| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:12 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- δε νομίζω δε δείχνει πουθενά στο βιβλίο η έσμε ή η άλις να το φοράνε και η άλις λογικά θα έλεγε ά!!!έχεις και εσύ μία καρδούλα όπως και εγώ...
απλώς βρήκε ένα τρόπο να την "χειραγωγήσει" με την καλή έννοια πάντοτε Κομματι της πετρας ειχαν οι Αλις και η Εσμε αλλα οχι σε σχημα καρδιας!!Το χαραξε ετσι αποκλειστικα για την Μπελλα!!!Ηταν συμβολικο το δωρο του με αφορμη το βραχιολι του Τζεικ που ειχε εναν χειροποιητο λυκο!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:15 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- δε νομίζω δε δείχνει πουθενά στο βιβλίο η έσμε ή η άλις να το φοράνε και η άλις λογικά θα έλεγε ά!!!έχεις και εσύ μία καρδούλα όπως και εγώ...
απλώς βρήκε ένα τρόπο να την "χειραγωγήσει" με την καλή έννοια πάντοτε Δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να τα έχουν σε κοινή θέα. Ήταν ένα δώρο συναισθηματικής αξίας περισσότερο που ο Έντουαρντ τα είχε χαρίσει στους πιο αγαπημένους του ανθρώπους. Από την άλλη, θα μου φαινόταν πολύ πεζό να πήγε και να αγόρασε κάτι τέτοιο, δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του Έντουαρντ κατά την άποψη μου και δεν νομίζω ότι θα έλεγε ψέματα για κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι είναι η αλήθεια και μου αρέσει σαν ιδέα να της δώσει κάτι που είχε από την εποχή που ήταν άνθρωπος ακόμα... είναι πολύ συγκηνιτικό... | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:20 | |
| μεταξύ αστείου και σοβαρού τώρα πώς λέτε να το χάραξε; | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:23 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:25 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- emerald eyes έγραψε:
απλώς βρήκε ένα τρόπο να την "χειραγωγήσει" με την καλή έννοια πάντοτε Κομματι της πετρας ειχαν οι Αλις και η Εσμε αλλα οχι σε σχημα καρδιας!!Το χαραξε ετσι αποκλειστικα για την Μπελλα!!!Ηταν συμβολικο το δωρο του με αφορμη το βραχιολι του Τζεικ που ειχε εναν χειροποιητο λυκο!! Και πάλι θα συμφωνήσω και να αναφέρω και κάτι ακόμα. Στον Α παγκόσμιο πόλεμο μπορούσε να πάει εθελοντής όποιος Αμερικανός ήθελε. Νομίζω έχουμε δει αρκετές ταινίες όπου πλούσιοι νεαροί πήγαιναν μόνο και μόνο λόγω ιδέας... Αλλά μάλλον για αυτά τα θέματα μόνο η Στέφενι θα μπορούσε να μας απαντήσει γιατί τελικά δεν ξέρουμε αν ήταν πλούσιος ή όχι την εποχή εκείνη ο Έντουαρντ. Δεν ξέρω αν το Official Twilight guide λέει κάτι σχετικά με αυτό το θέμα. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:27 | |
| τον φαντάζεστε με στολή; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:27 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
Δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να τα έχουν σε κοινή θέα. Ήταν ένα δώρο συναισθηματικής αξίας περισσότερο που ο Έντουαρντ τα είχε χαρίσει στους πιο αγαπημένους του ανθρώπους. Από την άλλη, θα μου φαινόταν πολύ πεζό να πήγε και να αγόρασε κάτι τέτοιο, δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του Έντουαρντ κατά την άποψη μου και δεν νομίζω ότι θα έλεγε ψέματα για κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι είναι η αλήθεια και μου αρέσει σαν ιδέα να της δώσει κάτι που είχε από την εποχή που ήταν άνθρωπος ακόμα... είναι πολύ συγκηνιτικό... Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!Ηταν πολυ ομορφη η κινηση του!!!Αλλος ενας τροπος που της εδειξε ποσο σημαντικη ηταν για εκεινον!!!ΑΧ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:29 | |
| | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:45 | |
| Για να μας λυθεί η απορία, έβαλα επιτόπου την Claire De Lune να μου κάνει μετάφραση, αναλυτικά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Κάνει μεταφράσεις γενικότερα οπότε δεν τίθεται θέμα!
Πάμε.
I examined it cautiously. On the opposite side of the chain from the wolf, there now hung a brilliantheart-shaped crystal. It was cut in a million facets, so that even in the subdued light shining from the lamp,it sparkled.
