| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 8 Ιαν 2010 - 1:03 | |
| Μόνο τον πλήγωσε;; κομμάτια τον έκανε! οχι ότι και τον Εντουαρντ τον άφησε αλώβητο, αλλά και εκείνος έκανε και κάτι για να του καταλογίσουμε! | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 8 Ιαν 2010 - 11:43 | |
| Βασικά ο Τζέικ πληγώθηκε περισσότερο και πλήγωσε λιγότερο... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 8 Ιαν 2010 - 14:12 | |
| Ψιλο μανταρα τα εκαναν ολοι....κι ευθυνονταν ολοι για αυτο...Ο Εντ γιατι εφυγε,η Μπελλα γιατι εκανε οτι εκανε με τον Τζεικ,κι ο Τζεικ γιατι την εξοθησε στα ακρα πληγωνοντας την και κανοντας την να νιωθει ενοχη.... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 8 Ιαν 2010 - 14:27 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 8 Ιαν 2010 - 16:25 | |
| Εγω πιστευω πως ο Τζεικ το ηξερε πως θα πληγωθει... Στην αρχη βεβαια οταν εφυγε ο Εντ ηταν απολυτα σιγουρος πως θα κανει την Μπελλα να τον ερωτευτει και εδω που τα λεμε θα τα καταφερνε αν δεν γυριζε.... Μετα στην εκλειψη ομως πηγαινε γυρευοντας... παλευε και ομως ηξερε οτι το παιχνιδι ηταν χαμενο... και τον συμπαθω και τον λυπαμαι... Αλλα πως να το πω εχασε τον σεβασμο μου και την αξιοπρεπια του (κατα την γνωμη μου) οταν την διεκδικουσε τοσο απροκαλυπτα και με ψυχολογικο εκβιασμο... Αυτο δεν ηταν σωστο... δεν τον κατηγορω στο οτι προσπαθησε εξαλλου αξιζει να παλευεις για την αγαπη... Μην με παρετε απο τα μουτρα οι team Τζεικ τηνγνωμη μου λεω.... | |
|
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:39 | |
| - roberta έγραψε:
- Πιστευω οτι η Bella εκανε μεγαλη βλακεια κι εγω οταν το διαβασα αυτο θυμωσα παρα πολυ.
Εγω λυπηθηκα με τον Jeik τον πληγωσε................... συμφωνω μαζι σου! δεν την συμπαθουσα που δεν την συμπαθουσα την μπελα εκανε και αυτη την μαμακια και τα χαλασε ολα | |
|
| |
Rob+MJ4ever!! Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 13 Ιαν 2010 - 21:59 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 2:04 | |
| Εγώ πάλι έχω φτασει μέχρι το κεφάλαιο 10 ( στην επαναληψη..) παιδιά όμως στενοχωριέμαι διότι διάβασα το σενάριο...( μη βριζεται) και απογοητεύτηκα που πολλές μα παρα πολλές σκηνές δεν υπάρχουν..... | |
|
| |
marialouiza Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : aigio Αριθμός μηνυμάτων : 23 Registration date : 17/01/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 10:19 | |
| | |
|
| |
lykofotaki New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : ολη τν μερα στην αγκαλια τ εντουαρντ στο αγαπημενο μσ λιβαδι...ααχ Αριθμός μηνυμάτων : 109 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 11:42 | |
| | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 12:18 | |
| κοριτσια καλημερα σας θα ηθελα να μου πειτε σας παρακαλω που μπορω να βρω στο σεναριο τισ εκλιψης?? σασ ευχαριστω εκ τον προτερων | |
|
| |
Rob+MJ4ever!! Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 5 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 15:00 | |
| | |
|
| |
marialouiza Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : aigio Αριθμός μηνυμάτων : 23 Registration date : 17/01/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 15:18 | |
| Στην Αμερική γίνεται χαμός και υπάρχουν πολλές φωτογραφίες απο κοινές τους εμφανίσεις που είναι πραγματικά πολυ κοντά... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 19:37 | |
| παντωσ συμφωνω απολυτα με την whitequeen! πιστευω οτι αν δεν υπηρχε ο τζεικομπ η μπελλα δεν θα ζουσε τωρα και αυτο θα ειχε ως συνεπεια κατ'επεκταση και το θανατο του Εντουαρτ και αυτο θα ηταν δυσβασταχτο για ολες μας!!!! δεν συμφωνειτε? | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 19:48 | |
