| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 16:37 | |
| Ξέρετε ότι η Μέγιερ από τα βιβλία της λατρεύει τον Τζέικ? Τι λέτε? Πάμε να την πλακώσουμε να αλλάξει γνώμη; | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 16:39 | |
| Νομιζω οτι ο σκοπος της Στεφανι ηταν να μας δειξει την ουσιωδη διαφορα αναμεσα στους δικους της βρικολακες και στους ανθρωπους.Η Μπελλα ειναι ανθρωπος και οι ανθρωποι εχουν αδυναμιες τις οποιες μερικες φορες οσο και να προσπαθουνε δεν μπορουν να τις ελενξουν.δεν υπηρχε περιπτωση να διαλεξει τον Τζεικ και αν θυμαστε το λεει και η ιδια η Μπελλα στον Τζεικ οτι η σχεση της με τον Εντουαρντ ειναι πολυ δυνατη και δεν μπορει να αλλαξει.την συγκρινει και με την αποτυπωση για να του εξηγησει οτι ειναι κατι αναποφευκτο,κατι πανω απο τα ορια της λογικης.ο Εντουαρντ ειναι βρικολακας και τα δικα του συναισθηματα ειναι πολυ διαφορετικα.ειναι πολυ δυνατα και δεν θα αλλαξουν ποτε γιατι οι αλλαγες στους βρικολακες ειναι μονιμες.Η Μπελλα αποτελει το πιο βασικο κομματι της ζωης του και δεν υπαρχει περιπτωσει να αλλαξει αυτο. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 19:16 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Νομιζω οτι ο σκοπος της Στεφανι ηταν να μας δειξει την ουσιωδη διαφορα αναμεσα στους δικους της βρικολακες και στους ανθρωπους.Η Μπελλα ειναι ανθρωπος και οι ανθρωποι εχουν αδυναμιες τις οποιες μερικες φορες οσο και να προσπαθουνε δεν μπορουν να τις ελενξουν.δεν υπηρχε περιπτωση να διαλεξει τον Τζεικ και αν θυμαστε το λεει και η ιδια η Μπελλα στον Τζεικ οτι η σχεση της με τον Εντουαρντ ειναι πολυ δυνατη και δεν μπορει να αλλαξει.την συγκρινει και με την αποτυπωση για να του εξηγησει οτι ειναι κατι αναποφευκτο,κατι πανω απο τα ορια της λογικης.ο Εντουαρντ ειναι βρικολακας και τα δικα του συναισθηματα ειναι πολυ διαφορετικα.ειναι πολυ δυνατα και δεν θα αλλαξουν ποτε γιατι οι αλλαγες στους βρικολακες ειναι μονιμες.Η Μπελλα αποτελει το πιο βασικο κομματι της ζωης του και δεν υπαρχει περιπτωσει να αλλαξει αυτο.
Έρη, κάθε τώρα διαβάζω τα ποστ σου σε αυτό το τόπικ και συμφωνούμε σε όλα απόλυτα! Ακριβώς έτσι τα βλέπω και εγώ τα πράγματα! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 7 Μάης 2009 - 19:30 | |
| χαιρομαι που υπαρχει καποιος που συμφωνει μαζι μου.αν και στην δικη σου περιπτωσει το εχω ξαναγραψει καθε φορα που διαβαζω τα ποστ σου ειναι σαν να βρισκεσαι στο μυαλο μου. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 8 Μάης 2009 - 13:34 | |
| Πωπω, είστε αδερφές ψηχές... | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 9 Μάης 2009 - 17:07 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- οτι η μπελλα ειναι ανωμαλη
οτι η στεφανι εχει τασεις αυτοκτονιας(γιατι δεν θα την εβγαζε καθαρη) οτι η μπελλα ειναι τυφλη και οτι χαλασαν το ωραιοτερο λαβστορυ ολων τον εποχων............. αλλα αυτο δεν γινεται...... γινεται να χωρισει ο Ρωμαιος και η Ιουλιετα?? δεν γινεται..............
