| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:26 | |
| το βιβλίο θα το πάρει καμιά από εσάς στα ελληνικά τελικά ή αγγλικό παραμένουμε να μη χάσουμε κάτι από την μετάφραση; | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:29 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- το βιβλίο θα το πάρει καμιά από εσάς στα ελληνικά τελικά ή αγγλικό παραμένουμε να μη χάσουμε κάτι από την μετάφραση;
Ενοήτε.............. καλέ!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:32 | |
| ξέρεις τότε 3/3 τρέχεις στα βιβλιοπωλεία.. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:38 | |
| Ενοήτε , βασίσου επανω μου!!!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:40 | |
| Κοριτσια περιμενω πως και πως την Ελληνικη εκδοση γιατι οσο να ναι στα αγγλικα μου ξεφευγουν πολλα!!!Οπως αυτο με το κοσμημα πριν που εγω καταλαβα οτι ηταν χειροποιητο οσον αφορα το σχημα του! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:43 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Κοριτσια περιμενω πως και πως την Ελληνικη εκδοση γιατι οσο να ναι στα αγγλικα μου ξεφευγουν πολλα!!!Οπως αυτο με το κοσμημα πριν που εγω καταλαβα οτι ηταν χειροποιητο οσον αφορα το σχημα του!
Εγω να δείς τα αγγλικά μου είναι χάλια...... | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:53 | |
| Μην αγχωνεσαι!!!Και τα δικα μου χαλια ειναι αλλα τι να κανουμε...Εντουαρντ ειναι αυτος!!!Ολα στα αγγλικα τα εχω διαβασει!!Θελω να τα διαβασω και στα ελληνικα οπωσδηποτε!!!Αλλα αντι αλλων θα εχω καταλαβει σε καποια σημεια ειμαι σιγουρη!!!Τουλαχιστον εχω πιασει το γενικο νοημα!!!Χειροτερη απο εμενα αποκλειεται να εισαι!!!!Στο υπογραφω κιολας!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 3 Φεβ 2009 - 15:35 | |
| Το καλό είναι οτι έχω κάτι να περειμένω............!!!!!!!!!! | |
|
| |
Raven Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 04/02/2009
| |
| |
| |
| |
Raven Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:18 | |
| euxaristw gia thn upodoxh.Kala sigoura ta phra kai me th bella.Vasika me auth perissotero.Auto pou den mporousa na katalavw einai pws einai dunaton otan exei kapoion dipla ths san ton edward(!!!) na mporesei na thelhsei estw kai ligo kapoion allon!!! Ma poso xazh mporei na einai??? Kai fusika luphthhka kai egw ton kakomoiro ton edward pou ta eide ola auta...Alla eides etsi kurios den eipe tipota,den ekane kati..Kai ti kalos pou htan otan th rwthse an einai sigourh pws exei parei th swsth apofash,otan thn eide na ponaei(akous ekei na ponaei pou afhse ton jacob ton mauroulh!!!Auto to shmeio me ekneurhse perissotero apo ola ta alla pou hrthe na petaksw ton upologisth apo to parathuro!!!!!!Ekane les kai exase ton erwta ths zwhs ths!an eiani dunaton!).Se antithesh loipon me ton jacob pou einai anwrimos kai egwisths.Giati den ton niazei toso h eutuxia ths alla h dikia tou.O edward htan diatethhmenos na thn afhsei ana pasa stigmh mazi tou an auto tha thn ekane suthxismenh!! O glukos mou! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:20 | |
| Πεστα κοπελια! Γιατι εγω τα λεω και δεν μ'ακουνε!!! btw | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:24 | |
| Καλωσήρθες!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:27 | |
