| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 17 Μάης 2010 - 14:18 | |
| λοιπον αν σχολιασω αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα μπορω να πω οτι συμφωνω.εχω σκεφτει ομως οτι μαλλον η stephenie πετυχε αυτο που ηθελε να μας κανει.νομιζω οτι η μπελλα στην εκλειψη ειναι τοσο αστατη γιατι φοβαται το μελλον.σκεφτεται οτι αν ειναι με το τζεικομπ μπορει να μεινει ανθρωπος,ενω με τον εντουαρτ θα πρεπει να γινει αθανατη,και φoβαται γι αυτο.αυτος ειναι ο λογος που η stephenie το εκανε αυτο.για να μας δειξει οτι η μπελλα τελικα προτιμαει την αθανασια.αρα ετσι δειχνει ποσο πολυ η μπελλα αγαπαει τον εντουαρτ. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 21 Μάης 2010 - 4:23 | |
| Τα μπουτια τους εχουν μπλέξει!!!!!!!! Απ τη 1 ο Εντουαρτ ευθυνεται για το οτι η Μπελλα ερωτευτηκε το Τζεικομπ και για αυτό σεβεται το γεγονος οτι του μιλάει και οτι θελει να τον βλεπει...γιατι απλα πληρωνει τις συνεπειες των πραξεων του...ακόμα και αν σκαει απο ζηλει και πονο... Απ την αλλη ο Τζεικομπ ενω την ειχε κερδισει και το εβλεπε... ηρθε ξανα ο Εντ αι του την αρπαξε μεσα απο τα χερια...τσαντιστηκε το παιδι λογικο ειναι.. σου λεει ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕ? την παρατησες και εγινε κουρελι περασε τα πανδινα εξαιτιας σου, τη βοηθησα ΕΓΩ να παει λιγο παρακατω, πονεσα....και τωρα ερχεσαι σα να μην τρεχει τπτ?? Ε οχι θα παλεψω..!!!!! Η Μπελλα τωρα.... ειναι σε δυσκολη θεση γιατι ξερει ότι πεθαινει για τον Εντ οτι καιο αν της εκανε εστω και αν ηταν για το καλό της...ειναι αρρωστημενο, απολυτο αυτό που νιώθει ο 1ος ερωτας...η ανιδιοτελεια...για τον Τζεικ νιωθει πραγματα που βρισκονται στο αρχικό σταδιο...καιο τα ενιωσε μετά απο πολυ καιρο όχι εξ αρχής και μαλιστα του το ειχε ξεκαθαρισει...αλλα οταν συνειδητοποιησε οτι ο Εντ εφυγε λεει γιατί οχι παντα θα τον εχω στη καρδια μου αλλα πρεπει κατι να κανω και με εμενα... | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| |
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 21 Μάης 2010 - 9:40 | |
| βασικά το έχει γράψει καιρό..... αλλά θα περιέχει βασικά πράγματα... | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 22 Μάης 2010 - 1:40 | |
| Έλα μου ντε δεν μας λυπάται??????????? πιστεύω ότι τον ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ θα τον ολοκληρώσει αλλά θα τον δώσει για εκδοση όταν τελειώσει και το 4ο μέρος ή το διαστημα του χρόνου που θα εχει κοπάσει ο χαμός λόγω των γυρισμάτων της Χαραυγης... Ο κάθε συγγραφέας όταν ξεκιναει 1 βιβλιο εχει σχεδιασμένο το προφιλ των βασικών ηρωων και του περιγυρού τους...διαφορετικές οπτικές γωνίες.... όταν εκδιδει το βιβλιο πρεπει να γραφει αυτός ως 1 συγκεκριμενο προσωπο για να καταλαβαίνουν οι αναγνωστες το στορι...πχ στη χαραυγη τα 3 βιβλια με αυτό το τρόπο εχουμε 1 πιο ολοκληρωμένη εικόνα!!!!!!!!!!!!!!!! Αρα θεωρώ δώρο αυτό το βιβλίο.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 22 Μάης 2010 - 1:57 | |
| Kαι εκτος αυτου οτιδηποτε κι αν γραψει η Στεφενι ειναι δωρο για μας....ποσο μαλλον απο τον κοσμο του λυκοφωτος.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 22 Μάης 2010 - 9:03 | |
| δεν συμφωνώ για το ότι γράψει είναιδώρο για εμάς γιατί το σώμα εμένα δεν μου άρεσε. Βέβαια για ότι γτάψει για το Έπος είναι δώρο για εμάς. | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 22 Μάης 2010 - 10:57 | |
