| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 5 Ιουλ 2010 - 23:23 | |
| - ed<3 έγραψε:
- izzy cullen έγραψε:
- και επισης οταν στη χαραυγη σταματησε η καρδια της μπελλα αυτος σηκωθηκε και εφυγε ετσι απλα επειδη η μπελλα ηταν πια νεκρη ε οχι κυριος ο εντ παλεψε γι αυτην and guess what puppy he saved her !you left!
συμφωνω κ με τα παραπανω κ με την Μπελλα!!! γενικα ο εντουρντ ειναι αληθινα ερωτευμενος και αυτο φαινεται απο πολλα πραγματα. Κυριως οτι προτυμαει να την δει ευτυχισμενη με αλλον και ας ειναι μακρυα του. Τετοια αυτοθησια μπορει να την κανει μονο καποιος πραγματικα ερωτευμενος. Ο Τζεικομπ αντιθετα δεν εχανε ευκαιρια να λεει οτι ειναι καλυτερος | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 18:59 | |
| λοιπον συμφωνω με ολα τα παραπανω! μισο λεπτο ομως μου εξηγει καποιοσ τι γινετε στιν χαραυγη??? please!
| |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 19:07 | |
| - sisaki έγραψε:
- λοιπον συμφωνω με ολα τα παραπανω! μισο λεπτο ομως μου εξηγει καποιοσ τι γινετε στιν χαραυγη???
please!
Τι ακριβως θες να μαθεις??? | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 19:21 | |
| θελω να μαθω τι γινετε οταν σταματαει η καρδια τησ μπελλα και μετα
| |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 19:23 | |
| αξιζει να το διαβασεις μωρε....κριμα να σου πουμε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 19:27 | |
| ετσι λεσ ε??? ε λοιπον αυτο θα κανω ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 19:27 | |
| το εχω σε pdf..αλλα δεν ξερω πως να στο στειλω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 19:38 | |
| επειδι ειμαι και λιγο ασχετη τι ειναι pdf?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 19:41 | |
| το βιβλιο σε ηλεκτρονικη μορφη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 19:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 14 Ιουλ 2010 - 20:27 | |
| εχω κατεβασει και στα ελληνικα και στα αγγλικα ολα τα βιβλια..τα ελληνικα ειναι απο σκανερ.. απο to gamato το παλιο τα κατεβασα..σορυ που ειμαστε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 11 Σεπ 2010 - 10:19 | |
| ε επιδι ειμαστε τεσπα η εκλειψη ειναι γαματη . . . ασχετο που στην ταινια ειναι ολοι λιγο πολυ σαν κοιμισμενοι ουτε ενα ιχνος συναισθηματος. . . ο μονος που διχνει να ποναει πραγματικα ειναι ο εντουαρτ και αυτο χαρη στο υποκριτικο ταλεντο του ρομπ!! αυτα ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 11 Σεπ 2010 - 10:43 | |
| Τοσο Τζεικομπ που φαγαμρ στην μουρη δεν μου εχουν μεινει λογια για να σχολιασω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 11 Σεπ 2010 - 10:52 | |
| το χειροτερο ηταν στην νεα σεληνη που σχεδον σε ολοκληρη την ταινια βλεπεις τον τζεικομπ !!! δηλαδι τι αλλο πρεπει να κανουμε για να δειξουμε οτι ειμαστε και οτι δεν αντεχουμε αλλο τζεικομπ???? | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Σεπ 2010 - 18:30 | |
| δεν τον πατε πολυ τον τζαικομπ ε?κριμα! εμενα η ακλιψη ειναι η αγαπημενη μου ταινια!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Σεπ 2010 - 18:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 12 Σεπ 2010 - 22:08 | |
| κοιτα τον λυπαμε λιγακι γιατι τον εχει πληγωσει τοσες φορες η μπελλα και ειναι αδικο αυτο. Ειμαι swizerland μονο και μονο για αυτο .μεσα στα κοκαλα μου ειμαι λογικο το βρισκω !! Τεσπα ειμαστε και η εκλειψη ειναι πολυ ωραια σαν βιβλιο η ταινια με εχει τρελανει τις πρωτες μερες μετα αρχισαν να βγαινουν τα κακα στην φορα! | |
|
| |
margaret Twilight Human
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Σεπ 2010 - 12:48 | |
| τι ενοεις οταν λες οτι βγαινουν τα ΄΄κακα΄΄στη φορα?
| |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Σεπ 2010 - 13:06 | |
| τα ''κακα'' ειναι το οτι η ταινια δεν ειχε καμια σχεση με το βιβλιο και κανενα σεβασμο προς τους ηρωες και τη σχεση τους... καταννοω οτι εισαι , και γι'αυτον ακριβως το λογο σου αρεσε η ταινια,(αυτον και τη δικη του σχεση με τη μπελλα προωθουσαν) αλλα αν εχεις αγαπησει τα βιβλια δεν μπορεις να εισαι ενταξει με μια τετοια αλλαγη...ακριβως γιατι στην πραγματικοτητα τα γεγονοτα δεν συνεβησαν ετσι...δεν μιλαω συγκεκριμενα για σενα, αλλα γενικα... | |
|
| |
margaret Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Σεπ 2010 - 13:10 | |
| καλα εχεις δικιο απλα ως τωρα η εκλιψη ειναι η αγαπημενη μ!!και απ΄ ολα τα βιβλια το 3ο ειναι το ααπημενο μ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Σεπ 2010 - 21:17 | |
| απο τα βιβλια το αγαπημενο μου ειναι εκλειψη γιατι εχει πολυ πλακα αλλα και πολυ κλαμα!!! αλλα απο τις ταινιες η πιο τελεια ειναι το λυκοφως βαγζει ακριβως αυτο που βγαζει το βιβλιο!!!! | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Σεπ 2010 - 23:46 | |
| συμφωνω... αλλα θα επελεγα λυκοφως και στην ταινια και στο βιβλιο... ειναι το πιο ρομαντικο απο τα τεσσερα...και μετα χαραυγη.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 14 Σεπ 2010 - 14:58 | |
| | |
|
| |
margaret Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 19 Σεπ 2010 - 14:52 | |
| εμενα μου αρεσει πολυ η εκλιψη και το βιβλιο ειναι τοαγαπημενο μου τα εχω πει αυτα!!!αλλα και το λυκοφως ιδικα το βιβλιο ειναι φοβεροοοοοοο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:23 | |
| | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|