| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Edwardinos Cullen Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 28/09/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 28 Σεπ 2010 - 17:00 | |
| Παιδιά για εμένα δεν φταίει ούτε ο Έντουαρντ ούτε η Μπέλα ούτε ο Τζέηκομπ!!! Η Μπέλλα η ίδια στην Έκλειψη στο δεύτερο φιλί πριν την επίθεση των Νεογέννητων παραδέχετε πως νιόθει κάτι παραπάνο για τον Τζέηκομπ!!! Αλλά ούτε η Μπέλλα ειναι αυτή που φταίει!!! Συμφωνώ με την διμιουργό της συζήτησης πως δεν έκανε καλά που έφυγε ο Έντουαρντ, αλλά διαφωνώ ότι με αυτό έσπρωξε την Μπέλλα στην αγκαλιά του Τζέηκομπ και ότι αυτό ήθελε!!!Σε συνέντυξή της η συγραφέας είπε πως είχε δώσει διαφορετικό τέλος στην Νέα Σελήνη και η μητέρα της την έπισε να το κάνει έτσι όπως είναι...για να τονιστεί η αγάπη Έντουαρντ-Μπέλλα!!! Η Στέφενι μέσα από την τετραλογία αυτή θέλει να μας δίξει, να καταλάβουμε, πως μια αγάπη δυνατή μπορεί να περάσει τα πάντα για να κρατήσει στην ''αιωνιότητα'' και ας είναι σε διαφωρετικούς κόσμους!!! Το περιτύλιγμα της αλήθειας αυτής δλδ Βρικόλας-Θνητή, Τρίγωνο Έντουαρντ - Μπέλλα - Τζέηκομπ, οι ''κακοί'' βρικόλακες, μπορούν να ενσαρκώσουν τα συνηθησμένα προβλήματα αλλά και τα σοβαρά και πέρα από την φαντασία προβλήματα σε μια αγάπη δύο διαφωρετικών ανθρώπων, δύο ανθρώπων από διαφορετικούς κόσμους!!!! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Σεπ 2010 - 22:11 | |
| συμφωνω απολυτα μαζι σου Edwardino! | |
|
| |
aretoula Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 12 Οκτ 2010 - 20:16 | |
| | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 17 Οκτ 2010 - 21:43 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 17 Οκτ 2010 - 22:21 | |
| πραγματικα δεν το ειχα σκεφτει ετσι και εχεις δικιο και οντως βγηκαν νικητες απο ολες τις δυσκολιες και τα προβληματα που αντιμετωπισαν και χαιρομαστε πολυ πολυ γι αυτο παντως θα ηθελα να μαθω την αλλη εκδοχη της νεας σεληνης που τελικα αλλαξε θα ηταν ενδιαφερον | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 23 Οκτ 2010 - 11:14 | |
| | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 24 Οκτ 2010 - 14:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 26 Οκτ 2010 - 12:52 | |
| | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 22 Απρ 2011 - 18:04 | |
| δεν νομιζω οτι η μπελα ενιωσε ποτε κατι περισσοτερο απο τεραστια ευγνωμοσυνη και φιλια για τον τζεικομπ......απλως οι ενοχες που νιωθει επιεδη τον πληγωνει με την συμπεριφορα της, κ επειδη δεν μπορει να τον αγαπησει, ειναι πολυ μεγαλο βαρος γιαυτην... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 22 Απρ 2011 - 23:09 | |
| Ειχε φιλικα και αδερφικα αισθηματα για εκεινον....Ισως με τον καιρο η αγαπη αυτη θα μποροσε να γινει και ερωτικη αμα δεν υπηρχεο Εντουαρντ...αλλα δυστυχως για τον Τζεικ υπαρχει.... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 23 Απρ 2011 - 12:09 | |
| Αχ Ο Τζέικ δεν γινόταν ποτέ πραγματικά να είναι με την Μπέλλα γιατί πολύ απλά ήταν γραφτό να γίνει η μάνα της κοπέλας που θα αποτύπονε. Οποιαδήποτε έλξη ή αίσθημα φιλίας ένιωσε η Μπέλλα για αυτόν ήταν αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον σκοπό και δεν πρέπει να τον λυπόμαστε φυσικά... και την ζωή δύσκολη έκανε στον Εντ. και την Μπέλς και τελικά μας πήρε το καλύτερο κορίτσι! (βλ. Ρένεσμι)
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 23 Απρ 2011 - 12:48 | |
| Οντως με την γεννηση της Νεσσι τα πραγματα εγιναν ακριβως οπως επρεπε να ειναι....Ο Τζεικ και η Μπελλα ειναι οικογενεια....ποτε δεν επρεπε να ειναι κατι περισσοτερο.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 23 Απρ 2011 - 13:03 | |
| Kαι ποτέ δεν θα μπορούσαν να είναι κακά τα ψέματα.... μερικοί άνρθωποι μπορούν απλά να είναι φίλοι και μόνο. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 23 Απρ 2011 - 13:19 | |
| Παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι θα μπορουσε ανετα η Μπελλα να ειναι ζευγαρι με τον Τζεικομπ!!