προσωπικα δεν εχω κατι με τον τζεικ,τον συμπαθω πολυ αφου διαβασα το BD(και μ αρεσει πολυ ετσι οπως εγινε στο τελος......πιστευω οτι ειναι ιδανικο)αλλα οχι να χωρισουν η μπελλα κ ο εντ.............και να παει η μπελλα στον τζεικ.....αυτα τα πραγματα δεν γινονται.......... ουτε ο θεος δεν τα θελει........... αυτο ακριβως,θα καταστρεφοταν η ιστορια.οχι οτι δεν συμπαθω τον τζεικ.Γενικως μου αρεσει που ειναι χαμογελαστος ανθρωπος ή αλλιως οπως θα λεγε η Μπελλα 'ο ηλιος της'.Οντως ειναι ενα καταπληκτικο παιδι δεν εχω προβλημα επι αυτου.Απλως δεν θα ηθελα η Μπελλα να επιλεξει να μεινει μαζι του απλως και μονο επειδη συμπαθω περισσοτερο τον Εντ.Οπως και να το κανουμε δεν υπαρχουν πολλοι σαν κ αυτον!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 9:53 | |
| - EdLover έγραψε:
- emma cullen pattinson έγραψε:
οτι η στεφανι εχει τασεις αυτοκτονιας(γιατι δεν θα την εβγαζε καθαρη) οτι η μπελλα ειναι τυφλη και οτι χαλασαν το ωραιοτερο λαβστορυ ολων τον εποχων............. αλλα αυτο δεν γινεται...... γινεται να χωρισει ο Ρωμαιος και η Ιουλιετα?? δεν γινεται..............
προσωπικα δεν εχω κατι με τον τζεικ,τον συμπαθω πολυ αφου διαβασα το BD(και μ αρεσει πολυ ετσι οπως εγινε στο τελος......πιστευω οτι ειναι ιδανικο)αλλα οχι να χωρισουν η μπελλα κ ο εντ.............και να παει η μπελλα στον τζεικ.....αυτα τα πραγματα δεν γινονται.......... ουτε ο θεος δεν τα θελει........... αυτο ακριβως,θα καταστρεφοταν η ιστορια.οχι οτι δεν συμπαθω τον τζεικ.Γενικως μου αρεσει που ειναι χαμογελαστος ανθρωπος ή αλλιως οπως θα λεγε η Μπελλα 'ο ηλιος της'.Οντως ειναι ενα καταπληκτικο παιδι δεν εχω προβλημα επι αυτου.Απλως δεν θα ηθελα η Μπελλα να επιλεξει να μεινει μαζι του απλως και μονο επειδη συμπαθω περισσοτερο τον Εντ.Οπως και να το κανουμε δεν υπαρχουν πολλοι σαν κ αυτον!!!! Πωπω, φαντάζεστε τι θα γνόταν τελικά αν ο η Μπέλλα επέλεγε το Τζέικ? | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 11:40 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
Πωπω, φαντάζεστε τι θα γνόταν τελικά αν ο η Μπέλλα επέλεγε το Τζέικ? OMG!! Δεν θέλω να το σκέφτομαι!!! Εγώ προσωπικά, θα το παρατουσα from the very beginning!! Αλλά, αφού η Μπέλλα έμεινε με τον Εντουαρντ , τι το σκαλίζουμε?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 11:54 | |
| Ναι μωρέ, αστο να πάει στον έφω από δω! | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 12:37 | |
| καλα αμα πηγαινε με τον Τζεικ... θα τα παραταγα επι τοπου!!!εδω βαριομουν απιστευτα οταν διαβαζα ολο το κομματι με τον Τζεικ μεχρι να ξαναβρει τον εντ!!μετα απεκτησε και παλι ενδιαφερον!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 12:43 | |
| Πω, πω!!! Ρε Χρήστο συμφωνούμαι σε πολλά πράγματα εμείς οι δύο!!! | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 12:56 | |
| επιτελους και ενας ομοιδεατης!!!και ειχα αρχισει να απελπιζομαι πως θα ημουν ο μονος με αυτες τις αποψεις!!!με τα περισσοτερα αγορια που ετυχε να μιλησουμε για twilight προτιμουσαν την rosali η και την viψtoria!!!κανεις την asley!!καλα για τα βιβλια δεν το συζητω δεν τα ειχαν διαβασει καν!!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 13:26 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- EdLover έγραψε:
- emma cullen pattinson έγραψε:
