| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 21:48 | |
| Καλα κοριτσια οταν ειδα το βιντ που εβαλα και πιο πανω και διαβαζε η κοπελα αυτο το σημειο μου ξαναφουντωσε το μισος...!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ!!! ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΒΛΑΚΟΖΩΟ~ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ!!!!! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Φεβ 2009 - 21:52 | |
| μερικες φορες σκεφτομαι οτι θα ηταν καλυτερα εαν υπηρχε το forever dawn....
ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| |
| |
vantela Twilight Human
Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 0:02 | |
| Εγω το βλεπω λιγο αλλιως, ας πουμε οτι καν αυτος και ο,τι εκανε δε μπορεσε να χωρισει κατι που ηταν γραφτο. Το εκανε απλα πιο δυνατο. Ε και τι να κανουμε τα σκυλια ειναι πιστα, αλλα πολλες φορες τα αφεντικα τα δινουν αλλου...( πω πω..εχω ξεφυγει..τι παραλληρισμος ηταν αυτος.... ) | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 1:43 | |
| άκου τα σκυλιά είναι ηλίθια όσο και να τα βαρέσεις γυρίζουν σε εσένα εμένα στην έκλειψη μου αρέσει που η μπέλλα του φέρεται σαν το αγαπημένο της κατοικίδιο που είναι μεταμορφωμένος μάλλον πρέπει όταν γυρίσουν την ταινία να τον έχουν συνεχώς έτσι | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 1:44 | |
| α ναι και συγχαρητήρια στη νάσια για το βίντεο δεν αντέδρασα έτσι αλλά σε εκείνη τη στιγμή σίγουρα είδα κόκκινα ΦΡΙΚΗ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 14:56 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- άκου τα σκυλιά είναι ηλίθια όσο και να τα βαρέσεις γυρίζουν σε εσένα εμένα στην έκλειψη μου αρέσει που η μπέλλα του φέρεται σαν το αγαπημένο της κατοικίδιο που είναι μεταμορφωμένος μάλλον πρέπει όταν γυρίσουν την ταινία να τον έχουν συνεχώς έτσι
Αχ ναι δεν θα μιλαει κ ολας!!!! btw το βιντεο το εβαλα εγω... η Νασια ειναι switzerland... (επρεπε να χει καποιο μειονεκτημα δεν γινοταν να ειναι τελεια... ) | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:03 | |
| | |
|
| |
| |
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 15:27 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:26 | |
| Μετα απο μια ακρως προσεκτικη αναγνωση της Εκλειψης μου εχουν μεινει πολλα,εντονα και αναμεικτα συναισθηματα!!!Μπερδευτηκα βρε κοριτσια!!! Για ενα πραγμα ειμαι σιγουρη:οταν η Μπελλα φιλησε ερωτικα τον τζεικ λειτουργησε με γνωμονα τις ορμονες της!!!Δεν εξηγειται αλλιως!!!Δεν λεω οτι δεν τον αγαπαει!!!Ειμαι σιγουρη οτι τον αγαπαει,τον νοιαζεται,αισθανεται οικειοτητα,τρυφεροτητα,περνανε καλα μαζι αλλα ολα αυτα ειναι φυσιολογικα συναισθηματα που αναπτυσσονται σε μια φιλια!!Ενδεχομενως η σωματικη του διαπλαση και το παθος του να ξυπνησαν τις ορμονες τις!!!Ειναι η μονη λογικη εξηγηση που εχω!!! :scratch: Ισως να τον φιλουσα και εγω στην θεση της αλλα μονο για να του δωσω κινητρο να μην σκοτωθει!!!Αλλα αυτη ανταποκριθηκε κανονικα!!!Μα πως μπερδευτηκε ετσι αυτη η κοπελα?Μανταρα τα εκανε!!! Οσο σκεφτομαι τον Εντουαρντ τρελαινομαι!!!