| κοριτσια αντε να τελειωνει η εκλειψη να βγει η χαραυγη αυτο λεω μονο......ειμαι τοσο φανατικια με τον εντουαρτ που οσο σκευτομαι οτι θα περασω αυτο το μαρτυριο σε μεγαλη οθονη..δηλ οτι θα βλεπω την μπελα να εχει διχασμο και να σαλιαριζει με το κωλοσκυλο με πιανει πανικος......στο new moon επαθα πλακα δεν ειχα δει τρειλελ καθολου δεν το περιμενα οτι θα ερωτευονταν τζεικοπ εφυγα κλαιγοντας απ το σινεμα ξενερωσα φανταστητε σε αυτο τι θα παθω.....το μονο που με χαροποιει ειναι το γεγονος οτι τελειωνει η εκλειψη και μετα ερχετε η χαραυγη...που για μενα τα ποιο ωραια ειναι το twilight και χαραυγη τελειωσε τα λατρευω και σαν βιβλια και σαν ταινιες το twilight τα εσπασε η χαραυγη πιστευω θα τα σπασει ακομα ποιο πολυ αχχχχχχχχχχ κοριτσια το διανοειστε???? σε ενα μηνα δεν θα λεμε πια αντε να βγει η εκλειψη αλλα αντε να βγει η χαραυγη.....ποπο πως περασε ο καιρος ε??? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 22 Μάης 2010 - 11:15 | |
| Αυτο λεω κι εγω....αλλα μετα ενας χρονος ειναι παρα πολυς καιρος...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 22 Μάης 2010 - 12:17 | |
| | |
|
| |
lia Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 18/04/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 23 Μάης 2010 - 11:25 | |
| Παντως εμενα η εκλειψη μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη τραγικα πολυ.Το ολο θεμα με τον Jacob το κατανοω γιατι η μπελα ουτως η αλλως τον αγαπουσε και μην ξεχναμε οτι "κρατηθηκε" και βρηκε δυναμη απο αυτον οταν εφυγε ο Edward. νιωθει ενοχες για την συμπεριφορα της και για το ποσο τον πληγωσε αλλα εχει δεθει μαζι του και δεν μπορει να τον βγαλει απο την ζωη της,ειναι κομματι της και ειναι αυτος που εκανε και τον Edward να καταλαβει ποσο τρελα τον αγαπαει η μπελλα και αυτην να αντιληφθει πως οτι και να γινει μονο μαζι του μπορει να ειναι!!!για μενα ο "ερωτας "που γεννηθηκε μεταξυ τους αποτελει καταλυτη και για την σχεση της Bella και του Edward.αλλα ενταξει το ομολογω αυτα που εκανε μου γυρισαν το ματι!!!και ηθελα να με την μπελλα εχω ψυχωση δεν την κατηγορω για τιποτα | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 23 Μάης 2010 - 11:32 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 23 Μάης 2010 - 11:35 | |
| θα συμφωνησω μαζι σου αν και νομιζω οτι ο τζεικομπ τα κανει ολα αυτα γιατι μαλλον μεσα του καταλαβε οτι για να παει η μπελλα στην ιταλια και να κινδυνευει να τη σκοτωσουν οι βολτουρι για να σωσει τον εντουαρτ αυτο σημαινει οτι τον αγαπαει παρα πολυ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 23 Μάης 2010 - 13:46 | |
| Δεν τον αγαπαει απλα....Ειναι ολη της η ζωη....Αλλα αυτο δεν την εμποδισε απο το να φερθει οπως φερθηκε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 26 Μάης 2010 - 8:49 | |
| τον αγαπάει τον τζέικ απλά με τον έντουαρντ τον αγαπάει αλλά είναι και ερωτευμένη... | |
|
| |
elsaki Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 28/05/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 15 Ιουν 2010 - 18:05 | |
| Jacob sorry about these! Υποστηρίζω τον Edward μέχρι τελευταίας πνοής! Όχι έτσι! Έχω και επιχειρήματα! Δείτε και πείτε μου! 1] Τόσα χρόνια, ήταν μόνος χωρίς να νιώθει την ανάγκη για γυναικεία συντροφιά. Η Ρόζαλι θα ήταν πρόθυμη να συνάψει σχέση μαζί του πριν γνωρίσει τον Έμετ αλλά αυτός αρνήθηκε. Όταν είδε τη Μπέλλα κατάλαβε ότι αυτή ήταν η αγάπη της ζωής του ή μάλλον της ύπαρξής του. ΟΚ, αφού ξεπέρασε το θεματάκι της δίψας. Όσο για αυτό...
2] Ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να την είχε ξεμοναχιάσει και σκοτώσει, κρατήθηκε και προτίμησε να φύγει μακριά από την οικογένειά του παρά να της κάνει κακό. Αν αυτό δεν είναι αγάπη, τότε τι είναι;Συντέλεσε και ο σεβασμός στον Κάρλαιλ μα όπως ο ίδιος παραδέχτηκε αργότερα, η σκέψη της νεκρής και άσπρης του προκαλούσε αποτροπιασμό!
3]Καταπάτησε κάθε ίχνος εγωϊσμού για χάρη της. Τι εννοώ;
α] Έβαλε την ζωή του σε κίνδυνο άπειρες φορές για χάρη της-όχι ότι δεν της άξιζε-. Από το 1ο βιβλίο όλη η οικογένεια και κυρίως αυτός είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για αυτήν. β]Όταν της επιτέθηκε ο Τζάσπερ, την προστάτευσε και έφυγε μακριά της για να είναι αυτή ασφαλής. Ήλπιζε ότι θα μπορούσε να ζήσει μία φυσιολογική ζωή μακριά από τον κίνδυνο που το είδος του επέφερε για αυτήν. γ] Συμμάχησε με τους λυκάνθρωπους για αυτήν. Σαν να συμμαχούσε ο Χάρι Πότερ με τον Βόλντερμορτ για χάρη της Τζίνι! δ]Θα έκανε ότι αυτή επιθυμούσε με όποιο κόστος είχε η πράξη του για αυτόν. Όταν του είπε να μην πολεμήσει γιατί φοβάται για τη ζωή του, παρέμεινε στο πλάι της υπακούοντας στο θέλημά της για να μην την πληγώσει ενώ ήθελε να είναι αυτός που θα σκοτώσει τη Βικτόρια-τλκ όταν θες κτ πλ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το έχεις έτσι;Αυτός τη σκότωσε-. Ο Τζέικομπ αν΄τιθετα της είπε πως ποτέ δεν θα το έκανε αυτό.4]Της είχε πει κάποτε ότι δε θα ζούσε σε έναν κόσμο που δε θα υπήρχε αυτή. Όντως, όταν νόμιζε ότι είναι νεκρή, πήγε να προκαλέσει τους Βολτούρι, βάζοντας το είδος του σε κίνδυνο μόνο και μόνο για να μη ζήσει ούτε λεπτό χωρίς να ξέρει ότι αυτή αναπνέει ακόμα κάπου έστω κι αν είναι μακριά του. 5]Καταπατούσε τον πόθο που ένιωθε για αυτήν ώστε να την κρατήσει ασφαλή. Ενώ τον δελέαζε όσο δε πάει αυτός τέρας αυτοσυγκράτησης. 6]Όταν έμεινε έγκυος η Μπέλλα, έκανε τα πάντα για να την πείσει να κάνει έκτρωση. Την ήθελε ασφαλή ακόμα και αν έχανε το παιδί του. 7] Ήταν πρόθυμος να της επιτρέψει να κάνει παιδί με τον Τζέικομπ-μπλιαξ!- για να ικανοποιήσει το μητρικό της ένστικτο χωρίς να τη βάλει σε κίνδυνο. Ποιος άντρας θα το έκανε αυτό αν δεν αγαπούσε τη γυναίκα ως τα βάθη της ψυχής του; Λοιπόν. Ως εδώ τα επιχειρήματα ήταν αντικειμενικά και αληθινά. Τώρα, κάποια πιο υποκειμενικα!
