| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 11:35 | |
| εγώ πάλι νομίζω ότι το αγόρασε ο ίδιος και της είπε ότι είναι από τη μητέρα του για να μην το αρνηθεί. Γιατί ως γνωστό η Μπέλλα δεν θέλει να της παίρνει δώρα ο Έντουαρντ με τα λεφτά του αφού δεν μπορεί να του το ανταποδώσει. Θέλει να νιώθει ίση με αυτόν. | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 14:12 | |
| Εγω παιδια καταλαβα πως της αγορασε ενα διαμαντι και της ειπε πως ειναι κρυσταλλος για να το δεχτει...Γιατι ως γνωστον η Μπελλα ειναι βοδι. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 14:14 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Εγω παιδια καταλαβα πως της αγορασε ενα διαμαντι και της ειπε πως ειναι κρυσταλλος για να το δεχτει...Γιατι ως γνωστον η Μπελλα ειναι βοδι.
Βόδι! Ναι κι εγώ το ίδιο πιστεύω! | |
|
| |
vantela Twilight Human
Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 14:15 | |
| Ίσως επειδή η Bella απο την αρχή του βιβλίου διάβασε τα Ανεμοδαρμένα Ύψη πιο πολλές φορές και απο μένα!Πάντως μου φάνηκε χθες που επιτέλους το τελείωσα (και δε βρίσκω το τέταρτο τώρα...) οτι η Stephenie στο τέλος ήθελε να το κάνει λίγο Ανεμοδαρμένα Ύψη με τις σωστές όμως επιλογές αυτή τη φορά. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 14:17 | |
| Συνέβη κάτι παρόμοιο σατ Ανεμοδαρμένα Ύψη?? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 14:46 | |
| Ναι η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εγώ έχω διαβάσει τα ανεμοδαρμένα ύψη. Αλλά πως γίνεται ρε κορίτσια και καταλάβαμε όλες κάτι διαφορετικό σε σχέση με το διαμάντι; Μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει κάποια που ξέρει καλά Αγγλικά; Αλλιώς καήκαμε γιατί θα εναπωθέσουμε τις ελπίδες μας στην μετάφραση της Πλατύπους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 14:49 | |
| Θα ρωτησω και την αδερφη μου (που οσο να ναι ενα proficiency το χει) και θα σου πω... | |
|
| |
Amalia Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 79 Registration date : 17/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 15:32 | |
| Ναι οντως δεν ξερω πως το σκεφτηκα....Μπορει να ειναι απο το κοσμημα της μητερας του ομως το οτι εχει δωσει και στην Εσμε και στην Αλις, περισσοτερο μου φανηκε σαν δικαιολογια για να το δεχτει σαν να της λεει οτι δεν ξοδευτηκα, εχω δωσει και αλλου, γιατι η Μπελλα.... | |
|
| |
vantela Twilight Human
Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 17:55 | |
| Στα Ανεμοδαρμενα Υψη η Kathy ενω ειναι απολυτα ερωτευμενη με τον Heathcliff , επειδη πιστευει οτι η ζωη μαζι του θα ειναι ασχημη και δυσκολη, πιανει φιλια και μετα σχεση με τον Edgar, ο Heath φευγει κι αυτη τον παντρευεται και μετα υποφερει και απο εκει και μετα καταστρεφονται ολοι. | |
|
| |
Amalia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 19:33 | |
| Ευτυχως που δεν κατεληξε ετσι η φιλια με τον....Τζεικ.....Με ειχε πιασει καταθλιψη οταν διαβαζα τα ανεμοδαρμενα υψη... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 21:34 | |
| Eνδεχομενως τα''Ανεμοδαρμενα Υψη'' να ειναι ενα απο τα αγαπημενα βιβλια της συγγραφεα!!Να ειναι ενα απο αυτα που τις εκαναν εντυπωση οι χαρακτηρες αλλα να την δυσαρεστησε η καταληξη τους!!Μπορει μεσα απο την δικια της ιστορια να ηθελε να αλλαξει το τελος απο τα ''ανεμοδαρμενα υψη''!Ισως η ''εκλειψη'' να ειναι η απαντηση της Μεγιερ σε ενα ''if then'' παρομοιο με το δικο μας αλλα με διαφορετικο σημειο αναφορας!!! Οσο πιο πολυ διαβαζω τα βιβλια της τοσο πιο πολυ με εξιταρουν λογοτεχνικα!!!! Χαιρομαι που εχω ακομα αρκετο υλικο για να μελετησω !!! :flower: | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 31 Ιαν 2009 - 23:08 | |
| οτι η Μπελα ειναι Βοδι αυτο είναι σιγουρο αλλα και εγω αυτο καταλαβα οτι ηταν της μανας του... Τωρα αν το ειπε αυτο μονο και μονο για ν ατο δεχτει το βαδακι ειναι αλλα θεμα .. μηπως να τα θεσουμε στο site της Στεφανι σαν ερωτημα??
Μηπως και μας πει τι στο καλο γινεται
Μηπως λεω εγω τωρα... | |
|
| |
Amalia Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 0:59 | |
| Εγω εχω μια αλλη απορια πολυ σοβαρη...Ρε κοριτσια, οταν η Μπελλα εχει την "επελαση των Ρωσων"καθε μηνα τι γινεται? | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 1:30 | |
| Στην Αμερικη οι περισσοτερες χρησιμοποιουν ταμπον!!Υποθετω οτι αυτο σωζει καπως την κατασταση!!Αλλα και ο Εντ πρεπει να ηταν συνηθισμενος λογικα απο τα υπολοιπα κοριτσια του σχολειου!!Ασε που δεν προκειται για καθαρο αιμα και μαλλον δεν θα του αρεσε η γευση!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 10:00 | |
| | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 10:32 | |
| ειναι βρομικο αιμα και δεν εχει την ιδια μυρωδια με το αιμα μας | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 11:35 | |
| Είχα διαβάσει κάπου μία απάντηση της Μέγιερ σχετικά με αυτό. Είχε πει ότι αυτό είναι νεκρό αίμα λέει για τον Έντουαρντ και δεν τον επηρεάζει. Επίσης η Μπέλλα ντρέπεται πολύ για να συζητήσει μαζί του κάτι τέτοιο και ο Έντουαρντ είναι πολύ τζέντλεμαν για να το θίξει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 13:47 | |
| SPOILER!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=VzDb5QVkrxYΣτην αρχη του βιντεο καθε λιγο και λιγακι εβγαζα τα ακουστικα γιατι δεν αντεχα να κουω στο φιλι με επιασαν τα κλαμματα και στην αντιδραση της κοπελας τα γελια γιατι η αντιδραση της μοιαζει παρα πολυ με τη δικια μου... | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 15:17 | |
| sory na kanw mia erwtisi....eida sto link poy edwses danaecullen to video...olo ayto to biblio einai i eklipsi???pwpw exw na rikse diabasma...mpoliko.... | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 15:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 18:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 20:00 | |
| | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 21:31 | |
| τον σιχαινομαι! ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 21:38 | |
| - LizCullen έγραψε:
- τον σιχαινομαι! ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!
ΚΑΙ ΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 21:46 | |
| ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!!! | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|