| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 15:11 | |
| Παρατηρούσα χτες το απόγευμα, τη συζήτηση που είχατε σχετικά με το τρίγωνο, Έντουαρντ - Μπέλλα - Τζέηκομπ. Είναι βέβαια μία συζήτηση που την έχουμε ξανακάνει και άλλες φορές. Ιδιαίτερα για τον ρόλο του Τζέηκομπ, πόσο αυτό μας χάλασε, μας "ξενέρωσε". Σε ένα βαθμό συμφωνώ με τη Δανάη. Όταν μία ιστορία μιλάει για τον ιδανικό έρωτα, είναι λιγάκι άτοπο να εισβάλει σε αυτή την τελειότητα ένας Τζέηκομπ. Παραδέχομαι κι εγώ ότι σε κάποια σημεία με χάλασε. Θα μπορούσε δηλαδή η πλευρά της Μπέλλα να είναι πάντα ξεκάθαρη ως προς το φιλικό κομμάτι και μόνο. Στο σημείο της έκλειψης όπου η Μπέλλα φιλά τον Τζέηκομπ με δική της θέληση και λίγο έως πολύ παραδέχεται ότι τον έχει ερωτευτεί κι αυτή σε ένα βαθμό, πραγματικά χαλάστηκα! Αλλά... Ο Τζέηκομπ ως Τζέηκομπ είναι λογικό να αντιδρά έτσι. Προσπαθεί να διεκδηκήσει την Μπέλλα την οποία εξ' αρχής έχει φανεί ότι την θέλει. Ο Έντουαρντ όμως μέσα στην απελπισία του να φύγει, νομίζοντας ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για τη Μπέλλα τη σπρώχνει κατά κάποιο τρόπο στην αγκαλιά του Τζέηκομπ. Ουσιαστικά της το εύχεται κιόλας να το κάνει όταν φεύγει. Άσχετα αν ο ίδιος πεθαίνει μέσα του, νομίζω πως σε εκείνο το σημείο το εννοεί. Οπότε ουσιαστικά έχει και εκείνος μερίδιο ευθύνης γιαυτό που συνέβη σε μεγάλο βαθμό. Υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα όπου η Μπέλλα υπέφερε και δεν είχε ουσιαστικά κανέναν. Ο Τζέηκομπ είναι ο μόνος άνθρωπος που την κατάλαβε και την έκανε να νιώσει ζωντανή ξανά. Αν θυμάστε, η ίδια λέει πως ένιωθε σχεδόν νεκρή για ένα μεγάλο διάστημα. Και υπάρχει και ένα άλλο σημείο του βιβλίου (της Νέας Σελήνης) όπου το θεωρώ πολύ σημαντικό. Αν δεν ήταν ο Τζέηκομπ, η Μπέλλα θα ήταν νεκρή! Και στη συνέχεια και ο Έντουαρντ... Ο Τζέηκομπ είναι αυτός που σώζει την Μπέλλα όταν εκείνη έπεσε από το βράχο, αποφασισμένη να πεθάνει κατά την άποψη μου. Γιατί όσο και αν είχε συμπαθήσει τον Τζέηκομπ το ήξερε και η ίδια πως μόνο τον Έντουαρντ θα μπορούσε να αγαπήσει με αυτό τον τρόπο, σε όλη της τη ζωή, σε όλη της την ύπαρξη. Ο Τζέηκομπ όμως τη σώζει και έμμεσα σώζει και τη Μπέλλα αλλά και τον Έντουαρντ. Στην Έκλειψη όμως έχουν προηγηθεί όλα τα παραπάνω και αυτά που έζησε η Μπέλλα με τον Τζέηκομπ δεν μπορούν να αλλάξουν. Είναι μία αλυσίδα γεγονότων. Ο Έντουαρντ φεύγει - η Μπέλλα γίνεται πολύ φίλη με τον Τζέηκομπ - ο Τζέηκομπ τη σώζει - η Μπέλλα σώζει τον Έντουαρντ κ.ο.κ. Αν ο Έντουαρντ δεν είχε φύγει, τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Άρα ποιος ευθύνεται ουσιαστικά για όλα αυτά; Δυστυχώς ο Έντουαρντ! Και το ξέρει! Και γιαυτό διαχειρίζεται τόσο ήρεμα όλες τις καταστάσεις στην Έκλειψη. Πρώτον γιατί αγαπά τη Μπέλλα με έναν τρόπο που εκείνη δεν μπορεί να κατανοήσει καν ακόμα επειδή είναι άνθρωπος και όχι πλάσμα ανώτερου επιπέδου όπως ο Έντουαρντ. Όσες έχετε διαβάσει το Breakin Dawn, θα θυμάστε ότι όταν πια - Σπόιλερ:
η Μπέλλα έχει μεταμορφωθεί απορεί με τον εαυτό της πως μπόρεσε καν να σκεφτεί ότι είχε ερωτευτεί τον Τζέηκομπ. Τα συναισθήματα της πλέον είναι πολύ απόλυτα σε σχέση με τον Έντουαρντ. Είναι άλλου είδους πλάσμα πια και βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Μόνο που ο Έντουαρντ άνηκε σε αυτή την κατηγορία από την αρχή. Και υπάρχει και άλλο ένα καταπληκτικό σημείο για εμένα, ίσως το καλύτερο σε όλη την έκλειψη! Εκεί που ο Τζέηκομπ και ο Έντουαρντ συζητούν οι δυό τους ξεκάθαρα σε σχέση με τη Μπέλλα. Είναι νομίζω το κεφάλαιο Fire and ice. Και μου αρέσει το σημείο που ακόμα και ο Έντουαρντ παραδέχεται ότι δεν θα παίξει το παιχνίδι τίμια! Εξ' αρχής ήξερα ότι το παιχνίδι ήταν χαμένο από την πλευρά του Τζέηκομπ. Αλλά η Μπέλλα είναι άνθρωπος, έχει αδυναμίες. Και εκτός αυτού έχει δημιουργηθεί ένας πολύ στενός δεσμός ανάμεσα σε εκείνη και στον Τζέηκομπ εξαιτίας του ίδιου του Έντουαρντ! Ο Έντουαρντ θα πρέπει λοιπόν να πληρώσει κατά κάποιο τρόπο το τίμημα των αποφάσεων του όταν άφησε τη Μπέλλα... Αυτό είναι όλο~ Τέλος θα πρέπει να αναφέρω ότι πέρα απ' όλα αυτά, λίγο έως πολύ, όλες ξέρετε ότι η Στέφενι Μέγιερ είχε γράψει ουσιαστικά εξ' αρχής, δύο βιβλία. Το Twilight και το Forever Dawn. Στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ήθελαν δύο ακόμα βιβλία για να τραβήξουν το στόρυ. Και κάπως έτσι μεγάλωσε ο ρόλος του Τζέηκομπ. Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία αντίστοιχα χωρίς τον Τζέηκομπ; Ίσως θα μπορούσε απλά να δείξει μία Μπέλλα ακλόνητη - μόνο φίλη του Τζέηκομπ. Η Μπέλλα όμως είναι άνθρωπος... Και νομίζω γιαυτό το έκανε η συγγραφέας γιατί ήθελε να δείξει τη διαφορά του πως αγαπάει ένας άνθρωπος και πως αγαπάνε τα πλάσματα της - τα βαμπιρ. Ίσως για να εξυψώσει τον Έντουαρντ ακόμα περισσότερο! Μπορεί! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 15:29 | |
| Ειλικρινα δεν καταλαβαινω απο που κ ως που αυτο ειναι ελαφρυντικο για τον τζεηκομπ. Μου τη δινει αφανταστα που τον υποστηριζεται... ειμαι η μονη που βλεπει πως τελικα η Μπελλα δεν αγαπουσε τον Εντουαρντ ουτε στο ελαχιστο απο αυτο που νομιζε? Τι να σας πω... για μενα ο τζεηκομπ θα ειναι παντα αυτος που τα κατεστρεψε ολα. | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 15:39 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Ειλικρινα δεν καταλαβαινω απο που κ ως που αυτο ειναι ελαφρυντικο για τον τζεηκομπ. Μου τη δινει αφανταστα που τον υποστηριζεται... ειμαι η μονη που βλεπει πως τελικα η Μπελλα δεν αγαπουσε τον Εντουαρντ ουτε στο ελαχιστο απο αυτο που νομιζε? Τι να σας πω... για μενα ο τζεηκομπ θα ειναι παντα αυτος που τα κατεστρεψε ολα.
Δεν υποστηρίζω τον Τζέηκοπμ. Ο Τζέηκομπ απλά διεκδηκεί τη Μπέλλα επειδή είναι ερωτευμένος. Κάτι που λίγο έως πολύ όλοι θα κάναμε στη θέση του. Άλλωστε δεν συμπαθεί τον Έντουαρντ - τον βλέπει σαν εχθρό του συνήθως. Όσο για τη Μπέλλα το βλέπω όπως το εξήγησα από πάνω. Η Μπέλλα είναι άνθρωπος με αδυναμίες άρα ουσιαστικά δεν μπορεί να αγαπήσει με τον τρόπο που αγαπάει ο Έντουαρντ. Στη συνέχεια αυτό αλλάζει. Αυτό βέβαια έχω εισπράξει εγώ από την ιστορία. Από την άλλη πάλι, υπάρχουν αρκετά σημεία, ειδικότερα στο Breaking Dawn όπου γέλασα πάρα πολύ με τον Τζέηκομπ. Δεν μπορώ να τον μισήσω επειδή ερωτεύτηκε. Θα τον μισούσα αν προσπαθούσε να τη φέρει πισόπλατα στον Έντουαρντ, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Ενώ το έχω δει σε άλλες ιστορίες να γίνεται. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 15:46 | |
| Όχι εγώ συμφωνώ με την WhiteQueen! Για να καταλάβεις πόσο αγαπάς κάποιον και μέχρι που θα έφτανες γι'αυτόν, πρέπει να περάσει από πολλά εμπόδια η σχέση σας ! Αλλά εκτός από αυτό...φαντάσου πόσο βαρετό θα ήταν το βιβλίο αν όλη την ώρα ο Έντουαρντ και η Μπέλα σαλιαρίζαν! Αν δεν υπήρχε ο Τζέηκομπ δεν θα κάναμε πολύωρες συζητήσεις αναλύωντας ποιος από τους 2 είναι ο καλύτερος και ποιος αγαπαέι περισσότερο την Μπέλα.. Δεν θα φανατιζόμασταν! Και σκέψου ότι όλα αυτά είναι μες στη ζωή! Ξέρεις εσύ άνθρωπο χωρίς προβλήματα? Στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα είναι ο Τζέηκομπ! Παρ' όλα αυτά συνεχίζω να είμαι Team Edward!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 15:47 | |
| Καλα μην δαγκωνετε καταλαβα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 15:49 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 15:53 | |
| | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 16:54 | |