Χριστε μου τη πονο θα ενιωσε με την σκεψη οτι ενας λυκος φιλησε την κοπελα του-την ΔΙΚΗ του Μπελλα-και αυτη ανταποκριθηκε!!!Απορω πως δεν του σαλεψε απο την ζηλεια!!!Θα τρελαινοταν με την ιδεα οτι ο λογος της υπαρξης του προτιμαει την αγκαλια ενος Λυκου!!!Ευτυχως η δικια μας λογικευτηκε αλλιως θα το χαναμε το παλικαρι!! Αμαν η ψυχραιμια του πια!!Κυριος!!!Την αγαπαει τοσο που σεβεται τις επιλογες της!!!Τα καταπιε ολα αμασητα!!!Τον θαυμαζω!!!Οσο σκεφτομαι οτι μπορουσε να δει τις σκεψεις του Τζεικ-τις φαντασιωσεις του- απορω με την ανωτεροτητα που εδειξε!!!Εγω θα τον ειχα σκοτωσει!!!Αλλα βλεπεις αν εκανε κατι τετοιο θα πληγωνε την καλη του και γιαυτο ο φουκαρας τραβηξε τον γολγοθα του αδιαμαρτυρητα!!! Αλλα βρε κοριτσια στο τελος τον λυπηθηκα τον Τζεικ!!Και αυτος πονεσε!!Απο την αρχη ηταν ο χαμενος!κριμα!Δεν βαριεσαι ομως-κανεναν δεν αφηνει ο Θεος!!Στην συνεχεια θα τον βρει και αυτος τον δρομο του!!! Παντως θα ηθελα πολυ να διαβασω την Εκλειψη απο την μερια του Εντουαρντ!!Αν στην Νεα σεληνη βλεπουμε τις πιο δυσκολες στιγμες της Μπελλα στην αντιστοιχη Εκλειψη ειμαι σιγουρη οτι θα δουμε τις πιο δυσκολες στιγμες του Εντουαρντ!!!Γιατι ερχεται αντιμετωπος με την ζηλεια ,την αμφιβολια ,τον φοβο οτι θα την χασει με την μονη διαφορα ομως οτι η επιλογη αυτην την φορα δεν ειναι στα χερια του!!!! Παντως τελος καλο,ολα καλα!!Αυτο εχει σημασια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:29 | |
| τέλεια τα είπες Δήμητρά μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:37 | |
| απλώς για το θέμα φιλί με το "σκυλί" η μόνη δικαιολογία που μπορώ να της δώσω είναι οι ορμόνες και ο έντουαρντ δεν την εκμεταλεύτηκε και εγώ διάβασα χτες την αγαπημένη μου σκηνή - Σπόιλερ:
την πρόταση γάμου με το θέμα virtue
ΤΙ ΚΥΡΙΟΣ! | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:42 | |
| ΟΧΙ παιδιά είναι διαμάντι - Σπόιλερ:
η άλις πάει να πει σε μία σκηνή πως η μπέλλα ίσως δε θέλει να φοράει και άλλο διαμάντι εννοώντασ τα διαμαντάκια στο δαχτυλίδι και την καρδιά στο μπρασελέ
απλώς ο έντουαρντ ήξερε πως έκείνη δε θα δεχόταν αλλιώς άντε να πάει 3/3 να βγει το βιβλίο το θέλει η μαμά μου... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:45 | |
| - scarlet rose έγραψε:
Αααα και κατι αλλο να προσθεσω που ξεχασα πριν!!!Εγω αυτο που καταλαβα για το διαμαντακι ειναι οτι προκειται για τμημα απο κοσμημα της μητερας του αλλα το χαραξε ο ιδιος σε σχημα καρδιας για να συμβολιζει τα συναισθηματα του!!!!Ο κρυσταλλος που λαμπιριζει συμβολιζει εκεινον και το σχημα καρδιας την αγαπη του για την μπελλα!!Ετσι εκεινη θα τον εχει παντα μαζι της!!Εγω αυτο καταλαβα!!! Ναι θα συμφωνήσω. Λίγο έως πολύ κατάλαβα τα ίδια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:46 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- απλώς για το θέμα φιλί με το "σκυλί" η μόνη δικαιολογία που μπορώ να της δώσω είναι οι ορμόνες και ο έντουαρντ δεν την εκμεταλεύτηκε και εγώ διάβασα χτες την αγαπημένη μου σκηνή
- Σπόιλερ:
