| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 18:45 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- EdLover έγραψε:
- Δεν εχω προβλημα με τον τζεικ εως ενος σημειου! Απλως σε ορισμενα σημεια ,για μενα περναει τα ορια! Οχι..δεν νομιζω να ηταν ερωτευμενος μαζι της απο παλια..
Μπορει καποιος/α να μας δωσει τα φωτα του? Απο παλιά ήταν ερωτευμέωος μαζί της!!! Την δεύτερη φορά αν θυμάσαι που πήγε ο Τζέικ σπίτι της Μπέλλας, λέει ο Μπίλί :ο τζέικ μπέλλα ήθελε να σε δει πολύ και ο τζέικ λέει μέσα απο τα δοντια του, ευχαριστώ μπαμπά!!!! δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.η τουλαχιστον δεν υπαρχει πουθενα που να θυμαμαι μεσα στα βιβλια να μιλανε για αυτο.εχω την εντυπωση οτι αρχισε να του αρεσει απο την πρωτη στιγμη που την ειδε στην παραλια και η Μπελλα προκειμενου να του αποσπασει πληροφοριες για τον Εντουαρντ τον φλερταρε.νομιζω λοιπον οτι εκει του τραβηξε την προσοχη και στην συνεχεια την ερωτευτηκε.μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 18:45 | |
| Δεν ξερω αν ειμαι λιγο αλλα αν διαβασετε μια περιληψη που εχει κανει η Μαιερ απο την πλευρα του Τζεικ,φαινεται οτι στην αρχη ηταν απλα τσιμπημενος μαζι της!Στην Νεα Σεληνη την ερωτευτηκε!!!Αρχικα τον συμπαθουσα,αλλα απο την Νεα Σεληνη ειχε λιγο αρχισει να μου τη δινει........(παιδια,αν το σκεφτουμε λογικα,ολοι φταινε!!Και ο Εντουαρντουλης γιατι εφυγε-δεν καταλαβαινε το βαθος των συναισθηματων της,οκ-και ο Τζεικ που επιμενει και η Μπελλα που δεν καταλαβαινει απο την αρχη για να διαλεξει!Μερικες φορες δεν υπαρχει συμβιβασμος!!!) | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 18:51 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- Δεν ξερω αν ειμαι λιγο αλλα αν διαβασετε μια περιληψη που εχει κανει η Μαιερ απο την πλευρα του Τζεικ,φαινεται οτι στην αρχη ηταν απλα τσιμπημενος μαζι της!Στην Νεα Σεληνη την ερωτευτηκε!!!Αρχικα τον συμπαθουσα,αλλα απο την Νεα Σεληνη ειχε λιγο αρχισει να μου τη δινει........(παιδια,αν το σκεφτουμε λογικα,ολοι φταινε!!Και ο Εντουαρντουλης γιατι εφυγε-δεν καταλαβαινε το βαθος των συναισθηματων της,οκ-και ο Τζεικ που επιμενει και η Μπελλα που δεν καταλαβαινει απο την αρχη για να διαλεξει!Μερικες φορες δεν υπαρχει συμβιβασμος!!!)