| βασικα εχει δικιο η whitequeen ο edward με το να φυγει και να εγκαταληψει την Μπελλα τν εσπρωξε προς τν τζεικομπ!φυσικα κ ειμαι TEAM EDWARD φανατικα αλλα εκει πρεπει να συμφωνησω...μολις π εχω τελειωσει τν νεα σέληνη αρα ειμαι πολυ πιο πισω απο εσας...εκει ομως που διαβαζα αυτα π εκανε ο τζεικομπ...νευριαζα κατα καποιο τροπο...αλλα δν υπηρχε εκει κανενας edward..μονο ο τζεικομπ...αυτος της σταθηκε...ομως εμενα παντα το ιδανικο ζευγαρι θα ειναι Edward+Bella | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 18:02 | |
| αναμεσα στο καλο υπαρχει παντοτε και το κακο... για να κανουμε στη ζωη μας αυτο που θελουμε παντα κανουμε και κατι που δεν το θελουμε... ετσι και για αυτους παντα θα υπηρχε αναμεσα τους (στις σελιδες του βιβλιου δλδ) ο Τζεικομπ
Θελουμε δε θελουμε
φολα στα κοπροσκυλα!!!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 18:41 | |
| Αχ!!!εχουμε ανοιξει πολυ μεγαλο θεμα συζητησης!!!!!Ο φουκαρας ο Τζεικομπ οσο και να με εκνευριζει η παρουσια του εκανε αυτο που θα εκανε ο καθενας στην θεση του!!!Αγαπησε την Bella (που πας ρε Καραμητρο?) και την διεκδικει(τα θελει ο κ*λος του)!!!Αλλα δεν πιστευω οτι εσπρωξε ο Εdward την Βella στην αγκαλια του!!Το θεωρω δικαιολογια!!!Ισως επειδη τυχαινει να ειμαι ρομαντικη σε βαθμο αηδιας!Οπως ειπα και χθες η Βella λογω του νεαρου της ηλικιας δεν ηταν σε θεση να συνειδητοποιησει το μεγεθος των συναισθηματων της απεναντι στον edward!μπορει να ηταν υπευθηνη απεναντι στις υποχρεωσεις της αλλα ηταν ενα κοριτσακι 17 χρονων που δεν αναζητησε τον ερωτα(μικρη κοπελα ηταν αλλωστε) απλα της ηρθε απο το πουθενα(αρα συναισθηματικα ανωριμη). Σε αντιθεση με τον Εdward που βιωσε τα 100 χρονια μοναξιας και ηταν σιγουρος για αυτο που ενιωθε γιατι το αποζητουσε και δεν το ειχε βρει πουθενα μεχρι τωρα!Αν η Bella ειχε την συναισθηματικη ωριμοτητα να καταλαβει ποσο πολυ σημαντικος ηταν τελικα εκεινος για αυτην,ενδεχομενος τα συναισθηματα της για τον τζεικομπ να παρεμεναν παντα φιλικα!και αυτο γιατι οταν ξερεις ποσο πολυ αγαπας καποιον ακομα και αν φυγει,ελπιζεις ,περιμενεις με υπομονη,οχι απλα μηνες αλλα χρονο-χρονια!δεν μπορεις να φανταστεις τον εαυτο σου με αλλον ανθρωπο-λυκανθρωπο ποαο μαλλον οταν ξερεις οτι αυτος που αγαπας σε λατρευει!!!!Πως να βρεις παρηγορια σε εναν τζεικομπ οταν εχεις να τον συγκρινεις με ενα vampire 2 μετρα(ζωη να χει) σαν τον Edward!!!? | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 19:28 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Αχ!!!εχουμε ανοιξει πολυ μεγαλο θεμα συζητησης!!!!!Ο φουκαρας ο Τζεικομπ οσο και να με εκνευριζει η παρουσια του εκανε αυτο που θα εκανε ο καθενας στην θεση του!!!Αγαπησε την Bella (που πας ρε Καραμητρο?) και την διεκδικει(τα θελει ο κ*λος του)!!!Αλλα δεν πιστευω οτι εσπρωξε ο Εdward την Βella στην αγκαλια του!!Το θεωρω δικαιολογια!!!Ισως επειδη τυχαινει να ειμαι ρομαντικη σε βαθμο αηδιας!Οπως ειπα και χθες η Βella λογω του νεαρου της ηλικιας δεν ηταν σε θεση να συνειδητοποιησει το μεγεθος των συναισθηματων της απεναντι στον edward!μπορει να ηταν υπευθηνη απεναντι στις υποχρεωσεις της αλλα ηταν ενα κοριτσακι 17 χρονων που δεν αναζητησε τον ερωτα(μικρη κοπελα ηταν αλλωστε) απλα της ηρθε απο το πουθενα(αρα συναισθηματικα ανωριμη). Σε αντιθεση με τον Εdward που βιωσε τα 100 χρονια μοναξιας και ηταν σιγουρος για αυτο που ενιωθε γιατι το αποζητουσε και δεν το ειχε βρει πουθενα μεχρι τωρα!Αν η Bella ειχε την συναισθηματικη ωριμοτητα να καταλαβει ποσο πολυ σημαντικος ηταν τελικα εκεινος για αυτην,ενδεχομενος τα συναισθηματα της για τον τζεικομπ να παρεμεναν παντα φιλικα!και αυτο γιατι οταν ξερεις ποσο πολυ αγαπας καποιον ακομα και αν φυγει,ελπιζεις ,περιμενεις με υπομονη,οχι απλα μηνες αλλα χρονο-χρονια!δεν μπορεις να φανταστεις τον εαυτο σου με αλλον ανθρωπο-λυκανθρωπο ποαο μαλλον οταν ξερεις οτι αυτος που αγαπας σε λατρευει!!!!Πως να βρεις παρηγορια σε εναν τζεικομπ οταν εχεις να τον συγκρινεις με ενα vampire 2 μετρα(ζωη να χει) σαν τον Edward!!!?