προσωπικα δεν εχω κατι με τον τζεικ,τον συμπαθω πολυ αφου διαβασα το BD(και μ αρεσει πολυ ετσι οπως εγινε στο τελος......πιστευω οτι ειναι ιδανικο)αλλα οχι να χωρισουν η μπελλα κ ο εντ.............και να παει η μπελλα στον τζεικ.....αυτα τα πραγματα δεν γινονται.......... ουτε ο θεος δεν τα θελει........... αυτο ακριβως,θα καταστρεφοταν η ιστορια.οχι οτι δεν συμπαθω τον τζεικ.Γενικως μου αρεσει που ειναι χαμογελαστος ανθρωπος ή αλλιως οπως θα λεγε η Μπελλα 'ο ηλιος της'.Οντως ειναι ενα καταπληκτικο παιδι δεν εχω προβλημα επι αυτου.Απλως δεν θα ηθελα η Μπελλα να επιλεξει να μεινει μαζι του απλως και μονο επειδη συμπαθω περισσοτερο τον Εντ.Οπως και να το κανουμε δεν υπαρχουν πολλοι σαν κ αυτον!!!!
Πωπω, φαντάζεστε τι θα γνόταν τελικά αν ο η Μπέλλα επέλεγε το Τζέικ? τι θα γινοταν?Απλουστατα θα καταστρεφοταν η ιστορια.Τι στο καλο τον ειχε βαλει τον Εντουαρντ στην αρχη αν στο τελος διαλεγε τον Τζεικ? Η Μπελλα απλουστατα θα συνεχιζε τη ζωη της σαν φυσιολογικος ανθρωπος και ο Εντ θα πονουσε. Αυτα τα ωραια. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 16:30 | |
| Τοσο καλα!!!Παιδια,δεν γινοταν να διαλεξει το Τζεικ!!!Η λατρευτη μας Steph ηξερε πως θα τελειωσει πριν το αρχισει καλα-καλα!!!Ο τζεικ ηταν για αυτην ενα δωρο που εκανε την ιστορια να εκτυλιχτει!!Γινοταν και χωρις αυτον!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 16:55 | |
| Βασικά η Stephenie ειπε πως δεν σκεφτόταν για συνέχεια όταν έγραψε το πρωτο, μιας και δεν πίστευε οτι θα έγραφε ολοκληρο βιβλίο. Λέει οτι ούτε για το οτι ο Τζεικ θα γινόταν λυκάνθρωπος σκεφτόταν απο πριν... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 16:58 | |
| Ναι,αλλα αν διαβασεις στο www.stepheniemeyer.com λεει οτι εγραψε τοσους επιλογους,που αποφασισε να γραψει το Forever Dawn!!Και εννοω οτι ηταν σιγουρη οτι ο Εντ και η Μπελλα θα εμεναν μαζι οτι και να γινοταν!! | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Μάης 2009 - 21:53 | |
| Εγω απλως θελω να ξεκαθαρισω ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΚ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΙΟΛΑΣ. αλλα πιο πολυ Εντ,πως να το κανουμε... | |
|
| |
kalkat Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 28/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 12 Μάης 2009 - 10:43 | |
| Όσο ξαναδιαβάζω την Έκλειψη και φτάνω στο τέλος όπου η Μπέλλα κάνει την επιλογή της στο σπίτι του Τζέικομπ τόσο εκνευρίζομαι με αυτά που του λέει. Ο μόνος τρόπος για να δεχτώ τον πόνο που φαίνεται να αισθάνεται η Μπέλλα πραγματοποιώντας αυτήν την επιλογή είναι να σκεφτώ ότι εδώ υπάρχει καποιο αλληγορικό μήνυμα. Π.χ. για μένα ο Τζέικομπ μπορεί να αντιπροσωπεύει για την Μπέλλα την ανθρώπινη φύση της, που παρόλο που αποφάσισε να την απαρνηθεί για να ακολουθήσει τον Εντουαρντ, δεν πάυει αυτή η απόφαση να την πληγώνει. Με λίγα λόγια θα χάσει τους γονείς της, του φίλους της. Δεν είναι και λίγο... Μπορεί να αγαπαέι με όλη της την ψυχή τον Εντουαρντ αλλά ο Τζέικομπ αντιπροσωπεύει ότι αφήνει πίσω της. Μήπως είμαι υπερβολική;;; | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 12 Μάης 2009 - 17:12 | |
| - kalkat έγραψε:
- Όσο ξαναδιαβάζω την Έκλειψη και φτάνω στο τέλος όπου η Μπέλλα κάνει την επιλογή της στο σπίτι του Τζέικομπ τόσο εκνευρίζομαι με αυτά που του λέει.