Ξεκινησαν ως φιλοι ναι αλλα απο προσωπικη εμπειρια σας λεω οτι ο ''κολλητος'' πολυ ευκολα γινεται lover..........
Πραγματικα ταιριαζουν.
Τωρα αν εσεις ειστε team edward αυτο ειναι απολυτα σεβαστο!!
Αλλα εφοσον στην εκλειψη υπαρχει και τιθεται ξεκαθαρα ενα διλλημα μεταξυ Εντουαρντ και Τζεικομπ, ναι θα μπορουσε να ειχε διαλεξει αυτον!!
Η πορεια και η μετεπειτα εξελιξη δεν ηταν προδιαγεγραμμενη!!
Αλλωστε μην ξεχναμε οτι και ο Τζεικομπ την εκανε να περναει καλα, της ελειπε αφανταστα και οταν την απομονωσε στην Νεα Σεληνη στεναχωρηθηκε γι αυτον οσο και για τον Εντουαρντ.
Κακα τα ψεμματα ο Τζεικομπ εκτος απο φιλος και πιθανος εραστης ηταν το μακροβιοτερο στηριγμα της Μπελλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 23 Απρ 2011 - 13:46 | |
| Δεν ξέρω αν φταίει που είμαι team Έντουαρτν ή όχι πάντως πιστεύω ότι γενικά στις σχέσεις είναι καλύτερα να υπάρχει ηλεικρίνεια και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.... Θεωρώ ανούσια μία ερωτική σχέση αν δεν υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτιρηστικά όπως το σκίρτημα οι πεταλούδες στην κοιλιά και όλα τα σχετικά που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ένας άνρθωπος είναι ερωτευμένος. Πιστεύω ότι η μπέλλα θα ήταν καλύτερανα μην είναι με τον Τζέικ ακόμα και αν δεν ήταν με τον Έντουαρντ από άποψη ότι δεν ένιωθε λίγο από την ερωτική έλξη που ένιωθε για τον Εντ. και θα ήταν σαν να τον εκμεταλευόνταν και ακόμα χειρότερα να κορόιδευε και την ίδια και εκείνον. Είχε όντως κάποια συναισθήματα, αλλά σε καμία περίπτωση αληθινό έρωτα...! Δεν ξέρω.... είμαι της άποψης ότι αυτά τα πράγματα φαίνονται με την μία και αν τα κουράζουμε απλώς χάνεται η μαγεία...! | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Μάης 2011 - 23:35 | |
| Λοιπόν εγώ όταν πρωτοδιάβασα την Εκλειψη τρελάθηκα (με την κακή έννοια) Είδα μια Μπέλα τελείως διαφορετική απ'αυτό που είχα δει στα προηγούμενα βιβλία..Πάντα στο Λυκόφως και εν μέρει στη Νέα Σελήνη, όταν αναφερόταν στον Τζέικομπ μιλούσε σαν να μιλούσε για τον αδερφό της.. Και ξαφνικά στην Έκλειψη όλα άλλαξαν..Απορώ πως έγινε αυτό.. Μιλούσε για τον Τζέικ με τελείως διαφορετικό τρόπο.. Βέβαια δεν απομακρύνθηκε από τον Εντουαρντ και χαίρομαι γι'αυτό.. Με τον Εντουαρντ είχαν μια βαθιά σχέση αγάπης, με τον Τζέικ ήταν ενθουσιασμός κατά την άποψή μου.. Φυσικά το γεγονός οτι αγαπούσε ΜΟΝΟ τον Εντουαρντ φάνηκε στη Χαραυγή όταν
- Σπόιλερ:
αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν να ήταν ερωτευμένη με τον Τζέικ..