1]] Ο Τζέικομπ μου βγάζει μια μιζέρια... Ο παράλυτος πατέρας του, το μικρό σπιτάκι, η αγέλη, η Έμιλυ που ταίζει το 'λόχο'. Δεν ξέρω... Μου θυμίζει κάτι loosers που προκαλούν τον οίκτο σου για να είσαι μαζί τους. Το στυλ Ξανθόπουλος του τύπου 'Εγώ σ'αγαπώ μα μη σε νοιάζει αν θα αυτοκτονήσω για χάρη σου. Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και μη κοιτάξεις πίσω να με δεις να καταρρέω'. ΠΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ 2]] Το ότι έχει ζεστό άγγιγμα. Αυτό είναι πολύ προσωπικό αλλά δυσανασχετώ όταν κάποιος έχει ζεστά χέρια. Νιώθω ξανά αυτή τη μιζέρια, την κακομοιριά. Τη δυστυχία που με κάνει να θέλω να φύγω μακριά τρέχοντας. 3]]Ο Έντουαρτ ποτέ δε θα φίλαγε τη Μπέλλα χωρίς αυτή να το θέλει. Αυτό είναι σεξουαλική παρενόχληση ε! 4]]Ο Έντουαρτ έχει αποδείξει την αυτοσυγκράτησή του. Ο Τζέικ όμως, εύκολα χάνει τον έλεγχο και μπορεί να την κάνει μια χαψιά! Εδώ ο Σαμ και δεν άντεξε... 5]] Η ζωή πλάι στον Έντουαρτ είναι καλύτερη. Μορφωμένος, με κουλτούρα, μία οικογένεια που δεν μπορώ να πω πόσο ΥΠΕΡΟΧΗ είναι!
At the end of the day, κανείς δε θα ήταν ευτυχισμένος με μία λάθος επιλογή. Η Μπέλλα όπως είπε,θα παντρεύοταν τον 'Πάρι' αλλά κάθε φορά που θα έκλεινε τα μάτια θα έβλεπε τον Ρωμαίο της Ο Έντουαρτντ θα επέτρεπε ξανά στην δυστυχία να τον κατακλύσει και τώρα θα ήταν χειρότερα από τους άλλους αιώνες γιατί θα είχε γνωρίσει την αγάπη της ζωής του και θα την είχε χάσει για πάντα. Ο Τζέικομπ θα ήταν χαρούμενος αλλά δεν θα αποτύπωνε-είμαι μεγαλόψυχη πάντως έτσι χε χε-.
Ο Έντουρντ είναι απλά τέλειος! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 15 Ιουν 2010 - 18:27 | |
| συμφωνω με ολα ολα εκτος απο τα υποκειμενικα στα οποια συμφωνω με τα τρια τελευτεα και κατα το ημιση με το πρωτο δηλαδη εγω λατρευω και τους βρυκολακες και συμπαθω λιγο τους λυκανρωπους τυνω προς team switzerland .....αλλα οι βρυκολακες μου βγαζουν μια καθοροτητα μια τελειοτητα ενα κατι ενω οι λυκανθρωποι βγαζουν μια πως να το πω λιγο τα ρουχα τους λιγο ποθυ ειναι μελαμψη λιγο που καινε ...λιγο που εχουν κοντα μαλλια ενω εγω ψηφιζω μακρια (και εγω που ειμαι αγορι μακρια εχω...) δεν ξερω αλλα γενικα συμπαθω ολους τους χαρακτηρες με λιγες εξερεσεις.. | |
|
| |
phantom New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 24/05/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 20 Ιουν 2010 - 15:36 | |
| εγω θέλω πολύ να δω την σκηνή που σπάει το χέρι της η Μπέλα..... | |
|
| |
| |
| |
lia Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 18/04/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 9:51 | |
| - Σπόιλερ:
καλα ποσο γελασα σε αυτην την σκηνη!!!!!!το εκαναν τελεια!κανονικα ο τζεικ ακουνητος και αυτη περα δωθε οπως το ειπες!!!!!!!!
| |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 10:05 | |
| Παιδιά,εδώ συζητάμε για το βιβλίο και όχι για τις σκηνές τις ταινίας!Για αυτό πηγαίνετε εδώ....https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f30/topic-t1018-120.htm#185783 | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 5 Ιουλ 2010 - 22:52 | |
| Σιμφωνω μαζι σου ελσακι στα επιχειρηματα σου για τον Edward αλλα δεν μπορω να μισισω τον τζεικ!!!!! (συγνωμη για τυχον ορθογραφικα!!!!!!) | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 5 Ιουλ 2010 - 23:06 | |
| - elsaki έγραψε:
- Jacob sorry about these!