η αληθεια ειναι οτι edward k jacob δεν συγκρινονται...!!!!!!!!!μν λεμε κ οτι θελουμε!κ αν τ δεις αλλιως σαν εμφανιση η μπελα ταιριαζει πολυ μα πολυ περισσοτερο με τον edward!!!!!!!απλα η stephanie δημιουργησε τν ρολο του τζεικομπ για να δωσει μεγαλυτερη αγωνια..και οντως αυτο εγινε!!!!!!ολοι θελαμε στην νεα σεληνη καποτε να εμφανιζοταν...αλλα αν δεν τν ειχε δημιουργησει δν θα ηταν τοσο ωραιο!!!!!!!παντως απο οτι εχω ακουσει εχει happy end!!!!!!!!!! | |
|
| |
Amalia Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 79 Registration date : 17/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 19:49 | |
| Οχι απλα Happy end, εχει το απολυτο ending. Anyway, αυτο που ηθελα να πω...Το ειχα πει και στα προηγουμενα ποστ μου χθες. Ναι μεν δεν ημουν καθολου ευχαριστημενη με την εξελιξη που πηραν τα πραγματα με τον Τζαεικομπ, σιγουρα και του δωσαμε υπερβολικα μεγαλη αξια σαν χαρακτηρα ξεκινωντας απο τη Νεα Σεληνη αλλα ουτως η αλλως καθ'οτι λυκανθρωπος ας πουμε οτι η Μπελλα ηταν ακομα ενα μεσαο για να μας δειξει τη διαμαχη των δυο φυλών. Θεωρω πως η Μπελλα σαν ανθρωπος ενιωσε οτι ενιωσε για τον τζεικομπ, και καλα εκανε. Εδω να τονισω οτι δεν εννοω οτι μου αρεσε αυτο που διαβασα. Οτι δηλαδη με καποιον τροπο ειχε αισθηματα και για τον Τζεικομπ. Ας πουμε ομως οτι τον χρησιμοποιησε σε μια παρα πολυ δυσκολη στιγμη της ζωης της για να καταφερει να ορθοποδησει και παλι δεν τα καταφερε. Οσο και αν δε μας αρεσει το γεγονος, ο Τζεικομπ ηταν αυτος που της σταθηκε ολο αυτο το διαστημα που ο Εντουαρντ ηταν μακρια της. Ο ιδιος ο Εντουαρντ ηταν αυτος που την ωθησε να σκεφτει και καποιον αλλο εκτος απο αυτον για να καταφερει να σκεφτει τη ζωη της χωρις αυτον. Βλακεια του βεβαια, το λαθος ξεκιναει απο τη στιγμη που αποφασισε να την αφησει. Γι'αυτο ακριβως δε βρισκω φαουλ τη συμπεριφορα του Τζεικομπ. ΟΚ μπορει να εγινε πιεστικος να φερθηκε ανωριμα αλλα αυτη ειναι και η φυση του. Πρωτον ειναι εφηβος και αρα ανωριμος, δευτερον ειναι λυκαθνρωπος και αρα οξυθυμος και πιεστικος απο την φυση του, ανυπομονος αν θελετε. Η Μπελλα τον φιλησε με δικη της θεληση, ας πουμε οτι ηταν κατι που της ειχε μεινει απωθημενο απο τη Νεα Σεληνη οταν τουλαχιστον 2 φορες βρεθηκε στη θεση να σκεφτεται να σπασει τα ορια που ειχε θεσει η ιδια για τη μεταξυ τους σχεση. η Μπελλα ηταν αυτη που κρατουσε τον Τζεικομπ σε μια αποσταση. Με το παραμικρο ανοιγμα αυτος θα εσπαγε αυτα τα ορια. Ηταν λογικο να αισθανθει πραγματα γι'αυτον οταν ειχε κανει τοσα γι'αυτην Θα μπορουσα να πω οτι η αγαπη της ηταν περισσοτερο θεμα μεγαλης συμπαθειας, ευγνωμοσυνης,εκτιμησης στο προσωπο του ατομου που της σταθηκε τοσο καλα και τη βοηθησε να ξεφυγει απο το βουρκο. Η Μπελλα ειναι ανθρωπος και εχει αδυναμιες. Τα αισθηματα της δεν ειναι ακομα απολυτα οπως οταν μεταμορφωνεται. Ειναι και ανωριμη? Ναι, ειναι και ειναι λογικο. Ο Τζεικομπ περισσοτερο ομως λειτουργησε σαν οργανο πλοκης. Εωαλε την Μπελλα σε αυτη τη συναισθηματικη δοκιμασια για να μας δειξει τελικα το μεγαλειο της αγαπης του Εντουαρντ και της Μπελλα. Σιγουρα δεν εγινε με τον καλυτερο τροπο. Ουτε κ εμενα μ'αρεσε να βλεπω να υπαρχει η "αμφιβολια" η οποια τελικα εξανεμιστηκε. Η Μπελλα ωριμασε μεσα απο αυτο. Ειδε οτι τελικα η επιλογη της να μεινει για μια αιωνιοτητα στο πλευρο του Εντουαρντ δεν ηταν επιπολαιη. Δεν ηταν γιατι τη μαγευε απλα επειδη ηταν κοντα της. Ενω οταν ελειπε η απουσια