| καλα αυτο το οτι ειναι μαζι ο πατισον κ η στιουαρτ δεν ειναι καινουργιο γιατι παντα σε μια μεγαλη επιτυχια οι πρωταγωνιστες συναπτουν σχεσεις συνηθως!! γιατι επιρρεαζοντε απο τους ρολους τους. βεβαια μπορει να το κανουν και για διαφημιστικο κολπο για να συζηταμε ολη την ωρα για αυτους!!!!αν και δεν πιστευω οτι το χρειαζονται γιατι ετσι και αλλιως και χωρις αυτο συζηταμε για αυτους ολη την ωρα!!! ετσι δεν ειναι?ι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 19:51 | |
| Ετσι ειναι....Απλως μερικοι νιωθουν την αναγκη να ειναι ζευγαρι και στην πραγματικη ζωη.... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 20 Ιαν 2010 - 20:00 | |
| Ερώτηση κρίσεως.. Τι ρόλο βαράνε τα προσωπικά της Κρίστεν και του Ρομπερτ εδώ? Πλακίζω.. Εγώ δεν θα σας πω για αυτό.. Θα σας πω οτι ανυπομονώ να έρθει η Έκλειψη (εείναι και το 2ο κατά σειρά αγαπημένο μου βιβλίο) και πιστεύω οτι θα μας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους. Να σας πω την αλήθεια, αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν η συμπεριφορά της Μπέλλας... Τα είπατε και εσείς παραπάνω, δεν θα πω κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο... Απλώς χαίρομαι που η Μπέλλα είχε κατασταλάξει... Αααααααααχ πόσο την περιμένω αυτή τη μπουνιά ένας Θεός ξέρει!!! Δυστυχώς και σε αυτή την ταινία ο Έντουαρντ θα είναι σε... 2η μοίρα αν μου επιτρέπετε, καθώς από την Χαραυγή αρχίζει να ξαναμπαίνει εντελώς και ολοκληρωτικά στην ιστορία (ε μα πια.. μόνο στο Λυκόφως που να τον χορτάσεις).. Περιμένουμε τα καλύτερα!!! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 21 Ιαν 2010 - 23:48 | |
| Εγώ το κεφάλαιο "Πάγος και φωτιά" περιμένω με μεγάλη αγωνία! Θα είναι τρέλα να μην το βάλουν. Πραγματικά είναι κορυφαία αυτή η σκηνή! Θέλω τόσο να δω τον Έντουαρντ επιτέλους να μιλάει για τα συναοσθηματά του. Σε όλα τα βιβλία, μας δίνει την οπτική της Μπέλλας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 22 Ιαν 2010 - 14:25 | |
| εγω παντως περιμενω πωσ θα την κανουν να απαντησει την stewart και να αρνηθει στο Εντουαρτ τον γαμο!!!!! και μετα με ποιο τροπο και ποιες συνθηκες θα του πει ναι!!!! θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε την κριστεν να γινει σαγηνευτικη επειδη δεν την εχω δει σε τετοιον ρολο ποτε...... συμφωνειτε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 22 Ιαν 2010 - 14:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 22 Ιαν 2010 - 14:53 | |
| σε ευχαριστω fotis333!!!!!!!!!! ας ελπισουμε οτι θα υπαρξουν τα καλυτερα αποτελεσματα απο αυτον τον σκηνοθετη γιατι με εχει φαει η αγωνια..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 22 Ιαν 2010 - 15:10 | |
| | |
|
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 9 Φεβ 2010 - 1:11 | |
| Συμφωνω μαζι σου bluesea.το Παγος και Φωτια ειναι τελειο.το σημειο που βρισκονται και οι τρεις μεσα στη σκηνη ειναι απιθανο.οι σκεψεις και τα συναισθηματα του εντουαρντ βλεποντας τον τζεικομπ με τη μπελα αγκαλια...απιθανο!!!!!!!!!θελω να πιστευω πως θα τη βαλουν στη ταινια τη σκηνη συτη και πραγματικα περιμενω πως και πως για να τη δω,αλλιως θα απογοητευτω παρα πολυ.οχι πως δεν εχει κι αλλες εξισου ωραιες αλλα αυτη ειναι μια απο τις πιο δυνατες στο βιβλιο. I LOVE ECLIPSE!!!!!!!!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 9 Φεβ 2010 - 3:57 | |
| ανυπομονώ να έρθει η Έκλειψη (είναι και το 2ο αγαπημένο μου βιβλίο μετα την χαραυγη) και πιστεύω οτι θα μας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 9 Φεβ 2010 - 12:47 | |
| | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|