| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Απρ 2009 - 1:50 | |
| Μην ανησυχεις βρε!!! Θα το εκδοσει!!!! ''Ειναι πολλα τα λεφτα ...Αρη!!!!" Και εγω προσωπικα πιστευω οτι θα γραψει κι αλλα βιβλια!!!3 παιδια εχει να θρεψει!!Θα την κυνηγαει και η εκδοτικη απο πισω !!!!Νεα ειναι ακομα...!!!Ε!!Δεν μπορει να μας αφησει στα κρυα του λουτρου!!! Ετσι θελω να πιστευω ...!!!Και επειδη ο καλος ο Θεουλης μας αγαπαει θα μας τα φερει ολα ευνοϊκα !!!Θα το δεις !!!!Εχε πιστη!!!Και ο Θεος twilighter ειναι!!! | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Απρ 2009 - 2:01 | |
| | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Απρ 2009 - 8:18 | |
| Έτσι μου 'ρχεται να φτιάφω κανένα ποίημα παράκλησης για τη Μέγιερ (μήπως και μας λυπηθεί) και ένα στον Κύριο για το ίδιο λόγο! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Απρ 2009 - 13:39 | |
| | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Απρ 2009 - 19:30 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Έτσι μου 'ρχεται να φτιάφω κανένα ποίημα παράκλησης για τη Μέγιερ (μήπως και μας λυπηθεί) και ένα στον Κύριο για το ίδιο λόγο!
Και να σου πω δεν το κάνεις !!!! Λες να πετύχει ??? :scratch: | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Απρ 2009 - 20:56 | |
| Ε καλεεε....αποκλειεται να μην το εκδωσει! αφου το εχει ηδη αρχησει!! απλα μαλλον περιμενει 1.να ξεχαστει λιγο το ολο αυτο θεμα και 2.να το/τα ολοκληρωσει... | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Απρ 2009 - 20:57 | |
| αα και rozalie87 ωραιο avatar! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 8:58 | |
| Ωραία! Ξεκίνισα να φτιάχνω ένα! Μόλις το τελειώσω θα σας το δείξω! | |
|
| |
| |
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 12:56 | |
| Άμα καταφέρεις και την πείσεις θα πάω εκκλησία να μεταλάβω κ θα ανάψω κερί ίσο με το μπόι σου ! για να πάω εγώ εκκλησία καταλαβαίνεις οτι θα γκρεμιστεί κανάς φούρνος.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 13:05 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 13:10 | |
| είμαι αλλά έχω να πάω εκκλησία απο πέρσυ την μεγάλη παρασκευή! ουφ..πάντως να τα εκδόσει ( γιατί είμαι σίγουρη πως τα χει γράψει) γιατί στο τέλος θα αμς σκάσει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 13:16 | |
| - EdLover έγραψε:
- είμαι αλλά έχω να πάω εκκλησία απο πέρσυ την μεγάλη παρασκευή!
ουφ..πάντως να τα εκδόσει ( γιατί είμαι σίγουρη πως τα χει γράψει) γιατί στο τέλος θα αμς σκάσει!! Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι απο ποτε ακριβως εχω να παω...αλλα δεν την επισκεπτομαι συχνα... Μολις βγει και η χαραυγη στα ελληνικα τοτε να δεις πως θα γινουν τα νευρα μας που θα ξερουμε οτι δεν θα βγει αλλο βιβλιο... Το να μην το εκδοσει δεν το συζηταω καν...απλα να μην το αργησει γιατι ανθρωποι ειμαστε και εμεις...ποση υπομονη να κανουμε??? | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 13:20 | |
| ναι ρε συ! άντε δλδ να μας σκάσει θέλει? πρώτα βάζουν τον Ρομπ πρωταγωνιστή για να μην κοιμόμαστε τα βραδια κ τώρα μας καθυστερεί τα βιβλία από την πλευρά του Έντουαρντ!! Πόσα χτυπήματα να αντέξει ένας φαν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 14:04 | |
| Αυτό είναι το κακό. Πόσα; Πάντως σίγουρα όχι και πολλά! Το έχω ξεκινήσει το ποίημα! Αύριο θα το γράψω σε αυτό το θέμα! Μην σου πω ότι θα γράψω και ύμνο όπου θα τον ονομάσω Twilight Hymn! Ναι αυτό θα κάνω! Θα φτιάξω ένα θέμα εκεί που λέει να μιλήσουμε για άσχετα πράγματα σχετικά όμως με Twilight Saga! Και θα τα γράψω εκεί! Και όποιος άλλος θέλει να γράφει τα δικά του!!!... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 15:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 15:31 | |
| | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Απρ 2009 - 16:18 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Αυτό είναι το κακό. Πόσα; Πάντως σίγουρα όχι και πολλά! Το έχω ξεκινήσει το ποίημα! Αύριο θα το γράψω σε αυτό το θέμα! Μην σου πω ότι θα γράψω και ύμνο όπου θα τον ονομάσω Twilight Hymn! Ναι αυτό θα κάνω! Θα φτιάξω ένα θέμα εκεί που λέει να μιλήσουμε για άσχετα πράγματα σχετικά όμως με Twilight Saga! Και θα τα γράψω εκεί! Και όποιος άλλος θέλει να γράφει τα δικά του!!!...
