| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 15:47 | |
| Δικιο εχεις...Αν και δεν νομιζω πως χρειαζεται αφορμη για να διαβασεις αυτο το αριστουργημα.... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 15:59 | |
| Nαι ειχεις απολυτο δικιο... Και στα βιβλια γραφει οτι η Εκλειψη ηταν το βιβλιο που μετετρεψε την σειρα σε παγκοσμιο φαινομενο... Μαλλον επειδη σου δημιουργει πολυ εντονα συναισθηματα καθε ειδους... Αλλα παντα στο τελως μενεις να την διαβαζεις ετσι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 16:27 | |
| Eγω καθε που κοιταω αυτα τα βιβλια ετσι ειμαι.... Ομως τωρα ειμαι στην αποτοξινωση γτ αμα παθιαστω απο τωρα με την Εκλειψη μεχρι τον Ιουνιο θα καψω και το λιγο μυαλο που μου χει απομεινει.... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 21:33 | |
| report.... καλά στις σελίδες 191 έως 201 ΤΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!καλά δεν υπάρχει αυτό... θα βάλω τα κλάμματα πρωτοχρονιάτικα και μετά θα κλαίω όλο τον χρόνο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Morena στις Παρ 1 Ιαν 2010 - 22:53, 1 φορά | |
|
| |
Vasoula1997 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 21:38 | |
| δηλαδη εγω που διαβαζα την εκληψη και εκλεγα πρωτοχρονιατηκα θα κλαιω ολο τον χρονο???????????????????? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 21:51 | |
| - Vasoula1997 έγραψε:
- δηλαδη εγω που διαβαζα την εκληψη και εκλεγα πρωτοχρονιατηκα θα κλαιω ολο τον χρονο????????????????????
Και θα την διαβαζεις ολο το χρονο... | |
|
| |
Vasoula1997 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 21:53 | |
| εεε ενταξει δεν με πειραζει να την διαβαζω ολο τον χρονο αλλα εχω μια ανασφαλια για τις ταινιες αμα βγουνε ολες τι θα γινει μετα???? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιαν 2010 - 21:57 | |
| - niki έγραψε:
- Vasoula1997 έγραψε:
- δηλαδη εγω που διαβαζα την εκληψη και εκλεγα πρωτοχρονιατηκα θα κλαιω ολο τον χρονο????????????????????
Και θα την διαβαζεις ολο το χρονο... χιχιχιχι! έτσι λένε πως ότι κάνεις της πρωτοχρονιά το κάνεις όλο το χρόνο!!! | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 3 Ιαν 2010 - 12:53 | |
| καταρχήν καλή χρονιά! Καταδεύτερον με όλα αυτά τα ποστ που διαβάζω θα αρχίσω να διαβάζω και εγώ τα βιβλία. Έχω να τα διαβάσω από τον Σεπτέμβριο και νόμιζα ότι είχα απεξαρτηθεί πλήρως. Όλα αυτά όμως που διαβάζω εδώ δε με βοηθάνε και πολύ. Το κεφ "Φωτιά και πάγος" ήταν απίστευτο! Είχα φτάσει σε σημείο να ξέρω ολόκληρα κομμάτια από τα τρία πρώτα βιβλία! Αχ Έντουαρντ! μετά από σένα τι........; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 3 Ιαν 2010 - 14:28 | |
| Μα είναι δυνατόν να μην τα ξαναδιαβάσεις...????? Χτες διάβασα το κεφάλαιο Συμβιβασμός και απλά έλιωσα στο κρεβάτι!!! Τι να σας περιγράφω... τα ξέρετε... Χωρίς παρεξήγηση για τις wolffun αλλά πως είναι δυνατόν να έχει μάτια για άλλον εκτος απο τον Έντουαρντ??? όχι πείτε μου! Δηλάδη με αυτά που διαβάζω στην Έκλειψη μου έχει γυρίσει το μυαλό!! Πως δημιούργησε ένα τόσο βασανιστικά υπέροχο πλάσμα η Μέγιερ; Δηλάδη όσο ρομαντικός και ευαίσθητος κι αν είσαι τέτοια τελειώτητα δεν μπορείς να την φανταστείς!! Τι έμπνευση ήταν αυτή... α πα πα πα! Λοιπόν σήμερα μπαίνω στο κεφάλαιο που τόσο σας αρέσει απ' ότι βλέπω! Φωτιά και πάγος... | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 300 Registration date : 20/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:47 | |