Υποστηρίζω τον Edward μέχρι τελευταίας πνοής! Όχι έτσι! Έχω και επιχειρήματα! Δείτε και πείτε μου! 1] Τόσα χρόνια, ήταν μόνος χωρίς να νιώθει την ανάγκη για γυναικεία συντροφιά. Η Ρόζαλι θα ήταν πρόθυμη να συνάψει σχέση μαζί του πριν γνωρίσει τον Έμετ αλλά αυτός αρνήθηκε. Όταν είδε τη Μπέλλα κατάλαβε ότι αυτή ήταν η αγάπη της ζωής του ή μάλλον της ύπαρξής του. ΟΚ, αφού ξεπέρασε το θεματάκι της δίψας. Όσο για αυτό...
2] Ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να την είχε ξεμοναχιάσει και σκοτώσει, κρατήθηκε και προτίμησε να φύγει μακριά από την οικογένειά του παρά να της κάνει κακό. Αν αυτό δεν είναι αγάπη, τότε τι είναι;Συντέλεσε και ο σεβασμός στον Κάρλαιλ μα όπως ο ίδιος παραδέχτηκε αργότερα, η σκέψη της νεκρής και άσπρης του προκαλούσε αποτροπιασμό!
3]Καταπάτησε κάθε ίχνος εγωϊσμού για χάρη της. Τι εννοώ;
α] Έβαλε την ζωή του σε κίνδυνο άπειρες φορές για χάρη της-όχι ότι δεν της άξιζε-. Από το 1ο βιβλίο όλη η οικογένεια και κυρίως αυτός είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για αυτήν. β]Όταν της επιτέθηκε ο Τζάσπερ, την προστάτευσε και έφυγε μακριά της για να είναι αυτή ασφαλής. Ήλπιζε ότι θα μπορούσε να ζήσει μία φυσιολογική ζωή μακριά από τον κίνδυνο που το είδος του επέφερε για αυτήν. γ] Συμμάχησε με τους λυκάνθρωπους για αυτήν. Σαν να συμμαχούσε ο Χάρι Πότερ με τον Βόλντερμορτ για χάρη της Τζίνι! δ]Θα έκανε ότι αυτή επιθυμούσε με όποιο κόστος είχε η πράξη του για αυτόν. Όταν του είπε να μην πολεμήσει γιατί φοβάται για τη ζωή του, παρέμεινε στο πλάι της υπακούοντας στο θέλημά της για να μην την πληγώσει ενώ ήθελε να είναι αυτός που θα σκοτώσει τη Βικτόρια-τλκ όταν θες κτ πλ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το έχεις έτσι;Αυτός τη σκότωσε-. Ο Τζέικομπ αν΄τιθετα της είπε πως ποτέ δεν θα το έκανε αυτό.4]Της είχε πει κάποτε ότι δε θα ζούσε σε έναν κόσμο που δε θα υπήρχε αυτή. Όντως, όταν νόμιζε ότι είναι νεκρή, πήγε να προκαλέσει τους Βολτούρι, βάζοντας το είδος του σε κίνδυνο μόνο και μόνο για να μη ζήσει ούτε λεπτό χωρίς να ξέρει ότι αυτή αναπνέει ακόμα κάπου έστω κι αν είναι μακριά του. 5]Καταπατούσε τον πόθο που ένιωθε για αυτήν ώστε να την κρατήσει ασφαλή. Ενώ τον δελέαζε όσο δε πάει αυτός τέρας αυτοσυγκράτησης. 6]Όταν έμεινε έγκυος η Μπέλλα, έκανε τα πάντα για να την πείσει να κάνει έκτρωση. Την ήθελε ασφαλή ακόμα και αν έχανε το παιδί του. 7] Ήταν πρόθυμος να της επιτρέψει να κάνει παιδί με τον Τζέικομπ-μπλιαξ!- για να ικανοποιήσει το μητρικό της ένστικτο χωρίς να τη βάλει σε κίνδυνο. Ποιος άντρας θα το έκανε αυτό αν δεν αγαπούσε τη γυναίκα ως τα βάθη της ψυχής του; Λοιπόν. Ως εδώ τα επιχειρήματα ήταν αντικειμενικά και αληθινά. Τώρα, κάποια πιο υποκειμενικα!
