... αν ησουν τιμ τζεηκομπ δεν θα ελεγα πιο πανω ηλιθιες φαν...! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:26 | |
| Ανθή μου δεν σε παρεξυγήσαμε !!! Και γω TEAM EDWARD είμαι μέχρι το κόκαλο !! Αλλά ο Τέυλορ σαν ηθοποιός μου αρέσει , μια χαρά παιδί είναι , δεν μπορούμε να τον κρίνουμε εκτός ρόλου !! Και γω σαν Τζέικ θέλω να τον σφάξω | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:28 | |
| ΑΑ Ελβετία ..δηλαδή αγαπώ εξίσου κ τους δύο εε;;μπα..ένας είανι ο έντ μην τρελαθούμε κιόλας! Ναι είναι πολύ ωραίος! Έχει πολύ λαμπερό χαμόγελο ρε σεις.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:31 | |
| Κοίτα ο Edward είναι ένας και μοναδικός ...θεός , υπέροχος !!
Αλλά και ο Τέυλορ αν και μικρός είναι πολύ όμορφο παιδάκι και ναι έχει πολύ λαμπερό χαμόγελο , ειδικά στην ταινία κάνει μπαμ !! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:38 | |
| Συμφωνώ απόλυτα ^^ Κορίτσια μου βγαίνω πάω να ξαπλώσω! Σόρυ για το σπάμμινγκ θα τα πούμε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 29 Μαρ 2009 - 23:42 | |
| Δεν πειράζει Ανθή μου , ξεφέυγουμε μερικές φορές !! Καληνύχτα κοπέλα μου !!1 | |
|
| |
xrisa_twilight Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Ηρακλειο Αριθμός μηνυμάτων : 503 Registration date : 29/03/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 11:45 | |
| Κοιταξε,καλως και ο Τζεικ ωραιο χαμογελο,αλλα εδω μιλαμε για τον απολυτο.....ΕDWARD δεν υπαρχει τιποτα αλλο να πω!! Παντως μου την εχει σπασει ο τζεικ στην εκλειψη,παρα πολυ! Αλλα και ο Edwrd ποσο ανωτερος ειναι και ποσο πολυ αγαπαει την Bella!! θελω κι εγω..... μονο στα ονειρα,μονο στα ονειρα........... | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 14:23 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| |
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 15:59 | |
| - EdLover έγραψε:
- Ναι,όντως ο Εντ είναι κατά πολύ ανώτερος του Τζέικ!! εδώ αν θυμάστε στη σκηνή που του λέει ο Τζέικ : "και αν θελήσει να εμ φιλήσει με τη θέληση της;;"
ο Εντ απαντάει πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αρκεί να ήταν δικιά της η επιλογή και να είναι ευτυχισμένη! Συμφωνω βρε κοριτσια...ειναι οντως πολυ ανωτερος και θυσιαζει την δικη του ευτυχια προκειμενου να ειναι ευτυχισμενη η bella ...αλλα δεν ξερω...οταν το διαβαζα δεν μ'αρεσε αυτο...το ξερω οτι αυτη ειναι η συμπεριφορα ενος ατομου που αγαπαει βαθια και ειλικρινα τον αλλον και οτι απλα επειδη ο δικος μας κοσμος ειναι πολυ εγωιστικος δεν εχουμε συνηθισει τετοιου ειδους συμπεριφορες...αλλα παρολα αυτα ηθελα ο edward να ειναι πιο σκληρος με τον jakob,πιο απολυτος και οχι τοσο ανεκτικος...ειδικα την 1η φορα που φιλησε την bella χωρις την θεληση της.... | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 18:23 | |
| συμφωνω μαζι σας αλλα και η Μπελλα δεν ηταν καλυτερη!!ειδικα στην Εκλειψη ηταν για πολλα χαστουκια!! σαν τον edward πραγματικα δεν υπαρχει αντρας!! με τετοια υπομονη και να την αφηνει να διαλεξει,να βλεπει τον jakob να την φιλαει και μετα να καταλαβαινει οτι ειναι ερωτευμενη και με τον jakob,ενω κλαιει αυτη να την παρηγορει!!την αγαπαει με ολη τη ψηχη του και καταλαβενει επειδη ειναι ανθρωπος δεν μπορει να καταλαβει τον ιδιο και την αγαπη που νιωθει για αυτην!!!ποιος θα το αντεχε ολα αυτα στην εποχη μας???? | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:22 | |
| Κανενας...δεν νομιζω οτι υπαρχει τοσο ανιδιοτελης και αγνη αγαπη στις μερες μας....