| μόλις το διαβάσεις απλά θα μείνεις! μάλλον θα σταματήσεις εκεί γιατί δε θα αντέξεις άλλη ανιδιοτέλια! Σε αυτό το κεφάλαιο για άλλη μία φορά φαίνεται το μέγεθος της αγάπης του! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:59 | |
| Ασε να μην την σχολιασω αυτην την ανιδιοτελεια που μου σπαει τα νευρα.... Αντι να της δοση εκει περα κανα χαστουκακι για να συνελθει καθετε και υποφερει το μαναρι μου... και μαζι του και εγω να κλαιω καθε φορα που το διαβαζω... | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 3 Ιαν 2010 - 22:04 | |
| δειχνει πραγματικα ποσο κυριος ειναι!!!θυσιαζει τα παντα αρκει να ειναι αυτη ευτυχισμενη | |
|
| |
bluesea Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 3 Ιαν 2010 - 22:08 | |
| αυτό άλλωστε είναι και η πραγματική αγάπη! Να βάζεις πάνω από σένα και την ευτυχία σου, την ευτυχία του άλλου! | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 3 Ιαν 2010 - 23:41 | |
| - niki έγραψε:
- Ασε να μην την σχολιασω αυτην την ανιδιοτελεια που
μου σπαει τα νευρα.... Αντι να της δοση εκει περα κανα χαστουκακι για να συνελθει καθετε και υποφερει το μαναρι μου... και μαζι του και εγω να κλαιω καθε φορα που το διαβαζω... Μόνο ένα χαστούκι;;; Σε κάποιο σημείο ήταν για πολλά Δηλαδή είναι κόλαση αυτό το κεφάλαιο ε;; Λοιπό σε μισή ωρίτσα που θα τελειώσω το σερφάρισμα πάω για ανάγνωση πάντως Dr_Rena_Hale μέχρι αυτή την στιγμή δεν λυπάμαι τον Τζέικ, αντιθέτως μου σπάει τα νεύρα δεν ξέρω στην συνέχεια αν αλλάξω γνώμη.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 4 Ιαν 2010 - 11:56 | |
| Και ναι δεν άλλαξα γνώμη για τον Τζέικ... εκνευριστικός... και η Μπέλλα επίσης!!!!!! Τελείωσα την Έκλειψη γύρω στις 2:30 το βραδυ και έμεινα μ.... u know... Για το βιβλίο έχω να πω ότι ήταν αντάξιο της συνέχειας, ανατρεπτικότατο και δεν ήταν σε κανένα σημείο βαρετό. Έχω διαβάσει τόσες φορές τ' άλλα δυο και δεν είχα προετοιμαστεί για τέτοιες εξελίξεις εδώ! Για τον Έντουαρντ έχω να πω ότι όχι απλά άγγιξε τα όρια της τελειότητας αλλά τα ξεπέρασε κιόλας (δεν είχα αμφιβολία περί τούτου) Δηλαδή τι άλλο να κάνει το παλικάρι;;;;; και πολλά έχει κάνει για την δεσποινίς! Μην αρχίσω να απαριθμώ δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο! Για τον Τζέικ έχω να πω ότι τον κατανοώ μέχρι ένα βαθμό, απο 'κει και ύστερα μ' εκνεύρισε αρκετά, μου φάνηκε ανώριμος, εντελώς παιδί (σύμφωνα με την ηλικία του) και ήταν εντελώς άδικο να εκβιάσει συναισθηματικά την Μπέλλα. Για την Μπέλλα έχω να πω ότι με απογοήτευσε πάρα πολύ δεν περίμενα να φερθεί έτσι στον Εντ... Όταν τελείωσα το βιβλίο ένιωθα πολύ απογοητευμένη και πολύ άσχημα για τον Έντουαρντ, δεν του άξιζε όλο αυτό... Το μόνο ελαφρυντικό που της δίνω είναι ότι ο Τζεικ την πίεσε και την εκβίασε πάρα πολύ συναισθηματικά και την μπέρδεψε. Θεωρώ ότι η Μπέλλα ένιωθε απέραντη ευγνωμοσύνη για τον Τζεικ επειδή την στήριξε και την βοήθησε τόσο πολύ όταν ήταν απελπισμένη απο το χωρισμό αλλά ως εκεί. Τον θεωρούσε στήριγμα και καλό φιλό. Σε κανένα σημείο της Σελήνης δεν έδειξε ερωτευμένη η Μπέλλα. Ακόμα και τώρα θεωρώ πως δεν είναι ερωτευμένη με τον Τζεικ, εκείνος την μπέρδεψε... Δεν ξέρω τι με περιμένει στην Χαραυγή αλλά την Μπέλλα την είχα πιο ψηλά και έπεσε λίγο.. Αυτά έτσι γι' αρχή.. | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 4 Ιαν 2010 - 12:10 | |
| συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!προσωπικα ουτε εγω δεν πιστεψα οτι η μπελλα ενιωθε καπως ερωτευμενη με τον τζεικ(ουτε καν στο φιλι)απλως λιγο μπερδεμενη(και οπως ειπες εξαιτιας του ). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 4 Ιαν 2010 - 12:29 | |
| Συμφωνω απολυτα μαζι σας κοριτσια.... Μπραβο Μορενα μου!!!! τα ειπες καταπληκτικα... Να αγιασει το στοματακι σου.... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 4 Ιαν 2010 - 13:08 | |
| θα συμφωνισω και εγω με τη σειρα μου κοριτσια.ετσι Μορενα μου να αγιασει το στομα σου!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 4 Ιαν 2010 - 13:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 4 Ιαν 2010 - 15:13 | |
| Ναι ναι οι συνεπειες που εφυγε και την αφησε και βλακιες Μια κοπελα μου ειπε οτι αν εχεις δει μονο την ταινια οπως αυτη φαινεται οτι ο Τζεικομπ αγαπαει πιο πολυ την Μπελλα απο τον Εντ... Σε ποιον να το πεις και ποιος να σε πιστεψει.... (μην αρχιζεται να βριζεται την κοπελα δεν εχε διαβασει τα βιβλια) | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 4 Ιαν 2010 - 15:28 | |
| | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 4 Ιαν 2010 - 15:59 | |
| Εγω παντως εκνευριζομαι απιστευτα με την Μπελλα....Ο Εντ εφυγε για το καλο της...Οκ δεχομαι οτι ηταν χαλια,απο εκει και περα ομως σε καμια περιπτωση δεν την μπερδεψε ο Τζεικ!!!!!Αυτη ηταν χαζη...Αν αγαπουσε τον Εντ οσο την αγαπαει εκεινος ουτε για 1 δευτερολεπτο δεν θα ηταν "μπερδεμενη" ή σε "συγχισει" με οσα γινοταν με τον Τζεικ....Και μετα την πληρωνε την νυφη ο Εντ με το να στεναχωριεται & να λεει για συνεπειες κτλ!!!!!!!! Ε λιγο ελεος ομως πια!!!!Δηλ δεν ειναι ευχαριστημενη με τιποτα????????Ο Εντ δηλ & ο Τζεικ απο το μερος του ουτε 1 δευτ. δεν αλλαξαν τα συναισθηματα τους γι'αυτην(ασχετα αν μετα ο Τζεικ αλλαξε ριζικα επιλογη,με την Ρενεσμι κτλ)ενω αυτη μια με τον βρυκολακα,μια με τον λυκανθρωπο,ε αποφασισε επιτελους!!!!!!!! Δεν λογαριαζε τα συναισθηματα του Εντ!!!!!!Τι να το κανουμε το συγγνωμη ρε κοπελια,οταν εχεις πληγωσει τον Εντ μας????? Αυτα ειχα να πω....Αρα θα προτιμουσα ενα εικονιδιο "KILL BELLA" παρα το ......!!!!!!Και μην ξεχνιομαστε φανατικα!!!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 4 Ιαν 2010 - 16:05 | |
| ναι όμως δεν το είχε δίπορτο η μπέλλα γιατί πρώτον ξεκαθάρισε από την αρχή στον τζέικ ότι αγαπά τον έντουαρντ και ότι αυτόν τον βλέπει σαν φίλο αλλά και αργότερα όταν κάναν πολύ παρέα ... επιπλέον στράφηκε προς τον τζέικ,όχι ερωτικά, επειδή νόμιζε ότι ο εντ την παράτησε και μη λέμε τώρα ότι να ναι και στο βιβλίο αλλά και στην ταινία η μπέλλα υποφέρει... | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|