| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 11 Σεπ 2009 - 22:42 | |
| σιμφωνω απολυτα αλλα το τελευταιο με την αποτυπωση ειναι σποιλερ...πολλοι δεν εχουν διαβασει το bd οπως εμεις!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 11 Σεπ 2009 - 22:45 | |
| ολοι το ξερουν αυτο, αλλα καλυτερα να μπαινουν σε spoiler οτι αφορα το τεταρτο τευχος του saga. ειστε ομως λιγακι κοριτσια!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 11 Σεπ 2009 - 22:49 | |
| να ενειμερωθητε σες δεν ξερουν !!! | |
|
| |
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 21 Σεπ 2009 - 20:07 | |
| Σίγουρα έκαναν λάθη όλοι... Ακόμα και ο Έντουαρτ που ως βρυκόλακας είχε και εκατό χρόνια εμπειρία... Πόσο μάλλον η Μπέλλα που ήταν 17 χρονών... Όμως αν ο Τζέικ δεν είχε τόσο σημαντική θέση στη ζωή της Μπέλλα πως θα μπορούσαν να γίνουνη όσα έγιναν στη χαραυγή? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 22 Σεπ 2009 - 15:44 | |
| τελικη αποφαση ολοι εβαλαν το χερακι τους σε αυτο | |
|
| |
dreamofedward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : forks usa Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 22 Σεπ 2009 - 17:50 | |
| Σίγουρα όλοι έβαλαν το χεράκι τους... Ο καθένας έκανε τα δικά του λάθη με αποτέλεσμα τα πράγματα να εξελιχθούν όπως τα γνωρίζουμε. Αν κάποιος από όλους δεν έκανε ένα λάθος θα είχαμε μια εντελώς διαφορετική πλοκή από αυτή που ξέρουμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 23 Σεπ 2009 - 16:38 | |
| ασχετο η αγαπημενη μου σκηνη στην Εκλειψη ειναι η σκηνη της προτασης γαμου και ξη χειροτερη μου οταν η Μπελλα αναγκαζεται να επιλεξει .............. | |
|
| |
crazy Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : πορτο ραφτη,αττικη Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 4 Νοε 2009 - 14:39 | |
| Η δικη μου αγαπημενη σκηνη ειναι στο κεφαλαιο ''φωτια και παγος'' Εχει παρα πολλα και δυνατα συναισθηματα!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 7 Νοε 2009 - 4:16 | |
| | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 27 Δεκ 2009 - 18:48 | |
| Ξεκινάω την έκλειψη... εντός ολίγων ημερών (εάν δεν το διαβάσω μέσα σε μια νύχτα) θα σας πω σε τι κατάσταση βρίσκομαι | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 28 Δεκ 2009 - 19:32 | |
| ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΗ ΕΚΛΗΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΒΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ , ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 28 Δεκ 2009 - 19:45 | |
| Τα δικα μου αγαπημενα κεφαλαια ειναι 2 ¨Συμβιβασμος¨ ¨Φωτια και παγος ¨ Δυο λογοι για να παω να δω την Εκλειψη... | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 28 Δεκ 2009 - 20:09 | |
| εμενα μου αρεσει εκει που η μπελλα δινει μπουνια στον τζεικ, που ο εντουαρτ της κανει προταση γαμου αλλα το πιο αγαπημενο μου σημειο ειναι στη σκηνη μεσα | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 29 Δεκ 2009 - 17:29 | |
| - niki έγραψε:
- Τα δικα μου αγαπημενα κεφαλαια ειναι 2
¨Συμβιβασμος¨ ¨Φωτια και παγος ¨ Δυο λογοι για να παω να δω την Εκλειψη... Συμφωνώ απόλυτα! Αυτά τα δυο κεφάλαια τα έχω διαβάσει άπειρες φορές. Αυτό που με χαλούσε σε αυτό το βιβλίο ήταν που η Μπέλλα σκεφτόταν συνέχεια τον Τζέικ και ήθελε να τον βλέπει και ιδίως εκεί που τον φίλησε. Έχεις τον Έντουαρντ και φιλάς άλλον άντρα; Είναι δυνατόν; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 29 Δεκ 2009 - 17:41 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 31 Δεκ 2009 - 15:57 | |
| Report : Βρίσκομαι στην σελίδα 150 (σας λέω σελίδες για να αποφύγω τα spoiler) κι έχω την αγωνία και την ανυπομονησία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... στην σελίδα 97 τι σημείωμα της άφησε το αγόρι;;;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ;;;;;; χιχιχιχι! Δεν ξέρω γιατί αλλά το διαβάζω κάθε βράδυ απο τις 1:00 μέχρι τις 3:00.. να το κοιτάξω τώρα που είναι νωρις;;;; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 31 Δεκ 2009 - 20:16 | |
| Καλα αυτο το σημειωμα ηταν τελειο.... Ειχα λιωσει οταν το διαβαζα... Αχ αυτος ο Εντ τι γλυκος και τι ρομαντικος.... (μαζευτεμαι) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 31 Δεκ 2009 - 20:34 | |
| - niki έγραψε:
- Καλα αυτο το σημειωμα ηταν τελειο....