Ο μόνος τρόπος για να δεχτώ τον πόνο που φαίνεται να αισθάνεται η Μπέλλα πραγματοποιώντας αυτήν την επιλογή είναι να σκεφτώ ότι εδώ υπάρχει καποιο αλληγορικό μήνυμα. Π.χ. για μένα ο Τζέικομπ μπορεί να αντιπροσωπεύει για την Μπέλλα την ανθρώπινη φύση της, που παρόλο που αποφάσισε να την απαρνηθεί για να ακολουθήσει τον Εντουαρντ, δεν πάυει αυτή η απόφαση να την πληγώνει. Με λίγα λόγια θα χάσει τους γονείς της, του φίλους της. Δεν είναι και λίγο... Μπορεί να αγαπαέι με όλη της την ψυχή τον Εντουαρντ αλλά ο Τζέικομπ αντιπροσωπεύει ότι αφήνει πίσω της. Μήπως είμαι υπερβολική;;; οντως ρε συ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 12 Μάης 2009 - 17:46 | |
| - kalkat έγραψε:
- Όσο ξαναδιαβάζω την Έκλειψη και φτάνω στο τέλος όπου η Μπέλλα κάνει την επιλογή της στο σπίτι του Τζέικομπ τόσο εκνευρίζομαι με αυτά που του λέει.
Ο μόνος τρόπος για να δεχτώ τον πόνο που φαίνεται να αισθάνεται η Μπέλλα πραγματοποιώντας αυτήν την επιλογή είναι να σκεφτώ ότι εδώ υπάρχει καποιο αλληγορικό μήνυμα. Π.χ. για μένα ο Τζέικομπ μπορεί να αντιπροσωπεύει για την Μπέλλα την ανθρώπινη φύση της, που παρόλο που αποφάσισε να την απαρνηθεί για να ακολουθήσει τον Εντουαρντ, δεν πάυει αυτή η απόφαση να την πληγώνει. Με λίγα λόγια θα χάσει τους γονείς της, του φίλους της. Δεν είναι και λίγο... Μπορεί να αγαπαέι με όλη της την ψυχή τον Εντουαρντ αλλά ο Τζέικομπ αντιπροσωπεύει ότι αφήνει πίσω της. Μήπως είμαι υπερβολική;;; Οχι δεν είσαι καθόλου υπερβολική!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 18 Μάης 2009 - 18:06 | |
| - kalkat έγραψε:
Ο μόνος τρόπος για να δεχτώ τον πόνο που φαίνεται να αισθάνεται η Μπέλλα πραγματοποιώντας αυτήν την επιλογή είναι να σκεφτώ ότι εδώ υπάρχει καποιο αλληγορικό μήνυμα. Π.χ. για μένα ο Τζέικομπ μπορεί να αντιπροσωπεύει για την Μπέλλα την ανθρώπινη φύση της, που παρόλο που αποφάσισε να την απαρνηθεί για να ακολουθήσει τον Εντουαρντ, δεν πάυει αυτή η απόφαση να την πληγώνει. Με λίγα λόγια θα χάσει τους γονείς της, του φίλους της. Δεν είναι και λίγο... Μπορεί να αγαπαέι με όλη της την ψυχή τον Εντουαρντ αλλά ο Τζέικομπ αντιπροσωπεύει ότι αφήνει πίσω της. Μήπως είμαι υπερβολική;;; οχι δεν σε βρισκω υπερβολικη.και εγω την ιδια αποψη εχω.οσο ξαναδιαβαζεις τα βιβλια βλεπεις καποια πραγματα τελειως διαφορετικα απο οτι στην αρχη.την πρωτη φορα εκνευριστηκα υπερβολικα με την συμπεριφορα της Μπελλας και με ολο αυτο το κλαψιμο.ξαναδιαβαζοντας ομως τα βιβλια αναθεωρησα πολλες αποψεις που ειχα στην αρχη.ο πονος που νιωθει δεν πιστευω οτι ειναι πονος για ερωτα κτλ.