δεν είναι καθόλου κακό!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 14 Απρ 2009 - 8:16 | |
| - EdLover έγραψε:
- @Dark_Lord@ έγραψε:
- Αυτό είναι το κακό. Πόσα; Πάντως σίγουρα όχι και πολλά! Το έχω ξεκινήσει το ποίημα! Αύριο θα το γράψω σε αυτό το θέμα! Μην σου πω ότι θα γράψω και ύμνο όπου θα τον ονομάσω Twilight Hymn! Ναι αυτό θα κάνω! Θα φτιάξω ένα θέμα εκεί που λέει να μιλήσουμε για άσχετα πράγματα σχετικά όμως με Twilight Saga! Και θα τα γράψω εκεί! Και όποιος άλλος θέλει να γράφει τα δικά του!!!...
δεν είναι καθόλου κακό!!! Σου αρεσει να δέχεσαι χτυπήματα! Μαζόχα είσαι; | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 14 Απρ 2009 - 13:54 | |
| βρε εννοώ δεν είναι κακό να γραψεις ύμνο για το Λυκόφως | |
|
| |
| |
| |
touli Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : kozani Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 15 Απρ 2009 - 13:43 | |
| καλη φαση!!! να το γραψεις!!! και δεν υπαρχει περιπτωση να μην το γραψει το ms...δν υπαρχει περιπτωση ο εκδοτικος οικος που γραφει να της επιτρεψουν να μην το εκδοσει μετα απο τα εκατομυρια που εβγαλαν απο τα αλλα 4 και το the host...δεν τους συμφερει και επειδη ολοι τα λεφτα κοιτανε, θα το παρουμε και αυτο στα χερια μας καποτε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 15 Απρ 2009 - 22:37 | |
| Λοιπόν, έχω σχεδόν τελειώσει το Twilight Hymn! Αλλά φεύγω στο χωριο΄μου για 5 μέρες! Μόλις γυρίζω θα το γράψω! | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 16 Απρ 2009 - 0:57 | |
| μπορεί το λυκόφως και η νέα σελήνη να ήταν πιο αρεστα στο κοινο που τα διαβασε απο οτι η εκλειψη....αλλα αυτο που εχω να πω είναι οτι η εκλειψη εχει πολυ ωραιες ατακεσ απο οτι τα άλλα δύο βιβλια.....χρησιμοποιεί πολύ ωραιες εκφρασεις που σε αγγιζουν όταν τισ διαβαζεις....εμενα προσωπικα με αγγιξαν παρα πολυ....
Υ.Γ. και όλες τις ατακες τις είπε ο EDWART......ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 16 Απρ 2009 - 8:34 | |
| - bell_edw_anna έγραψε:
- μπορεί το λυκόφως και η νέα σελήνη να ήταν πιο αρεστα στο κοινο που τα διαβασε απο οτι η εκλειψη....αλλα αυτο που εχω να πω είναι οτι η εκλειψη εχει πολυ ωραιες ατακεσ απο οτι τα άλλα δύο βιβλια.....χρησιμοποιεί πολύ ωραιες εκφρασεις που σε αγγιζουν όταν τισ διαβαζεις....εμενα προσωπικα με αγγιξαν παρα πολυ....
Υ.Γ. και όλες τις ατακες τις είπε ο EDWART......ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Με τα λόγια της Μέγιερ!!! χαχαχαχαχαχα | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|