Και δεν το λεω μονο για τους αλλους...ουτε εγω νομιζω οτι θα μπορουσα να δειξω τετοια ανωτεροτητα και ν'αφησω αυτον που αγαπαω σε καποια αλλη....
Ενα ειναι το συμπερασμα....ο Edward απο οποια πλευρα και να το δουμε ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:24 | |
| Και ενα τοσο μοναδικο πλασμα ηταν προορισμενο για ενα βοδι σα τη Μπελλα... τι αδικη που ειναι η ζωη!!!! | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:49 | |
| αδικη δεν θα πεις τιποτα!!!!!! ομως αυτη ειναι η πραγματικη αγαπη!!!!αυτη που δειχνει ο Εντ στν Μπελλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:50 | |
| Και τι παιρνει πισω το παλικαρι μας? το απολυτο τιποτα!(aka τη Μπελλα) | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 20:57 | |
| δεν ξερω νομιζω οτι κ η Μπελλα τον αγαπαει (οχι οσο αυτος εκεινη) απλα παρασσυρεται....γτ ειναι 17 χρονων κ τ συναισθηματα στην καρδια της ποικιλουν!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 21:13 | |
| Να σας πω την αληθεια και εγω ενιωθα πολυ προδωμενη οταν διαβασα την εκλειψη...και δεν ειχα και σε πολυ εκτιμηση την bella μετα απο αυτα που εγιναν...
Ομως οταν διαβασα το BD τοτε νομιζω οτι καταλαβα ακριβως τον λογο που συμβαινουν ετσι τα πραγματα....η bella αγαπαει τον edward οσο πιο βαθια μπορει με βαση τα ανθρωπινα συναισθηματα και με το που μπορει αυτα να φτασουν...ενω εκεινος ακριβως επειδη ανηκει σ'ενα τελειως διαφορετικο ειδος την λατρευει μ'εναν τελειως διαφορετικο τροπο που ξεπερνα κατα πολυ τα ανθρωπινα κεκτημενα...οπως λεει και στο midnight sun ο ιδιος και οπως διαπιστωνει και η bella οταν μπαινει στον κοσμο του τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα εκει...ολα τα συναισθηματα ειναι πολυ πιο δυνατα και διαφορετικα για εναν ερωτευμενο βρικολακα απ'οτι για εναν ανθρωπο...
Ισως γι'αυτο δεν υπαρχει τετοιου ειδους αγαπη στον δικο μας κοσμο...επειδη δεν υπαρχουν βρικολακες για να μας την προσφερουν απλοχερα... | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 21:16 | |
| οπως και να το δουμε αυτο που νιωθει αυτος ειναι μοναδικο!!μακαρι να μπορουσαμε και εμεις μια φορα στη ζωη μας να νιωσουμε ετσι!!!το οτι ειναι 17 δεν ειναι και λογος να κανει ολα αυτα κατα τη γνωμη μου!!εγω αν εβρισκα καποιον να με αγαπαει τοσο δεν θα με ενοιαζε τιποτα αλλο στον κοσμο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 30 Μαρ 2009 - 21:21 | |
| το ειναι 17 ομως δικαιολογει κατα καποιο τροπο τον ενθουσιασμο της!!!!!φυσικα κ εγω τ ιδιο θα εκανα κ εκνευριστηκα απειρα με την Μπελλα αλλα αλλιως σκεφτεται ενα 17χρονο κοριτσι παρασσυερεται πολυ πιο ευκολα κ γενικα ειναι πιο .....στον κοσμο της!!!ασε π αν θυμασαι καπου ανεφερε οτι με τον Τζεικ την ωρα που φιλιοταν,οτι δεν επρεπε να φοβαται μηως κανει καμια λαθος κινηση κατι μ τν Εντ πρπ ν ηταν πολυ προσεκτικη!!!!σκεψου ν ειχες εναν Εντ κ ν μην μπορουσες να αφεθεις στο φιλι τ!!! εμενα προσωικα κ απ εξω δεν θα μ πειραζε καθολου αλλα νομιζω οτι γενικα θα ηταν καπως!!! | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|