Γενικά η Έκλειψη σαν βιβλίο δε μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά μου άρεσε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μάης 2011 - 12:27 | |
| Xα σε βρίσκω πολύ ψύχραιμη...!!!!! εγώ ήμουν έτοιμη να το σκίσω!!!!!!! (φσκ και δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση.... αλλά η επιθυμία ήταν πολύ έντονη!) | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:45 | |
| - niki έγραψε:
- Xα σε βρίσκω πολύ ψύχραιμη...!!!!! εγώ ήμουν έτοιμη να το σκίσω!!!!!!!
(φσκ και δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση.... αλλά η επιθυμία ήταν πολύ έντονη!) Ναι κι εγώ εκπλήσομαι από τον εαυτό μου Αλλά τα νεύρα μου ήταν τσατάλια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μάης 2011 - 14:08 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μάης 2011 - 19:35 | |
| οντως η Μπελα ειναι τελειως διαφορετικη στην εκλειψη απο οτι στηο λυκοφως και ακομα περισσοτερο στη νεα σεληνη. Ενω στο δευτερο βιβλιο βλεπουμε μια Μπελα να πεφτει ακομα κ απο γκρεμο για να δει εστω κ σε παραισ8ηση τον Εντουαρντ στην εκλειψη η Μπελα ναι μεν ξερει οτι ο Εντουαρντ ειναι ο αντρας της ζωης της αλλα αγαπαει κ τον Τζεικομπ κ οχι σαν φιλο κιολας....Ε μα εε?? Αυτη δεν μοιαζει με την Μπελα της Νεας Σεληνης. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μάης 2011 - 19:55 | |
| Η Μπελλα αγαπαει τον Τζεικ λιγο παραπανω απο φιλο ειναι η αληθεια...Αλλα φαιρεται ετσι γτ η επιλογη της δεν περιλαμβανει μονο τον Τζεικ η τον Εντ αλλα δυο τελειως διαφορετικους τροπους ζωης...Η Μπελλα μπορει να εδρασε αδικα σε μερικες στιγμες αλλα παντα ηξερε τι ηθελε...Οπως λεει και η ιδια ξερω διχως ποιον δεν μπορω να ζησω...και τον Τζεικ τον φιλησε μονο και μονο απο φοβο μην χασει την ζωη του.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μάης 2011 - 20:40 | |
| ναι το καταλαβαινω.....αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως χωραει αλλος εστω κ λιγο μεσα στην καρδια της εφοσον υπαρχει ο εντουαρντ....οκ οκ ο τζεικομπ την βοηθησε αλλα κ παλι..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μάης 2011 - 20:52 | |
| Ο Τζεικ ηταν ο καλυτερος της φιλος....δεν ηταν απλα ενα αγορι...Κι οσο περιεργο κι αν φαινεται μια γυναικα μπορει να εχει συναισθηματα για δυο αντρες ταυτοχρονα και μαλιστα αληθινα....Η Μπελλα στην δικη μας περιπτωση ενιωθε τυψεις επειδη πληγωνε τον Τζεικομπ...και γιατι της ελειπε η παρουσια του...Αυτο μονο....ενταξει ενιωθε και καποια ελξη για αυτον αλλα δεν νομιζω πως υπαρχουν πολλες περιπτωσεις οταν ενα αγορι και ενα κοριτσι κανουν κολλητη παρεα που να μην εχει περασει εστω και μια φορα απο το μυαλο τους το πως θα ηταν αν ειναι μαζι....Η Μπελλα πανω απο ολα ειναι ανθρωπος....λγκ να φοβαται και να νιωθει μπερδεμενη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μάης 2011 - 13:49 | |
| Ναι συμφωνώ με την Εύη και το ξέρω και από πρώτο χέρι αυτό.. Και μπορώ να πω πως καταλαβαίνω την Μπέλα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μάης 2011 - 14:16 | |
| Κι εγω το ξερω απο πρωτο χερι...για αυτο και την κατααλαβαινω.... | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|