του δε σημαινε τιποτα γι αυτην. Δεν ηταν ενα καπριτσιο η ο παρορμητικος και επιπολαιος πρωτος νεανικος ερωτας. αν θελετε πιστευω οτι η Μπελλα δε θα ειχε ωριμασει συναισθηματικα σαν ανθρωπος αν δεν ειχε περασει μια αμφιταλαντευση συναισθηματων. Ολοι μας την εχουμε περασει. Και αυτο ακριβως ειναι το σημειο που καταλαβαινουμε τα αισθηματα μας και τα ξεδιαλυνουμε. Δε θα επρεπε να εχει αμφιβολιες για τον ερωτα της με τον Εντουαρντ θα μου πειτε αφου ηταν το τελειο. Σας κατεστρεψε τη μαγεια θα μου πειτε. Η μαγεια ειναι ακομα εκει ομως. Η Μπελλα εχοντας νιωσει οτι ενιωσε ειναι πλεον 100% σιγουρη για την επιλογη της. Και μονο οτι τελικα θα περασει ολη την αιωνιοτητα με το ενα και μοναδικο της ταιρι ειναι μαγικο. "La tua cantante" οπως ειχε πει και ο Αρο στον Εντουαρντ στη Βολτερα. Η Μπελλα ειναι γι'αυτον το δικο του "τραγουδι". Ηταν ισως κατι που ειχε αποφασιστει στα αστρα. 110 χρονια υπαρξης του ο Εντουαρντ και δεν ειχε βρει κατι παρομοιο. Οχι, δε νομιζω πως ο Τζεικομπ και οτι εγινε χαλαει κατι. Αντιθετως νομιζω βοηθησε στην εξελιξη της σχεσης τους. Η Μπελλα δοκιμαστηκε πριν γινει αθανατη και ειδε οτι τελικα η αρχικη της αποφασ ηταν η σωστη. Αν γινοταν κατι τετοιο οταν πλεον ειχε ηδη γινει αθανατη? Και δεν μπορουσε να κανει τιποτα για να αλλαξει τα πραγματα? Η σχεση της με τον τζεικομπ την προετοιμασε για μια αιωνια σχεση αγαπης ε τον Εντουαρντ. Ο αληθινος ερωτας της για τον Εντουαρντ και η "δοκιμασι" που περασε για να το αποδειξει εθεσε πραγματικα γερα θεμελια για τη σχεση τους. Οπως και να το κανουμε ο Τζεικομπ στην προκειμενη φαση δεν ηταν ευκολος αντιπαλος. Ηταν εκει οταν η Μπελλα τον χρειαζοταν περισσοτερο και αυτο και μονο δειχνει ποσο πιο πολυ δοσμενη ειναι στον Εντουαρντ. Θα ηταν αχαριστια απο μερους της να μην ενιωθε απολυτως τιποτα. Ακαρδο, ψυχρο. Συμπερασματικα Edward+Bella for eternity!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 20:07 | |
| - Amalia έγραψε:
- Οχι απλα Happy end, εχει το απολυτο ending.
Anyway, αυτο που ηθελα να πω...Το ειχα πει και στα προηγουμενα ποστ μου χθες. Ναι μεν δεν ημουν καθολου ευχαριστημενη με την εξελιξη που πηραν τα πραγματα με τον Τζαεικομπ, σιγουρα και του δωσαμε υπερβολικα μεγαλη αξια σαν χαρακτηρα ξεκινωντας απο τη Νεα Σεληνη αλλα ουτως η αλλως καθ'οτι λυκανθρωπος ας πουμε οτι η Μπελλα ηταν ακομα ενα μεσαο για να μας δειξει τη διαμαχη των δυο φυλών. Θεωρω πως η Μπελλα σαν ανθρωπος ενιωσε οτι ενιωσε για τον τζεικομπ, και καλα εκανε. Εδω να τονισω οτι δεν εννοω οτι μου αρεσε αυτο που διαβασα. Οτι δηλαδη με καποιον τροπο ειχε αισθηματα και για τον Τζεικομπ. Ας πουμε ομως οτι τον χρησιμοποιησε σε μια παρα πολυ δυσκολη στιγμη της ζωης της για να καταφερει να ορθοποδησει και παλι δεν τα καταφερε. Οσο και αν δε μας αρεσει το γεγονος, ο Τζεικομπ ηταν αυτος που της σταθηκε ολο αυτο το διαστημα που ο Εντουαρντ ηταν μακρια της. Ο ιδιος ο Εντουαρντ ηταν αυτος που την ωθησε να σκεφτει και καποιον αλλο εκτος απο αυτον για να καταφερει να σκεφτει τη ζωη της χωρις αυτον. Βλακεια του βεβαια, το λαθος ξεκιναει απο τη στιγμη που αποφασισε να την αφησει. Γι'αυτο ακριβως δε βρισκω φαουλ τη συμπεριφορα του Τζεικομπ. ΟΚ μπορει να εγινε πιεστικος να φερθηκε ανωριμα αλλα αυτη ειναι και η φυση του. Πρωτον ειναι εφηβος και αρα ανωριμος, δευτερον ειναι λυκαθνρωπος και αρα οξυθυμος και πιεστικος απο την φυση του, ανυπομονος αν θελετε. Η