| Εκανα προσπαθειες να μπω για λιγο στη θεση της και το μονο συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι λογω σωματικης ελξης μπερδεψε τα φιλικα συναισθηματα που τρεφει για τον Τζεικ!!! Εγω προσωπικα ειμαι παρα πολυ ρομαντικη και θα μπορουσα να δεχτω να μ'ακουμπησει αλλος ανθρωπος εκτος απο τον Εντουαρντ!!!Αλλα σαν καλη χριστιανη εκανα μια προσπαθεια να κατανοησω τις επιλογες της και να μην την κρινω πολυ αυστηρα!!!Βεβαια το βρισιμο στο πρωτο σοκ το εφαγε και ηταν αποκλειστικα δικο της!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:31 | |
| Λετε κ εγω αμα μεγαλωσω λιγο να καταφερω να την κατανοησω... γιατι τωρα δεν το βλεπω!!! Και να πεις πως δεν προσπαθω...!!! Την προηγουμενη φορα που πηγα να συμπαθησω τον Τζεηκομπ πεταξα την Εκλειψη μεστο τζακι... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:37 | |
| εγώ που δεν ήξερα τι θα συμβει πραγματικά σοκαρίστικα μόνο αυτό δεν περίμενα αλλά βρε κοτίτσια δεν έπρεπε να αντιδραση και λίγο πιο δυναμικά ο Έντουαρντ τουλάχιστον εκεί αν όχι κάπου αλλού. :scratch: Μου φένετε πως του ε'ιχε στρίψει λιγάκι . Εντάξει δεν λέω ωραία και καλή η ανωτερότητα αλλά ρε συ φίλε κάνε κάτι αγρίεψε λίγο κοντεύεις να χάσεις την κοπέλα που αγαπάς, ασχέτως αν στο τέλος δεν την χάνει ουφφ!!! Πάντως η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να το διαβάσω στα ελληνικά να το εμπεδώσο καλύτερα. Και θα ήταν ακόμη πιο φοβερό να ξέραμε και τα συναισθηματά του και κυρίως εκεί που του δείχνει ο Τζέικ σε τι κατάσταση βρισκόταν η Μπέλλα όταν την βρήκε ο Σαμ και γενικά όλο το διάστημα που έλειπε. Δεν θα ήταν ονειρεμένο κάτι τέτοιο Καλωσήρθες Raven στην παρέα μας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:44 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Λετε κ εγω αμα μεγαλωσω λιγο να καταφερω να την κατανοησω... γιατι τωρα δεν το βλεπω!!! Και να πεις πως δεν προσπαθω...!!! Την προηγουμενη φορα που πηγα να συμπαθησω τον Τζεηκομπ πεταξα την Εκλειψη μεστο τζακι...
Επειδη λατρευω τον Εντουαρντ αν δω τον Τζεικ σαν ανταγωνιστη του θελω να του σπασω τα μουτρα!!Αλλα προσπαθω να δω το βιβλιο σαν μαθημα στα Κειμενα Λογοτεχνιας!Ετσι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικη με ολους τους ηρωες και να κατανοησω την ψυχοσυνθεση τους!!Τον τζεικ τον βλεπω σαν 16 χρονο εφηβο που ερωτευτηκε δυνατα και προσπαθει να διεκδικησει την Μπελλα!!!Και αυτος ποναει γιατι στην τελικη ειναι ο χαμενος της υποθεσης!!Το προσκλητηριο του επεσε απ΄τα χερια...!!!Κακως μπαινει αναμεσα αλλα οταν αγαπας διεκδικεις...στο τελος βεβαια καταλαβαινει και παραιτειται!!!Αν ειχε την ωριμοτητα του Εντ δεν θα ανακατευοταν ποτε..αλλα οπως ειπα ειναι ενα 16χρονο παιδι ακρως παρορμητικο και γι'αυτο μπορω να τον δικαιολογησω καπως!!! Την Μπελλα ομως δεν μπορω να την δικαιολογησω!!!Προδοσε τον Εντουαρντ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:47 | |