ειναι κατι πολυ πιο βαθυ και με μεγαλυτερη αξια.ειναι πονος για ολα αυτα που θα αφησει.ειναι πονος για τις επιλογες της.γνωριζει οτι πλεον καποια πραγματα ειναι πλεον αναποφευκτα.θα πρεπει αν θελει να ειναι με τον Εντουαρντ να αφησει ολα τα αλλα.γονεις φιλους συγγενεις.θα πρεπει γενικα να αφησει πισω της την παλια της ζωη και να ξεκινησει κατι καινουργιο.αγαπαει τον Εντουαρντ,εχει παρει τις αποφασεις της αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ποναει κιολας.ειναι ανθρωπος με αισθηματα και αδυναμιες και αντιδραει οπως θα αντιδρουσαμε ολοι μας.το κλαμα που κανει ειναι το ξεσπασμα που οφειλει στον εαυτο της.σαν ειδος εξιλεωσεις θα μπορουσα να πω. | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 27 Μάης 2009 - 16:19 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- kalkat έγραψε:
Ο μόνος τρόπος για να δεχτώ τον πόνο που φαίνεται να αισθάνεται η Μπέλλα πραγματοποιώντας αυτήν την επιλογή είναι να σκεφτώ ότι εδώ υπάρχει καποιο αλληγορικό μήνυμα. Π.χ. για μένα ο Τζέικομπ μπορεί να αντιπροσωπεύει για την Μπέλλα την ανθρώπινη φύση της, που παρόλο που αποφάσισε να την απαρνηθεί για να ακολουθήσει τον Εντουαρντ, δεν πάυει αυτή η απόφαση να την πληγώνει. Με λίγα λόγια θα χάσει τους γονείς της, του φίλους της. Δεν είναι και λίγο... Μπορεί να αγαπαέι με όλη της την ψυχή τον Εντουαρντ αλλά ο Τζέικομπ αντιπροσωπεύει ότι αφήνει πίσω της. Μήπως είμαι υπερβολική;;; οχι δεν σε βρισκω υπερβολικη.και εγω την ιδια αποψη εχω.οσο ξαναδιαβαζεις τα βιβλια βλεπεις καποια πραγματα τελειως διαφορετικα απο οτι στην αρχη.την πρωτη φορα εκνευριστηκα υπερβολικα με την συμπεριφορα της Μπελλας και με ολο αυτο το κλαψιμο.ξαναδιαβαζοντας ομως τα βιβλια αναθεωρησα πολλες αποψεις που ειχα στην αρχη.ο πονος που νιωθει δεν πιστευω οτι ειναι πονος για ερωτα κτλ.ειναι κατι πολυ πιο βαθυ και με μεγαλυτερη αξια.ειναι πονος για ολα αυτα που θα αφησει.ειναι πονος για τις επιλογες της.γνωριζει οτι πλεον καποια πραγματα ειναι πλεον αναποφευκτα.θα πρεπει αν θελει να ειναι με τον Εντουαρντ να αφησει ολα τα αλλα.γονεις φιλους συγγενεις.θα πρεπει γενικα να αφησει πισω της την παλια της ζωη και να ξεκινησει κατι καινουργιο.αγαπαει τον Εντουαρντ,εχει παρει τις αποφασεις της αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ποναει κιολας.ειναι ανθρωπος με αισθηματα και αδυναμιες και αντιδραει οπως θα αντιδρουσαμε ολοι μας.το κλαμα που κανει ειναι το ξεσπασμα που οφειλει στον εαυτο της.σαν ειδος εξιλεωσεις θα μπορουσα να πω. Σωστά όλα αυτά που λές Έρη..και οι δυό σας έχετε δίκιο! Είναι πολλά αυτά που θα αφήσει πίσω της, δικαίωμα της να κλάψει- να ξεσπα΄σει, συμφωνώ στο ότι είναι ένα είδος εξιλέωσης γι αυτή. Ο ανθρωπινος χαρακτήρας, πάντα είναι αδύναμος, πρέπει αν την δικαιολογήσουμε για αυτό και μόνο..Η ανθρώπινη φύση της.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 30 Μάης 2009 - 14:45 | |
