| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
mariebella Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 63 Registration date : 02/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 0:22 | |
| α.. Bella marie οχι κ κουταβι... δεν φταιει αυτος η Bella εχει τρελαθει... μην ξεχναμε οτι κ ο Jac ειναι ωραιος ( ενταξει οχι σαν τν Ed ) κ εχει κ καρδια | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 0:31 | |
| κ αυτος φταιει που επαιξε βρωμικα!!!!!!!!στους 2 τριτος δεν χωρει.......δεν του το μαθανε στην αγελη τ???!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 0:36 | |
| εε... σ'αυτο εχεις ενα δικιο... | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 0:50 | |
| εμ!!!βεβαια κ Μπελλα ειναι υπευθυνη ........βασικα ο καθε ενας εχει το μεριδιο ευθυνης του.....μεχρι κ τ αγορι μας......που στν νεα σεληνη την "εσπρωξε" στ αγκαλια του(γ θερμοκηπιο πιο πολυ κανει παρα γ αγκαλια αλλα τεσπα....) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 1:22 | |
| | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 22:42 | |
| Η Έκλειψη είναι το ποιο ωραίο (Για την Χαραυγή δεν ξέρω δεν το έχω διαβάσει ακόμα) Είναι ποιο ωραίο και από το Λυκόφως και από την Νέα Σενήλη. | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 22:47 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Η Έκλειψη είναι το ποιο ωραίο (Για την Χαραυγή δεν ξέρω δεν το έχω διαβάσει ακόμα) Είναι ποιο ωραίο και από το Λυκόφως και από την Νέα Σενήλη.
Που να διαβασεις και τι Χαραυγη θα σ'αρεσει ακομα πιο πολυ! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 23:17 | |
| - Rose έγραψε:
- @Dark_Lord@ έγραψε:
- Η Έκλειψη είναι το ποιο ωραίο (Για την Χαραυγή δεν ξέρω δεν το έχω διαβάσει ακόμα) Είναι ποιο ωραίο και από το Λυκόφως και από την Νέα Σενήλη.
Που να διαβασεις και τι Χαραυγη θα σ'αρεσει ακομα πιο πολυ! Μου το λένε οι φίλοι μου αλλά εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το lower και μια φορά που προσπάθησα να διαβάσω αγγλικό βιβλίο δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα βέβαια ήμουν και σε τρεις τάξεις ποιο κάτω αλλά θέλω αυτό που διαβάζω να το καταλαβαίνω καλά! Γι' αυτό προτιμήσω να περιμένω μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2009 | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 23:21 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Rose έγραψε:
- @Dark_Lord@ έγραψε:
Που να διαβασεις και τι Χαραυγη θα σ'αρεσει ακομα πιο πολυ! Μου το λένε οι φίλοι μου αλλά εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το lower και μια φορά που προσπάθησα να διαβάσω αγγλικό βιβλίο δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα βέβαια ήμουν και σε τρεις τάξεις ποιο κάτω αλλά θέλω αυτό που διαβάζω να το καταλαβαίνω καλά! Γι' αυτό προτιμήσω να περιμένω μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2009 Ουτε εγω το εχω παρει ακομα... του χρονου... Αλλα η υπομονη ειναι το χειροτερο μου αμα μ'αρεσει κατι... οποτε σιγα μην τ'αφηνα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Απρ 2009 - 23:31 | |
| - Rose έγραψε:
- @Dark_Lord@ έγραψε:
- Rose έγραψε:
- @Dark_Lord@ έγραψε:
Που να διαβασεις και τι Χαραυγη θα σ'αρεσει ακομα πιο πολυ! Μου το λένε οι φίλοι μου αλλά εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το lower και μια φορά που προσπάθησα να διαβάσω αγγλικό βιβλίο δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα βέβαια ήμουν και σε τρεις τάξεις ποιο κάτω αλλά θέλω αυτό που διαβάζω να το καταλαβαίνω καλά! Γι' αυτό προτιμήσω να περιμένω μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2009 Ουτε εγω το εχω παρει ακομα... του χρονου... Αλλα η υπομονη ειναι το χειροτερο μου αμα μ'αρεσει κατι... οποτε σιγα μην τ'αφηνα.... Εγώ πάλι έχω πιάσει όλους μου τους φίλους που το έχουν διαβάσει και μου έχουν πει τα πάντα! Για να σου πω την αλήθεια νιώθω σαν να το έχω διαβάσει! χεχε | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 9 Απρ 2009 - 16:34 | |