| Κ εγω ηθελα να θυμωσει ο Εντουαρντ! Και με ενοχλησε πολυ αυτη η ανωτεροτητα... αντι να τον βαλει τον Τζεηκομπ κατω και να τον αρχισει στις αναποδες να κανει την Μπελλα να καταλαβει ποσο πληγωθηκε να νιωσει πως θα τον χασει....Να την παρει μακρια και να παει να γαμηθει ο Τζεηκομπ!!!!Κατι τετοιες στιγμες ευχομουν να εμενε με τον Τζεηκομπ κ να πηγαινε κ να εκανε imprint σε καποια αλλη! Κ μετα να μαθαινε πως πεθανε ο Εντουαρντ και να πηγαινε να πεφτε απο κανα γκρεμο η βλαμμενη!!!!! ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:55 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Κ εγω ηθελα να θυμωσει ο Εντουαρντ! Και με ενοχλησε πολυ αυτη η ανωτεροτητα... αντι να τον βαλει τον Τζεηκομπ κατω και να τον αρχισει στις αναποδες να κανει την Μπελλα να καταλαβει ποσο πληγωθηκε να νιωσει πως θα τον χασει....Να την παρει μακρια και να παει να γαμηθει ο Τζεηκομπ!!!!Κατι τετοιες στιγμες ευχομουν να εμενε με τον Τζεηκομπ κ να πηγαινε κ να εκανε imprint σε καποια αλλη! Κ μετα να μαθαινε πως πεθανε ο Εντουαρντ και να πηγαινε να πεφτε απο κανα γκρεμο η βλαμμενη!!!!!
ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!!!!! Αχ !Δαναη μου ,ο Εντουαρντ ειναι τοσο καλος που δεν θα εκανε τιποτα που θα πληγωνε την Μπελλα!!!Την αγαπαει τοσο που βαζει την δικη της ευτυχια πανω απο τον εαυτο του!!Αυτο τον κανει ακομα πιο τελειο!!!Ασε!!!Στο σημειο που Εντ της συμπεριφερεται με στοργη ενω κανονικα θα επρεπε να την κραξει ηθελα να βαλω τα κλαμματα!!!Τον λατρεψα ακομα πιο πολυ!! | |
|
| |
Raven Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:57 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- danaecullen έγραψε:
- Λετε κ εγω αμα μεγαλωσω λιγο να καταφερω να την κατανοησω... γιατι τωρα δεν το βλεπω!!! Και να πεις πως δεν προσπαθω...!!! Την προηγουμενη φορα που πηγα να συμπαθησω τον Τζεηκομπ πεταξα την Εκλειψη μεστο τζακι...
Επειδη λατρευω τον Εντουαρντ αν δω τον Τζεικ σαν ανταγωνιστη του θελω να του σπασω τα μουτρα!!Αλλα προσπαθω να δω το βιβλιο σαν μαθημα στα Κειμενα Λογοτεχνιας!Ετσι προσπαθω να ειμαι αντικειμενικη με ολους τους ηρωες και να κατανοησω την ψυχοσυνθεση τους!!Τον τζεικ τον βλεπω σαν 16 χρονο εφηβο που ερωτευτηκε δυνατα και προσπαθει να διεκδικησει την Μπελλα!!!Και αυτος ποναει γιατι στην τελικη ειναι ο χαμενος της υποθεσης!!Το προσκλητηριο του επεσε απ΄τα χερια...!!!Κακως μπαινει αναμεσα αλλα οταν αγαπας διεκδικεις...στο τελος βεβαια καταλαβαινει και παραιτειται!!!Αν ειχε την ωριμοτητα του Εντ δεν θα ανακατευοταν ποτε..αλλα οπως ειπα ειναι ενα 16χρονο παιδι ακρως παρορμητικο και γι'αυτο μπορω να τον δικαιολογησω καπως!!! Την Μπελλα ομως δεν μπορω να την δικαιολογησω!!!Προδοσε τον Εντουαρντ!!! Exeis apoluto dikio se auto pou les.Sto katw katw einai mono 16.Kai thn erwteuthke.Opote den skeftotan kai polu prin drasei.Eidika otan emathe pws h Bella tha ginotan vampire...Tote katalave pws an den kanei kati twra tha th xasei gia panta. H Bella omws den dikaiologhtai.Toulaxiston sto tetarto vivlio katalavainei pws ton vlepei mono san filo kai teleiwnei ekei to thema.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:58 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- danaecullen έγραψε:
- Κ εγω ηθελα να θυμωσει ο Εντουαρντ! Και με ενοχλησε πολυ αυτη η ανωτεροτητα... αντι να τον βαλει τον Τζεηκομπ κατω και να τον αρχισει στις αναποδες να κανει την Μπελλα να καταλαβει ποσο πληγωθηκε να νιωσει πως θα τον χασει....Να την παρει μακρια και να παει να γαμηθει ο Τζεηκομπ!!!!Κατι τετοιες στιγμες ευχομουν να εμενε με τον Τζεηκομπ κ να πηγαινε κ να εκανε imprint σε καποια αλλη! Κ μετα να μαθαινε πως πεθανε ο Εντουαρντ και να πηγαινε να πεφτε απο κανα γκρεμο η βλαμμενη!!!!!
ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!!!!! Αχ !Δαναη μου ,ο Εντουαρντ ειναι τοσο καλος που δεν θα εκανε τιποτα που θα πληγωνε την Μπελλα!!!Την αγαπαει τοσο που βαζει την δικη της ευτυχια πανω απο τον εαυτο του!!Αυτο τον κανει ακομα πιο τελειο!!!Ασε!!!Στο σημειο που Εντ της συμπεριφερεται με στοργη ενω κανονικα θα επρεπε να την κραξει ηθελα να βαλω τα κλαμματα!!!Τον λατρεψα ακομα πιο πολυ!! Κ γω εκλαιγα σε αυτο το σημειο... Πως μπορεσε να το κανει αυτο στον Εντουαρντ που την αγαπουσε τοσο? | |
|
| |
Raven Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 21:59 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- danaecullen έγραψε:
ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!!!!! Αχ !Δαναη μου ,ο Εντουαρντ ειναι τοσο καλος που δεν θα εκανε τιποτα που θα πληγωνε την Μπελλα!!!Την αγαπαει τοσο που βαζει την δικη της ευτυχια πανω απο τον εαυτο του!!Αυτο τον κανει ακομα πιο τελειο!!!Ασε!!!Στο σημειο που Εντ της συμπεριφερεται με στοργη ενω κανονικα θα επρεπε να την κραξει ηθελα να βαλω τα κλαμματα!!!Τον λατρεψα ακομα πιο πολυ!! Kai egw etsi akrivws enniwsa.Alloste to na einai diatethhmenos na katadikasei thn upoloiph uparksh tou sthn apoluth dustuxia mono kai mono gia na einai auth eutuxismenh deixnei poso pragmatika thn agapaei!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 22:11 | |
| - Raven έγραψε:
Exeis apoluto dikio se auto pou les.Sto katw katw einai mono 16.Kai thn erwteuthke.Opote den skeftotan kai polu prin drasei.Eidika otan emathe pws h Bella tha ginotan vampire...Tote katalave pws an den kanei kati twra tha th xasei gia panta. H Bella omws den dikaiologhtai.Toulaxiston sto tetarto vivlio katalavainei pws ton vlepei mono san filo kai teleiwnei ekei to thema.. Ειδικα σε ενα σημειο νομιζω της λεει οτι θα μπορουσε να την δεχτει και σαν βαμπιρ και εκει καταλαβαινεις οτι οντως την αγαπαει!!! Οσο για την Μπελλα...θα καταντησω κουραστικη αλλα θα το ξαναπω...ειναι ορμονικο το ζητημα!!! Βλεπεις με τον Τζεικ οπως τολμαει και λεει και η ιδια δεν χρειαζεται να ειναι προσεκτικη οταν τον φιλαει!!Της βγηκε ολο το συσσωρευμενο παθος!!!Ο Εντουαρντ δεν την αφηνε να εκφραστει ελευθερα!!!! Φτου της!!!Παρασυρθηκε απο τις ορμονες της!!!Και παλι ...Φτου της!!! | |
|
| |
Raven Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 22:17 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Φεβ 2009 - 22:23 | |
| | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|