την πρόταση γάμου με το θέμα virtue ΤΙ ΚΥΡΙΟΣ! Σε αυτην την σκηνη λυθηκα στα γελια!!!! Εμενα παλι μάρεσε η σκηνη που κοιμοταν η Μπελλα στο δωματιο του και οταν ανοιξε τα ματια μεσα στην νυχτα αυτος ηταν εκει!!! Και η τελευταια σκηνη επισης μου αρεσε πολυ...αν και διαφωνω με τις επιλογες της......!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:47 | |
| σας το λέω το αγόρασε βάζω το χέρι μου στη φωτιά έγινε βαμπίρ κοντά στην περίοδο του κραχ δε νομίζω πως άνηκε σε κάποια τόσο πλούσια οικογένεια λέει πως ονειρευόταν να πάει στο στρατό αυτό δε θα το σκεφτόταν κάποιο πλουσιόπαιδο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:50 | |
| εμένα μου αρέσει η σκηνή ... - Σπόιλερ:
προταση γάμου επειδή είναι η πιο προστυχη στο 3ο βιβλίο
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:51 | |
| άσχετο πως βάζεις την υπογραφή σου από κάτω; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:51 | |
| Α!!!!!! έγινα twilight lover!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 2 Φεβ 2009 - 23:57 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- εμένα μου αρέσει η σκηνή ...
- Σπόιλερ:
προταση γάμου επειδή είναι η πιο προστυχη στο 3ο βιβλίο
Κατ'αρχην συγχαρητηρια που πηρες αστερακι!!!!! - Σπόιλερ:
Βασικα ειχε πολυ πλακα που προσπαθουσε να γδυθει και δεν την αφηνε!!Αλλα πιο ερωτικο θεωρω το σημειο που ...δοκιμαζαν τελος παντων το κρεβατι!!Ισως να μου φανηκε πιο ερωτικο γιατι και ο Εντουαρντ ηταν πιο ερωτικος εκει και επαιιρνε και πρωτοβουλιες
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:02 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- σας το λέω το αγόρασε βάζω το χέρι μου στη φωτιά έγινε βαμπίρ κοντά στην περίοδο του κραχ δε νομίζω πως άνηκε σε κάποια τόσο πλούσια οικογένεια λέει πως ονειρευόταν να πάει στο στρατό αυτό δε θα το σκεφτόταν κάποιο πλουσιόπαιδο
Μπορει να ηταν οικογενειακο κειμηλιο!!!Να ειναι απο τα κοσμηματα που περνανε απο γενια σε γενια ανεξαρτητα απο την διαθεσιμοτητα ρευστου του εκαστοτε κατοχου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:08 | |
| δε νομίζω δε δείχνει πουθενά στο βιβλίο η έσμε ή η άλις να το φοράνε και η άλις λογικά θα έλεγε ά!!!έχεις και εσύ μία καρδούλα όπως και εγώ... απλώς βρήκε ένα τρόπο να την "χειραγωγήσει" με την καλή έννοια πάντοτε | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:12 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- σας το λέω το αγόρασε βάζω το χέρι μου στη φωτιά έγινε βαμπίρ κοντά στην περίοδο του κραχ δε νομίζω πως άνηκε σε κάποια τόσο πλούσια οικογένεια λέει πως ονειρευόταν να πάει στο στρατό αυτό δε θα το σκεφτόταν κάποιο πλουσιόπαιδο
Ο Έντουαρντ, έγινε βαμπίρ το 1918, δηλαδή 11 ολόκληρα χρόνια πριν το μεγάλο Κραχ που έγινε το 1929. Θα μπορούσε πραγματικά να έχει αυτό το κειμήλιο από τη μητέρα του χωρίς να είναι πλούσιος. Όλοι έχουμε ακούσει για ιστορίες με κοσμήματα που περνάνε από μητέρα σε κόρη, από πεθερά σε νύφη κ.ο.κ. Και ειδικότερα εκείνη την εποχή ήταν πολύ πιο συνηθισμένο. Ακόμα και σήμερα γίνεται δηλαδή. Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν της μητέρας του. | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|