Μπελλα τον φιλησε με δικη της θεληση, ας πουμε οτι ηταν κατι που της ειχε μεινει απωθημενο απο τη Νεα Σεληνη οταν τουλαχιστον 2 φορες βρεθηκε στη θεση να σκεφτεται να σπασει τα ορια που ειχε θεσει η ιδια για τη μεταξυ τους σχεση. η Μπελλα ηταν αυτη που κρατουσε τον Τζεικομπ σε μια αποσταση. Με το παραμικρο ανοιγμα αυτος θα εσπαγε αυτα τα ορια. Ηταν λογικο να αισθανθει πραγματα γι'αυτον οταν ειχε κανει τοσα γι'αυτην Θα μπορουσα να πω οτι η αγαπη της ηταν περισσοτερο θεμα μεγαλης συμπαθειας, ευγνωμοσυνης,εκτιμησης στο προσωπο του ατομου που της σταθηκε τοσο καλα και τη βοηθησε να ξεφυγει απο το βουρκο. Η Μπελλα ειναι ανθρωπος και εχει αδυναμιες. Τα αισθηματα της δεν ειναι ακομα απολυτα οπως οταν μεταμορφωνεται. Ειναι και ανωριμη? Ναι, ειναι και ειναι λογικο. Ο Τζεικομπ περισσοτερο ομως λειτουργησε σαν οργανο πλοκης. Εωαλε την Μπελλα σε αυτη τη συναισθηματικη δοκιμασια για να μας δειξει τελικα το μεγαλειο της αγαπης του Εντουαρντ και της Μπελλα. Σιγουρα δεν εγινε με τον καλυτερο τροπο. Ουτε κ εμενα μ'αρεσε να βλεπω να υπαρχει η "αμφιβολια" η οποια τελικα εξανεμιστηκε. Η Μπελλα ωριμασε μεσα απο αυτο. Ειδε οτι τελικα η επιλογη της να μεινει για μια αιωνιοτητα στο πλευρο του Εντουαρντ δεν ηταν επιπολαιη. Δεν ηταν γιατι τη μαγευε απλα επειδη ηταν κοντα της. Ενω οταν ελειπε η απουσια του δε σημαινε τιποτα γι αυτην. Δεν ηταν ενα καπριτσιο η ο παρορμητικος και επιπολαιος πρωτος νεανικος ερωτας. αν θελετε πιστευω οτι η Μπελλα δε θα ειχε ωριμασει συναισθηματικα σαν ανθρωπος αν δεν ειχε περασει μια αμφιταλαντευση συναισθηματων. Ολοι μας την εχουμε περασει. Και αυτο ακριβως ειναι το σημειο που καταλαβαινουμε τα αισθηματα μας και τα ξεδιαλυνουμε. Δε θα επρεπε να εχει αμφιβολιες για τον ερωτα της με τον Εντουαρντ θα μου πειτε αφου ηταν το τελειο. Σας κατεστρεψε τη μαγεια θα μου πειτε. Η μαγεια ειναι ακομα εκει ομως. Η Μπελλα εχοντας νιωσει οτι ενιωσε ειναι πλεον 100% σιγουρη για την επιλογη της. Και μονο οτι τελικα θα περασει ολη την αιωνιοτητα με το ενα και μοναδικο της ταιρι ειναι μαγικο. "La tua cantante" οπως ειχε πει και ο Αρο στον Εντουαρντ στη Βολτερα. Η Μπελλα ειναι γι'αυτον το δικο του "τραγουδι". Ηταν ισως κατι που ειχε αποφασιστει στα αστρα. 110 χρονια υπαρξης του ο Εντουαρντ και δεν ειχε βρει κατι παρομοιο. Οχι, δε νομιζω πως ο Τζεικομπ και οτι εγινε χαλαει κατι. Αντιθετως νομιζω βοηθησε στην εξελιξη της σχεσης τους. Η Μπελλα δοκιμαστηκε πριν γινει αθανατη και ειδε οτι τελικα η αρχικη της αποφασ ηταν η σωστη. Αν γινοταν κατι τετοιο οταν πλεον ειχε ηδη γινει αθανατη? Και δεν μπορουσε να κανει τιποτα για να αλλαξει τα πραγματα? Η σχεση της με τον τζεικομπ την προετοιμασε για μια αιωνια σχεση αγαπης ε τον Εντουαρντ. Ο αληθινος ερωτας της για τον Εντουαρντ και η "δοκιμασι" που περασε για να το αποδειξει εθεσε πραγματικα γερα θεμελια για τη σχεση τους. Οπως και να το κανουμε ο Τζεικομπ στην προκειμενη φαση δεν ηταν ευκολος αντιπαλος. Ηταν εκει οταν η Μπελλα τον χρειαζοταν περισσοτερο και αυτο και μονο δειχνει ποσο πιο πολυ δοσμενη ειναι στον Εντουαρντ. Θα ηταν αχαριστια απο μερους της να μην ενιωθε απολυτως τιποτα. Ακαρδο, ψυχρο.
Συμπερασματικα Edward+Bella for eternity!!!! Νομίζω οτι με κάλυψες!!!(Αν και συμπαθω τον Τζεικ λιο περισσότερο... ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 20:22 | |
| - Amalia έγραψε:
- Οχι απλα Happy end, εχει το απολυτο ending.