| Ξερετε τι η8ελα να πω για την Εκλειψη???Ηταν το μονο βιβλιο που για να το εκτιμησω,επρεπε να το χιλιοδιαβασω!!!Ισως γιατι,σαν φανατικη ,σκεφτομουν μονο και δεν εδινα σημασια στην ουσια του βιβλιου!Αλλα μολις διαβασα το bd ξεπερασα το 8εμα Τζεικ και τπλα τον αντιπαθω τωρα!!!Δεν τον μισω!!! Τελοσπαντων,σημασια εχει οτι η Εκλειψη ηταν πολυ σημαντικο βιβλιο και με βαθυ νοημα!!!Οτι η ανθρωπινη ζωη ειναι πολυ σημαντικη για να τη χαραμισεις,οτι πρεπει να δωσεις τα παντα ομως για να αποκτησεις την ευτυχια σου...Ηταν τρομερο!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 30 Μάης 2009 - 15:14 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- kalkat έγραψε:
Ο μόνος τρόπος για να δεχτώ τον πόνο που φαίνεται να αισθάνεται η Μπέλλα πραγματοποιώντας αυτήν την επιλογή είναι να σκεφτώ ότι εδώ υπάρχει καποιο αλληγορικό μήνυμα. Π.χ. για μένα ο Τζέικομπ μπορεί να αντιπροσωπεύει για την Μπέλλα την ανθρώπινη φύση της, που παρόλο που αποφάσισε να την απαρνηθεί για να ακολουθήσει τον Εντουαρντ, δεν πάυει αυτή η απόφαση να την πληγώνει. Με λίγα λόγια θα χάσει τους γονείς της, του φίλους της. Δεν είναι και λίγο... Μπορεί να αγαπαέι με όλη της την ψυχή τον Εντουαρντ αλλά ο Τζέικομπ αντιπροσωπεύει ότι αφήνει πίσω της. Μήπως είμαι υπερβολική;;; οχι δεν σε βρισκω υπερβολικη.και εγω την ιδια αποψη εχω.οσο ξαναδιαβαζεις τα βιβλια βλεπεις καποια πραγματα τελειως διαφορετικα απο οτι στην αρχη.την πρωτη φορα εκνευριστηκα υπερβολικα με την συμπεριφορα της Μπελλας και με ολο αυτο το κλαψιμο.ξαναδιαβαζοντας ομως τα βιβλια αναθεωρησα πολλες αποψεις που ειχα στην αρχη.ο πονος που νιωθει δεν πιστευω οτι ειναι πονος για ερωτα κτλ.ειναι κατι πολυ πιο βαθυ και με μεγαλυτερη αξια.ειναι πονος για ολα αυτα που θα αφησει.ειναι πονος για τις επιλογες της.γνωριζει οτι πλεον καποια πραγματα ειναι πλεον αναποφευκτα.θα πρεπει αν θελει να ειναι με τον Εντουαρντ να αφησει ολα τα αλλα.γονεις φιλους συγγενεις.θα πρεπει γενικα να αφησει πισω της την παλια της ζωη και να ξεκινησει κατι καινουργιο.αγαπαει τον Εντουαρντ,εχει παρει τις αποφασεις της αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ποναει κιολας.ειναι ανθρωπος με αισθηματα και αδυναμιες και αντιδραει οπως θα αντιδρουσαμε ολοι μας.το κλαμα που κανει ειναι το ξεσπασμα που οφειλει στον εαυτο της.