1]] Ο Τζέικομπ μου βγάζει μια μιζέρια... Ο παράλυτος πατέρας του, το μικρό σπιτάκι, η αγέλη, η Έμιλυ που ταίζει το 'λόχο'. Δεν ξέρω... Μου θυμίζει κάτι loosers που προκαλούν τον οίκτο σου για να είσαι μαζί τους. Το στυλ Ξανθόπουλος του τύπου 'Εγώ σ'αγαπώ μα μη σε νοιάζει αν θα αυτοκτονήσω για χάρη σου. Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και μη κοιτάξεις πίσω να με δεις να καταρρέω'. ΠΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ 2]] Το ότι έχει ζεστό άγγιγμα. Αυτό είναι πολύ προσωπικό αλλά δυσανασχετώ όταν κάποιος έχει ζεστά χέρια. Νιώθω ξανά αυτή τη μιζέρια, την κακομοιριά. Τη δυστυχία που με κάνει να θέλω να φύγω μακριά τρέχοντας. 3]]Ο Έντουαρτ ποτέ δε θα φίλαγε τη Μπέλλα χωρίς αυτή να το θέλει. Αυτό είναι σεξουαλική παρενόχληση ε! 4]]Ο Έντουαρτ έχει αποδείξει την αυτοσυγκράτησή του. Ο Τζέικ όμως, εύκολα χάνει τον έλεγχο και μπορεί να την κάνει μια χαψιά! Εδώ ο Σαμ και δεν άντεξε... 5]] Η ζωή πλάι στον Έντουαρτ είναι καλύτερη. Μορφωμένος, με κουλτούρα, μία οικογένεια που δεν μπορώ να πω πόσο ΥΠΕΡΟΧΗ είναι!
At the end of the day, κανείς δε θα ήταν ευτυχισμένος με μία λάθος επιλογή. Η Μπέλλα όπως είπε,θα παντρεύοταν τον 'Πάρι' αλλά κάθε φορά που θα έκλεινε τα μάτια θα έβλεπε τον Ρωμαίο της Ο Έντουαρτντ θα επέτρεπε ξανά στην δυστυχία να τον κατακλύσει και τώρα θα ήταν χειρότερα από τους άλλους αιώνες γιατί θα είχε γνωρίσει την αγάπη της ζωής του και θα την είχε χάσει για πάντα. Ο Τζέικομπ θα ήταν χαρούμενος αλλά δεν θα αποτύπωνε-είμαι μεγαλόψυχη πάντως έτσι χε χε-.
Ο Έντουρντ είναι απλά τέλειος! δεν ξερω τι να πω συμφωνω απολυτα μαζι σου. Δεν θυμαμαι αν το ανεφερες οποτε το λεω αλλο ενα συν του Εντουαρντ. Ενω ακουσε τις σκεψεις του Τζεικομπο για το φιλι ουτε καν θυμωσε πιο πολυ πληγωθηκε. Αντιθετα ο Τζεικομπ περιμενε μια ακραια αντιδραση απο τον Εντουαρντ ωστε να βρει πατημα. Επισης αλλο ενα θετικο του Εντουαρντ ειναι οτι ενω ηθελε την μπελλα τοσο πολυ ειχε την αυτοσυγκρατηση να αντισταθει για να μην της κανει κακο. Αυτη ειναι αληθηνη αγαπη. Αλλη μια αποδειξει οτι ο Τζεικομπ δεν την αγαπουσε πραγματικα ειναι οτι στη Χαραυγη στιγματισε την μικρη ρενεσμ. Αυτο σημαινει οτι αν εμενε μαζι του η Μπελλα καποτε αυτος θα στιγματιζε καποια αλλη και θα την παρατουσε. Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 5 Ιουλ 2010 - 23:11 | |
| και επισης οταν στη χαραυγη σταματησε η καρδια της μπελλα αυτος σηκωθηκε και εφυγε ετσι απλα επειδη η μπελλα ηταν πια νεκρη ε οχι κυριος ο εντ παλεψε γι αυτην and guess what puppy he saved her !you left! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 5 Ιουλ 2010 - 23:14 | |
| - izzy cullen έγραψε:
- και επισης οταν στη χαραυγη σταματησε η καρδια της μπελλα αυτος σηκωθηκε και εφυγε ετσι απλα επειδη η μπελλα ηταν πια νεκρη ε οχι κυριος ο εντ παλεψε γι αυτην and guess what puppy he saved her !you left!
συμφωνω κ με τα παραπανω κ με την Μπελλα!!! | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|