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 18:53 | |
| Πολυ συμφωνεις μαζι μου,εεε? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 18:59 | |
| Ναν γιατί!!!! Υπάρχει πρόβλημα; ε? ε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 19:02 | |
| Οχι!!Μου αρεσει να παραδεχονται την τελειοτητα μου!!! Τωρα κατι αλλο..Δεν ειναι λιγο περιεργη η Εκλειψη? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 19:06 | |
| Τι εννοείς για να σου πώ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 19:08 | |
| Να,βρε παιδι μου...Πως μιλαει ΣΥΝΕΧΕΙΑ για το Τζεικομπ και λιγο για τον Εντ...κανει αντιθεση με Νεα Σεληνη,δεν συμφωνεις? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 19:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 19:12 | |
| Τι συγκλονιστικη απαντηση!!!!!(Και τοοοοοοσο περιεκτικη!!!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 19:21 | |
| Α ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... | |
|
| |
didi Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : ale3androupoli Αριθμός μηνυμάτων : 823 Registration date : 06/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 22:11 | |
| γεια σας...με λενε didi κ ειμαι καινουργια αλλα μεγαλη φαν... αρχικα πιστευω πωσ το eclipse μιαλει περισσοτερο για τν τζεικ γιατι δεν εχει κατι ν πει για τον ed ...ολα ειναι απο την πλευρα τη μπελλα...κ αυτο κανει πιο ενδιαφερον το διαστημα που ο εδ 8ελει ν αυτοκτονησει γιατι ιποτι8εται πε8ανε η μπελλα κ την επιστροφη του...(αν κ εγω το περιμενα καπωσ πιο εντονο τ ολο 8εμα)... επισης πιστευω πως ο τζεικ δεν βγαινει ε3ω απο καποια ορια κλπ ... απλα ειναι ερωτευμενος μ την μπελλα και προσπα8ει να την εχει κοντα του ακομα κ μ φιλικο τροπο...το οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της το καταλαβαινουμε απο τ βιβλιο οπου η μπελλα για να του αποσπασει πληροφοριες τον φλερταρει αλλα για να τον φλερταρει σημαινει πως εχει καταλαβει πως του αρεσει... και αν οχι απο τ 1ο τοτε απο τ eclipse γιατι τησ το λεει μ πλαγιο τροπο...αυτο π αναφερεται με το ευχαριστω μπαμπα εγινε στην ταινια οχι στο βιβλιο αλλα παλι τ καταλαβαινουμε ...επισης ο τζεικ δεν κανει κτ π δεν 8ελει η μεπλλα...αυτη τον εχει ωσ στηρηγμα τωρα που δεν εχει τον εδοθραδ κ ειναι πληγωμενη...αλλωστε ειναι η προσωπικη τησ ηρωινη σωστα???
**σορρυ για τ ορ8ογραφικα κ για τον ολο τροπο γραψιματος απλα εχω σηνη8ησει τ greeklish κ εχω 3εχαστει...¨) | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 6 Μάης 2009 - 22:16 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- @Dark_Lord@ έγραψε:
- EdLover έγραψε:
- Δεν εχω προβλημα με τον τζεικ εως ενος σημειου! Απλως σε ορισμενα σημεια ,για μενα περναει τα ορια! Οχι..δεν νομιζω να ηταν ερωτευμενος μαζι της απο παλια..
Μπορει καποιος/α να μας δωσει τα φωτα του? Απο παλιά ήταν ερωτευμέωος μαζί της!!! Την δεύτερη φορά αν θυμάσαι που πήγε ο Τζέικ σπίτι της Μπέλλας, λέει ο Μπίλί :ο τζέικ μπέλλα ήθελε να σε δει πολύ και ο τζέικ λέει μέσα απο τα δοντια του, ευχαριστώ μπαμπά!!!!
δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.η τουλαχιστον δεν υπαρχει πουθενα που να θυμαμαι μεσα στα βιβλια να μιλανε για αυτο.εχω την εντυπωση οτι αρχισε να του αρεσει απο την πρωτη στιγμη που την ειδε στην παραλια και η Μπελλα προκειμενου να του αποσπασει πληροφοριες για τον Εντουαρντ τον φλερταρε.νομιζω λοιπον οτι εκει του τραβηξε την προσοχη και στην συνεχεια την ερωτευτηκε.μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω. αχ ευχαριστω!! Γιατι και εγω ετσι νομιζα κ μετα μπερδευτηκα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 7:56 | |
| όλοι είχαμε μπερδευτεί αλλα ευτυχώς ξεμπερδευτήκαμε!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 10:13 | |