Anyway, αυτο που ηθελα να πω...Το ειχα πει και στα προηγουμενα ποστ μου χθες. Ναι μεν δεν ημουν καθολου ευχαριστημενη με την εξελιξη που πηραν τα πραγματα με τον Τζαεικομπ, σιγουρα και του δωσαμε υπερβολικα μεγαλη αξια σαν χαρακτηρα ξεκινωντας απο τη Νεα Σεληνη αλλα ουτως η αλλως καθ'οτι λυκανθρωπος ας πουμε οτι η Μπελλα ηταν ακομα ενα μεσαο για να μας δειξει τη διαμαχη των δυο φυλών. Θεωρω πως η Μπελλα σαν ανθρωπος ενιωσε οτι ενιωσε για τον τζεικομπ, και καλα εκανε. Εδω να τονισω οτι δεν εννοω οτι μου αρεσε αυτο που διαβασα. Οτι δηλαδη με καποιον τροπο ειχε αισθηματα και για τον Τζεικομπ. Ας πουμε ομως οτι τον χρησιμοποιησε σε μια παρα πολυ δυσκολη στιγμη της ζωης της για να καταφερει να ορθοποδησει και παλι δεν τα καταφερε. Οσο και αν δε μας αρεσει το γεγονος, ο Τζεικομπ ηταν αυτος που της σταθηκε ολο αυτο το διαστημα που ο Εντουαρντ ηταν μακρια της. Ο ιδιος ο Εντουαρντ ηταν αυτος που την ωθησε να σκεφτει και καποιον αλλο εκτος απο αυτον για να καταφερει να σκεφτει τη ζωη της χωρις αυτον. Βλακεια του βεβαια, το λαθος ξεκιναει απο τη στιγμη που αποφασισε να την αφησει. Γι'αυτο ακριβως δε βρισκω φαουλ τη συμπεριφορα του Τζεικομπ. ΟΚ μπορει να εγινε πιεστικος να φερθηκε ανωριμα αλλα αυτη ειναι και η φυση του. Πρωτον ειναι εφηβος και αρα ανωριμος, δευτερον ειναι λυκαθνρωπος και αρα οξυθυμος και πιεστικος απο την φυση του, ανυπομονος αν θελετε. Η Μπελλα τον φιλησε με δικη της θεληση, ας πουμε οτι ηταν κατι που της ειχε μεινει απωθημενο απο τη Νεα Σεληνη οταν τουλαχιστον 2 φορες βρεθηκε στη θεση να σκεφτεται να σπασει τα ορια που ειχε θεσει η ιδια για τη μεταξυ τους σχεση. η Μπελλα ηταν αυτη που κρατουσε τον Τζεικομπ σε μια αποσταση. Με το παραμικρο ανοιγμα αυτος θα εσπαγε αυτα τα ορια. Ηταν λογικο να αισθανθει πραγματα γι'αυτον οταν ειχε κανει τοσα γι'αυτην Θα μπορουσα να πω οτι η αγαπη της ηταν περισσοτερο θεμα μεγαλης συμπαθειας, ευγνωμοσυνης,εκτιμησης στο προσωπο του ατομου που της σταθηκε τοσο καλα και τη βοηθησε να ξεφυγει απο το βουρκο. Η Μπελλα ειναι ανθρωπος και εχει αδυναμιες. Τα αισθηματα της δεν ειναι ακομα απολυτα οπως οταν μεταμορφωνεται. Ειναι και ανωριμη? Ναι, ειναι και ειναι λογικο. Ο Τζεικομπ περισσοτερο ομως λειτουργησε σαν οργανο πλοκης. Εωαλε την Μπελλα σε αυτη τη συναισθηματικη δοκιμασια για να μας δειξει τελικα το μεγαλειο της αγαπης του Εντουαρντ και της Μπελλα. Σιγουρα δεν εγινε με τον καλυτερο τροπο. Ουτε κ εμενα μ'αρεσε να βλεπω να υπαρχει η "αμφιβολια" η οποια τελικα εξανεμιστηκε. Η Μπελλα ωριμασε μεσα απο αυτο. Ειδε οτι τελικα η επιλογη της να μεινει για μια αιωνιοτητα στο πλευρο του Εντουαρντ δεν ηταν επιπολαιη. Δεν ηταν γιατι τη μαγευε απλα επειδη ηταν κοντα της. Ενω οταν ελειπε η απουσια του δε σημαινε τιποτα γι αυτην. Δεν ηταν ενα καπριτσιο η ο παρορμητικος και επιπολαιος πρωτος νεανικος ερωτας. αν θελετε πιστευω οτι η Μπελλα δε θα ειχε ωριμασει συναισθηματικα σαν ανθρωπος αν δεν ειχε περασει μια αμφιταλαντευση συναισθηματων. Ολοι μας την εχουμε περασει. Και αυτο ακριβως ειναι το σημειο που καταλαβαινουμε τα αισθηματα μας και τα ξεδιαλυνουμε. Δε θα επρεπε να εχει αμφιβολιες για τον ερωτα της με τον Εντουαρντ θα μου πειτε αφου ηταν το τελειο. Σας κατεστρεψε τη μαγεια θα μου πειτε. Η μαγεια ειναι ακομα εκει ομως. Η Μπελλα εχοντας νιωσει οτι ενιωσε ειναι πλεον 100% σιγουρη για την επιλογη της. Και μονο οτι τελικα θα περασει ολη την αιωνιοτητα με το ενα και μοναδικο της ταιρι ειναι μαγικο. "La tua cantante" οπως ειχε πει και ο Αρο στον Εντουαρντ στη Βολτερα. Η Μπελλα ειναι γι'αυτον το δικο του "τραγουδι". Ηταν ισως κατι που ειχε αποφασιστει στα αστρα. 