Ειχα λιωσει οταν το διαβαζα... Αχ αυτος ο Εντ τι γλυκος και τι ρομαντικος.... (μαζευτεμαι) Και για φαντάσου ότι το διάβαζα στις 2 το βράδυ... που να φωνάξω, που να χτυπηθώ.. αχ και πάλι άχ με αυτό τον Εντ .. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 31 Δεκ 2009 - 20:36 | |
| Εγω καθε που ανοιγω οποιοδηποτε απο τα βιβλια νυχτα μετα ολη το υπολοιπο βραδυ βρικολακιαζω...Δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου....Σελιδα και αναστεναγμος.... | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 31 Δεκ 2009 - 22:01 | |
| να σας ρωτησω κατι...ποια ακριβως ειναι η σκηνη που λεγεται ''tent scene''και την αναφερουν ολοι οι ηθοποιοι??? | |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 31 Δεκ 2009 - 22:08 | |
| η σκηνη που μενουν ενα βραδυ σε μια σκηνη ο εντ η μπελλα κ ο τζεικ ,που η μπελλα κοιμαται με το τζεικ για να τη ζεστανει κ μετα εχοθν ενα κορυφαιο διαλογο ο εντ με το τζεικ κ μετα η μπελλα μιλαει με τον εντ για τις τοπ 10 βραδιες τους κ αργοτερα η μπελλα φιλαει το τζεικ | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 31 Δεκ 2009 - 22:16 | |
| α χα!!!καταλαβα!απλα ειχα μπερδευτει γιατι στο βιβλιο το αναφερει αλλιως το κεφαλαιο(φωτια και παγος)ευχαριστω! | |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 31 Δεκ 2009 - 22:42 | |
| παρακαλω! btw να πω και εχω οτι αυτη η σκηνη ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου στο βιβλιο περιμενω πως κ πωσ να τη δω κ στην οθονη!!!!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 15:38 | |
| Αν & τώρα που μπήκε ο Ιανουάριος θα έπρεπε να αρχισω να αγχωνομαι λόγω εξεταστικής....εγώ χαίρομαι...( δεν πάω καλά ) ο λογος που χαιρομαι είναι ο εξής επειδή σπουδάζω εκτός Αθηνών αποφάσισα από αυτό το ακαδημαικό έτος να διαβάζω κάθε βράδυ από 1 κεφαλαιο απ την αρχή του SAGA αλλά μόνο όταν είμαι εκεί... Εχω αρχίσει ετσι απ τον Οκτώβρη και με το που επιστρεψω στη πολη που σπουδαζω αρχίζω την ΕΚΛΕΙΨΗ ΞΑΝΑ...έχω να τη διαβάσω από το καλοκαίρι.. ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ αυτό συνέβη επειδη είχα πέσει με τα μούτρα στα 2 προηγούμενα βιβλία... οπότε 1 χαρά πάω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 15:43 | |
| Η αληθεια ειναι οτι τωρα που ετοιμαζομαστε (λεμε τωρα) για την ταινια Εκλειψη... εεε ολοι πρεπει να την κανουμε την επαναληψουλα μας στο βιβλιο... | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|