| Να κανω μια παρατηρηση.....ολα αυτα δεν γινονται στν Νεα Σεληνη??? Απο οσο θυμαμαι στην Εκλειψη ειναι μαζι με τον Εντουαρτ και ειναι που παλευουν με την Βικτορια.... Διορθωστε με αν κανω λαθος.....αλλα αυτο θυμαμαι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 14:25 | |
| Μιλάει για τον Τζέικ στην αρχή συνέχεια αλλά μετά όλα σταματάνε!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 15:31 | |
| Γι αυτο που μιλαμε εινβαι η επιλογη που εκανε η μπελλα και σχολιαζουμε διαφορα οπως - Σπόιλερ:
το οτι στο τελος διαλεξε τον Εντουαρντ και ολο αυτο γινεται στην Εκλειψη
| |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 15:36 | |
| εξ αρχης πιστευω οτι δεν υπηρχε καμια περιπτωση να αφησει τον εντουρτ..... οσο μπερδεμενη κ αν ηταν η κατασταση,οσο κι αν αγαπουσε τον τζεικ δεν υπηρχε περιπτωση να διαλεξει εκεινον......ο τζεικ ηταν ο ηλιος αλλα ο εντ η εκλειψη..........και ο ηλιος δεν μπορει να νικησει την εκλειψη...... | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 15:40 | |
| Καλη η παρατηρηση σου!! Απλως εμενα μου την εσπασε που το σκεφτηκε..που το σκφτηκε να μεινει μαζι εμ τον Τζεικ.Οκ,μια χαρα παιδι δεν εχω προβλημα μαζι του.Αλλα δεν σκεφτηκε καθολου πως θα αισθανοταν ο ΅Εντ? Βεβαια,εκεινος της ειχε πει εξαρχης να διαλεξει να κανει αυτο που θα την εκανε ευτυχισμενη.Αλλα εκεινη δεν σκεφτηκε τι θα εκανε ευτυχισμενο τον Εντουαρντ? Θα μου πειτε ο Τζεικ της σταθηκε οταν ελειπε ο Εντουαρντ ,αλλα εγω αν ημουν στη θεση της δεν αθ περνουσε ουτε απο το μυαλο μμου η παραμικρη ιδεα να διαλεξω τον τζεικ και να αφησω τον Εντουαρντ να ποναει.. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 15:42 | |
| οντως!!!!συμφωνω με την ''βαμπιροκορουλα'' μου!!εξ αρχης πιστευα οτι δεν υπηρχε [περιπτωση ουτε μια στο δισεκατομμυριο να αφησει η μπελλα τον εντουαρντ οχι μονο επειδη τον αγαπουσε αλλα και επειδη ειχε κανει ολη αυτη τη ''φασαρια''στο νιου μουν για να τον φερει πισω!!!ωστωσο ο τζεικ δεν παυει να ειναι ο φιλος της!!αυτος που την στηριξε στη δυσκολη στιγμη..και κατα καποιο τροπο παρ'ολιγον να επωφεληθει κιολας..αλλα οχι..η μπελλα εμεινε σταθερη..και καλα εκανε..αλλα η ολη σκηνη του εκβιασμου το- και θα φυγω και -θα σκοτωθω -και οχι κ-αι μη- και φιλια -και τετοια μου την εδωσαν λιγο..αλλα η κοπελα τελικα -αφου μας εβγαλε λιγο την πιστη -εκανε τη σωστη επιλογη!!!!!!!και αυτο ειναι που μετραει!!!!! :cheers: | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 15:45 | |
| Συμφωνω ^^ Υπηρχε κ τριτη επιλογη: να μεινει ο Εντ για μας αλλα τελικα εμεινε στην Μπελλα αχχχχ | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 15:49 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 15:53 | |
| καλα η στεφανι ομολογω τρομερη συγγραφεας με χιλιαδες θαυμαστες... <3 Παντως δεν μπορω να πω οτι αντιπαθω τον Τζεικ ιδιαιτερα,καλο παιδι ειναι | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 16:05 | |
| Ποιο 8α ηταν το νοημα αν ξεραμε τι γινοταν στο τελος απο την αρχη?? Τι εμενε με τον Εντ τι με τον Τζεικ δικια της ηταν η επιλογη.... Συγγνωμη αν εμενε τελικα με τον Τζεικ τι 8α λεγατε??? | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 16:17 | |
| οτι η μπελλα ειναι ανωμαλη οτι η στεφανι εχει τασεις αυτοκτονιας(γιατι δεν θα την εβγαζε καθαρη) οτι η μπελλα ειναι τυφλη και οτι χαλασαν το ωραιοτερο λαβστορυ ολων τον εποχων............. αλλα αυτο δεν γινεται...... γινεται να χωρισει ο Ρωμαιος και η Ιουλιετα?? δεν γινεται..............
προσωπικα δεν εχω κατι με τον τζεικ,τον συμπαθω πολυ αφου διαβασα το BD(και μ αρεσει πολυ ετσι οπως εγινε στο τελος......πιστευω οτι ειναι ιδανικο)αλλα οχι να χωρισουν η μπελλα κ ο εντ.............και να παει η μπελλα στον τζεικ.....αυτα τα πραγματα δεν γινονται.......... ουτε ο θεος δεν τα θελει........... | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|