110 χρονια υπαρξης του ο Εντουαρντ και δεν ειχε βρει κατι παρομοιο. Οχι, δε νομιζω πως ο Τζεικομπ και οτι εγινε χαλαει κατι. Αντιθετως νομιζω βοηθησε στην εξελιξη της σχεσης τους. Η Μπελλα δοκιμαστηκε πριν γινει αθανατη και ειδε οτι τελικα η αρχικη της αποφασ ηταν η σωστη. Αν γινοταν κατι τετοιο οταν πλεον ειχε ηδη γινει αθανατη? Και δεν μπορουσε να κανει τιποτα για να αλλαξει τα πραγματα? Η σχεση της με τον τζεικομπ την προετοιμασε για μια αιωνια σχεση αγαπης ε τον Εντουαρντ. Ο αληθινος ερωτας της για τον Εντουαρντ και η "δοκιμασι" που περασε για να το αποδειξει εθεσε πραγματικα γερα θεμελια για τη σχεση τους. Οπως και να το κανουμε ο Τζεικομπ στην προκειμενη φαση δεν ηταν ευκολος αντιπαλος. Ηταν εκει οταν η Μπελλα τον χρειαζοταν περισσοτερο και αυτο και μονο δειχνει ποσο πιο πολυ δοσμενη ειναι στον Εντουαρντ. Θα ηταν αχαριστια απο μερους της να μην ενιωθε απολυτως τιποτα. Ακαρδο, ψυχρο.
Συμπερασματικα Edward+Bella for eternity!!!! μπραβο!!!με καλυψες κ εμενα!!!τωρα ανυπομονω πιο πολυ να διαβασω τν εκλειψη!!τν εχω αρχισει...αλλα να δω ποτε θα τν τελειωσω | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
Amalia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 20:53 | |
| Αυτο ειναι το προβλημα με εμας τα κοριτσακια. Οτι ωριμαζουμε συναισθηματικα απο μικρα και ειμαστε ρομαντικες εν αντιθεσει με καποιους αλλους χρωμοσωματος ΧΥ.... :pig: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 21:29 | |
| - Amalia έγραψε:
- Αυτο ειναι το προβλημα με εμας τα κοριτσακια. Οτι ωριμαζουμε συναισθηματικα απο μικρα και ειμαστε ρομαντικες εν αντιθεσει με καποιους αλλους χρωμοσωματος ΧΥ.... :pig:
Ευτυχώς ο Έντουαρντ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία! Έχει άλλου τύπου χρωμοσώματα! Βαμπιρίσια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 21:42 | |
| αχχχχχ ναι...ο εντουαρντ απλα δεν υπαρχει....ειναι ονειροοο!!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 21:57 | |
| Άπιαστο όνειρο είναι κορίτσια.... και τί θα κάνουμε να βγεί αληθινό....αχχχχχ | |
|
| |
Amalia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 21 Ιαν 2009 - 23:59 | |
| Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι.... :no: | |
|
| |
Amalia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 1:19 | |
| Τελος παντων εχοντας διαβασει δευτερη φορα το τριτο βιβλιο της σειρας(ναι το ξερω ειναι μαζοχισμος να διαβαζεις τα κεφαλαια με τον Τζεικομπ)επιτρεψτε μου να πω οτι η επιμονη του απλα κανει τον Εντουαρντ να φαντζει ακομα πιο τελειος με την ανυπερβλητη υπομονη και κατανοηση που δειχνει απεναντι στην ανωριμοτητα της Μπελλα....Τι να πω πια? Μπραβο του, του παιδιου.....Αγαλμα του αξιζει αν και ποτε δε θα φτασει σε ομορφια την δικια του....
Εν τω μεταξυ ελπιζω να καταλαβατε οτι το διαμαντακι που εδψσε στην Μπελλα σαν δωρο ηταν κομματι απο το σωμα του ε? Η μονο εγω το καταλαβα και δημιουργησα αυτη τη θεωρια η οποια με εστειλε αμεσως στο ροζ συννεφακι του Εντουαρντ....? | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 1:22 | |
| αποκλείεται να είναι κομμάτι από το σώμα του το διαμάντι απλώς για εκείνον τα χρήματα δεν είναι τίποτα και είπε να της κάνει ένα μικρό δωράκι θέλει να την κακομαθαίνει το παιδί θέλω και εγώ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 2:02 | |
| Δεν νομίζω να είναι κομμάτι από το σώμα του! Πως το σκέφτηκες αυτό?? | |
|
| |
jate Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 23/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 11:13 | |
| Αν ηταν απο το σωμα του θα ηταν λιγο αηδια..Φανταζεστε να της λεει "Παρε το νυχι μου για παντα να το εχεις..?" Ασε που αυτο λαμπυριζε και το βραδυ.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 11:19 | |
| Εγώ νομίζω (αν κατάλαβα καλά) ότι το διαμαντάκι ήταν από ένα κόσμημα που είχε η μητέρα του. Βραχιόλι ή κάτι τέτοιο και μάλιστα σε κάποιο σημείο λέει ότι έχει δώσει και ένα στην Άλις και στην Έσμε. Για διαφωτίστε μας και οι υπόλοιπες τι καταλάβατε γιαυτό. | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|