σαν ειδος εξιλεωσεις θα μπορουσα να πω. Νομίζω ότι αυτό είναι και το νόημα τελικά και πιστεύω ότι γιαυτό το χειρίστηκε έτσι αυτό το σημείο και το θέμα με τον Τζέηκομπ η Στέφενι. Πραγματικά πιστεύω κι εγώ το ίδιο. Αν το καλοσκεφτούμε δεν είναι λίγο να απαρνιέται κάποιος την ανθρώπινη φύση του, τη ζωή του. Γιατί μπορεί να φαίνεται πολύ δελεαστικό το να γίνει βρικόλακας αλλά δεν είναι κάτι τόσο απλό. Και εδώ που τα λέμε η Μπέλλα δεν το έχει συνηδειτοποιήσει πλήρως. Ο Έντουαρντ, δεν είναι απλά ένας εγωιστής που δεν θέλει να τη μεταμορφώσει. Είναι σε θέση να κρίνει καλύτερα από τη Μπέλλα γιατί ο ίδιος άλλωστε είναι βρικόλακας και ξέρει πολύ καλά τι θα πει αυτό. Από την άλλη θεωρεί πως δεν έχει το δικαίωμα να της πάρει τη ζωή. Γιαυτό παλεύει τόσο πολύ με τον ίδιο του τον εαυτό, γιατό φεύγει στη Νέα Σελήνη. Με την ιστορία του Τζέηκομπ πιστεύω ότι κάπου εκεί η Μπέλλα επιτέλους μπορεί να καταλάβει πραγματικά τι πρόκειται να απαρνηθεί για πάντα. Από τη στιγμή που θα γίνει βρικόλακας και μετά δεν υπάρχει γυρισμός. Και ουσιαστικά όταν το ζητάει είναι μία απόφαση που έχει πάρει. Δηλαδή δεν είναι όπως στις περιπτώσεις του Έντουαρντ που ήταν ετοιμοθάνατος ή της Ρόζαλι κ.τ.λ. - Σπόιλερ:
Άσχετα αν τελεικά τα φέρνει η τύχη και η μοίρα με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταμορφωθεί και αυτή όταν πραγματικά δεν υπήρχε άλλη επιλογή γιατί αλλιώς θα πέθαινε και αυτό εμένα προσωπικά με συγκινεί ακόμα περισσότερο. Δηλαδή βρήκε τον τρόπο η συγγραφέας και το έφερε και αυτό με ένα μοναδικό τρόπο! Νομίζω ότι αν απλά η μεταμόρφωση γινόταν βάση της αποφάσεως δεν θα είχε τη δυναμική που έχει τώρα με τον τρόπο που έγινε και για τους λόγους που έγινε.
Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας συμβολισμός. Ο Τζέηκομπ συμβολίζει την ανθρώπινη επιλογή. Τη ζωή που θα έκανε η Μπέλλα σαν άνθρωπος αν τον επέλεγε ως σύντροφο. Ενώ ο Έντουαρντ συμβολίζει έναν άλλο "νεκρό" κόσμο. Ίσως να μην είναι κι έτσι βέβαια. Ίσως να ήταν μία δοκιμασία από την οποία έπρεπε να περάσει για να είναι τελικά στ' αλήθεια απόλυτα σίγουρη και για την επιλογή της μεταμόρφωσης της αλλά και για την αγάπη της για τον Έντουαρντ. | |
|
| |
twilightaholic# New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 30 Μάης 2009 - 15:30 | |
| Nαι έχεις δίκιο σε όσα είπες white queen αυτά όλα ήταν που μας μάγεψαν και ο τρόπος που το χειρίστηκε η Στέφανι ήταν άψογος...στην αρχή όταν την διάβασα την έκληψη απογοητεύτηκα πολύ αλλά έπρεπε να την διαβάσω πολλές φορές για να πιάσω όλα τα σημεία κλείδια.. | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|