| Χιχιχιχι Εγώ απλώς περιμένω να βγει στα Ελληνικά γιατί με κουράζει αν το διαβάζω στον Η/Υ Αφου το MS όταν το διάβασα στον υπολογιστή κουράστηκαν τα μάτια μου (γυαλάκια στο pc φοράω ) Ασέ που αμα το διαβάσω στον υπολογιστή θα αρχίσει πάλι να φωνάζει η μάνα μου ότι αποβλακώνομαι,αλλά που να καταλάβει αυτη από Χαραυγή | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 14:39 | |
| Εγω διαβασα προσφατα τη χαραυγη και εχω να πω οτι ειναι ο,τι πιο υπεροχο εχω διαβασει...μ'αρεσε απιστευτα πολυ!!!Το μονο μου παραπονο ειναι οτι θα ηθελα να ειναι πιο μεγαλο...αν δεν κανω λαθος ειναι μικροτερο απ'ολα τα προηγουμενα!! Ανυπομονω βεβαια να ερθει ο Σεπτεμβριος για να το διαβασω και στα ελληνικα!!Παντως ειναι υπεροχο...ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθητε ολοι!! Αα...και φυσικα το μονο βεβαιο ειναι οτι εαν δεν παραλειψουν πολυ σημαντικες και υπεροχες σκηνες του βιβλιου,η χαραυγη θα γινει η πιο τελεια ταινια ever!!! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 14:48 | |
| εγω δεν εχω διαβασει ακομα τη χαραυγη και ανυπομονω τρελα μεχρι το Σεπτεμβρη! αλλα νομιζω οτι ειναι το μεγαλυτερο βιβλιο απο την τετραλογια..... | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 14:50 | |
| ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ. Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ 36 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 15:11 | |
| - sunrise έγραψε:
- ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ. Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ 36 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ
Εχει 39 κεφαλαια αλλα ειναι 481 σελιδες σε pdf μορφη που ειναι στον υπολογιστη...ποσο μεγαλυτερη να ειναι η ελληνικη εκδοση?? | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 15:13 | |
| πανω απο 700 σελιδες νομιζω ειναι! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 15:39 | |
| Είναι 738! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 15:44 | |
| Τι να σας πω βρε κοριτσια...εμενα στο laptop μου τις βγαζει 481!!! Οπως και να εχει θα ηταν τελειο να ηταν λιγο μεγαλυτερο...ειναι τοσο υπεροχο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 15:49 | |
| ε λογικο δεν ειναι η σελιδα του βιβλιου να χωραει πολυ λιγοτερους χαρακτηρες απ'οτι μια σελιδα στο word ή σε pdf? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 16:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 10 Απρ 2009 - 19:38 | |
| Τι έγινε στο τέλος! Πείτε σας παρακαλώ!... :flower: | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 11 Απρ 2009 - 16:48 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
Εχει 39 κεφαλαια αλλα ειναι 481 σελιδες σε pdf μορφη που ειναι στον υπολογιστη...ποσο μεγαλυτερη να ειναι η ελληνικη εκδοση?? Κοιτα επειδη εγω τα εχω ολα σε pdf μπορω να σου πω οτι ειναι το μεγαλυτερο απο ολα!!!Ειναι τουλαχιστον το διπλασιο απο το Λυκοφως!!!Αλλα βλεπεις εμεις οσες σελιδες και να διαβασουμε λιγες μας φαινονται!!Οποτε σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εχεις αυτην την εντυπωση!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 11 Απρ 2009 - 16:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Απρ 2009 - 0:28 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
Εχει 39 κεφαλαια αλλα ειναι 481 σελιδες σε pdf μορφη που ειναι στον υπολογιστη...ποσο μεγαλυτερη να ειναι η ελληνικη εκδοση?? Κοιτα επειδη εγω τα εχω ολα σε pdf μπορω να σου πω οτι ειναι το μεγαλυτερο απο ολα!!!Ειναι τουλαχιστον το διπλασιο απο το Λυκοφως!!!Αλλα βλεπεις εμεις οσες σελιδες και να διαβασουμε λιγες μας φαινονται!!Οποτε σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εχεις αυτην την εντυπωση!!!!!! Εχεις δικιο...αυτο φταιει!!! Οσο και να διαβασουμε θελοθμε κι αλλο...να δω τι θα κανουμε μολις βγει και η χαραυγη και δεν εχουμε πλεον να περιμενουμε τιποτα... Εκτος αν εισακουστουν οι προσευχεις μας και εκδοσει συντομα η στεφανι το midnight sun!! | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|