Το εξέτασα προσεκτικά. Στην πλευρά της αλυσίδας απέναντι από τον λύκο κρεμόταν τώρα ένα λαμπερό καρδιόσχημο κρύσταλλο. Ήταν κομμένο σε ένα εκατομμύριο έδρες, έτσι ώστε ακόμα και στο χαμηλωμένο φως της λάμπας άστραφτε.
I inhaled in a low gasp. “It was my mother’s.” He shrugged deprecatingly. “I inherited quite a few baubles like this. I’ve given some to Esme and Alice both. So, clearly, this is not a big deal in any way.” I smiled. Έβγαλα μια πνιχτή κραυγή. "Ήταν της μητέρας μου". Ανασήκωσε τους ώμους με δυσφορία. "Κληρονόμησα αρκετά μπιχλιμπίδια σαν κι αυτό. Έχω δώσει μερικά στην Εσμε και την ¶λις. Οπότε, προφανώς, δεν είναι τίποτα σπουδαίο, όπως και να 'χει."
Οπότε, ήταν πραγματικά της μητέρας του και στην ¶λις - Έσμε, έδωσε κάποια άλλα πράγματα από αυτά που είχε. Καμία σχέση με τη διαμαντένια καρδιά την οποία μάλλον δεν χάραξε, απλώς την είχε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:46 | |
| άσε και δίνω το πρωί μάθημα και αντί να διαβάζω.... έδω κολλημμένη τέτοιο κόλλημα δεν έιχα ποτέ το λέω και με την υπογραφή πλέον | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:49 | |
| ναι αλλά η άλις πιο μετά που θέλει να δει το δαχτυλίδι λέει “Bella has issues with jewelry,” Edward explained. “WhatΆs one more diamond? Well, I guess the ring has lots of diamonds, but my point is that heΆs already got one on —” “Enough, Alice!” Edward cut her off suddenly. The way he glared at her . . . he looked like a vampire again. “WeΆre in a hurry.” ΟΡΙΣΤΕ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:50 | |
| λέει τι είναι ακόμα ένα διαμάντι... αυτό !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:57 | |
| Ναι, απλά δεν της προδιόρισε την ιδιότητα της πέτρας. Δεν νομίζω όμως πως το αγόρασε, συνεχίζω να πιστεύω ότι ήταν κάτι που είχε. Δεν είναι στο στυλ του Έντουαρντ, δεν πιστεύω ότι θα έλεγε ψέματα για κάτι τέτοιο. Δεν συνηθίζει να λέει ψέματα γενικότερα παρά μόνο όταν υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:58 | |
| Γιάυτο που ειμαι απολυτος βεβαιη ειναι οτι επιτηδες διαλεξε να εχει σχημα καρδιας!!!Απλα αυτο που με ειχε μπερδεψει ειναι οτι γραφει οτι ειναι χειροποιητο και ετσι υπεθεσα οτι εκανε κατι παρομοιο με τον Τζεικ-οτι μορφοποιησε το σχημα!!!Τελοσπαντων !μικρη λεπτομερεια που δεν αλλαζει το συμπερασμα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:02 | |
| αυτό είναι σίγουρο αφού της δίνει την καρδιά του!!! αχ θυμήθηκα το βίντεο που ανεβηκε τις προάλλες i hate jacob black το σκέφτομαι και συγχίζομαι φόραγε την καρδιά του και φιλούσε τον άλλον | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:12 | |
| άσε εγώ τελείωσα το βιβλίο και ένοιωθα λες και είχα φάει χαστουκι σε κατάσταση σοκ αυτό το κομμάτι στο βιβλίο δεν το έχω ξαναδιαβάσει μη σου πω πως θα ήθελα να το εξαφανίσω από προσώπου γης | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:13 | |
| Να τον παρυγορήσουμε εμεις κορίτσια...........αχ αχ!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:17 | |
| άσε μέχρι να γίνουν τα γυρίσματα της 3ης ταινίας θα πάρει πολύ καιρό | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:18 | |
| Θα πάρει καιρό αλλά εμείς θα είμαστε ακόμα εδώ........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:21 | |
| να είχαμε μία αιωνιότητα με τον έντουαρντ και τι στο κόσμο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:23 | |
| Εριχνα κατι μουτζες χθες στον υπολογιστη!!!Εφαγε ενα βρισιμο η Μπελλα αποκλειστικα δικο της!!!Αν ειχα βιβλιο θα το πεταγα απο το μπαλκονι!!!Αλλα ειχα το λαπτοπ και μονο να το μουτζωσω μπορουσα!!!Επνιγα τις κραυγες μου για να μην ξυπνησω την μανα μου!!! Αχ !!!Παλικαρι μου!!!Ευχαριστως θα τον παρηγορουσα...αλλα ατιμη κοινωνια!!!Καποια πραγματα ειναι αδυνατον να συμβουν!!! | |
|
| |
| |
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|